eitaa logo
آتش به اختیار
443 دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
4.2هزار ویدیو
9 فایل
محتوای فرهنگی،سیاسی،اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شیعه به دنیا آمده‌ایم که موثر در تحقق ظهور مولا باشیم... فرازی از وصیت‌نامه شهیدمحمودرضابیضائی
سرلشکر باقری: پایگاه‌های دریایی ایجاد خواهیم کرد‌‌ دشمن دوباره دچار اشتباه محاسباتی شد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: 🔹ایجاد ناو بندرها و پایگاه‌های متحرک دریایی یکی از روش‌های عمق بخشی به توان دریایی کشور است؛ این روند ادامه خواهد داشت و ما به تعداد مورد نیاز اینگونه پایگاه‌های دریایی را ایجاد خواهیم کرد. 🔹این پایگاه‌ها در گام نخست در دریای عمان و اقیانوس هند و در گام‌های بعدی در سراسر جهان از منافع دریایی ما و آبراه‌ها و ناوگان دریایی ما محافظت خواهند کرد و امنیت را برای تجارت ما به همراه می‌آورند. 🔹در این دو ماه بخش کوچکی از توانمندی‌های ایران به نمایش گذاشته شد و الحاق‌هایی از توانمندی‌های گوناگون در نیروی دریایی ارتش، نیروی دریایی سپاه، پهپاد ارتش و سایر ابعاد به اجرا درآمد و توانمندی‌های جدید به نیروهای مسلح ما اضافه شد. 🔹دشمن در ارزیابی توانمندی‌های ایران دوباره دچار اشتباه محاسباتی شد؛ آنها ‌در محاسبه‌‌ نسبت به توانمندی ایران، بازدارندگی پایدار، اراده ملت و نیروهای مسلح در دفاع از منافع خود و پیشبرد اهدافش دچار اشتباه محاسباتی ‌شدند.
پیامبر اکرم (ص) : وقتی انسان بمیرد دنباله کارهای نیک او بریده می شود جز در سه مورد: 1️⃣ صدقه جاریه: یعنی کاری از خودش باقی بگذارد مانند درمانگاهی یا موسسه خیریه ای که بعد از او در جریان باشد و در این صورت همچنان اجر و پاداشش برای وی خواهد بود. 2️⃣ سنّتی حسنه: مانند دانشی که مردم از آن بهره مند شوند و همچنان باعث نفع رسانی به مردم و هدایت دیگران شود، یا کار خیری به یادگار گذارد، و یا کتابی در جهت هدایت مردم بنویسد و ... ثواب این گونه اعمال پس از او هم برایش خواهد بود. 3️⃣ فرزند درستکاری که برای او دعا کند. و در حدیث دیگری نیز این چنین آمده است: گاهی مقام فردی را در بهشت بالا می برند، می گوید این مقام از کجا برای من حاصل شد؟ می گویند به علت استغفار فرزندت برای توست. پس فرزند صالح می تواند پرونده اعمال پدر و مادر را پس از آن ها باز نگهدارد. یعنی دائماً با صدقاتی که برای آن ها می دهد یا با دعایی که برای آن ها می کند، همچنان شادی و رحمت را برای آن ها نثار می کند. الفاتحه مع الصلوات
🔰سهم حجاب در تحقق تمدن نوین اسلامی حجاب در تمدن نوین اسلامی فراتر از یک مسئله پوشش ظاهری است و ارتباط عمیقی با مفاهیم اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی داردو می‌تواند به عنوان یکی از عناصر فرهنگی مؤثر در تولید و توسعه معرفت و فرهنگ اسلامی باشد. همچنین در ترویج آموزه‌های اسلامی و تولید فرهنگی مبتنی بر قرآن و سنت پیامبر (ص)، حجاب می‌تواند به عنوان ابزاری برای انتقال و تقویت این آموزه‌ها در نسل‌های جدید عمل کند.در این راستا، سهم حجاب از تمدن نوین اسلامی را می‌توان از جنبه‌های مختلف تحلیل و آنالیز کرد : 1. بازتعریف نقش زنان در جامعه در تمدن نوین اسلامی، حجاب به معنای تقویت و ارتقای نقش زنان در جامعه است. حجاب نه‌تنها به معنای پوشاندن بدن، بلکه نشانه‌ای از استقلال، عزت و کرامت زنان است. در این تمدن، حجاب به زنان امکان می‌دهد که به عنوان افراد مستقل با ویژگی‌های شخصیتی و فکری خود شناخته شوند و نه به عنوان ابژه‌هایی برای نمایش ظاهری. این امر باعث می‌شود زنان در حوزه‌های مختلف اجتماعی،فرهنگی... مشارکت کنند و جامعه را از ارتقا دهند. 2. حفظ ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی حجاب نقش مهمی در حفظ و تقویت ارزش‌های اخلاقی دارد. در تمدن نوین اسلامی، حجاب نمی‌تواند تنها یک پوشش فیزیکی نگریسته شود، بلکه به معنای حفظ عفت، احترام به خود و دیگران و جلوگیری از تجلی جسمانی‌ گرایی در جامعه است.لذا، حجاب به تقویت اخلاق عمومی و ارتقاء فضایل اجتماعی کمک می‌کند. 3. حفاظت از هویت اسلامی تمدن نوین اسلامی به معنای حفاظت از هویت فرهنگی و دینی است. حجا از ابزارهایی است که می‌تواند در برابر تهاجم‌های فرهنگی و فشارهای جهانی برای از بین بردن هویت‌های دینی و ملی ایستادگی کند. در دنیای معاصر، حجاب می‌تواند به مسلمانان کمک کند تا هویت دینی خود را حفظ و در مواجهه با چالش‌ها و تغییرات فرهنگی مقاومت کنند. 4. تقویت ارتباطات معنوی و خانوادگی حجاب در تمدن اسلامی نه تنها نقش مهمی در جامعه‌سازی دارد، بلکه به تقویت روابط خانوادگی و معنوی نیز کمک می‌کند.حجاب به زنان اجازه می‌دهد که بدون نگرانی از قضاوت‌های ظاهری، خود را در جامعه نشان دهند، لذامی‌تواند به ایجاد روابط پایدارتر و مبتنی بر احترام متقابل در خانواده‌ها کمک کند. در چنین تمدنی، خانواده به عنوان نهاد بنیادی و زیربنای جامعه، با رعایت اصول اخلاقی و دینی قوی‌تر خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی: اگر این پدران و مادران و همسران، از عزیزان خودشان نمی‌گذشتند در این راه، امروز این استقلال و این عزت پایدار نبود.
بصیرت در کلام امام خامنه‌ای: 🔸ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت، صراحت است. ۱۳۹۵/۳/۶ 🔹در خودتان بصیرت ایجاد کنید. قدرت تحلیل در خودتان ایجاد کنید؛ قدرتی که بتوانید از واقعیتهای جامعه یک جمع‌بندی ذهنی برای خودتان به‌وجود آورید و چیزی را بشناسید. این قدرت تحلیل خیلی مهمّ است. هر ضربه‌ای که در طول تاریخ ما مسلمانان خوردیم، از ضعف قدرت تحلیل بود. ۱۳۷۷/۱۱/۱۳ 🔸اگر ما بصیرت نداشته باشیم، اگر ما بینش درست، چشم باز، هوشیاری لازم نداشته باشیم، نه درست منافع حقیقی‌مان را تشخیص میدهیم، نه درست راه رسیدن به این منافع را تشخیص میدهیم، نه درست آدمی را که باید این بار بزرگ را بر دوش بگیرد، می‌شناسیم. وقتی بصیرت نبود مثل انسانی است که چشم ندارد، راه را نمیبیند. ۱۳۹۸/۸/۸ 🔹جوان بایستی در نگاه دینی و نگاه سیاسی عمق داشته باشد تا به هر شبهه‌ی کوچکی پایش نلغزد، یا اشتباه نکند در زمینه‌های مسائل سیاسی. خیلی‌ها در این حوادثی که در همین فتنه‌ی سال ۸۸ اتّفاق افتاد لغزیدند؛ آدمهای بدی نبودند [امّا] لغزیدند به‌خاطر کم بودن بصیرت. ۱۳۹۴/۸/۲۰ 🔸بعضی‌ها احساس دارند، احساس مسئولیّت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایی خرج میکنند؛ اسلحه را به آنجایی که باید، نشانه نمیگیرند؛ این بر اثر بی‌بصیرتی است. ۱۳۹۳/۹/۶ 🔹اگر بصیرت نبود، همان ایمان ممکن است انسان را به بیراهه بکشاند. کسی که علم ندارد، بصیرت درست ندارد به آنچه پیرامون او دارد میگذرد، گاهی اوقات میشود که راه را عوضی طی میکند؛ همه‌ی نیروی او نه فقط هدر میرود، بلکه به کج‌راهه او را میرساند و میکشاند. ۱۳۹۲/۱۰/۱۹ 🔸این جمله‌ی امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) را من بارها در سخنرانی‌ها گفتم: الا وَ لا یَحمِلُ هَذَا العَلَم اِلّا اَهلُ البَصَرِ و الصَّبر. اوّل اهل بَصَر، کسانی که دید درستی دارند، بصیرت دارند، صحنه را میفهمند. بصیرت را روزبه‌روز باید زیاد کرد. ۱۳۹۴/۹/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا