🌹صلی الله علیک یا امیرالمومنین🌹
🌺 روز عید غدیر، روز بیعت با امام زمان علیه السلام است🌺
✅ چرا غدیر را باید جشن بگیریم و خوشحال باشیم و منبسط و مسرور و مبتهج و مشعوف باشیم؟
🔹 عید غدیر در امروز بیعت با امام زمان علیه السلام است؛ این معنای عید غدیر است! که ما امروز باید با امام زمان خود تجدید بیعت کنیم که یک سال گذشت و امروز رسول خدا، امام زمان را به نام حجّة بن الحسن علیه السلام برای ما معرّفی میکند و دست او را بالا میبرد و میفرماید: «مَن کُنتُ مَولاه فهذا ابنى حُجّةُ ابنِ الحَسَن مَولاه» معنایِ عید غدیر در امروز این است.
اگر عید غدیر اینگونه باشد همیشه حیات دارد و زنده و پابرجاست.
#عید_غدیر #ولایت_امام #هدایت
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
#آستانه_حضرت_امیرالمومنین_علیه_السلام
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣🟡🟢🔴🔵🟠
به مناسبت روز مباهله
مناظرهی جالب آلوسی و مرحوم کاشفالغطاء
گویند در سفری که «شیخ محمود شکری آلوسی» از بزرگترین دانشمندان اهلسنت و صاحب تفسیر «روح المعانی» به نجفاشرف رفته بود، به درس «کاشف الغطاء» حاضر گشت و لابلای تدریس وی، سخنش را برید و گفت ای شیخ! گیرم که پذیرفتیم خدا ما را به پیروی علی علیه السلام امر فرموده است؛ ولی دیده نشده که از پیروی غیر او نهی کرده باشد و دلیل شما بر آنکه پیروی او مقتضی ترک پیروی غیر اوست، چیست؟! 🔶کاشف الغطا بیدرنگ فرمود: ما نهی از پیروی غیر علی علیه السلام را از این آیه فهمیدهایم:
«مَا کَان لاهِل المدینه و مَن حَولَهم مِن الاعراب اَن یَتَخَلفُوا عَن رسول الله و لایَرغبوا بانفسهم عَن نَفسِه...»
«مردم مدینه و پیرامونش را نرسد که از -فرمان- پیامبر صلی الله علیه وآله سر باز زنند و جان خود را عزیزتر ازجان او بدانند ... توبه/ ۱۲۰
🔶ایشان چنین ادامه داد:
جزء اصول و مسلمات زبان عربی است که هرگاه برای چیزی، اسم ظاهر بکار ببرند و برای بار دوم بخواهند از همان کس یاد کنند، با ضمیر از او یاد میکنند، نه با اسم یا صفت؛ اما در این آیه، خدای متعال «رسول الله» را ذکر کرده و سپس چنین فرموده «و لا یرغبوا بانفسهم عن نفسه» حال آنکه اگر مقصود خدای متعال فقط شخص رسول الله صلی الله علیه وآله بود، میبایست میفرمود «لایرغبوا بانفسهم عنه» پس چراگفت «عن نفسه»؟!!!
🔶آلوسی در پاسخ حیران شد و با خود گفت: اگر بگویم که قاعدهی مزبور نادرست است، باید بیشتر قواعد نحو و بالتبع، بخش اعظم تفسیر خود را نیز باطل اعلام نمایم؛ زیرا این تفسیر بر اساس همین قواعد مسلم عربی استوار است. و اگر صحت آن قاعده را بپذیرم، واجب بود که میفرمود «عنه». لذا از شیخ خواهش کرد که عبارت «عن نفسه» را تشریح کند.
🔶شیخ فرمود: «عن نفسه» یعنی علی بن ابیطالب علیه السلام؛ لذا در این آیه نهی فرموده است از آنکه مسلمانی خود را بر علی علیه السلام مقدم بدارد.
آلوسی پرسید این معنی را از کجا استنباط کردید؟! فرمود: از تعبیر «انفسنا و انفسکم» در آیهی شریفهی مباهله، آنجا که رسول الله و علی و زهرا و حسنین علیهم السلام برای مباهله رفته بودند؛ زهرا سلام الله علیها را نساء، و حسنین علیهما السلام را ابناء، و علی علیه السلام را نفس خود قرار داده است.
🟢🔴🟠🟣🟡🔵
#آستانه_حضرت_امیرالمومنین_علیه_السلام
🌹25 ذی الحجّه نزول آياتى از سورهٔ « #هل_أتى » در شأن حضرت أميرالمؤمنين و اهل بيت گراميش عليهم السّلام مبارکباد🌹
#آستانه_حضرت_امیرالمومنین_علیه_السلام