✅ راه هایی برای دلبستگی بیشتر در اوایل #ازدواج
👇👇
😍در دوران #عقد هستید و فکر می کنید محبتی که می گویند بعد از ازدواج پدیدار می شود، هنوز به قدر کافی شکل نگرفته. بنابراین دوست دارید به همسرتان نزدیک تر شوید و خودتان را به او ثابت کنید پس به نکات زیر توجه کنید:
❣️بشنوید و سرزنش نکنید
#همسر شما باید مطمئن شود که درد دل کردن با شما هیچ خطری ندارد و هرچه بیشتر با شما گفتگو کند احساس نزدیکی، دل سپردگی و تعهد بیشتری خواهد کرد.
❣️به خاطر خودش دوستش بدارید
محبتتان را به او نشان دهید و در این بین، حواستان را جمع کنید تا متوجه شود او را به خاطر خودش دوست دارید. نه پولش، نه صرفا چهره اش، نه موقعیت اجتماعی او یا هر چیز دیگری. درباره علایق، احساسات و چیزهایی که از آنها بیزار است سوال کنید. بگذارید بداند برای خود او ارزش و اهمیت قائل هستید نه برای آنچه که می تواند ارایه دهد به این ترتیب او احساس می کند آدم خاصی است. اگر در موقعیت های سخت کنار او باشید متوجه می شود که او را بخاطر خودش می خواهید، نه آرامش خودتان.
❣️ابراز علاقه کنید
سعی کنید طبیعی رفتار کنید و خودتان باشید و علاقه تان را پنهان نکنید. اگر همسر شما به سبکی از موسیقی علاقه دارد و از خوانندگانی نام می برد که تا بحال اسم آنها را نشیده اید تظاهر نکنید که این خوانندگان را می شناسید و به آنها علاقه دارید. بگذارید او بداند هیچ شناختی از این سبک موسیقی ندارید اگر خودتان هم به چیزی علاقه دارید بگویید رفتارهای طبیعی شما او را تشویق می کند که خودش باشد چرا که او یک آدم خاص است و شما هم یک جور دیگر خاص هستید. هرگز با دروغ گفتن خودتان را تحت فشار قرار ندهید نتیجه اینکه شما هر کدام برای خودتان یک انسان منحصر به فرد هستید.
❣️حسادتش را برنیانگیزید
از برانگیختن حس حسادت او برای جلب علاقه اش نسبت به خودتان استفاده نکنید. #مردها به دلیل همان صفات مردانه ای که دارند روی موضوع "وفاداری" حساسیت زیادی نشان می دهند. بیشتر مردان با وجود اینکه چیز دیگری می گویند نسبت به جاذبه و ظاهر خود احساس نا امنی می کنند. اگر همسرتان بداند که شما او را جذاب ترین مرد روی زمین می دانید و به او وفادار هستید متعهد تر خواهد بود. در مقابل او با دیگران خوش و بش نکنید حتی اگر خودش می خواهد درباره مسائل عاطفی و خواستگاران قبلی تان حرفی نزنید و با نقش بازی کردن و وادار کردن همسر آینده تان به تلاش برای بدست آوردن عشق شما او را شکنجه ندهید.
❣️تنش زا نباشید
مردها همیشه هراس دارند که رابطه همسرشان با مادرشان شکر آب شود. درست مثل #زن ها که نگران رابطه شوهرشان با پدر خود هستند. پس لازم است که از ایجاد تنش جلوگیری کنید. با خانواده همسرتان در نیفتید و همیشه و در همه حال جانب احترام را نگه دارید. ممکن است اوایل ازدواج، خانواده همسرتان شناخت کافی از شما نداشته باشند و حرف و حدیث و سوء برداشت زیاد اتفاق بیفتد. در همه این موارد با بزرگواری و احترام رفتار کنید و به جای آنکه اجازه دهید حق تان پایمال شود، در نهایت محبت و آرامش سعی کنید موضوع را توضیح داده و اختلاف را حل کنید.
____________________
دانستنیهای #دوران_عقد
🆔 @asanezdevag
💠مناسب ترین سن ازدواج💍
🔰وقتى سخن از سن ازدواج مى شود دو نكته را بايد مد نظر داشت كه:
🔅 ۱- #ازدواج يك زمان صد در صد معين شده و ثابت براى همه انسانها ندارد.
🔅 ۲- #سن_ازدواج همان گونه كه بر اساس نيازهاي فردي تعيين مي شود ، از نيازهاى اجتماعى و نوعى نيز متأثر مىگردد.
🔰از نظر احكام دیني نيز اگر شخصى به واسطه ازدواج نكردن به گناه آلوده مى شود، بايد به منظور حفظ پاكى و عفت كه تنها نشان كرامت انسانى است ازدواج كند، لذا سن خاص ندارد و هيچ چيزى مانند تحصيل، بيكارى و... نمى تواند مانع آن شود چون هزينه اى كه در برابر آن پرداخت مى شود يعنى پاكى بسيار گران است.
حال چنانچه شخصى به اين علت در صدد ازدواج برنيامد و بدون ازدواج به گناه آلوده نمى شود در اين صورت بايد به سراغ عوامل ديگر رفت مانند اين كه:
▫️ الف) بقاء نسل و پرورش نسل آدمى را به سوى ازدواج دعوت مى كند. در اين صورت بايد توجه نمود كه در چه سنى آدمى مى تواند بهتر نسل را پرورش دهد و به توليد مثل ايده آل اقدام كند. طبق اين معيار بهترين سن ازدواج براى دختر ۱۸ تا ۲۴ و براى پسر سن ۲۴ تا ۲۸ است كه نسل قديم و جديد مى توانند به يك درك صحيح برسند و در خدمت كردن به يكديگر موفقتر هستند.
البته اين سن مي تواند در برخي مناطق و فرهنگ ها ، مانند شهرهاي دور از مركز يا روستاها ، كمتر نيز باشد.
▫️ ب) تأمين نيازهاى روحى و روانى فردى و خانوادگى به گونه اى كه آدمى بدون ازدواج دچار تلاطم روحى شده و يا خانواده او در معرض آسيب اجتماعى قرار مى گيرند و ازدواج راه علاج آن است. در اين صورت مقطع سنى خاصى معين نمى شود و هر شخصى به حسب مورد خود تصميم مىگيرد.
☑️ بنابراین هر فرد با توجه به موارد بالا، وضعيت خود را سنجیده و در همان سنى كه وضعيت فردى و اجتماعى و خانوادگیش اقتضا مى كند می تواند اقدام به ازدواج كند. ضمن اینکه از حرف و سخن ديگران نباید متأثر شد و يا به واسطه موانع اقتصادى، تشريفات اجتماعى و عرفى، خواست شخصى خود را سركوب کرد، كه سخت آسيب پذيری بهمراه خواهد داشت. همان گونه كه تأخير در آشاميدن آب و تغذيه، سلامت آدمى را تهديد مى كند.
✅والدین گرامی نیز به این نکته توجه داشته باشند که با بهانه های فرعی و توقعات بیش از اندازه، موانعی در ازدواج جوانان فراهم نکرده و دقت بیشتری درباره این قضیه داشته باشند.
✨✨✨〰️〰️〰️✨✨✨
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
😱نشانههای دروغین بودن وعده ازدواج
😳اصرار بر پنهان ماندن رابطه:
معمولاً این افراد اصرار دارند كه هیچ یك از اعضای خانواده و حتی دوستان از این ماجرا با خبر نشوند. گرچه ممكن است آنها دلایلی مانند نامساعد بودن شرایط، ترس از مخالفت اطرافیان و ... را دلیل این درخواست معرفی می كنند اما چون در حقیقت قصد ازدواج ندارند از اینكه شما این موضوع را با دیگران در میان گذاشته و آنها شما را راهنمایی كنند و همچنین به منظور اجتناب از جدی شدن رابطه از طریق مطلع شدن خانواده ها، می خواهند این رابطه پنهان بماند.
😏پیشنهاد ازدواج در آغاز آشنایی:
اگر فردی بدون هیچ آشنایی قبلی با شما در همان اولین برخورد پیشنهاد ازدواج داد باید كمی محتاط شوید. چطور ممكن است در اولین برخورد، شخصی چنین پیشنهاد مهمی به شما بدهد بدون آنكه هنوز شما را درست شناخته باشد؟
در چنین مواردی احتمالاً ویژگی های ظاهری مانند زیبایی، وضعیت مالی،تحصیلی و... شما فرد مقابل را تحت تاثیر قرار داده و وی از دادن پیشنهاد ازدواج به شما اهداف دیگری دارد.
🤔پیشنهاد ازدواج پس از رد درخواست های نامعقول:
اگر فردی كه با او آشنا شده اید پس از اینكه شما به درخواست های نامعقول وی در زمینه های مختلف مثل صمیمیت جسمی یا درخواست كمك مالی پاسخ منفی دادید به شما پیشنهاد ازدواج داد بدانید كه او تنها به دنبال راهی برای رسیدن به خواسته های خویش است و به محض اینكه نیازهایش ارضا شود قول و قراهایش را زیر پا خواهد گذاشت.
😒تمایل نداشتن به صحبت كردن درباره ازدواج:
اگر فردی كه به شما قول ازدواج داده از صحبت كردن در این باره طفره می رود دقت خود را كمی بیشتر كنید. اگر ازدواج برای وی یك هدف باشد مانند هر هدف دیگری برای رسیدن به آن برنامه ریزی نموده و تلاش می كند. به همین دلیل باید در مورد آن با شما صحبت كند تا به كمك هم تصمیماتی اتخاذ كنید و گام هایی بردارید كه شما را به هدفتان نزدیك تر كند.
مثلاً ممكن است فردی تصمیم بگیرید كه در كلاس های آموزش مهارت های زندگی شركت كند یا به دنبال پیدا كردن شغلی باشد. به هر حال هنگامی كه فرد قصد انجام كاری دارد حتماً در مورد آن فكر و اقدام می كند.
😡موكول كردن ازدواج به سال های بعد:
اگر فردی كه با او آشنا شده اید می گوید با آنكه علاقه بسیاری به شما دارد اما حداقل تا پنج سال دیگر شرایط ازدواج را ندارد و از شما می خواهد كه به خاطرش صبر كنید، باید در صحت گفته های وی شك كنید.
بهتر است دلایل وی را بشنوید و به او بگویید كه لازم نیست در شروع زندگی همه شرایط ایده آل باشد و شما از اینكه در كنار وی برای ساختن زندگی تان تلاش كنید لذت می برید.
🆔 @asanezdevag
👌 مقایسه کردن دردوران #عقد
💠 بعد از عقد، با همه هیجانی که دارید یک فکر آزارتان می دهد: درست انتخاب کرده ام؟ نکند همسرم برای من انتخاب مناسبی نباشد؟ و .. اینها سوالاتی است که در اولین روزهای عقد ذهن خیلی از #دختر و #پسرهای جوان را مشغول می کند. آنقدر که تا مدتها ادامه مییابد و گاهی به مقایسه گری های نامنصفانه تبدیل میشود
🔹خداوند متعال در قرآن کریم می فرمایند: «با همسران خویش به نیکی و شایستگی رفتار کنید پس اگر چیزی در آنان شما را ناخوشایند بود چه بسا اموری که ناخوش دارید حال آنکه خداوند در آن خیر فراوان قرار داده است.» (نساء، آیه 19)
❕دختران و پسران باید بدانند که هرفردی باتوجه به شرایط و ویژگیهای خانوادگی با افراد دیگر متفاوت است بنابراین رفتارهای متفاوتی نیز از خود نشان میدهد تفاوتهای بین افراد کاملا منطقی و طبیعی است اما متاسفانه گاهی #زوجین منطقی بودن این تفاوت ها را فراموش کرده و به مقایسه فرد مقابل با خود یا دیگران می پردازند؛ مانند: مقایسه وضعیت ظاهری، مقایسه وضعیت مالی، شغلی، خانوادگی، تحصیلی و... که این امر خود عاملی مهم در ایجاد ناراحتی و نارضایتی از زندگی زناشویی به حساب می آید.
💯 از جمله پیامدهای این مقایسه کردن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
نابسامانی خانواده در هنگام مقایسه در مسائل مالی و اقتصادی و گاه سوق دادن #همسر به رشوه خواری، ریسک غیر معقول اقتصادی و...، ایجاد حسادت، از دست دادن اعتماد به نفس، کاهش عزت نفس، عامل بروز دعوا و پرخاشگری در محیط خانه و از بین رفتن آرامش، ایجاد دل سردی و گاه افسردگی، افزایش دید منفی نسبت به فرد مقابل، تحقیر شدن، ایجاد سوء ظن و...
⚠️ مسئله دیگر در رابطه با مقایسه همسر با دیگران در زمینه عوامل تربیتی و رفتاری است. دختران و پسران جوان باید توجه داشته باشند که رفتارهایی که از نظر آنها ناپسند است از طریق مقایسه همسر با خود یا دیگران برطرف نمی گردد، بلکه باید با تقویت ویژگی های مثبت همسر خود و تشویق وی، وجود او را از رفتارهای مثبت و شایسته پر کنند تا دیگر جایی برای انجام اعمال نامناسب باقی نماند. ضمن اینکه دختر یا پسر با بیان ویژگی های خوب همسر نزد وی بر عزت نفس او می افزاید. مقایسه کردن باعث تحقیر شخص می گردد و ممکن است عکس العمل منفی او را در پی داشته باشد و گاه حتی ممکن است باعث مقابله به مثل هم شود. یعنی فرد مقابل نیز به مقایسه همسرش با خود یا دیگران بپردازد.
🔰 البته آنچه ذکر شد مربوط به مقایسه هایی است که در آنها عیوب همسر دیده می شود و محاسن دیگران. ولی اگر افراد به زندگی نگاهی مثبت داشته باشند، بالعکس مدام به محاسن همسرشان توجه می کنند و معایب وی به چشمشان نمی آید. در این صورت دائماً همسر خود را به خاطر داشته هایی که بسیاری ندارند و خوبی هایی که دیگران فاقد آن هستند، تحسین می کنند. همسران هم زمانی که تحسین #زن یا #شوهر خود را بشنوند با اعتماد به نفس بیشتر در طلب کمالات بیشتر رفته، روز به روز بر خوبی هایشان افزوده می شود.
___________________
دانستنی های #دوران_عقد
🆔 @asanezdevag
❤️چگونگی تحقيق در ازدواج❤️
يکي از راه هاي کاهش اختلافات خانوادگي و طلاق، دقّت در هنگام #انتخاب_همسر است.
از راه تحقيق درست و منطقي مي توان به استحکام خانواده کمک کرد.
به طور طبيعي انسان هر چيزي را مي خواهد انتخاب کند، به لحاظ اين که در مورد آن مي خواهد هزينه نمايد، سعي مي کند با مشورت و سؤال و تحقيق، بهترين را انتخاب کند.
در امر ازدواج، تحقيق مهم ترين فاکتور به حساب مي آيد. ما در ازدواج دو نوع تحقيق داريم:
۱. تحقيق اوّليه.
۲. تحقيق اصلي.
👈تحقيق اوّليه:
بيشتر مسأله ي همتايي خانوادگي از جهت ديني و فرهنگي مد نظر است و سؤال هاي اوّليه در باره ي سنّ، تحصيلات، خدمت نظام وظيفه (در آقايان) و شهر محلّ زندگي، در همان تماس تلفني براي قرار خواستگاري پرسيده مي شود.
👈تحقيق اصلي:
پس از خواستگاري و جلسات گفت وگوي پسر و دختر انجام مي شود؛ زيرا اين تحقيق براي رفع ابهامات است و ابهامات به طور معمول پس از گفت وگو و آشنايي بيشتر ايجاد مي شود؛ بنابراين، تحقيقات اوّليه به طور کامل درست نيست؛ زيرا:
الف) احتمال زيادي وجود دارد که پسر، پس از جلسه ي اوّل، پاسخ منفي دهد.
ب) احتمال بسياري هست که دختر، پس از ديدن پسر و گفت وگوي اوّليه نپسندد.
ج) وقت زيادي در تحقيقات اوّليه از تحقيق کننده از بين مي رود.
✳️از چه کساني تحقيق کنيم؟
🌠۱. مُعّرف (او کسي است که دختر يا پسر را معرّفي مي کند و مي تواند بهترين اطلاعات را به خانواده ي دختر يا پسر بدهد.)
در ازدواج فاميلي، به خاطر شناخت کامل نسبت به هم، تحقيق کمتري لازم است.
🌠۲. همکاران پسر و يا همکاران والدين. (در صورت شاغل بودن.)
🌠۳. سر پرستان محلّ کار؛
🌠۴. دوستان وآشنايان؛
🌠۵. همسايگان؛
🌠۶. خويشان و فاميل؛
🌠۷. افراد وابسته به خانواده؛ (دامادها، عروس ها)
🌠۸. در صورت تجربه از ازدواج قبلي، با همسر قبلي او.
🍁در چه زمينه هايي بايد تحقيق کرد؟
محورها وموضوعات قابل طرح در #تحقیق، براي افراد متفاوت است و با حسّاسيت ها و ابهامات پيش آمده در گفت وگوها سؤال هاي بيشتري مطرح مي گردد؛ امّا به طور کلّي و براي همه، تحقيق در باره ي موضوعات ذيل راهگشا است:
🍃۱. خانواده:
با توجّه به اين که فرد، شاخه اي از شاخه هاي خانواده، و محصول آن است و ويژگي هاي اخلاقي و شخصيّتي خود را از طريق وراثت و تربيت از آن مي گيرد، اگر خانواده ي او خوب باشد تا حد زيادي مي توان به محصول آن هم اطمينان يافت.
🍃۲. رفتار اجتماعي:
کسي که رفتار اجتماعي مناسبي دارد، بدين معنا است که آبرو برايش مهم است و از اين که رفتارهاي ناشايستي در اجتماع داشته باشد، از مردم خجالت مي کشد.
به طور مثال: هرگز در خيابان داد نمي زد و به همسرش بي حرمتي نمي کند.
🍃۳. دوستان:
انسان به طور قطع در اعتقاد، انديشه، نقش و شخصيّت خود، ازدوستانش اثر مي پذيرد.
تو اوّل بگو با کيان زيستي
من آن گه بگويم که تو کيستي
🍃۴. ارتباط فاميلي:
از نزديکانش بپرسيد که واپسين ديدارش با آنان کي بوده است؟
(ضعف ارتباطات فاميلي، نشانه ي بي توجّهي به صله ي رحم است).
🍃۵. مسئوليت پذيري:
از دوستانش در باره ي مسئوليت پذيري او بپرسيد. اين که آيا در مسافرت هاي جمعي ودوستانه، مسئوليت هايي را مي پذيرفته يا از تن دادن به مسئوليت مي گريزد؟
🍃۶. عمل به تعهّدات:
از دوستان و همکاران او بپرسيد که او چقدر در مقابل تعهداتي که داشته و يا قول هايي که داده به آن عمل کرده است.
🍃۷. رعايت حقوق ديگران:
از همسايگان مي توانيد سؤال کنيد: چقدر حقوق ديگران را رعايت مي کرده است؟
⚠️چرا بعضي ها درتحقيقات حقايق را نمي گويند؟
الف) براي آن که دردسري برايشان پيش نيايد.
ب) برخي به لحاظ شرعي احتياط مي کنند، اعتقاد دارند تجسّس و غيبت جايز نيست.
ج) بعضي ها عادت دارند هر وقت زن و شوهر، تحت شرايطي با هم اختلاف پيدا مي کنند، بلافاصله به فردي که درتحقيق نظر داده يا معرّف بوده، نفرين و يا از او به صورت تلفني يا حضوري گله مي کنند. همين طرز تلقي باعث مي شود بعضي افراد حقايق را نگويند.
🆔 @asanezdevag
🔴چه زنهایی از چشم شوهر می افتند⁉️
▫️ زنهایی که برای جلب توجه و محبت شوهر ، به جای دلبری و عشوه ، خودشون رو به مریضی میزنند و اظهار ضعف میکنند
▫️زنهایی که همیشه افسرده و بی حال هستند
▫️زنهایی که احترامی برای شوهر قائل نیستند بخصوص در جمع
▫️ زنهایی که به نظافت و تمیزی خود اهمیت نمیدهند
▫️زنهایی که سرد و بی روح هستند و نسبت به مسائل جنسی رغبتی نشون نمیدهند.
@delbarkade
✅ #حسادت_های_دوران_عقد
👇👇
در ابتدای #ازدواج یا آشنایی زیاد پیش می آید که نامزدها دچار احساس #حسادت شوند. این حسادت که همزمان با حس مالکیت و «ما شدن» به وجود می آید، گاهی آنقدر عذاب آور می شود که روابط نامزدها را متشنج می کند و قول و قرارهای ازدواج را بهم می زند.
🔷🔹 چرا حسادت؟
معمولا دلیل اصلی این است که #دختر و #پسر در ابتدای ازدواج احساس می کنند باید این ما شدن و تملک را به همه دنیا اعلام کنند. آنها این کار را نشانه ای از توجه می دانند که با روشی اشتباه، درواقع اشتباه ترین روش ممکن، به طرف مقابل تفهیم می کنند.
💫فرد حسود، سعی می کند همسرش را با همه وجود در چنگ بگیرد و مراقب است که با سهل انگاری او را از دست ندهد. اما اغلب به این فکر نمی کند که #همسر او در تمام این سال ها یاد گرفته که چطور روابطش را به شکلی سالم تنظیم کند و از خطر دور بماند!
👌گاهی وقت ها نگرانی از این بابت است که فرد حسود، خود را در رده ای پایین تر از نامزد یا همسرش تصور می کند و با اعمال فشار و سخت گیری سعی دارد محیط اطراف همسرش را محدود کند تا او قدرت مقایسه را از دست بدهد و متوجه این تفاوت نشود. مسلم است که در چنین مواردی به روی شخص آوردن و صحبت کردن از کمبودهای او می تواند این حلقه فشار را تنگ تر و تنگ تر کند. اگر شما هم جزو قربانیان این حسادت هستید باید سعی کنید به همسرتان حس ارزشمندی و توانایی بدهید و اعتماد به نفس او را بالاتر ببرید.
⚠️ چند توصیه عاشقانه:
🔰 1. زمان ها، مکان ها و افرادی که همسرتان نسبت به آنها حساس است شناسایی کنید و رفتار خود را در این موقعیت ها به یاد بیاورید. سعی کنید ارتباط منطقی بین این دو را پیدا کنید و کم کم حساسیت های همسرتان را نسبت به موقعیت با توضیح دادن، تغییر رفتار خود، عادی سازی شرایط و... از بین ببرید.
🔰 2. در موقعیت هایی که همسرتان دچار حسادت می شود، به او محبت بیشتری داشته باشید. او را در جمع همراه خود ببرید و موقعیت محترمانه ای برایش در نظر بگیرید.
🔰 3. جزئیات روابطی که او را حسود می کند را برایش نگویید در عوض سعی کنید بهانه دستش ندهید و عشق تان را به او ثابت کنید.
🔰 4. برای همسرتان وقت بیشتری بگذارید. گاهی وقت ها احساس حسادت به این دلیل به وجود می آید که همسر یا نامزد شما فکر می کند برای او کمتر از دیگران زمان می گذارید.
🔰 5. بعد از ازدواج نوع روابط خود را با اطرافیان تغییر دهید. دیگر باید بدانید که صمیمیت رفتاری و گفتاری سابق را با #دختر یا #پسر های فامیل تان نمی توانید داشته باشید مگر آن که همسرتان ظرفیت پذیرش استانداردهای فامیلی شما را داشته باشد.
🔰 6. سعی نکنید با لجبازی کردن یا به رو آوردن های پی در پی رفتار او را عوض کنید. برای این کار فقط یک نسخه وجود دارد و آن اطمینان بخشیدن به همسرتان از پایبندی به زندگی جدید است!
🔰 7. هرگز، هرگز، هرگز درباره چیزی که روی آن حساس است، به او دروغ نگویید. با این کار باید فاتحه روابط سالم و زندگی مشترکتان را بخوانید.
________
🆔 @asanezdevag
#استاد_تراشیون
⚠️بلوغ جنسی زودرس
❎ یکی از عوامل بلوغ زودرس، ارتباط فرزندان با انسانهای بزرگتر است و تک فرزند ها دائما با پدر و مادر خود در ارتباط هستند.
❌بلوغ زود هنگام آسیب هایی را به دنبال دارد.
❎ بلوغ جنسی را بلوغ عقلی کنترل می کند و اگر بلوغ جنسی زودتر از بلوغ عقلی حاصل شود آسیب هایی را به دنبال خواهد داشت و باعث اختلالات جنسی خواهد شد.
👈🏻 در خانواده های چند فرزند، فرزندان در دوران کودکی خود خواهند بود، ولی در خانواده های تک فرزند کودک همواره به کار
های پدر و مادر نگاه می کند و رفتارهای بزرگ تر ها باعث این بلوغ زودرس خواهد شد.
#تربیت_فرزند
#آسیبهای_تک_فرزندی
🆔 @asanezdevag
🍂 #استاد_قرائتی
📌چند وقت پیش مهمان داشتم، آمد گفت من کاری خصوصی دارم. گفت: دخترم در آستانه سی و پنج سالگی است، خواستگار ندارد. داماد سراغ داری؟
گفتم نه. گفت دخترم ۸۰ تا خواستگار داشت. اما می گفت، من می خواهم در فامیل نفر اول باشم. هر خواستگاری آمد رد کرد که میخواست مثلا به فلان مقام علمی برسد. در چندین رشته تخصص پیدا کرده، حالا شوهر پیدا نمی شود ...
📌دخترتان اگر خواستگار برایش آمد، سریع اقدام کنید. حدیث داریم اگر پدر و مادری طفره بروند در ازدواج بچه، دختر و پسرش اگر فاسد شود، گناهی بکند، پدر و مادر هم در گناه بچه شریک هستند. ازدواج کن، بعد هم درست را بخوان. بعدا خواستگار پیدا نمیشه ها...
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#ازدواج_آسان
#سبک_زندگی_اسلامی
🆔 @asanezdevag
❤️چگونگی تحقيق در ازدواج❤️
يکي از راه هاي کاهش اختلافات خانوادگي و طلاق، دقّت در هنگام #انتخاب_همسر است.
از راه تحقيق درست و منطقي مي توان به استحکام خانواده کمک کرد.
به طور طبيعي انسان هر چيزي را مي خواهد انتخاب کند، به لحاظ اين که در مورد آن مي خواهد هزينه نمايد، سعي مي کند با مشورت و سؤال و تحقيق، بهترين را انتخاب کند.
در امر ازدواج، تحقيق مهم ترين فاکتور به حساب مي آيد. ما در ازدواج دو نوع تحقيق داريم:
1. تحقيق اوّليه.
2. تحقيق اصلي.
👈تحقيق اوّليه:
بيشتر مسأله ي همتايي خانوادگي از جهت ديني و فرهنگي مد نظر است و سؤال هاي اوّليه در باره ي سنّ، تحصيلات، خدمت نظام وظيفه (در آقايان) و شهر محلّ زندگي، در همان تماس تلفني براي قرار خواستگاري پرسيده مي شود.
👈تحقيق اصلي:
پس از خواستگاري و جلسات گفت وگوي پسر و دختر انجام مي شود؛ زيرا اين تحقيق براي رفع ابهامات است و ابهامات به طور معمول پس از گفت وگو و آشنايي بيشتر ايجاد مي شود؛ بنابراين، تحقيقات اوّليه به طور کامل درست نيست؛ زيرا:
الف) احتمال زيادي وجود دارد که پسر، پس از جلسه ي اوّل، پاسخ منفي دهد.
ب) احتمال بسياري هست که دختر، پس از ديدن پسر و گفت وگوي اوّليه نپسندد.
ج) وقت زيادي در تحقيقات اوّليه از تحقيق کننده از بين مي رود.
✳️از چه کساني تحقيق کنيم؟
🌠1. مُعّرف (او کسي است که دختر يا پسر را معرّفي مي کند و مي تواند بهترين اطلاعات را به خانواده ي دختر يا پسر بدهد.)
در ازدواج فاميلي، به خاطر شناخت کامل نسبت به هم، تحقيق کمتري لازم است.
🌠2. همکاران پسر و يا همکاران والدين. (در صورت شاغل بودن.)
🌠3. سر پرستان محلّ کار؛
🌠4. دوستان وآشنايان؛
🌠5. همسايگان؛
🌠6. خويشان و فاميل؛
🌠7. افراد وابسته به خانواده؛ (دامادها، عروس ها)
🌠8. در صورت تجربه از ازدواج قبلي، با همسر قبلي او.
🍁در چه زمينه هايي بايد تحقيق کرد؟
محورها وموضوعات قابل طرح در #تحقیق، براي افراد متفاوت است و با حسّاسيت ها و ابهامات پيش آمده در گفت وگوها سؤال هاي بيشتري مطرح مي گردد؛ امّا به طور کلّي و براي همه، تحقيق در باره ي موضوعات ذيل راهگشا است:
🍃1. خانواده:
با توجّه به اين که فرد، شاخه اي از شاخه هاي خانواده، و محصول آن است و ويژگي هاي اخلاقي و شخصيّتي خود را از طريق وراثت و تربيت از آن مي گيرد، اگر خانواده ي او خوب باشد تا حد زيادي مي توان به محصول آن هم اطمينان يافت.
🍃2. رفتار اجتماعي:
کسي که رفتار اجتماعي مناسبي دارد، بدين معنا است که آبرو برايش مهم است و از اين که رفتارهاي ناشايستي در اجتماع داشته باشد، از مردم خجالت مي کشد. به طور مثال: هرگز در خيابان داد نمي زد و به همسرش بي حرمتي نمي کند.
🍃3. دوستان:
انسان به طور قطع در اعتقاد، انديشه، نقش و شخصيّت خود، ازدوستانش اثر مي پذيرد.
تو اوّل بگو با کيان زيستي
من آن که بگويم که تو کيستي
🍃4. ارتباط فاميلي:
از نزديکانش بپرسيد که واپسين ديدارش با آنان کي بوده است؟ (ضعف ارتباطات فاميلي، نشانه ي بي توجّهي به صله ي رحم است).
🍃5. مسئوليت پذيري:
از دوستانش درباره ي مسئوليت پذيري او بپرسيد. اين که آيا در مسافرت هاي جمعي و دوستانه، مسئوليت هايي را مي پذيرفته يا از تن دادن به مسئوليت مي گريزد؟
🍃6. عمل به تعهّدات:
از دوستان و همکاران او بپرسيد که او چقدر در مقابل تعهداتي که داشته و يا قول هايي که داده به آن عمل کرده است.
🍃7. رعايت حقوق ديگران:
از همسايگان مي توانيد سؤال کنيد: چقدر حقوق ديگران را رعايت مي کرده است؟
⚠️چرا بعضي ها در تحقيقات حقايق را نمي گويند؟
الف) براي آن که دردسري برايشان پيش نيايد.
ب) برخي به لحاظ شرعي احتياط مي کنند، اعتقاد دارند تجسّس و غيبت جايز نيست.
ج) بعضي ها عادت دارند هر وقت زن و شوهر، تحت شرايطي با هم اختلاف پيدا مي کنند، بلافاصله به فردي که درتحقيق نظر داده يا معرّف بوده، نفرين و يا از او به صورت تلفني يا حضوري گله مي کنند. همين طرز تلقي باعث مي شود بعضي افراد حقايق را نگويند.
🆔 @asanezdevag
🌹 #همسرانه
"مـامـانِ شـوهـرِ خـود نباشیـد!!!"
🍃 زن باید همسر شوهرش باشد نه مامانش؛ آقایان از مامان بازی خانمها به شدت متنفرند. مثلاً؛
❎ عزیزم با این لباس بیرون نرو، سرما میخوری
❎ غذا خوردی؟ حتما بخور چون ضعف میکنی
❎ راستی عزیزم یادت باشه ساعت سه نوبت دکتر داری و ...
👈 این نوع برخورد باعث میشود مردها فکر کنند ناتوانند؛ فکر میکنند یکی دیگر باید زندگیشان را مدیریت و کنترل کند و یکی از معمولترین و مخربترین عادات ارتباطی زنان با مردان، مادری کردن برای آنهاست.
✅ بهتر است طوری رفتار کنید که هم خودتان و هم همسرتان احساس کنید که او تکیهگاه مطمئنی برای شماست....
🆔 @asanezdevag
👈علائم هشدار دهنده ابتدای زندگی❗️
😳پنهانكارى
😮عجول بودن
😏پرتوقع بودن
😒زود رنج بودن
😠عدم سازگارى
😕تناقض گويى
😤بى ملاحظه بودن
😷وسواس داشتن
😴عمل نكردن به وعده
😈وانمود كردن يا نقش بازى كردن
🆔 @asanezdevag