« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون» ؛ قسمت هفتم:
در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، هیچکس نمیدانست رهبر این انقلاب چه شخصیتی دارد، چون عراق اجازه ورود خبرنگاران و دیدار با امام(ره) را نمیدادند.
بعد که رژیم عراق به درخواست شاه میخواست امام را محدود کند، ایشان را به فرانسه فرستاد.
فرانسه هم ناخواسته فرصتهایی را دراختیار امام قرار داد، صحبتها و مواضع ضد استکباری امام و موضع ضد نظام سلطه ی ایشان با حضور انبوه خبرنگاران از سراسر عالم آنجا شناخته شد.
وقتی رژیم طاغوت سقوط کرد و ایران پایگاه بزرگ ضد استکبار و استعمار و پایگاه مقاومت شد، آنها ضرر کردند و به دست خود آسیب به اهداف خود وارد کردند.
در این ۴۰ سال نیز با ابزارهای مختلف رسانه ای خواستند صدای انقلاب به دنیا نرسد.
اما امام رضا ع بخوبی برای ما ترسیم کردند که از فرصتها بخوبی بهره برداری کنیم و حقانیت جبهه خود را ندا دهیم؛ کمااینکه برکات حضور ایشان و استفاده امام ع از این فرصت تا امروز در شرق عالم اسلام ادامه دارد.
قسمت هشتم:
مناظرات امام ع ، فرصت رسانه ای مهمی بود برای معرفی خراسان که از تحولات عالم اسلام دور بود.
بهره برداری هوشمندانه از فرصتهای رسانه ای برای معرفی جبهه حق و باطل را به نحو احسن میتوان از ایشان الگوبرداری نمود.
گرچه ما در کار رسانه ای عقب هستیم در حالی که با وجود فضای مجازی میتوانیم بهره برداری اساسی کنیم.
حرکت ها و گرایش های اعتقادی دوران امام رضا ع ، بُعد سیاسی ندارد و آزادانه مسائل و شبهات، بیان شده و پاسخ داده میشوند.
در اوایل انقلاب نیز آزادی بسیار گسترده ای برای عقاید و افکار و جریانها وجود داشت اما افکار آنها در قالب برنامه های مناظراتی توسط علمای دینی پاسخ داده می شد و تنها زمانی که گروههایی از جمله فرقان و مجاهدین خلق دست به جنایت و ترور شخصیتهای گران قدری همچون شهید مطهری زدند و مواجهه نظامی با نظام بوجود آمد، با ایشان مقابله شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت امام رئوف تسلیت.
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت نهم: جلسات بحث آزاد در مراکز علمی دانشگاهی ما کماکان وجود دارد و کاملا آزاد به طرح مباحث می پردازند اما برخی اوقات چنان جسارت به مقدسات میشود که نیروهای انقلابی توهین را بر نمی تابند و این جسارتها جفایی به نظام جمهوری اسلامی است. بفرموده مقام معظم رهبری، نباید نیروهای انقلابی را مورد هجمه قرار داد یا در دانشگاهها به آنها سخت گرفت. یعنی ما از این حیث نسبت به دوران امامان خود هیچ کمبود و کسری نگذاشتیم..
چه بسا افراد سرشناسی که با طرح شبهات عجیب و غریب، اهداف سیاسی را دنبال کردند و پس از فرار به کشورهای خارجی، با پشتوانههای بیگانه، برای زیرآب زدن اعتقادات مردم ایران، کار می کنند.
قسمت دهم:
ائمه ع چون برنامهای برای بصیرت دادن به مردم و به میدان آوردن آنها و مقابله با حاکمیت طاغوت داشتند، مورد غضب حاکمان بودند.
آنان مبارزه گسترده سیاسی منتها در ابعاد گوناگون داشتند، لذا حکام جور احساس خطر میکردند.
علمای حدیث از امام رضا(ع) در نیشابور میخواهند و میگویند از جد خود، پیامبر (ص)، حدیثی بگویید و حضرت حدیث معروف سلسلهالذهب را میفرماید که «کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی».
علما میخواهند بساط نوشتن را جمع کنند. امام(ع) اضافه میکنند: «بشرطها و شروطها و انا من شروطها». میگوید: «بشرطها» یعنی اصل امامت و ولایت است.
بدون اعتقاد به امامت و ولایت نمیتوانید وارد حصن حصین الهی شوید.
fadaeian-30 safar 95 (3).mp3
21.82M
#وداع_با_محرم_صفر
اگــہ یڪی از مـا نبـود
بـــقیـہ یــادش بڪنـن
سال دیگہ تو روضہ ها
اگــہ یڪی از مـا نبـود
بــقیـہ یــادش بڪنــن
تـو اربـعـــیــن ڪربـلا
💚السّلام علیک یاعلی بن موسی الرضا💚
#به_تو_از_دور_سلام
#دلتنگ_حرم
#امام_رضا
#امام_رئوف
#من_الحبیب_الی_الغریب
#کانون_مرکزی_خادمیاران_شهرستان_شهرضا