eitaa logo
آستانه حضرت فاطمه الزهرا علیها السلام
182 دنبال‌کننده
810 عکس
116 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
1⃣ 🍃 دعای شریف از جمله ادعیه ای است که قرائت آن در لیالی ماه مبارک سفارش شده است. این دعا هم چنین در زمره نیایش هایی است که از ناحیه _ اروحنا لتراب مقدمه الفدا _ صادر شده و منسوب به وجود نازنین آن حضرت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله خطاب به امیرالمومنین علی علیه‌السلام فرمودند: 🔰 إنِّي وَ أَحَدَ عَشَرَ مِنْ وُلْدِي وَ أَنْتَ يَا عَلِيُّ زِرُّ اَلْأَرْضِ أَعْنِي أَوْتَادَهَا وَ جِبَالَهَا بِنَا أوْتَدَ اَللَّهُ اَلْأَرْضَ أنْ تَسِيخَ بِأَهْلِهَا. ✅ من و یازده تن از فرزندانم و تو ای علی! لنگرهای زمین هستیم خداوند به وسیله ما زمین را استوار کرده که ساکنانش را در دل خود فرونبرد. 📚 اصول الکافي، ج ۱، ص ۵۳۴.
🔸اسماعيل بن ابى زياد گويد: امام صادق از پدران بزرگوارش عليهم السّلام روايت فرمود كه روزى پيامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله به اصحاب خود فرمود: ⁉️ آيا شما را از عملى آگاه سازم كه اگر آن را به جا آوريد شيطان به مسافت مشرق از مغرب از شما دور خواهد شد؟ 🔹 گفتند: آرى. 💠 حضرت فرمودند: 👈 روزه روى شيطان را سياه مى‌كند 👈 صدقه پشتش را مى‌شكند 👈 و دوستى در راه خدا و تعاون بر انجام عمل صالح او را ريشه‌كن سازد 👈 و استغفار رگ قلبش را قطع مى‌كند 👌 و براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدن‌ها روزه است. 📚 الکافی، ج۴، ص۶۲
2⃣ 🤲 أَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّک. ✅  و تو آن کسی هستی که کارهای دور از انحراف را از سرِ احسانت پایدار و استوار می کنی! ❓ چیست؟ کاری است که بر مسیر حقیقی خود و مطابق با حقیقت واقع شده و به انحراف و خطا کشیده نشده باشد. ⁉️ چیست؟ یعنی کسی که به هر چیزی استواری و پایداری می دهد. ، پایدار کننده چیزی است که مطابق با حق باشد؛ نه چیزی که باطلِ محض و یا مخلوطی از حق و باطل باشد.
🔺 مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی 🔻 💫 همراه با صدها جایزه ارزنده 📗 کتاب یاد غریب 📌 زمان شرکت در مسابقه ۵ الی ۱۵ ماه مبارک رمضان 🎉 اعلام نتائج: روز ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام 👌 برای مطالعه کتاب به سایت آستانه حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام مراجعه فرمائید👇 https://astaneh1.com
3⃣ 🔰 أَیْقَنْتُ أَنَّک أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ فِی مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَهِ. 💠 و یقین دارم که تو در جایگاه چشم پوشی و گذشت، رحم کننده ترین رحم کنندگان هستی. او کسی است که در جایگاه بخشش و رحمت، مهربان‌ترین است؛ پس خود را در معرض عفو و قرار دهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حضرت إمام صادق عليه‌السّلام فرمودند: 👈 إِذَا صُمْتَ فَلْيَصُمْ سَمْعُكَ وَ بَصَرُكَ مِنَ الْحَرَامِ وَ الْقَبِيحِ وَ دَعِ الْمِرَاءَ وَ أَذَى الْخَادِمِ وَ لْيَكُنْ عَلَيْكَ وَقَارُ الصَّائِمِ وَ لاَ تَجْعَلْ يَوْمَ صَوْمِكَ كَيَوْمِ فِطْرِكَ. 🔰 هرگاه روزه گرفتى، گوش و چشم تو نيز بايد از ارتكاب حرام و زشت روزه بدارد، و در اين حال از كشمكش و ناسزاگوئى و آزار خدمتکارت بپرهيزى و بر تو است كه سنگينى و وقار روزه دار را داشته باشى، و روزى كه روزه دار هستی با روزی که روزه نیستی نباید يكسان باشد. 📚 بحارالأنوار، ج ۹۷، ص ۳۵۱.
4⃣ ✅ أَعْظَمُ الْمُتَجَبِّرِینَ فِی مَوْضِعِ الْکبْرِیَاءِ وَ الْعَظَمَهِ 💠 در جایگاه بزرگ منشی و عظمت، بزرگ ترین  بزرگانی. 🔰 او کسی است که در جایگاه نمایان شدن عظمت، دارای بزرگ ترین قدرت نمایی است. قرآن کریم نیز بزرگی و کبریا را در تمام آسمان ها و زمین، مختص خداوند می داند: وَ لَهُ الْکبْرِیاءُ فِی السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ در آسمان‌ها و زمین خاص اوست. 📚 جاثیه، آیه۳۷.
💠 حضرت امام صادق علیه‌السلام فرمودند: 🔰 مَن اَفطَرَ یَوماً مِن شَهرِ رَمضان خَرَجَ رُوحُ الایمانِ مِنه 🔴 هرکس یک روز ماه رمضان را بدون عذر بخورد، روح ایمان از او جدا می‏‌شود 📚 وسائل‌الشیعه، ج۷، ص۱۸۱. 👌 روح ایمان که رفت قاعدتا روح کفر جایگزین می‌شود.
5⃣ ✅ اللَّهُمَّ أَذِنْتَ لِی فِی دُعَائِک وَ مَسْأَلَتِک 💠 خدایا! تو خود پیش از این به من رخصت داده ای که بخوانمت و از تو درخواست کنم. ❓ یعنی چه؟ 👌 إذن اجازه و رخصتی است که قبل از انجام کار صادر می شود. بنابراین اگر می توانیم دست به درگاه الهی بلند کنیم، به سبب آن است که رخصتش پیش از آن، از طرف مهربان صادر شده است. 🔰 تا که از جانب معشوق نباشدکِشِشی    کوششِ عاشق بیچاره به جایی نرسد
6⃣ ✅ فَاسْمَعْ یَا سَمِیعُ مِدْحَتِی وَ أَجِبْ یَا رَحِیمُ دَعْوَتِی وَ أَقِلْ یَا غَفُورُ عَثْرَتِی 💠 پس ستایشم را بشنو، ای شنوا! و پاسخ سخنم را بده، ای مهربان! و لغزشم را نادیده بگیر، ای آمرزنده! 🔰 همان طور که اقتضای بودن خدای متعال، شنیدنِ مدح بندگان است و لازمه رحمت او دادن به دعای آن ها و مقتضای او، نادیده گرفتنِ لغزش‌های بندگان است.
▪️ امشب تمامِ بسترٺ را، غم گرفتہ انسیة الحوراے تو، ماتـم گرفتہ 🔳 رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می‌فرمایند: 🔘 یَا خَدِیجَة! ... إنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَیُبَاهِي بِكِ كِرَامَ مَلائِكَتِهِ كُلَّ يَومٍ مِرَاراً. ☑️ ای خدیجه! ... همانا خداوند عز و جل هر روز به طور مکرر به فرشتگان بزرگش به خاطر تو افتخار می کند. 📚 بحار الأنوار، ج۱۶، ص۷۸.
☑️ حضرت خدیجه علیهاالسلام منتسب به خاندانی اصیل، ممتاز، برجسته و اهل دانش و حکمت است. پدربزرگ، مادر، پدر و افراد برجسته دیگری از خاندان ایشان همگی موحّد و متدیّن به ادیان آسمانی بوده‌اند. 🔘 پدر ایشان از بزرگان قریش و پیرو آئین حضرت ابرهیم علیهِ‌السّلام بود. او فردی مستقل، شجاع، استبدادستیز، دارای تمکن مالی و وجهه اجتماعی بود. او به سبب امتیازات و موقعیت بالایی که داشت، مهتر و رئیس طایفه خود بوده و از احترام ویژه ای برخوردار بود. ✔️ زمانی که «تُبَّع» پادشاه یمن بر آن شد که مکه را تسخیر کند و سنگ مقدّس «حجر الاسود» را به یمن منتقل کرده و به این وسیله توجه مردم را از مکه به یمن منعطف سازد، برای این منظور دست به لشگرکشی زد و با سپاهی گران وارد شهر مکّه شد. تنها کسی که از میان مردم شجاعانه در مقابل او ایستاد و از این سنگ آسمانی که در میان پیروان آئین حضرت ابراهیم علیهِ السّلام بسیار مورد احترام بود حفاظت کرد، خویلد پدر حضرت خدیجه علیهَاالسَّلام بود.
7⃣ ✅ فَاسْمَعْ یَا سَمِیعُ مِدْحَتِی وَ أَجِبْ یَا رَحِیمُ دَعْوَتِی وَ أَقِلْ یَا غَفُورُ عَثْرَتِی 🔰 قرآن کریم، از جانب خدای مهربان، هم به ما دستور داده تا پروردگار خویش را بخوانیم 👈 وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونی. غافر، آیه۶۰. 🔰 و هم ما را فراخوانده تا از او بخواهیم  👈 ... وَ سْئَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ. نساء، آیه۳۲. در رابطه انسان و خدا، هم و خدای متعال مهم است و هم از او.
💠 حضرت اميرالمؤمنين علی علیه‌السلام فرمودند: 🔰 قائم ما دوره‌ی غيبتی دارد كه مدت زمان زيادی طول خواهد كشيد. 👈 گویی شيعيان را هم‌اكنون با چشم خود می‌بينم كه در آن دوره، همانند گله‌ای بی‌سرپرست در دشت و صحرا پراكنده شده‌اند و دنبال سرپناه و محل امن و راحتی می‌گردند اما آن را پيدا نمی‌كنند. ای مردم آگاه باشيد در چنان شرايطی اگر كسی در دين خود ثابت قدم باشد و با طولانی شدن دوره‌ی غيبت، قلب او قساوت پيدا نكند در روز قيامت با من خواهد بود. 📚اكمال الدين و اتمام النعمه. ص۳۰۳، ح۱۴.