فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | دلتنگی زائران حرم رضوی درایام شهادت امام حسن مجتبی (ع)
#امام_رضا
#خادم_الرضا
#به_تو_از_دور_سلام
#کانون_مرکزی_خادمیاران_شهرستان_شهرضا
هدایت شده از امام رضائیهای شهرضا
بیست و هشتم ماه صفر، سالروز رحلت سيد انبياء و برترين آفريده خدا محمد مصطفي (صلي الله عليه و اله و سلم) است؛ او که ذخیره پیامبران بود و پیامآور مِهر و مهربانی...
پیامبری از جنس نور که بارها در قرآن كريم مورد خطاب حضرت حق قرار گرفته و آیات گواه مقامش هستند.
در فقدان چنین گوهر نابی اگر آسمان و زمین خون گریه کنند؛ باز هم کم است...
با آسمانی شدن پیامبر رحمت بود که غربت زهرای مرضیه و علی مرتضی آغاز شد و مهره های تسبیح آل طه، رنجهای بسیار دیدند.
نماز حضرت رسول (ص)
فضیلت زیارت حضرت رسول و فاطمه و ائمه بقیع
دعای امام رضا در زیارت پیامبر (ص)
و امروز بنا بر نقل مصادف با شهادت سبط اكبر رسول خدا، امام حسن مجتبي (عليه السلام) است، امامي كه پيامبر خدا او را سيدِ جوانان اهل بهشت معرفي كرد و از مقامش سخن ها گفت؛ در یکی از احادیث رسول خدا در وصف ایشان فرمود : « اگر عقل، خود را به صورت مردی نشان دهد آن مرد، حسن (علیهالسلام) است.» [1]
امامی که در طول مدت حياتش، ستم های فراوان دید، تا آنجا كه آن دسته از يارانش كه به مقام امامت الهی و عصمت ايشان، معرفتی نداشتند با شنيدن خبر صلح با معاويه، به خيمه آن حضرت حمله ور شدند، سجاده را زير پای ايشان كشيدند و پای مباركشان را مجروح کردند.
واین جفا در حق امام حسن مجتبی علیه السلام تا بدانجا رفت که به حضرت زهر نوشاندند .
زیارت ائمه بقیع (ع)
زیارت حضرت پیغمبر (ص) از بعید
صلوات و سلام بر حضرت رسول و فضیلت آن
و اینگونه است که بیست و هشتم صفر روز غم بار مسلمین است از فراغ پیامبری رحمت للعالمین و شهادت غریبانه امام حسن (ع) ...
بیست و هشتم صفر است و این اندوه بی پایان؛
درود بر پیامبر عشق و مهربانی که نسخه کامل بشریت و اسوه حسنه مکتب اسلام بود و صلی الله عليك يا حسن بن علی المجتبی
#امام_رضا
#خادم_الرضا
#به_تو_از_دور_سلام
#کانون_مرکزی_خادمیاران_شهرستان_شهرضا
@emamrezashahreza
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون» ؛ قسمت هفتم:
در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، هیچکس نمیدانست رهبر این انقلاب چه شخصیتی دارد، چون عراق اجازه ورود خبرنگاران و دیدار با امام(ره) را نمیدادند.
بعد که رژیم عراق به درخواست شاه میخواست امام را محدود کند، ایشان را به فرانسه فرستاد.
فرانسه هم ناخواسته فرصتهایی را دراختیار امام قرار داد، صحبتها و مواضع ضد استکباری امام و موضع ضد نظام سلطه ی ایشان با حضور انبوه خبرنگاران از سراسر عالم آنجا شناخته شد.
وقتی رژیم طاغوت سقوط کرد و ایران پایگاه بزرگ ضد استکبار و استعمار و پایگاه مقاومت شد، آنها ضرر کردند و به دست خود آسیب به اهداف خود وارد کردند.
در این ۴۰ سال نیز با ابزارهای مختلف رسانه ای خواستند صدای انقلاب به دنیا نرسد.
اما امام رضا ع بخوبی برای ما ترسیم کردند که از فرصتها بخوبی بهره برداری کنیم و حقانیت جبهه خود را ندا دهیم؛ کمااینکه برکات حضور ایشان و استفاده امام ع از این فرصت تا امروز در شرق عالم اسلام ادامه دارد.
قسمت هشتم:
مناظرات امام ع ، فرصت رسانه ای مهمی بود برای معرفی خراسان که از تحولات عالم اسلام دور بود.
بهره برداری هوشمندانه از فرصتهای رسانه ای برای معرفی جبهه حق و باطل را به نحو احسن میتوان از ایشان الگوبرداری نمود.
گرچه ما در کار رسانه ای عقب هستیم در حالی که با وجود فضای مجازی میتوانیم بهره برداری اساسی کنیم.
حرکت ها و گرایش های اعتقادی دوران امام رضا ع ، بُعد سیاسی ندارد و آزادانه مسائل و شبهات، بیان شده و پاسخ داده میشوند.
در اوایل انقلاب نیز آزادی بسیار گسترده ای برای عقاید و افکار و جریانها وجود داشت اما افکار آنها در قالب برنامه های مناظراتی توسط علمای دینی پاسخ داده می شد و تنها زمانی که گروههایی از جمله فرقان و مجاهدین خلق دست به جنایت و ترور شخصیتهای گران قدری همچون شهید مطهری زدند و مواجهه نظامی با نظام بوجود آمد، با ایشان مقابله شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت امام رئوف تسلیت.
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت نهم: جلسات بحث آزاد در مراکز علمی دانشگاهی ما کماکان وجود دارد و کاملا آزاد به طرح مباحث می پردازند اما برخی اوقات چنان جسارت به مقدسات میشود که نیروهای انقلابی توهین را بر نمی تابند و این جسارتها جفایی به نظام جمهوری اسلامی است. بفرموده مقام معظم رهبری، نباید نیروهای انقلابی را مورد هجمه قرار داد یا در دانشگاهها به آنها سخت گرفت. یعنی ما از این حیث نسبت به دوران امامان خود هیچ کمبود و کسری نگذاشتیم..
چه بسا افراد سرشناسی که با طرح شبهات عجیب و غریب، اهداف سیاسی را دنبال کردند و پس از فرار به کشورهای خارجی، با پشتوانههای بیگانه، برای زیرآب زدن اعتقادات مردم ایران، کار می کنند.
قسمت دهم:
ائمه ع چون برنامهای برای بصیرت دادن به مردم و به میدان آوردن آنها و مقابله با حاکمیت طاغوت داشتند، مورد غضب حاکمان بودند.
آنان مبارزه گسترده سیاسی منتها در ابعاد گوناگون داشتند، لذا حکام جور احساس خطر میکردند.
علمای حدیث از امام رضا(ع) در نیشابور میخواهند و میگویند از جد خود، پیامبر (ص)، حدیثی بگویید و حضرت حدیث معروف سلسلهالذهب را میفرماید که «کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی».
علما میخواهند بساط نوشتن را جمع کنند. امام(ع) اضافه میکنند: «بشرطها و شروطها و انا من شروطها». میگوید: «بشرطها» یعنی اصل امامت و ولایت است.
بدون اعتقاد به امامت و ولایت نمیتوانید وارد حصن حصین الهی شوید.
fadaeian-30 safar 95 (3).mp3
21.82M
#وداع_با_محرم_صفر
اگــہ یڪی از مـا نبـود
بـــقیـہ یــادش بڪنـن
سال دیگہ تو روضہ ها
اگــہ یڪی از مـا نبـود
بــقیـہ یــادش بڪنــن
تـو اربـعـــیــن ڪربـلا
💚السّلام علیک یاعلی بن موسی الرضا💚
#به_تو_از_دور_سلام
#دلتنگ_حرم
#امام_رضا
#امام_رئوف
#من_الحبیب_الی_الغریب
#کانون_مرکزی_خادمیاران_شهرستان_شهرضا
#گزارش_تصویری
برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام رضا علیه السلام و تشییع نمادین حضرت به همت خادمیاران کانون مرکزی خادمیاران شهرستان شهرضا
#ما_ملت_امام_حسینیم
#کانون_مرکزی_خادمیاران_شهرستان_شهرضا
#دبیرخانه_کانونهای_خدمت_رضوی_اصفهان
قسمت یازدهم
همانطور که رهبری فرمودند، مامون با همه ظاهرسازیها، زیرکیها و حسابگریهایی که داشت درنهایت وقتی دید امام ع توانسته اهداف خود را پیش ببرد و او بهنوعی رودست خورده، نتوانست تحمل کند و امام را به شهادت رساند و بعد از این چهره واقعی او مشخص شد.
وقتی مامون به بغداد بازگشت، ریاکاریهایی که در مرو داشت و خود را آدم متشرع نشان میداد را کنار گذاشت و به مفاسدی در بغداد مبتلا شد که جای خود دارد.
لذا امام(ع) همانند پدران و فرزندان طاهرین خود بهعنوان امام حق و حجت خدا از هر لحظه و ساعتی برای هدایت، و بصیرت دادن به جامعه و مقابله با طاغوت زمان بهره میبردند.
حضرت آقا : هدف همه امامان ما این بود که حکومت الهی، نبوی و علوی تشکیل دهند، چون با حاکمیت است که میتوان جامعه را به درستی هدایت و سعادتمند کرد. بدون حکومت معصومان و با وجود حکومت طاغوت میشود کار کرد، ولی در خفا و سختی است و جامعیت ندارد و موانع زیادی دارد، اما در حاکمیت امامان است که میتوان نجات بشریت را رقم زد و لذا همه این بزرگواران درصدد به دست آوردن حکومت بودند، ولی نه به این سبکی که مامون میخواهد ولایتعهدی به امام رضا(ع) بدهد.
مامون برای رسیدن به این حکومت به برادر خود رحم نکرد و برادر خود را کشت، حالا اینقدر خداشناس شده و حقیقت را شناخته که دو دستی حکومت را تقدیم امام کند؟ امام هم میداند هدف او چیز دیگری است، لذا نمیپذیرد.
امام ع حکومتی که با زور ایجاد شده ولو مامون از ته دلش هم میگفت، نمیپذیرفتند.
قسمت دوازدهم:
بر همین اساس در بهمن سال ۱۳۵۷ شمسی، مردم وقتی در خیابانها فریاد زدند ما رهبری امام را میخواهیم برای امام تکلیف ایجاد شد که رهبری ایشان را بپذیرند.
امامان ما دنبال این بودند چنین معرفتی در جامعه ایجاد شود. حضرت زهرا(س) میفرماید: مَثَل امام همچون کعبه است که مردم باید در اطراف او طواف کنند و دور او بگردند. کعبه سراغ مردم نمیآید.
لذا امام رضا(ع) چنین تلاشی میکردند که مردم جایگاه امام را بشناسند و بهسوی امام بیایند و خودشان درخواست کنند که رهبری را به دست بگیرند.
امام حسین(ع) هم هدف اولیهاش تشکیل حکومت نبود، مقابله با منکر بزرگ یعنی حاکمیت یزید بود، ولی وقتی مردم کوفه آمدند و درخواست کردند و نامهها نوشتند و بیعت خون کردند، برای امام تکلیف ایجاد شد که بیاید چون حالا مردم به صحنه آمدند و از او میخواهند رهبری آنها را به دست بگیرد.
قسمت سیزدهم:
کار امام رضا ع نتیجه داد ،گرچه جنایتکاران بعدی با به شهادت رساندن ائمه علیهم السلام، نگذاشتند جامعه در سطح گسترده ای به سوی آن بزرگواران بیاید اما "مبارزات دائمی خستگی ناپذیر" در سراسر زندگی پربار ایشان تبلور دارد و بزرگترین درس است برای ما که هیچگاه به ستوه نیاییم و در راه تحقق آرمان و عقیده ی به حق خویش در برابر استکبار و زورگویان از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.
انشاالله.
منبع. کتاب انسان ۲۵۰ ساله.
با تشکر از سرکار خانم فرقانی.
هر سال بعدازماه محرم وصفر که می شد مرحوم علامه امینی خطاب به عزاداران سید الشهدا علیه السلام می فرمودند :کبوتر بازها وقتی یه کبوتر از بازار می خرند،چند روزی بال و پرش رو می بندند ، روی پشت بام خونه بهش آب و دانه میدن ، بعد چند روز بال و پرش رو باز می کنند، و پروازش میدن،
اگه اون کبوتر رفت و مجددأ برگشت روی همون پشت بام نشست ، میگن هنر داره و رگه داره ، اما اگه برنگشت و رفت ،
روی پشت بام کس دیگه ای نشست ، میگن بی هنر وبی رگ بود !
(آهای مردم آهای جوان ها ، محرم و صفرگذشت)
و توی این دو ماه امام حسین(علیه السلام ) ما ها رو خرید، بال وپرمون رو بست پیش خودش نگه داشت
در این دو ماه میهمان امام حسین(علیه السلام ) بودیم
و هر جا دعوتمون کردند به احترام امام حسین(علیه السلام ) بود و در واقع از آب و نان امام حسین(علیه السلام ) خوردیم ،حالا بعد دو ماه بال و پرمون رو باز کرده که پرواز کنیم ،نکنه که بی هنر و بی رگ باشیم ،بریم روی بام کس دیگه بشینیم ، نکنه نان ونمک بخوریم و نمکدون بشکنیم ،
بیایید به امام حسین(علیه السلام )یه قول بدیم ،
قول بدیم که تا ماه محرم سال دیگه فقط کبوتر امام حسین(علیه السلام ) باشیم
وفقط واسه اون پرواز کنیم،
وفقط روی پشت بام اون بشینیم. هر جایی نریم و با هر کسی دمخور نشیم ، در هر مجلسی حاضر نشیم و خلاصه آنی باشیم که او دوست داره ... پسندم آنچه را جانان پسندد.
😭😭😭😭
لبیک یا حسین
@emamrezashahreza