مقام علیاکبر(ع):
زیارتگاهی منسوب به حضرت علیاکبر (ع) فرزند امام حسین (ع) در کربلا است.
این مقام، به محل از اسبافتادن ایشان در روز عاشورا اشاره دارد.
این مقام، شامل اتاق کوچکی است که محل فروافتادن حضرت علیاکبر از اسب، دانسته شده است. بیرون از اتاق، یک پنجره مشبک برای زیارت زائران، نصب شده که اطراف آن، کاشیکاری شده و بالای آن نیز دو مناره کوچک، قرار دارد.
(مقام دیگری به نام حضرت علیاکبر به عنوان محل ضربتخوردن ایشان ذکر شده و در محله باب الطاق واقع است.)
مقام امام کاظم (ع):
زیارتگاهی در کربلا بوده و در نزدیکی حرم حضرت عباس (ع) واقع است.
اين مقام، داخل كوچهاى در شمال غربى حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) قرار دارد و بهصورت يك پنجره فلزى سبز رنگ بر ديوار يك خانه مسكونى است كه اطراف آن، كاشىكارى شده است.
مقام امام جعفر صادق(ع) :
زیارتگاهی در کربلا در نزدیکی رود فرات و در یک کیلومتری حرم امام حسین(ع) است.به این منطقه و زمینهای اطراف آن جعفریات میگفتند؛ چون منقول است امام صادق(ع) در سال ۱۴۴ق برای زیارت قبر جدش حسین بن علی(ع) به کربلا آمد و در این منطقه ساکن شد
مزار جناب حُرّ:
در شهرک حر در جنوب غربي کربلا که در فاصله ۹ کيلومتري از شهر واقع شده و نام شهرک برگرفته از نام حرّ بن يزيد رياحي است. او در روز عاشورا يکي از فرماندهان لشکر عبيدالله زياد بود ولي بعدها توبه کرد و به لشکر حق پيوست و تا پاي جان ايستاد و به شهادت رسيد و در اين موقعيّت دفن گرديد و امروزه این مکان دارای صحن و رواق و گنبدکاری شده می باشد.
آرامگاه ابن حمزه:
وي نواده امير المؤمنين و از امام زادگان والا مقام است. آرامگاهش در آغازِ بزرگراه کربلا_طويريج قرار دارد.
آرامگاه طفلان مسلم:
اين آرامگاه در راه کربلا_بغداد، در حومه شهر مسيّب قرار دارد اين دو کودک به نامهاي محمّد و ابراهيم، فرزندان حضرت مسلم ابن عقيل هستند که پس از شهادت پدرشان به شهادت رسيدند، آرامگاه اين دو کودک صحن و سراي باشکوهي داشته و بر قبر هر يک گنبد و ضريحي قرار دارد.
آرامگاه الأخرس بن الکاظم(ع):
وي محمد ابن أبي الفتح أخرس، از نوادگان حضرت موسي بن جعفر(ع)است که بقعه اش در حومه کربلا، در محله اي به نام «الأبتر» قرار دارد.
آرامگاه عون بن عبدالله:
در نسبت اين امام زاده ترديدهايي وجود دارد که آيا وي همان عوني است که در کربلا شهيد شد و يا نواده امام حسن(ع) است. امروزه وي داراي بقعه و بارگاه باشکوهي در 11 کيلومتري شمال غربي کربلا و در آغاز بزرگراه کربلا ـ بغداد مي باشد. اين امام زاده بسيار مورد توجّه مردمان عراق و داراي نذر مجربي است: از اين رو همواره مزار او مملو از زائر و نذورات آنان است.
آرامگاه ابن فَهْد حِلّي:
او از فقهاي اماميّه است و قبرش در غرب خيابان «باب القبله» درون مسجدي به نام او قرار دارد.
آرامگاه ابن هاشم:
وي از نوادگان حضرت موسي بن جعفر(ع)است که در سال 745هـ.ق. وفات يافت و آرامگاهش امروزه در کويري واقع در شمال غربي کربلا مي باشد. قبر او داراي صحن و سراي بزرگي است و در ميان اعراب بيابان گرد بسيار معروف است و آنان همواره بدو پناه آورده و نذر مي کنند.
آرامگاه امیرکبیر:
میرزا تقی خان فراهانی صدر اعظم ناصرالدین شاه که به امیر کبیر معروف است زمانی که در ایران کشته شد وی را به کربلا آوردند و در نزدیکی حرم امام حسین (ع) در کربلای عراق دفن کردند.
چشمه امام علی(ع)
چشمه امام علی(ع) در وسط بیابان و در نزدیکی دریاچه رزازه قرار دارد که در حال حاضر به شکل زیارتگاه با امکانات رفاهی زیاد و شبستانی بزرگ پذیرای زائران مختلف از کشورهای جهان است. بر اساس باور عموم مردم همان چشمه ای است که در جنگ صفین حضرت امام علی (ع) آن را آشکار کرد. طبق بعضی منابع شیعه در مسیر صفین امام (ع) به صحرایی خشک می رسند و برای پیدا کردن آب سنگ بزرگی را جا به جا می کنند که از زیر سنگ چشمه ای آب شیرین نمایان می شود و هنوز هم جاری است