eitaa logo
آستانه حضرت فاطمه الزهرا علیها السلام
182 دنبال‌کننده
810 عکس
116 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 کافی با سند خود از ابوبصیر از امام صادق علیه السّلام روایت کرده است که گفت: به وی عرض کردم: «وُدّ» در آیه: ✍ «إِنَّ الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لهَُمُ الرَّحْمَانُ وُدًّا» (مریم-آیه ۹۶) ⁉️ به چه معنی است؟ 👌 فرمود: ولایت امیرالمؤمنین علیه السّلام همین «ودّ» است که خداوند متعال فرموده است. 📚بحارالانوار-ج ۳۵-ص۳۵۳-ح ۱
👈🏼 در منابع حدیثی و تاریخی و به صورت پراکنده، نقل‌های مختلفی درباره بی‌حرمتی به حضرت فاطمه علیهاالسلام آمده است. در یکی از این نقل‌ها چنین آمده است: 🔘 ابو‌هاشم می‌گوید: هنگامى که على عليه‌السلام را از خانه بیرون بردند، فاطمه سلام‌الله‌علیها نیز پیراهن پیامبرخدا صلی‌الله‌علیه‌وآله را روى سرش گذاشت و دست حسنین علیهماالسلام را گرفت و به دنبال آن‌حضرت بیرون آمد و خطاب به ابوبکر فرمود: ⁉️ مرا با تو چکار؟! می‌خواهى بچه‌هایم را یتیم کنى و مرا بی‌شوهر؟ به خدا سوگند! اگر گناه نبود، مویم را پریشان ‌کرده و به درگاه پروردگارم فریاد می‌زدم. 👈 مردى از میان آن جمعیت -خطاب به ابوبکر یا عمر گفت: از این کار چه منظورى دارى؟ می‌خواهى عذاب بر این امّت نازل کنى‏؟ 🔹 سپس فاطمه سلام‌الله‌علیها دست على علیه‌السّلام را گرفت و از مسجد بیرونش آورد. ☑️ از امام باقر عليه‌السّلام روايت شده كه فرمود: وَاللهِ لَوْ نَشَرَتْ شَعْرَهَا مَاتُوا طُرّاً؛ به‌خدا قسم اگر زهرا سلام‌الله‌علیها موى خود را پريشان كرده بود، همه مردم يك‌جا مرده بودند. 📚 کافی، ج۸، ص۲۳۷.
📌 قسمت چهارم عَنْ جَابر بن عَبْدِ اللهِ الأنْصَاري 4️⃣ چرا باید از حدیث عربی استفاده کرد؟ برای استفاده از هر دانشی باید با زبان آن دانش آشنایی پیدا کرد تا بتوان از آن علم استفاده کرد 👈 در حقیقت هر کسی بخواهد از دانشی استفاده کند باید با زبان آن دانش آشنایی داشته باشد. کسانی که بخواهند بدون واسطه با حقیقت اسلام آشنا شوند لازم است که با این زبان آشنایی کامل داشته باشند. 👌 همانگونه که اگر کسی بخواهد با فرهنگ و دانش یک کشور خارجی آشنایی پیدا کند باید زبان آن کشور را بیاموزد. ✅ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا؛ این قرآن مجید را ما به عربی فصیح فرستادیم. سوره یوسف، آیه۲.
🟠 حضرت صدیقه طاهره فاطمة الزهراء علیهاالسلام سرور بانوان دو عالم هنگامی که از فَدَک باز داشته شد، با انصار گفتگو کرد و آن ها گفتند: ✍ یا بِنتَ مُحَمَّدٍ، لَو سَمِعنا هذَا الکلامَ مِنک قَبلَ بَیعَتِنا لِأَبی بَکرٍ ما عَدَلنا بِعَلِیٍّ أحَداً، فَقالَت وهَل تَرَک أبی یومَ غَدیرِ خُمٍّ لِأَحَدٍ عُذراً؟ ! 👈 ای دختر محمّد! اگر این سخنت را پیش از بیعتمان با ابو بکر شنیده بودیم، هیچ‌کس را هم سنگ علی قرار نمی‌دادیم. 🔹 حضرت فرمودند: 👌 آیا پدرم در روز غدیر خم، برای کسی عذری باقی نهاد؟! 📚 الخصال، ص ۱۷۳، ح ۲۲۸.
🔰 حضرت امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند: ✍ مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ 👈 هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: 👌 اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم از دنیا نمی‏رود مگر آن که قائم آل محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله را درک می‏ کند. 📚 بحارالأنوار، ج۹۰، ص۶۵. 📚 مصباح المتهجّد، ص۳۲۸. ‼️حدیث طولانی و کامل در بحارالأنوار آدرس بالا موجود است ...
● چون بشر وارد مدينه گرديد، قبل از زين العابدين علیه‌السلام كه خبر دهد مردم را از ماجراى اهل بيت أمّ البنين او را ملاقات كرد، ⁉️ فرمود: اى بشر! از حسين چه خبر آوردى؟ ▪️ بشر گفت: اى امّ البنين، خداى تعالى تو را صبر دهد كه عبّاس تو كشته گرديد. ▪️ امّ البنين علیهاالسلام فرمود: از حسين خبر ده! 👈 بالاخره يكى يكى خبر قتل فرزندانش را به او داد. امّ البنين علیهاالسلام خبر از حسين عليه‌السلام مى گرفت و گفت: 🔘 فرزندان من و آنچه در زير آسمان است، فداى حسينم باد! بشر خبر قتل آن حضرت را به او داد. صيحه كشيد و گفت: اى بشر! رگ دلم را پاره كردى. و صدا به ناله و شيون بلند كرد. ☑️ مامقانى گويد: اين شدّت علاقه كاشف از بلندى مرتبه او در ايمان و قوّت معرفت او به مقام امامت است كه مرگ چهار جوان رشيد خود را كه نظير ندارد، سهل مى شمارد. 📚 موسوعة الامام الحسين عليه‌السلام، ج۹، ص۵۵۲.
🔘 حضرت ام البنین علیهاالسلام با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه بر آمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزاداری‌های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی‌لیاقتی حکام وقت می‌نمود ☑️ لذا آن بانو را با عسل زهرآگین مسموم و به شهادت رساندند 👌 چنانکه مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب «زنان نابغه» و جناب عبد العظیم بحرانی در کتاب «ام البنین» نگاشته‌اند که بنی امیه همسر امیرالمومنین علیه السلام، ام البنین علیهاالسلام را مسموم و به قتل رساندند. 👈 در کتاب «اختیارات» از اعمش نقل شده است که می‌گوید: ✔️ روز سیزدهم جمادی الثانی که مصادف با روز جمعه بود نزد امام زین العابدین علیه السلام بودم که ناگهان جناب فضل بن عباس علیهما السلام وارد شد و در حالی که گریه می‌کرد گفت: جده‌ام حضرت ام البنين علیها‌السلام از دنیا رفت. 📚الدرجات الرفیعة فی وقایع الشیعة، نوشته رفیع الدین رفیعی، ص ۸۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
... 🔳 کاروان داغدیده کربلا وارد مدینه شد، خبر شهادت فرزندانش را به او دادند اما او فقط از حسین علیه‌السلام می‌پرسید 🔘 گفتند: فرزندانت را‌ کشتند می‌گفت: فقط از بگویید ✔️ گفتند: را هم کشتند می‌گفت: از بگویید ☑️ وقتی خبر شهادت و چهار فرزندش را شنید، گفت:‌ 👌 ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است، فدای می‌شد و او زنده می‌ماند 📚ریاحین الشریعه، ج۳، ص۲۹۳.
📌 قسمت پنجم عَنْ جَابر بن عَبْدِ اللهِ الأنْصَاري 5️⃣ ویژگی زبان عربی در چیست؟ زبان عربی یکی از کامل‌ترین زبان‌هاست و شاید در مواردی برای انتقال دقیق مفهوم منحصر به فرد باشد. 👈 در این جا به بعضی از آنها اشاره می‌کنیم: ۱_ از وسیع ترین زبان ها در لغت و اصطلاح است. ۲_ در تعبیر متنوع است و برای یک معنا یا معانی نزدیک به هم تعبیرات متفاوتی دارد. ۳_ از قابلیت اعراب برخوردار است. این ویژگی که در زبان های دیگر نیست عبارت است از تغییر حالت آخر کلمه که مطابق آن حالت، نقش کلمه در جمله تعیین می شود و بدین وسیله خواننده و گوینده هردو از خطای در گفتار مصون می مانند. ۴_ اشتقاق یعنی تولید کلمات متعدد و دستیابی به معانی متعدد از اصل یک کلمه (مصدر) ۵_ خصایص دیگری نظیر دقت و ظرافت در معنا، کثرت مترادفات و معانی فراوان با لفظ واحد ، الفاظ کثیر برای معنای واحد و... 💠 حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند: 👌 هیچ کتابی و هیچ وحیی از جانب خداوند تبارک و تعالی نازل نشد؛ مگر آن‌که به زبان عربی بوده است. 📚 بحارالانوار، ج ۱۶، ص ۱۳۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 حضرت امام صادق علیه‌السلام فرمودند: 👈 ام‌ البنین علیهاالسلام بر حسين علیه‌السلام مى‌گريست 👌 تا اين كه از شدت گریه بر حسین علیه‌السلام نابينا شد. 📚 امالی، ج۱، ص۱۷۵.
✍ رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می‌فرمایند: 👌 عَلامَةُ الْمَهْدِیِّ اَنْ یَکُونَ شَدیدا عَلَی الْعُمّالِ جَوادا بِالْمالِ رَحیما بِالْمَساکینِ ✅ از نشانه‌های مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف 👈 سختگیری بر کارگزاران 👈 بخشندگی مال 👈 و مهربانی با تهیدستان است. 📚 موسوعة احادیث الإمام المهدي ج ۱، ص ۲۴۶.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 لحظه‌ها را متوسل به دعاییم بیا سالیانی‌ست که دل‌تنگ شماییم بیا 🔰 در قنوت دلمان خواهش باران داریم ندبه خوانیم و تمنای بهاران داریم 🔰 پس ببار ای پسر حضرت باران بر ما که ترک خورده زمین از اثر این گرما 🔰 چند جمعه دلمان را سر راهت آریم تا بدانی که تمنای وصالت داریم 🔰 شهرمان را ز رخ چون قمرت روشن کن کوچه ها را پر‌ِاز نسترن و سوسن کن 🔰 آسمان خواهش یک جرعه نگاهت دارد نه که ما فاطمه هم چشم به راهت دارد
💠 حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام فرمودند: 👈 بِبَذلِ النِّعمَةِ تُستَدامُ النِّعمَةُ؛ نعمت با بخشش، تداوم يابد. ✅ رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله فرمودند: 🔰 إنّ للّهِ عِبادا اختَصَّهُم بالنِّعَمِ، يُقِرُّها فيهِم ما بَذَلوها للنّاسِ، فإذا مَنَعوها حَوَّلَها مِنهُم إلى غَيرِهِم 💠 خداوند بندگانى دارد كه نعمت ها را در اختيار آنان نهاده است. 👌 تا زمانى كه اين نعمت ها را به مردم بذل و بخشش كنند، آنها را در ميانشان نگه مى دارد و هرگاه دريغ ورزند نعمت ها را از آنان به ديگران منتقل مى كند. 📚 غررالحکم، ح۴۳۴۴. 📚 عوالي اللئالي، ج۱، ص۳۷۲.