eitaa logo
⚖️جزوات و کتاب های حقوق⚖️
1.5هزار دنبال‌کننده
4 عکس
2 ویدیو
155 فایل
📚#جزوات_و_کتاب_های_رشته ی_حقوق به انضمام تعریف و باز کردن اصطلاحات و #نکات_حقوقی به زبانی ساده📚 آدمین: @shirinpishdadi
مشاهده در ایتا
دانلود
تست آدم السان_بخش5.pdf
40.81M
📚 کتاب مجموعه پرسش های چهارگزینه ای آیین دادرسی مدنی بخش پنجم مصطفی السان @Associate_of_Laws99
تست آدم السان_بخش6.pdf
30.43M
📚 کتاب مجموعه پرسش های چهارگزینه ای آیین دادرسی مدنی بخش ششم مصطفی السان @Associate_of_Laws99
نشست قضایی مجتمع قضایی ناحیه3مشهد( برگزار شده در 22 آذر ماه 1402) موضوع جرم بودن یا نبودن ورود به منزل توسط مالک پس از اتمام مهلت اجاره پرسش در دو صورت شرط شدن یا شرط نشدن در قرارداد اجاره، مبنی بر اینکه در صورت عدم تخلیه مورد اجاره در موعد مقرر، موجر حق دارد رأساً نسبت به ورود به منزل و تخلیه آن اقدام نماید؟ در صورت تحقق موضوع، بزه ورود به عنف یا ... محقق است یا خیر؟ نظر اکثریت در صورت شرط شدن موضوع در قرارداد با توجه به فقدان سوء نیت موجر و اصل قانونی بودن جرم و مجازات و ناظر بودن الفاظ قانونی بر شرایط و مقدمات قانونی تحقق آن [بدین توضیح که عبارت مذکور در ماده 694 قانون مجازات اسلامی - تعزیرات دائر بر منزل و مسکن ناظر بر منزل و مسکن قانونی می باشد و نه منزل و مسکن غاصبانه و در مانحن فیه پس از اتمام مهلت اجاره و درخواست رسمی یا عرفی موجر مبنی بر تخلیه ملک، ید و تصرف مستاجر غاصبانه می‌باشد.] علیرغم خلاف نظم عمومی بودن این شرط اما به دلیل فقدان عنصر معنوی در ارتکاب فعل مزبور، موضوع فاقد وصف مجرمانه می‌باشد. نظر اقلیت موضوع در هر دو حالت (شرط شدن یا نشدن) به دلیل فقدان عنصر معنوی فاقد وصف کیفری می‌باشد. (عبارت فاقد وصف کیفری مسامحتاً درج شده و منظور عدم امکان صدور حکم دائر بر محکومیت موجر می باشد.)؛ توضیح بیشتر اینکه به نظر با توجه به مرتبط بودن افعالی که از دیدگاه مقنن برای آنها مجازاتی در نظر گرفته شده است با نظم عمومی، شرط شدن یا نشدن موضوع در قرارداد نمی‌تواند تاثیری در زوال وصف کیفری فعل ارتکابی داشته باشد، لذا استدلال به این موضوع صحیح نیست، همچنین استدلال اکثریت دال بر زوال عنصر معنوی در ارتکاب جرم و توجه به حمل الفاظ قانونی بر معانی قانونی که در مانحن فیه نیازمند مقدمه آن یعنی مالکیت بر عین یا منافع یا نیابت از جانب مالک عین یا منافع توسط شخص ساکن درمحل می‌باشد، کاملا صحیح بوده اما در هر دو حالت جریان داشته و قابل بیان است و هیچ تفاوتی بین ذکر شرط مذکور و عدم آن وجود ندارد و صرفاً در صورت ارتکاب بزه مجزا مانند تخریب اموال مستاجر یا عدم اعاده آنها به نامبرده موضوع قابل پیگیری و تعقیب خواهد بود. نظر ابرازی با توجه به اینکه موضوع از مصادیق مرتبط با نظم عمومی بوده و قوانین کیفری، آمره و غیر قابل توافق مخالف آن می‌باشد، در هر دو حالت موضوع دارای وصف کیفری و قابل رسیدگی و مجازات می‌باشد. کلیدواژگان ورود به عنف ورود به منزل پس از اتمام قرارداد اجاره تخلیه منزل توسط موجر مستندات قانونی ماده 144 قانون مجازات اسلامی ماده 3 قانون مجازات اسلامی ماده 694 قانون مجازات اسلامی ( بخش تعزیرات)
تدریس جزای اختصاصی توسط🔻 👨‍⚖دکتر علیرضا نوبهاری طهرانی سال 1400 📢به دلیل ارسال نشدن فایل های بالای 50 مگابایت، لینک فایل ها در پیکوفایل بارگذاری شده، برای دانلود روی لینک ها بزنید.
1_8751038797.pdf
413.8K
📒جزوه روش ها و فرآیندهای عملیات ثبت املاک @Associate_of_Laws99
📚 نکته و تست طبقه بندی شده قانون اساسی 📌 موضوعات این کتاب: ۱) اصول قانون اساسی ۲) نظریات تفسیری شورای نگهبان ۳) نکات حقوقی مهم هر اصل ۴) سوالات سنوات گذشته حقوق اساسی در آزمون‌های وکالت، دکتری و ارشد از سال 1378 تا پایان سال 1402، که متناسب با آزمون های نص محور مانند؛ وکالت است. 🔵هدف از تدوین این کتاب: 🔹دسترسی آسان به اصول قانون اساسی 🔹دسترسی آسان به نظریات تفسیری شورای نگهبان 🔹دسترسی آسان به نکات مهم حقوقی ذیل هر اصل 🔹آشنایی کاربردی با نحوه طرح سوالات از متن قانون اساسی و نظریات تفسیری شورای نگهبان  🔶خصوصیات این کتاب که آن را در وضعیت ممتاز قرار می‌دهد: 🔸خلاصه بودن. 🔸اشاره به اصول مرتبط. 🔸ارائه مطالب و نکات مهم به صورت دسته بندی. 🔸تعیین موضوع اصلی هر اصل. 🔸جمع آوری نکات حقوقی ذیل هر اصل. 🔸اشاره به سوالات طرح شده از هر اصل، دقیقا ذیل آن اصل. 🔸مستند بودن نکات و سوالات. 🔸به روز بودن سوالات و نظریات تفسیری. کلیه سوالات این کتاب، سوالات سنوات گذشته این درس در آزمون‌های استاندارد است. 🔸توضیح واژگان دشوار. 🔸جمع‌بندی پایان کتاب. 🌐لینک: https://avabook.com/The-point-classified-test-Constitution
1_11424715388.pdf
288K
📚دانلود بخشی از کتاب «نکته و تست طبقه بندی شده قانون اساسی» ◻️هدف از نگارش این کتاب: ▫️در دوره‌ای که برای آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری آماده می‌شدم، به علت سردرگمی در انتخاب منبع مناسب برای درس حقوق اساسی، کتاب‌های متعددی را تهیه کردم که متاسفانه هر یک به علتی مانند؛ وجود مطالب نظری در حقوق اساسی، کثرت و تنوع مطالب غیر کاربردی، طرح سوالات تالیفی غیر استاندارد و ... مناسب برای آزمون سرنوشت ساز وکالت نبود. بنابراین؛ در همان سال تصمیم گرفتم که در صورت قبولی در آزمون وکالت، کتابی را متناسب با نیاز‌های آزمون وکالت در درس حقوق اساسی تدوین و تالیف کنم.
اصلاحیه شورا کتاب توکلی.pdf
905.4K
اصلاحات کتاب آیین دادرسی مدنی ✅ دکتر توکلی ✅ با تغییرات شورای حل اختلاف @Associate_of_Laws99
دیوان عدالت با آخرین اصلاحات.pdf
3.26M
📚 قانون دیوان عدالت اداری با اصلاحات ۱۴۰۲ @Associate_of_Laws99