امیدوارم حال همه تون عالی باشه😍
توی این همه مشکلات و گرونی و بیکاری و کرونا و...
هنوز هزاران نعمت داریم و خدایی که نسبت به بنده هاش همیشه مهربونه و هیچ وقت تنهاشون نمیذاره و امامی که با غصه هامون غصه دار میشه و برامون دعا میکنه💓
پس می گیم الحمدلله علی کل نعمه
و درود و صلوات می فرستیم بر امام سجاد و امام باقر و امام صادق عزیزمون
💦☔️💦☔️💦☔️💦☔️💦☔️
🌸نشانه های پرهیزکاران
#نهج_البلاغه
🍃یُمْسِی وَهَمُّهُ الشُّکْرُ، وَیُصْبِحُ وَهَمُّهُ الذِّکْرُ. یَبِیتُ حَذِراً، وَیُصْبِحُ فَرِحاً، حَذِراً لَمَّا حُذِّرَ مِنَ الْغَفْلَةِ، وَفَرِحاً بِمَا أَصَابَ مِنَ الْفَضْلِ وَالرَّحْمَةِ. إِنِ اسْتَصْعَبَتْ عَلَیْهِ نَفْسُهُ فِیَما تَکْرَهُ لَمْ یُعْطِهَا سُؤْلَهَا فِیَما تُحِبُّ. قُرَّةُ عَیْنِهِ فِیَما لاَ یَزُولُ، وَزَهَادَتُهُ فِیَما لاَ یَبْقَی، یَمْزُجُ الْحِلْمَ بِالْعِلْمَ، وَالْقَوْلَ بِالْعَمَلِ.
💠«روز را به شب می رساند با سپاسگذاری، و شب را به روز می آورد با یاد خدا، شب می خوابد اما ترسان، و برمی خیزد شادمان، ترس برای اینکه دچار غفلت نشود، و شادمانی برای فضل و رحمتی که به او رسیده است.
اگر نفس او در آن چه دشوار است فرمان نبرد، از آن چه دوست دارد محرومش می کند، روشنی چشم پرهیزکار در چیزی قرار دارد که جاودانه است، و آن چه را ترک می کند که پایدار نیست، بردباری را با علم، و سخن را با عمل، درمی آمیزد.»
📚#خطبه ۱۹۳
@atash_bandegi🍃🌺
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | دهم ربیع الاول سالگرد ازدواج پیامبر اکرم(ص) وحضرت خدیجه(س)
🔸مناسب #عموم_مخاطبان
🔰ابرای مکه داره نقل شادی می باره
جشن یار و دلداره، وقت وصل و دیداره
🎉دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پیامبراکرم(صل الله علیه و آله) وحضرت خدیجه(سلام الله علیها) مبارک باد.
#مناسبتهای_ولایی
✅صاحب اثر: دارالقرآن چهارده معصوم (علیهم السلام)آموزش و پرورش ناحیه 5 شهر اصفهان
@atash_bandegi
54 Jahad ba Nafs 1395 Ghom.MP3
4.12M
🔈 #جهاد_با_نفس
📚 #وسائل_الشیعه
📣 جلسه پنجاه و چهارم
* ترس از خدا، راس حکمت
* معنای حکمت
* تمام گناهان چه فردی بخشیده میشود؟
* علامت انسان خائف
* ترس از خدا تعجب ندارد!
🎤 مصطفی امینی خواه
#درس_اخلاق
#خوف
🔔 @atash_bandegi