eitaa logo
آستانه حضرت فاطمه الزهرا علیها السلام
182 دنبال‌کننده
810 عکس
116 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 زیارت‌نامه حضرت اباالفضل العباس علیه‌السلام در کلام حضرت امام عسکری صلوات‌الله‌علیه شخصی گوید: در سال ۲۵۲ هجری از محضر علیه‌السلام، آداب زیارت سیدالشهداء علیه‌السلام و شهدای کربلا را در نامه‌ای سؤال کردم؛ حضرت نیز یک به یک آداب و زیارات هر یک از شهداء را مرقوم نمودند و از جمله زیارتی برای حضرت اباالفضل العباس علیه‌السلام که چنین فرمودند: ✅ سلام بر عباس بن امیرالمؤمنین، همدرد بزرگِ برادر، که جانش را فدای او ساخت و از دیروز بهرۀ فردایش را برگزید، آنکه فداییِ برادر بود و از او حفاظت کرد و برای رساندن آب به او کوشید و دستانش قطع گشت؛ خداوند قاتلانش، یزید بن رقاد و حکیم بن طفیل طایی را لعنت کند. 📚 المزار الکبیر (ابن‌مشهدی)، ص۴۸۹.
💠 ثفنه در لغت به معنای پینه بستن و جمع آن ثفنات است. پینه عبارت است از ضخیم شدگی یا برجستگی لایه های خارجی پوست که معمولاً روی نواحی استخوانی مثل مفاصل انگشتان پا به وجود می آید. ✅ از آن جا که امام سجاد علیه‌السلام بسیار سجده می نمودند، مواضع سجده ایشان یعنی کف هر دو دست و سر زانوها و انگشتان پاهای مبارک ایشان پینه می‌بست. 🔰 در روایتی امام محمد باقر علیه‌السلام می فرمایند: 👌 در مواضع سجده پدرم امام سجاد علیه‌السلام اثرهای آشکار و برآمدگی‌ها بود که در هر سال دو مرتبه آنها را می بریدند و به این سبب آن حضرت را ذوالثفنات می‌خواندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🎊 💠 حضرت بقیةالله عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف می‌فرمایند: ✅ آگاه باشید بزودی کسانی از شیعیانِ من ادّعای مشاهده ی مرا خواهند کرد. 👈 آگاه باشید هرکس قبل از خروج سفیانی و شنیدن صدای آسمانی، ادّعای مشاهده مرا کند دروغگو و افترا زننده است؛ حرکت و نیرویی جز به خدای بزرگ نیست. 📚 الاحتجاج، ج۲، ص۴۷۷.
💠  حضرت امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند: 🔹 مُوَسَّعٌ عَلَی شِیعَتِنَا أَنْ یُنْفِقُوا مِمَّا فِی أَیْدِیهِمْ بِالْمَعْرُوفِ فَإِذَا قَامَ قَائِمُنَا حَرَّمَ عَلَی کُلِّ ذِی کَنْزٍ کَنْزَهُ حَتَّی یَأْتِیَهُ بِهِ فَیَسْتَعِینَ بِهِ عَلَی عَدُوِّهِ 🔰 دست شیعیان ما در انفاق آنچه در دست آنان است، به‌گونه‌‌ی شایسته باز است. 👈 پس هرگاه قائمِ ما عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف ظهور کنند گنج‌ هایی را که ثروتمندان اندوخته‌ اند بر آنان تحریم می‌کند تا اینکه آن گنج‌ ها را بیاورند و از آن‌ ها برعلیه دشمن خود کمک گیرند. 📚 اصول کافی، ج۴، ص۶۱.
💠 رسول‌خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله فرمودند: 👈 إِيَّاكُمْ وَدَعْوَةَ الْوَالِدِ فَإِنَّهَا تُرْفَعُ فَوْقَ السَّحَابِ حَتَّى يَنْظُرَ الله تَعَالَى إِلَيْهَا فَيَقُولُ الله عَزَّوَجَلَّ: ارْفَعُوهَا إِلَيَّ حَتَّى أَسْتَجِيبَ لَهُ فَإِيَّاكُمْ وَدَعْوَةَ الْوَالِدِ فَإِنَّهَا أَحَدُّ مِنَ السَّيْف.‏ 🔴 از نفرين پدر خود، سخت بپرهيزيد؛ زيرا چنين نفرينى «ابر» را هم مى‌شكافد و بالاتر مى‏رود، و مورد توجه خدا قرار مى‌گيرد، تا جايى كه خداوند متعال مى‌فرمايد: آن نفرين را نزد من آوريد تا مستجاب گردانم. بنابراين، از نفرين پدر عليه خود، سخت پرهيز داشته باشيد؛ زيرا از شمشير برّنده ‏تر است! 📚 النوادر، قطب راوندی، ص۵.
📌 قسمت سیزدهم عَنْ فَاطِمَةَ الزَّهراءِ علیها‌السلام 6️⃣ اهمیت عملکرد و رفتارهای حضرت زهرا علیهاالسلام از منظر اجتماع در چیست؟ 🔰 حضرت فاطمه علیهاالسلام مسیر خلافت الهی را روشن نمود. آن حضرت نشان داد که امامت در نسل ایشان و حضرت علی علیه‌السلام جریان دارد و کسانی را که به دروغ ادعای خلافت الهی دارند تا قیامت رسوا شدند. ✅ حضرت موسی‌بن‌جعفر علیهما‌السّلام به من فرمود: چرا فاطمه را فاطمه گفتند؟ ... 👌 خدای سبحان او را فاطمه نامید و امر خلافت و امامت را برای فرزندان وی قرار داد و بدین وسیله دست کسانی را که خواهان امر خلافت بودند قطع کرد. از این روی بود که فاطمه، فاطمه نامیده شد، زیرا طمع آنان را قطع کرد. 📚 بحارالانوار، ج۴۳، ص۱۳.
🔹حضرت حجت بن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف در نامه‌ای به می‌فرمایند: ✅ هر چند ما در جايى منزل كرده‌‏ايم، كه از محل سكونت ستمگران دور است 👈 و اين هم به علتى است كه خداوند صلاح ما و شيعيان با ايمان ما را تا زمانى كه دولت دنيا از آن می‌‏باشد در اين ديده است، ولى در عين حال از اخبار و اوضاع شما كاملا آگاهيم و چيزى از آن بر ما پوشيده نمی‌‏ماند. 📚 احتجاج طبرسی، ج۲، ص۵۳۷
💠 ای حضرتِ آیینه صفات؛ أدرکنی منجی تمام کائنات؛ أدرکنی 💠 طوفان زده ایم؛ جانِ جدّت برگرد ای وارث کشتی نجات؛ أدرکنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 قسمت اول 💠 در فرازی از مناجات شعبانیه آمده است: 🔰 وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُکَ؛ و چون تو را بخوانم دعاى مرا اجابت فرما ✅ وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُکَ‏؛ و هرگاه تو را ندا کنم ندایم بشنو 🔰 وَ أَقْبِلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُکَ؛ و چون با تو مناجات کنم به حالم توجه فرما
🔹 حضرت امام صادق علیه‌السّلام از پدرش از جدش علیهم‌السّلام روایت می‌کند که فرمود: 🔴 روزی عمربن خطاب به رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله عرض کرد: 👈 تو پیوسته به علی می‌گویی: تو نزد من منزلت هارون از موسی علیه‌السّلام را داری. 👌 اما خداوند نام هارون را در متن قرآن آورده است و نامی از علی نبرده است! 💠 پیامبر فرمودند: ای درشت نادان، مگر نشینده ای که خداوند سبحان می‌فرماید: «هذا صِراطُ علیِّ مُستَقیمٌ» 📚 بحارالانوار، ج ۳۵، ص ۵۹، ح ۱۲