🦋 🦋
🦋 🦋
🦋سلام رفقا!
روز پنجشنبه تون پر از خیر و برکت🦋
🦋تا پایان این روز هر قدمی بر میدارید و هر کلامی به زبان می آورید در جهت قرب الهی هست انشاالله...
🦋
🦋 دست بر سینه گذاشته و روزمان را بیمه کنیم با سلامی به وجود مبارک حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف🦋
🦋
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
السلام علیک یا حجة الله فی ارضه 🦋
السلام علیک یا خلیفة الرحمن و یا شریک القرآن و یا امام الانس و الجان🦋
السلام علیک یا مولای یا صاحب الزمان 🦋
🦋 🦋
حکمت ۳۸ _ بخش ۴_ ارزش و جایگاه بلند عقل و عقلانیت.mp3
2.19M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت38 4⃣
⭕️ ارزش و جایگاه بلند عقل و عقلانیت / محدودیت های عقل
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🥀🥀🥀
🥀
🥀
🖤شماره(۳)
توجیهاتی که امام حسین علیه السلام نکرد!
🏴قیام امام حسین علیه السلام در نگاه خیلی از بزرگان آن دوره ،قیامی بود که هم از لحاظ عقلی و هم از لحاظ شرعی کار صحیحی نبود.(قیام بدون تجهیزات کافی را عقل آنان نمیپسندید و شرع آنان اجازه نمیداد)
🏴گفته شد، توجیه زمانی پیدا میشود که شرایط انجام بهترین کار ، سخت باشد...وگرنه در موقع حرف زدن همه ادعا و قیل و قال دارند...
🏴بزرگان و کسانیکه میتوانستند هر کدام بنحوی تاثیر گزار باشند و میدان مبارزه را گرم کنند، هرکدام یکطور از میدان خارج شدند و برای اینکه کار خود را توجیه کنند خدمت حسین ابن علی علیه السلام امدند وبه آن بزرگوار اصرار کردند که آقا شما هم قیام نکنید..
🏴در واقعه ی کربلا از این دیدگاه دقت شود که اگر امام حسین علیه السلام میخواست در مقابل حوادث بسیار تلخ و دشواری مثل شهادت علی اصغر،اسارت زنان،تشنگی کودکان،کشته شدن همه ی جوانان و حوادث فراوان دیگر...با دید یک متشرع معمولی نگاه کند و عظمت رسالت خود را به فراموشی بسپارد، قدم به قدم میتوانست عقب نشینی کند و بگوید (دیگر تکلیف نداریم ،حال با یزید بیعت میکنیم .چاره چیست؟!)
#توجیه_المسائل_کربلا
🥀
🥀
🥀🥀🥀@atash_bandegi
19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺انیمیشن #ناسور #قسمت_اول
انیمیشنی زیبا در مورد واقعه کربلا🌹
«ناسور» راوی جراحتی است که از شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و یارانش در دل همه آزادی خواهان جهان ایجاد شده است🖤
#محرم #یاحسین
@atash_bandegi
برای دوستان خودفورواردکنید🙏
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#تک_فرزندی مقوله ای ناخوشایند در گذشته
🔸از مقوله تک فرزندی در گذشته به عنوان مبحثی خوشایند یاد نمیشود و نگاه مثبتی در این زمینه وجود نداشت، چرا که باروری زنان جنبهای حیثیتی و نمادی از قدرت در بین خانوادهها محسوب میشد.
🔹در گذشته تاکید بسیاری برای داشتن فرزند پسر در بین خانوادهها به خصوص در بین جوامع کشاورز برای انجام کارهای کشت و زرع وجود داشت و این در صورتی است که اگر فرزندان اول خانواده دختر میشدند، به دنیا آمدن فرزند پسر، خود به عنوان انگیزهای مهم برای ادامه زاد و ولد در بین خانوادهها بود.
🔸بحث بهداشت و درمان موضوع مهمی بوده که به دلیل ضعف مراقبتهای درمانی و پزشکی در گذشته، آمار زیادی از مرگ و میر کودکان وجود داشت که پیش بینی تلخ این مرگ و میر از سوی خانوادهها، آنها را مجبور به داشتن فرزندان بیشتر میکرد .
🔹ادامه نسل و بسیاری از مباحث دیگر شرایط رشد زاد و ولد و دارا بودن فرزندان بیشتر در خانوادهها را مهیا میکرد و این مباحث در شرایطی بود که بسیاری از عوامل جلوگیری از زاد و ولد از جمله سقط جنین و استفاده از روشهای جلوگیری از بارداری از سوی خانوادهها به شدت رد میشد.
#تک_فرزندی
#فرزند_آوری
@atash_bandegi🤱