فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توهم پیروزی در انتخابات
🔹آیا جبهه اصلاحات شکست را قبول کرده و بدون هیچ مقاومتی، ریاست جمهوری را تحویل انقلابیون می دهد؟!
🔸نقش اصلاح طلبان و ضد انقلاب در توهم پیروزی طرفداران آیت الله #رئیسی چیست و چه اهدافی دارند؟!
👤 حجتالاسلام پور آقایی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخابات پیشِ رو و برگشت به فضای رفاقتهای نامزدها
آری! رقابتهای غیر اخلاقی ریشه در غربزدگیِ ما دارد زیرا این فرهنگ غرب و سیطره کمّیّت است که همواره در صدد نفیِ رقیب خود میباشد زیرا جهان کیفیتها و رفاقتها را نمیشناسد.
فرهنگ رفاقتها و مواجهه برای آنکه هرکس تواناییهای خود را نشان دهد، فرهنگ ما میباشد تا در سفره گشوده دیانت، همدیگر را دعوت کنیم تا استعداهایمان در نامزدها به ظهور آید و بفهمیم چه تواناییهایی در فرزندان انقلاب نهفته است.
گویا شهدای عزیز که زندهتر از دیروز، دغدغه حضور هر چه بیشتر انقلاب را در راستای اهداف متعالی و قدسی آن دارند به صحنه آمدند تا تصمیم شجاعانه و همراه با بصیرت شورای نگهبان، اینچنین رقم بخورد و باز، میدانی گشوده شود تا نخبگان بیبصیرت، ضعفهای خود را همچون سال 88 به ظهور آورند.
استاد اصغر طاهرزاده
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
ساعت مناظرههای انتخاباتی مشخص شد
🔹اولین مناظره انتخاباتی دوشنبه ۱۷ خرداد ساعت ۱۷، دومین مناظره جمعه ۲۱ خرداد ساعت ۱۵ و آخرین مناظره انتخاباتی نیز سهشنبه ۲۵ خرداد ساعت ۱۷ برگزار میشود.
🔸مدت زمان هر مناظره ۳ ساعت خواهد بود.
🍃🌹🍃
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
⁉️سوالات مهم از مردم درباره رییسجمهور آینده
🔹خبرنگاران و مدیران رسانههای کشور،احتراما به استحضار ميرساند سطح دانايي و سواد مردم نسبت به گذشته تغيير کرده است به همين خاطر خوب است در مصاحبه هاي مردمي برای افزایش مشارکت در انتخابات از سوالات تکراري که جواب هاي تکراري بدنبال خواهد داشت اجتناب کنيد چرا که نتيجه اي جز خراب شدن حال مردم و کاهش مشارکت را بدنبال ندارد به همين منظور تعدادي از سوالات پيشنهادي براي استفاده خبرنگاران عزيز تقديم ميگردد:
🔺 به نظر شما رئيس جمهور اينده براي معلمين و فرهنگيان چه کاري بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي توليد ثروت در کشور چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور اينده براي فقر زدايي و کاهش محروميت چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور آينده براي پوک نشدن و حفظ سرمايه هاي مردم در بورس چه اقدامي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما دولت آينده براي مبارزه با موريانه هايي که بي سر و صدا پايه هاي اقتصاد کشور را از بين ميبرند چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما ملاک هاي يک رئيس جمهور مردمي چه مواردي است؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور در يکي از کاخ هاي موجود در شهر تهران ساکن شود؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور مديران و وزيران را از بين دوستان و اشنايان انتخاب کند؟
🔺به نظر شما در حوزه سياست خارجي اولويت ارتباط با کدام کشور هاست؟
🔺به نظر شما سفر هاي استاني رئيس جمهور تا چه اندازه ميتواند مفيد باشد ؟
🔺به نظر شما در حوزه فرهنگ دولت اينده چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما عملکرد رئيس جمهور چه نقشي ميتواند در کاهش سرقت و بزه کاري هاي اجتماعي داشته باشد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در زمينه کشاورزي چه کاري بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در رابطه با مجلس چه وظايفي بر عهده دارد؟
🔺به نظر شما دولت در زمينه ازدياد نسل و فرزند اوري چه مشوق هايي ميتواند ارائه کند ؟
🔺به نظر شما نقش رئيس جمهور در حوزه سينما و تاتر و موسيقي چيست؟
🔺به نظر شما دولت اينده در حوزه کتاب و کتاب خواني چه کارهايي بايدانجام دهد؟
🔺اگر شما رئيس مجمهور مي شديد چه اقداماتي براي تهيه مسکن جوانان انجام ميداديد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي صادرات غير نفتي چه سياست هايي بايد داشته باشد؟
به نظر شما دولت در حمايت از کسب و کار هاي خانگي چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي اصلاح وضعيت مالياتي کشور و جلوگيري از فرار مالياتي چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي کاهش دلالي و واسطه گري چه کار هايي ميتواندانجام دهد؟
🔺به نظر شما در حوزه واردات دولت بعدي بايد چه سياستي داشته باشد؟
🔺نظر شما در مورد عملکرد دولت هاي گذشته چيست؟
🔺به نظر شما دولت فعلي در چه زمينه هايي موفق عمل کرده است؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي بهبود وضعيت کارگران چه اقدامي بايدانجام بدهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي عدالت اموزشي بايد چه کارهايي انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي اصلاح وضعيت بانکداري چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما جايگاه نخبگان در دولتهاي گذشته چگونه بوده و چگونه بايد باشد؟
🔺به نظر شما در حوزه معادن و منابع طبيعي دولت اينده چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي دانشجويان چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي زنان خانه دار چه خدماتي ميتواند ارائه کند ؟
✍محمد اسماعيلي
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
✍ سعید میرزایی
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
روحانی: اختیاراتم کم است نمیتوانم کار کنم!
همتی: اختیاراتم کم بود نتوانستم کار کنم!
تاجزاده: اختیارات رئیس جمهور کم است!
اصلاح طلبان: اختیارات ما کم است ولی بیاید به ما رای بدید و در آخر هم همه مشکلات تقصیر رهبری است!
صریح بگم خب غلط می کنید که میخواید رئیس جمهور شوید!
✍️ محَمّد نُصوحی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
@atash_be_ekhtiar21
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️چگونگی دستیابی به #نامزد_اصلح ریاستجمهوری (بخش چهارم)
🔶در خصوص راههای دستیابی به #کاندیدای_اصلح نکات زیادی وجود دارد، اما نگاهی به برخی رهنمودهای #امام_خمینی (ره) و #مقام_معظم_رهبری در این زمینه، بیش از بقیه موارد راهگشا است؛ به طور خلاصه از جمله راههای شناخت #کاندیدای_اصلح مورد زیر است:
💠مراجعه به افراد معتمد و اعتماد به مشاوره آنان: (۲)
🔷مقام معظم رهبری در موردی دیگر به مردم اینطور توصیه میکنند: «مردم هم نگاه کنند و #اصلح را انتخاب کنند... شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانى که فکر مىکنید مىتوانند شما را راهنمایى کنند، راهنمایى بخواهید؛ به هر نتیجهاى که رسیدید، عمل کنید و رأى بدهید؛ اجر شما را خداى متعال خواهد داد. ما مأموریم که به آنچه مىفهمیم و به آنچه تکلیف الهى تشخیص مىدهیم، عمل کنیم؛ مطابق با واقع شد یا نشد، اجر ما محفوظ است. اجر کسى که عامل به تکلیف است، پیش خداى متعال محفوظ است.» [بیانات، ۸۴/۳/۳]
🔷بدیهی است در مشورت گرفتن از افراد و معتمدین باید به #تدین، شناخت و آگاهی و #عدموابستگی آنها به #احزاب و گروههای سیاسی اطمینان داشت. همان گونه که #امام_علی (ع) فرموده اند: «مَن شاوَرَ ذَوِی اَلالباب، دُلَّ عَلَی الصَّواب؛ هر کس با #صاحبان_اندیشه مشورت کند، به راه راست هدایت میشود». [بحارالانوار، ج ۷۷، ص ۴۲۲]
🔷و #امام_صادق (ع) نیز میفرمایند: «شاوِر فی اَمرِکَ الَّذینَ یَخشَونَ الله عَزَّوَجَل؛ در امور خود با #کسانی که #ازخدامیترسند مشورت کن». [الخصال، ج ۱، ص ۱۶۹] بر همین اساس حضرت #امام_خمینی (ره) در وصیت نامه سیاسی الهی خود برای پیشگیری از تکرار واقعه تلخ مشروطه، مشورت با #روحانیون و #طبقهتحصیلکرده و دانشگاهی #مشهوربهتقوا و متعهد به جمهوری اسلامی را به مردم توصیه کردهاند.
منبع: سایت بصیرت
#انتخابات
#نامزد_اصلح
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️بایسته های رقابت سیاسی سالم (بخش اول)
🔶از مؤلفه های اساسی #رقابت_سالم میان احزاب و گروه های سیاسی، و حاکم شدن #عقلانیت بر رقابت های سیاسی است.
🔷 #رقابت_سیاسی احزاب، گروه ها و جریان های سیاسی جز جدا نشدنی هر #انتخابات است و هر گاه نامی از انتخاب و انتخابات برده می شود، پای رقابت و تلاش برای پیروزی در آن به میان می آید. اساساً انتخابات بدون رقابت و تلاش احزاب و گروه ها برای به دست آوردن آرای مردم معنا و مفهوم پیدا نمی کند،
🔷البته #رقابت_سیاسی به همان میزان که می تواند سازنده و مفید باشد و در ایجاد فضای مناسب برای انتخابات و شور و نشاط تأثیر گذار باشد، ممکن است #مخرّب و منفی باشد، از این رو #ضابطهمندنمودن رقابت های سیاسی ضرورتی غیر قابل انکار می باشد و در #همهنظامهایسیاسی که مسأله #انتخابات مطرح است، تلاش می شود تا #چارچوبهایی برای رقابت های سیاسی مشخص نمایند تا بدین وسیله زمینه رقابت سیاسی سالم و سازنده را فراهم نمایند.
🔷روشن است که چارچوب ها و ضوابط رقابت های سیاسی در هر نظام سیاسی بسته به مبانی فکری و ارزشی حاکم بر آن، متفاوت می باشد و در #نظامسیاسیاسلامی که بر پایه مبانی و اصول فکری و ارزش های ناب اسلامی شکل گرفته است، فعالیت و رقابت سیاسی احزاب و گروه های سیاسی، به عنوان بخشی از مجموعه نظام نیز باید در چارچوب نظام ارزشی اسلام صورت بگیرد. #ادامهدارد...
نویسنده: علی مجتبی زاده
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
🔴مردم ایران سواد رسانه ای ندارند انها را بمب باران خبر راست ودروغ کنید واینده سیاه وناامید کننده (۲)
آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند.
👈 دروغهای بزرگ بدهید آنها باورمیکنند . در ذهن آنها بکوبید که رسانه های ایران دروغگوهستند تا جذب اخبار شما شوند.
👈 شما بار سنگینے بر دوش دارید . باید تلاش کنید ، حتے یک لحظه آرام نباشید. زمانی آرام خواهیم شد که باهم در تهران باشیم و ایران را چند تکه کنیم و انتقاممان را بگیریم.
🕳. شما نباید هیچ خبر مثبتی از ایران انتشار دهید.
مردم ایران نباید به آینده امیدوار شوند. آنها باید دائم خبر منفی بشنوند. بگذارید شما را راحت کنم ، تنها راه شکست ایرانیها ناامید کردن مردم ایران هست. آنها دارای عقاید محکم مذهبی هستند و این کار ما را سخت کرده است.
تحریم اقتصاد ایران کار بسیار واجبی هست.
ایرانیها باید مجازات شوند ، آنها تنها گروهی هستند که نه تنها در برابر ما تعظیم نکردند بلکه قصد نابودی ما را دارند ، تمام کار شما این باشد. من برایتان آرزوی موفقیت می کنم.
🔰 پی نوشت:
سخنان این خاخام خبیث صهیونیستی را بدقت بخوانید و تفکر کنید. آنها چه در سر دارند و برای اقایی بر دنیا و از جمله ایران چه نقشه های شومی کشیده اند .
هوشیاروبیدارباشیم. فریب
امپریالیسم رسانه اے را نخوریم.
با حضور حداکثری و خروج از یوغ رسانههای غربی همچون اینستاگرام و تحریم آنها دشمنان را خشمگین و امام زمان را شاد کنیم
#نشر_...
لینک اصل خبر در صراط نیوز👇
https://b2n.ir/j58576
🌸☄🌸☄🌸☄🌸☄🌸
☄
⭕️ #تاخير در #نمازاولوقت چه آثار و پيامدهای سویی برای ما دارد؟ (بخش اول)
🔶 #تأخيرنماز از اول وقت آن، بدون عذر، موجب محروم ماندن انسان از فيوضات و پاداش هاى آن و عدم بهره مندی از بركات و آثار نماز اول وقت و نیز تضييع و سبك شمردن نماز است. در این نوشتار به بعضی از آثار سوء تاخير عمدی از نماز اول وقت اشاره میگردد؛
💠دوری از رحمت الهی
🔷امام زمان (عج) در خصوص كسی كه #نمازاولوقت خود را به تاخير میاندازد فرموده اند: «مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْعِشَاءَ إِلَى أَنْ تَشْتَبِكَ النُّجُومُ مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْغَدَاةَ إِلَى أَنْ تَنْفَضَّ النُّجُومُ وَ دَخَلَ الدَّار؛ از رحمت خدا دور است، از رحمت خدا دور است، كسى كه تأخير در نماز عشاء نمايد تا آن كه ستارگان ظاهر شود و از رحمت خدا دور است، از رحمت خدا دور است كسی كه نماز صبح را چندان تاخير بيندازد تا ستاره ها ناپديد شوند.»
💠موجب خشم خداوند
🔷رسول خدا (ص) به امام علی (ع) وصيت فرمودند: «يا علي! وَ تُقِيمَ الصَّلَاةَ بِوُضُوءٍ سَابِغٍ فِي مَوَاقِيتِهَا وَ لَا تُؤَخِّرَهَا فَإِنَّ فِي تَأْخِيرِهَا مِنْ غَيْرِ عِلَّةٍ غَضَبَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَل؛[بحار الأنوار ج۲ ص۱۵۴] ای علی، با وضوی كامل #دراولوقت، #نماز اقامه كن، و نماز را از اول وقتش به تاخير نينداز، چون تاخير نماز بدون علت و عذر، خداوند قهار را به خشم خواهد آورد.»
📕پرسشهاوپاسخهاینماز - سيد حسن موسوی (مركز تخصصی نماز)
منبع: وبسایتانوارطاها
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️مرز میان جوان مؤمن سکولار و جوان مؤمن انقلابی (بخش سوم)
🔶 #جوانان یکی از مهمترین و با ارزشترین نیروی کارآمد و توانای جامعه به شمار میآیند که بسیاری از گرههای کور و پیچیده جامعه به دست آنها باز شده است. در این نوشتار سعی داریم به برخی از #ویژگیهای_ممتاز و شاخص های #جوان_مؤمن_انقلابی (جوان تراز انقلاب اسلامی) اشاره کنیم، شاخصهای بسیار مهمی که در واقع مبین و مشخص کننده مرز میان جوان مؤمن سکولار و جوان مؤمن انقلابی است.
3⃣جهادگر و مبارزه با استکبار
🔷پازل فکری، سیاسی، علمی و اجتماعی #جوانمؤمنانقلابی در اتمام ابعاد زندگی، در راستای #تحلیل_صحیح و جامع از #نقشه_دشمن است؛ از این رو همواره سعی میکند با اقدام صحیح و به موقع، در صف مقدم جهاد علیه استکبار حاضر شده و اجازه نفوذ و پیشروی دشمن را به مرزهای فکری، فرهنگی، دینی و اجتماعی و اقتصادی ندهد. وقتی در کرسی تحصیل علم، تدریس، تحقیق و تبلیغ قرار میگیرد، همچون افراد خنثی، منزوی و بی اثر وارد نمیشود، بلکه در جهت مقهور و ناامید کردن دشمن از هیچ گونه تلاش و #جهاد_علمی دریغ نمیورزد.
🔷در #عرصههای_اقتصادی و جهش تولید نیز به خوبی وظیفه #حمایتگری خود را از #تولید، به منصه ظهور میرساند و هیچ گاه به خود اجازه نمیدهد که با مصرف کالای خارجی و استفاده از اجناس استکباری همچون آمریکا، پرچم استکبار برافراشته شود. در واقع این چنین #روحیه_جهادگری و #استکبار_ستیزی ریشه در فرامین الهی دارد که خطاب به مؤمنین میفرماید: «چرا در راه خدا، و (در راه) مردان و زنان و کودکانی که (به دست ستمگران) تضعیف شدهاند، پیکار نمیکنید؟! همان افراد (ستمدیدهای) که میگویند: «پروردگارا! ما را از این شهر (مکه)، که اهلش ستمگرند، بیرون ببر! و از طرف خود، برای ما سرپرستی قرار ده! و از جانب خود، یار و یاوری برای ما تعیین فرما!»[۱] #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] سوره مبارکه النساء آیه ۷۵ «وَما لَکُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ الَّذینَ یَقولونَ رَبَّنا أَخرِجنا مِن هٰذِهِ القَریَةِ الظّالِمِ أَهلُها وَاجعَل لَنا مِن لَدُنکَ وَلِیًّا وَاجعَل لَنا مِن لَدُنکَ نَصیرًا».
منبع: وبسایت راسخون
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️بایسته های رقابت سیاسی سالم (بخش دوم)
🔶از مؤلفه های اساسی #رقابت_سالم میان احزاب و گروه های سیاسی، و حاکم شدن #عقلانیت بر رقابت های سیاسی است. رقابت سیاسی برای اینکه مفید و سازنده باشد باید شرایط و ضوابطی داشته باشد که مهمترین بایسته ها و شاخصه های رقابت سیاسی سالم عبارتند از:
💠 #قانون_مداری
🔷اولین شاخصه رقابت سیاسی سالم، #توجهبهقوانین و مبنا قرار دادن آن توسط احزاب و گروه های سیاسی در رقابت هاست. #قانونمندی و قاعده مندی رفتارهای سیاسی و از جمله #رقابتهای_سیاسی نقش مهمی در ایجاد فضای رقابت سیاسی سالم دارد و احزاب و گروه های سیاسی با رعایت چارچوب های مشخص شده در قوانین و مقررات کشور گام مهمی در جهت فراهم نمودن رقابت سیاسی سالم برخواهند داشت. اساساً جامعه بدون نظم و قانون به هرج و مرج خواهد انجامید و ضرورت وجود نظم وقانون در جامعه بر کسی پوشیده نیست،
🔷و #رقابت_سیاسی نیز به عنوان بخشی از ابعاد جامعه نیازمند قوانین و ضوابطی است که از لجام گسیختگی و بی انضباطی آن جلوگیری نماید، بی توجهی و رعایت نکردن قوانین در رقابت های سیاسی، زمینه ساز رقابت ناسالم و مخرب خواهد بود. #قانون_مداری در رقابت های سیاسی تنها محدود به عرصه تبلیغات انتخاباتی نبوده و #تمکینبهقانون همه روند انتخابات را در بر می گیرد؛ از بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی توسط شورای نگهبان و تمکین به نتایج آن گرفته، تا تبلیغات انتخاباتی و رقابت ها در این زمینه و پذیرش نتایج انتخابات و قواعد مردم سالاری.
🔷متأسفانه مشاهده می شود که #برخی_افراد و #جریانهای_سیاسی تا جایی قانون را می پذیرند که با منافع آنها در تعارض نباشد و آنگاه که قانون مطابق میل و خواسته آنها نبود، آن را نپذیرفته و زیر سؤال می برند. در کشور ما ساز و کار قانونی احراز صلاحیت های نامزدهای انتخاباتی مشخص شده و این مسئولیت بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است و این شورا موظف است به مرّ قانون عمل کرده و بر اساس مدارک و مستندات قطعی حکم کند. اگر هر فرد و جریان سیاسی به بهانه احراز نشدن صلاحیت، به خود اجازه دهد که تصمیمات این نهاد را مورد خدشه قرار دهد، فلسفه وجودی نهادی به عنوان مرجع احراز صلاحیت ها که حرف آخر را بزند زیر سؤال خواهد رفت. #ادامهدارد...
نویسنده: علی مجتبی زاده
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️چگونگی دستیابی به #نامزد_اصلح ریاستجمهوری (بخش پنجم و پایانی)
🔶در خصوص راههای دستیابی به #کاندیدای_اصلح نکات زیادی وجود دارد، اما نگاهی به برخی رهنمودهای #امام_خمینی (ره) و #مقام_معظم_رهبری در این زمینه، بیش از بقیه موارد راهگشا است؛ به طور خلاصه از جمله راههای شناخت #کاندیدای_اصلح مورد زیر است:
💠مراقبت در مقابل تبلیغات کاذب و عدم تأثیرپذیری از آنها:
🔷دشمنان انقلاب و نظام اسلامی که در چهلودو سال گذشته همواره پایان انقلاب و شکست نظام را آرزو داشته و القاء کرده اند، برای پیشبرد دشمنی خود از #ابزار_تبلیغی، رسانهای و #جنگ_روانی استفاده فراوانی نموده و دست به تخطئه و #فریب در شرایط و موقعیت های سرنوشت ساز زده اند. #انتخابات یکی از موقعیت های سرنوشت سازی است که #دشمن نیز تبلیغات کاذب، #اقدامات_رسانهای و جنگ روانی خود را بر آن متمرکز و تشدید میکند.
🔷در چنین شرایطی دشمن برای کمک به جریانات و چهره های غرب گرا، نفوذی و واداده و #تخریب جریانات و چهرههای انقلابی، جهادی و کارآمد، از ابزار رسانه ای و تبلیغی خود سود می جوید که خنثی سازی آن نیاز به شناخت و تجربه دارد.
🔷در این راستا #مقاممعظمرهبری میفرمایند: «در طول این چهل سال - و اکنون مانند همیشه - #سیاست_تبلیغی و رسانه ای #دشمن و فعال ترین برنامه های آن، #مأیوسسازیمردم و حتی #مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیل های مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیت ها، پنهان کردن جلوه های امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسنات بزرگ، برنامه های همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملت ایران است؛ و البته دنباله های آنان در داخل کشور نیز قابلمشاهدهاند که با استفاده از آزادی ها در خدمت دشمن حرکت میکنند.» [بیانیه گام دوم انقلاب]
منبع: سایت بصیرت
#انتخابات
#نامزد_اصلح
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️اسراف و تبذير در قرآن (بخش هشتم)
💠 #اسراف موجب تنگدستی و فقر است و ميانهروی مايه توانگری
🔷در حديثی از امام علی(ع) آمده است كه «القصد مثراة و السرف مثواة؛[وسائل،۱۵/۲۵۸] اقتصاد و ميانهروی موجب ثروتمندی، و #اسراف و ولخرجی موجب سقوط و فقر ميگردد. و نيز امام زينالعابدين(ع) از رسول خدا(ص) نقل ميفرمايد كه فرمود: «ثلاث منجيات فذكر الثالث القصد فی الغنی و الفقر؛[همان] حضرت رسول سه عامل برای نجات معرفی ميفرمايند كه سومين آن #ميانه_روی و #اعتدال در توانگری و نيازمندی است. پس افراد توانگر هم حق ندارند به بهانهی اينكه امكانات مالی وسيع دارند به اسراف پردازند. نكته مهمی كه از اين حديث استنباط ميشود اين است كه #اسراف و #تبذير موجب فقر و تنگدستی است.
💠اسرافی كه هميشه حرام است
🔷 #سهقسماسراف است كه در همه جا و در همه حالات حرام است و اختصاص به شخص يا زمان، يا جای خاصی ندارد.
1⃣ #ضايعكردنمال و بیفايده كردن آن، هر چند آن مال كم باشد. مانند بقيه ظرف آب را ريختن در جايی كه آب كمياب باشد و به آن مقدار، رفع نياز ميگردد. يا لباسی را كه قابل استفاده شخصی يا ديگران است، پاره كردن و يا دور انداختن و يا خوراكی را نگهداشتن و به ديگری ندادن، تا اينكه ضايع و تباه شود و يا دادن مال به دست صغيری كه آن را تلف ميكند و نظاير اينها.
🔶حضرت صادق(ع) ميوه نيمخوردهای را ديدند كه از منزل ايشان بيرون انداخته شده بود. آن حضرت ناراحت و خشمگين شدند و فرمودند: «اين چه كاری است كه كرديد؟ اگر شما سير شدهايد، بسياری از مردم هستند كه سير نشدهاند، پس به آنهايی كه نيازمندند بدهيد». متاسفانه در حال حاضر میبينيم در جامعه اسلامی، چه مقدار از غذاها و يا ميوههايی كه قابل استفاده است، در سطلهای آشغال و زبالهدان ها ريخته ميشود! در حالی كه افراد بسياری به آن نياز دارند. نسبت به دور ريختن باقیماندهی طعام بخصوص خرده نان (مگر در صحرا برای حيوانات) روايات تهديدآميزی رسيده است كه ذكر آنها موجب طول كلام است.
2⃣ #خوردنچيزهایمضر هم اسراف است. از موارد #اسراف، صرف كردن مال است، در آنچه به بدن ضرر برساند، از خوردنی و آشاميدنی و غير آنها؛ مانند خوردن چيزی پس از سيری، هرگاه مضر باشد، چنانچه صرف مال در آنچه كه برای بدن نافع و به صلاح آن است، اسراف نيست.
3⃣ #صرفكردنمال در #محرمات اسراف است. صرف كردن مال در مصرف هايی كه شرعا حرام است، مانند خريدن شراب و آلات قمار و اجرت فاحشه و خواننده و رشوهدادن به حكام، و صرف نمودن مال در چيزی كه ظلمی در بر دارد، يا ستمی به مسلمانی ميرساند و نظير اينها، و در چنين مواردی از جهت مخالفت امر خدا معصيت است، يكی گناه بودن اصل عمل، و يكی #اسرافبودن صرف مال در آن موارد. #ادامهدارد...
نویسنده: محمدرضا عطايی - مجلة مشكاه، ش ۵۵
منبع: وبسایتمرکزمطالعات و پاسخگویی به شبهات
#اسراف
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️مرز میان جوان مؤمن سکولار و جوان مؤمن انقلابی (بخش چهارم)
🔶 #جوانان یکی از مهمترین و با ارزشترین نیروی کارآمد و توانای جامعه به شمار میآیند که بسیاری از گرههای کور و پیچیده جامعه به دست آنها باز شده است. در این نوشتار سعی داریم به برخی از #ویژگیهای_ممتاز و شاخص های #جوان_مؤمن_انقلابی (جوان تراز انقلاب اسلامی) اشاره کنیم، شاخصهای بسیار مهمی که در واقع مبین و مشخص کننده مرز میان جوان مؤمن سکولار و جوان مؤمن انقلابی است.
4⃣وظیفه شناس و تعهدپذیر
🔷 #دینداری و #انقلابگرایی با شعار دادن محقق نمیشود؛ کما اینکه مقام رهبری نیز بیان فرمودند: «با شعار دادن نه یک کشور را، بلکه یک ده [روستا] را هم نمیشود درست کرد و اداره و آباد نمود؛ در کنار شعار دادن [رجز خواندن] عمل کردن نیز لازم است».[۱]
🔷اگر یاران امام حسین (ع) در سال ۶۱ هجری با وظیفه شناسی و شجاعت تمام در برابر سپاه عمر بن سعد رجر میخواندند، در #میدان_عمل هم نشان دادند که تا آخرین قطرهی خونی که در بدن دارند، حامی و پشتیبان ولی و امام خود هستند.
🔷 #جوان_مؤمن_انقلابی نیز در عصر غیبت با اشراف کامل، نسبت به جنگ تمام عیار اقتصادی، سیاسی و بین المللی، و با درک و فهم شرایط جنگی موجود، به تعهدات علمی، اقتصادی و سیاسی خود در برابر جامعه اسلامی جامه عمل میپوشاند، و دینداری و استکبار ستیزی او تنها لقلقه زبان نیست. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] بیاناتمقاممعظمرهبرى به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانى ۷۵/۸/۹
منبع: وبسایت راسخون
⭕️ #کارآمدی و توانایی حلّ مشکلات، ملاک مردم برای رأی دادن
🔹امّا در مورد مسئلهی #مشارکت، که بعضی نگرانند مشارکت کم خواهد شد. بنده به نظرم این جور میرسد که در مشارکت مردم - حالا گروههای خاص را کار نداریم؛ یک گروه ممکن است دنبال فلان اسم یا فلان جناح یا فلان عنوان باشند؛ اینها را کار نداریم - عامّهی مردم و #عموم_مردم دنبال اسم این و آن نیستند؛ عامّهی مردم دنبال این هستند که ببینند چه کسی دارای یک #مدیریّتی است، [دارای] یک #قوّت_عمل یا قوّت ارادهای است، [دارای] یک کارآمدیای است که میتواند #مشکلات_کشور را از میان بردارد؛ دنبال این هستند.
🔹اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی و از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم مطرح نیست؛ برای گروههای خاص چرا، امّا برای عموم مردم نخیر. اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند بیان کنند و به مردم نشان بدهند که دارای این کارآمدی هستند، #مردم پای صندوقها هم میروند و #مشارکتبالایی هم خواهد بود انشاءالله به توفیق الهی. مهم این است که #نامزدها بتوانند مردم را قانع کنند، مردم را به این نتیجه برسانند که این آقا یا این اشخاص میتوانند کشور را اداره کنند، مدیرند، مدبّرند، باصداقتند؛ باید #صداقت_افراد شناخته بشود و کسانی باشند که #دردهای_جامعه را بشناسند.
بیاناتمقاممعظمرهبری درارتباطتصویریبا نمایندگان مجلسشورایاسلامی ۱۴۰۰/۳/۶
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
⭕️ #تقویتواقعیتولیدملّی؛ موفّقترین راه برای خنثی کردن و رفع تحریمها
🔹این روزها چون صحبت تحریم و تحریمها و مانند اینها است -البتّه مدّتها است و چند سال است که بحث تحریمها مطرح است، این روزها هم مطرح است- به نظر ما #بهترین و #موفّقترینکار برای خنثی کردن تحریمها همین تلاش واقعی -نه تلاش شعاری؛ تلاش واقعی- برای #تقویتتولیدملّی است. اگر ما توانستیم #تولید_ملّی را درست تقویت کنیم، به معنای واقعی کلمه تقویت کردیم و دنبال کردیم، با برنامهریزی، با پیگیری این را دنبال کردیم، مطمئن باشید که #تحریمها اوّل #خنثی میشوند، بعد هم برطرف میشوند؛ یعنی طرف مقابل وقتی دید که کشور از تحریم ضربه نخورد و زنده شد و تلاش درونی او بیشتر شد، خودش ناگزیر میشود که تحریم را بردارد.
بیاناتمقاممعظمرهبری۱۴۰۰/۲/۱۲
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
⭕️ #اعتدال و میانهروی
🔹هر چیز از حد میانه و وسط به طرف افراط یا تفریط تمایل پیدا کند، عکسِ نتیجه مطلوب را خواهد داشت؛ کلّ شَیءٍ جاوَزَ حَدهُ، إِنْقَلَبَ إِلی ضِدهِ (هر چیز از حدش بگذرد، به ضد آن تبدیل میگردد).
🔹بنابراین، #میانهروی در غضب، شهوت، خواب، خوراک و هر کار دیگر، مُنجی و نافع است، و دو طرف زیاده و نقیصه آن مُضر و مُهْلِک، مگر امری که لا حَد لَهُ (ذکر و یاد خداست). [۱]
📕در محضر بهجت، ج۱، ص۳۳
[۱] ر.ک: اصولکافی ج۲ ص۴۹۸؛ وسائلالشیعة ج۷ ص۱۵۴
منبع: وبسایتمرکزتنظیمونشرآثار آیتاللهالعظمیبهجت
🔴مردم ایران سواد رسانه ای ندارند انها را بمب باران خبر راست ودروغ کنید واینده سیاه وناامید کننده (۱)
..سخنان تکاندهنده «گیورا ردلر » خاخام صهیونیستی علیه ملت ایران خطاب به رسانه های غربی*
🕳راست و دروغ را بهم بریزید و معجونی از اخبار جهت دار درست کنید. مردم ایران سواد رسانه ای ندارند ، مطالعه ندارند، تمام حرفهای شما را باور خواهند کرد. من اطمینان دارم شما موفق خواهید شد.
آنهارافریب دهیدتا از همه چیز و از همدیگر متنفر شوند تا #برده ماشوند!!!
🔰. یک خاخام صهیونیستی بنام «گیورا ردلر » در جلسه ای با مدیران و کارکنان رسانه های ضدایرانی ( بی بی سی ، منو تو ، صدای آمریکا ، ایران اینترنشنال و...) در لندن مطالب مهمی بیان کرده که برای نخستین بار منتشر میشود:
♦️ شما کار مهمی دارید و برای اسراییل خدمات مهمی انجام میدهید. من از صمیم قلب ازشماتشکر می کنم. نگران هزینه نباشید، دوستان ما هستند. عربستان قبول کرده همه هزینه ها را بدهد. اما کار شما چیست؟!
👈🕳 ایران را سیاه سیاه نشان دهید.
کاری کنید که ایرانیها از همه چیزوهمه کس و از یکدیگر متنفر شوند.
آنها را بمباران خبری کنید. هرلحظه وهرساعت ، با خبرهای ناامید کننده و ترسناک .
مردم ایران را دائم بترسانید ، شکنجه روحی بدهید.!!!
🕳. مردم ایران ادعای آقایی می کنند ، اما اقای دنیا ماییم و همه برده ما هستند.
آنها را تحقیر کنید . با انواع فیلمها و مستندات غربی تحقیرشان کنید.
آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند
⭕️ #امام_خمینی(ره):
🔷اینجا #کشور_اسلام است. اینجا نه کرملین، قابل این است که ذکری ازش بشود، و نه کاخ سیاه؛ اینجا کشور رسول خداست، اینجا کشور حضرت صادق است، اینجا پاسدارهای ما شرافت دارند بر کاخ نشینها، اینجا بسیجیهای ما و امت ما شرافت دارند بر تمام کاخنشینهای عالم و همه کسانی که ادعای پوچ خودشان را میکنند و گمان میکنند که باید عالم پیش آنها خاضع باشد.
📕صحیفه امام، ج ۲۰، ص ۱۶۰
#امام_خمینی
مراسم شب شهادت امام جعفر صادق (ع)و افتتاح قرارگاه فرهنکی سردارشهید یوسف قاسمی
سخران:مهمان ویژه
مداح:کربلای مهدی عباسی و ذاکرین اهل بیت
زمان: شنبه ۱۵خرداد ماه شام غریبان امامجعفر صادق (ع)
ساعت :۹ شب
مکان:پیربکران سنگانچه امام زاده زیدبن امام حسن مجتبی
قرارگاه فرهنگی سردار شهید یوسف قاسمی شهر و بخش پیربکران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری رائفیپور از عملیات رسانهای حسامالدین آشنا، مشاور پرحاشیه روحانی علیه آیتالله رئیسی:
100 تا کلیپ آماده کردن تا علیه آیتالله رئیسی منتشر کنن...
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صلابت رئیسی و صفای جلیلی
کارنامه رئیسی و برنامه جلیلی
شجاعت رئیسی و صداقت جلیلی
پاکدستی و سلامت نفس هر دو
سلامت و طهارت مالی و اقتصادی هر دو
فسادستیزی و عدالتخواهی هر دو
برای ما بس است...