فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 افشاگری مجری شبکه راشاتودی از پشت پرده انتشار جزئیات ترور شهید فخری زاده در این مقطع زمانی توسط نیویورک تایمز!
🔻ریچارد مدهرست، مجری معروف شبکه های خبری بین المللی: نیویورک تایمز دستگاه تبلیغاتی اسرائیل است به همین دلیل به دنبال جبران آبروریزی فرار 6 فلسطینی از زندان های فوق امنیتی این رژیم هستند!
#شهید_فخریزاده
#اسرائیل
#نیویورک_تایمز
⭕️ عزیمت سومین نفت کش حامل سوخت ایران به مقصد لبنان
رویترز اعلام کرد:
🔻مرکز ردیابی حرکت نفتکشها موسوم به تانکر ترکر روز یکشنبه در صفحه توئیتر خود اعلام کرد سومین نفتکش حامل سوخت ایران برای توزیع در لبنان از ایران عازم این کشور شده است.
🔻این گروه گفت این محمولهها میتواند بحران فلج کننده انرژی در لبنان را کاهش دهند.
#ایران_قوی
#صادرات_سوخت
#بحران_انرژی_در_لبنان
خاطرات وفیق سامرایی.pdf
15.22M
📖 «ویرانی دروازه شرقی»
👈 ترجمه کتاب
📖 «حطام البوابة الشرقية»
✍ سرلشگر وفیق السامرایی
👈 مسئول اطلاعات ارتش صدام، در طول جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران.
🔰 آشنایی با حزب بعث، تبیین علل وقوع جنگ عراق و ایران، وضعیت نیروهای دو طرف، استفاده از سلاحهای شیمیایی در برابر نیروهای ایرانی، تحلیل عملیاتهای ایران در صحنه نبرد، کمکهای خارجی به عراق در طول جنگ، ساختار حکومتی عراق، روند برکناریها و اعدامها در عراق، نارضایتی مردم، اهداف عراق بعد از جنگ با ایران و تشریح جنگ کویت و عراق، از جمله مباحث مطرح شده در کتاب "ویرانی دروازه شرقی" می باشد.
حرف روز
👈دفاع مقدس و دهه پنجم
بیش از چهار دهه از 31 شهریورماه سال 1359، روزی که ارتش بعثی سودای اشغال سرزمینمان را کرد، میگذرد. دفاع مقدس مقطعی بريده شده از تاریخ این سرزمین نیست که تنها به کار یادآوری گذشته آيد، بلکه منبعی الهامبخش برای نسلهای آتی و بخشی از هویت عزتمند تاریخ سرزمین ماست. در طول این سالها، دفاع مقدس همواره بهمثابه سرمایه بزرگ اجتماعی ملت ایران، تزریق کننده انرژی حرکت و توان و تکاپو برای شدن و مبارزه یا دشمنان و حرکت به سمت اهداف متعالی نهضت بوده است. تورق برگهای زرين تاریخ هشتساله دفاع مقدس ارائهدهنده درسها و عبرتهای فراوانی است که برای نسلی که پیشگام تحقق دهه پنجم انقلاب اسلامی است، میتواند راهگشا باشد.
يکي از درسهاي بزرگ دفاع مقدس، شرح و تبيين فرهنگ مقاومت و ايستادگي است. مروري بر تاريخ ایرانزمین بهخوبی نشانگر آن است که ملت ما همواره در برابر متجاوزين ايستاده و سر تسليم فرود نياورده است؛ اما اوج اين ايستادگي و استقامت در دوران هشتساله دفاع مقدس تجلي يافت که در آن شاهد مقاومت همهجانبه ملت در برابر متجاوزي بوديم که توسط ابرقدرتها و تمامي کشورهاي غربي حمايت ميشد. بهواقع، رزمندگان اسلام تنها در برابر ارتش عراق قرار نداشتند، بلکه در مقابل جبهه واحد جهاني ايستادند که با همه توان از رژيم بعثي حمايت ميکرد. جنگ اثباتکننده اين گزاره بود که در ميدان تقابل حق و باطل، پايداري و ايستادگي در برابر باطل هميشه جواب خواهد داد.
درس ديگر دفاع مقدس تحقق عيني شعار «ما ميتوانيم» بود. آنچه توانست در اين هشت سال جنگ نابرابر، جمهوري اسلامي را در برابر همه دشمنان داخلي و خارجي سرپا و استوار نگه دارد، ارادهاي بود که شعار «ما ميتوانيم» را با همه توان در وجود يک ملت نهادينه کرد. همين اراده و همين تفکر، امروز نيز بدون شک رمز عبور ما از موانع و مشکلات و تحريمها در دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد بود.
درس بزرگ ديگري که در دل ماجراي دفاع هشتساله نهفته است، آن است که پيروزي جز از طريق وحدت کلمه در ذيل سايه تبعيت از رهنمودهاي رهبري الهي حاصل نخواهد شد. بدون شک اگر نبود روحيه همکاري و تعاون و بسيج عمومي ملت براي دفاع در برابر تجاوز و هدايت رهبري پيامبرگونه فقيه عالیقدر جهان تشيع و اعتقاد عمومي و اطمينان قلبي ملت به اين رهبري الهي، محال بود که بتوان در برابر چنين هجوم پرقدرت و همهجانبهاي براي نابودي نظام نوپاي جمهوري اسلامي، ايستادگي کرد.
(نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز
👈دو دهه شعار با وعدههای توخالی!
روز گذشته شصتوپنجمین نشست مجمع عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین برگزار شد.
👈گزارههای خبری:
1️⃣-«آنزه لوگار»، وزیر امور خارجه اسلوونی در این نشست، بیانیه مشترک کشورهای عضو اتحادیه اروپا را قرائت کرد و گفت: «اتحادیه اروپا به مسائل مرتبط با خروج یکجانبه آمریکا از برجام و اعمال دوباره تحریمها اعتراف میکند». وی خاطرنشان کرد که رفع تحریمهای برجامی، در کنار اجرای کامل و قابل راستی آزمایی تعهدات ایران، بخش مهمی از این توافق بهشمار میرود. لوگار در ادامه اظهار داشت: «اتحادیه اروپا به تعهدات خود در برجام ازجمله رفع تحریمها عمل کرده است.»
2️⃣- پايگاه اينترنتي وزارت امور خارجه انگليس نیز با انتشار بیانیهای نوشت: «بايد تمايلي دوجانبه نسبت به شروعي دوباره در روابط دوجانبه کشورهايمان (ایران و انگلیس) وجود داشته باشد، اما عدم پايبندي هستهای مستمر ايران و توسعه برنامه هستهای آن مانع ايجاد پيشرفت در اين زمينه است!»
3️⃣- محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در نشست دیروز آژانس، ضمن اشاره به عدم انجام اقدامات عملی از سوی سه کشور اروپایی و اتحادیه در اجرای تعهدات خود در برجام، اظهار داشت: «ایران همواره با آژانس همکاری کرده است، درعینحال لازم است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سیاسیکاری بپرهیزد و استقلال، بیطرفی و حرفهای بودن خود را حفظ کند».
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- جمهوری اسلامی تقریباً دو دهه با طرف غربی در خصوص مسائل هستهای مذاکره کرده است. اکنون باید پرسید دستاورد دو دهه مذاکره چه بوده است؟ طرف غربی در این مدت، صرفاً وعدههای توخالی به ملت ایران داده است و حتی در خصوص اقدامات تروریستی علیه تأسیسات صلحآمیز هستهای ایران که بهصورت واضح مغایر با قوانین بینالمللی است، کوچکترین اقدام ممکنی انجام نداده است و اقدامات آن صرفاً در شعار و بیانیه خلاصه شده است.
2️⃣- در خصوص آغاز دوباره مذاکره هستهای با غرب باید به این نکته توجه داشت که آمریکا در حالی ذلیلانه درخواست بازگشت به میز مذاکره دارد که به اذعان مقامات این کشور، سیاست «فشار حداکثری» آن علیه ملت ایران شکست خورده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی باید ابتدا بر این نکته تأکید داشته باشد که آمریکا سیاستهای غلط خود را اصلاح کند و تحریمها را به شیوهای عملی لغو کند و ثانیاً نتیجه مذاکرات در کوتاهمدت به سرانجام برسد؛ چراکه طولانی و فرسایشی شدن آن به نفع طرف غربی و به ضرر جمهوری اسلامی است؛ چراکه تبعات کنونی اثرپذیری اقتصاد گرهخورده کشور به برجام و مذاکره را که دستاورد هشتساله دولت روحانی بود را دوچندان خواهد کرد.
👈✍#فرهاد_کوچک زاده
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش چهارم)
🔷 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد
💠هیجانها از واقعیت قدرتمندترند
🔷چه چیز سبب شده است #شایعات_شبکهای، چنین قدرت غیر قابل رقابتی پیدا کنند؟ وقتی #جامعه در #شرایط_بحرانی قرار میگیرد، #افکار_عمومی عطش فراوانی برای دریافت اطلاعات و اخبار پیدا میکند. در نبود #منابع_موثقی که به نیاز خبری جامعه پاسخ میدهند، یا در صورت کندی عملکرد آنها، #شبکههای_اجتماعی قادرند به سرعت #شایعات یا #اطلاعات_نادرست را منتشر کنند، و #افکار_عمومی را تحت تاثیر خود قرار دهند. #انتشار_شایعاتی نظیر کشته شدن افراد سرشناس، آلودگی مواد غذایی، تعطیلی یا ورشکستگی بانکها یا صنایع مختلف، مشتی نمونه خروار است که نشان میدهد به ویژه در شرایط بحرانی، اطلاعات چگونه با هم رقابت میکنند و منتشر میشوند.
🔷در این شرایط، #دو_دسته_اطلاعات با یکدیگر در رقابت قرار میگیرند. یک دسته اطلاعاتی هستند که با استفاده از هیجانها و #احساسات_مردم، روی افکار عمومی تاثیر میگذارند و غالبا منشأ تزریق نگرانی و اضطراب در میان مردم هستند. بازنشر این گونه اطلاعات در شبکههای اجتماعی به ترس و واکنشهای هستریک جامعه دامن میزند، زیرا غالبا در گفتگوهای فضای مجازی امکان بزرگنمایی پیدا میکند. دسته دوم نیز اطلاعاتی هستند که از #منابع_رسمی نظیر سازمانها و موسسات دولتی و از سوی روابط عمومیها و رسانهها منتشر میشوند و سعی دارند با #انتشار_حقایق و #اطلاعات_واقعی و صحیح، افکار عمومی را آرام یا کنترل کنند.
🔷مشکل از آن جا آغاز میشود که واکنشهای هیجانی مخاطبان به اخبار منفی، غالبا بر منابع خبری رسمی و مجازی اطلاعات متقن، غلبه پیدا میکند. به عنوان مثال، خطر شیوع یک بیماری، آلودگی مواد غذایی یا گرانی کالاها، #قابلیت_بالقوه بسیاری برای #تاثیرگذاری بر #افکار_عمومی دارد و دقیقا به دلیل این که عواطف و احساسات مخاطبان را تحت تاثیر قرار میدهد، با سرعت غیر قابل باوری بازنشر میشود. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
حاج قاسم سلیمانی:
دوران دفاع مقدس؛ تجربه موفقی است که ما برای همه ی دورههای انقلابمون، نه فقط برای دورههای انقلابمون؛ فقط خاص انقلابی ها ما نیازمند اون هستیم. ما برای حفظ عزت خودمان، ما برای تربیت دقیق و درست درست جامعهی خودمان، ما برای حفظ منافع خودمان، ما برای استقلال کشور خودمان، ما نیاز به برپایی آن دوره در همه ی دوره ها داریم. آن دوره یک قلّه و یک الگو و اسوه ای است برای همه ی دورههای ما.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
صلوات ودرود فراوان به ارواح پاک طیبه شهدا خصوصا سرداران شهید دفاع مقدس وشهدای مدافع حرم وامنیت وشهدای سلامت وشهدای هسته ای ایران بویژه سردار دلها حاج قاسم سلیمانی که با نثار جانشان درخت اسلام را ابیاری کردند ونگذاشتند که ذره ای ازخاک ایران بدست دشمنان این مرزوبوم بیفتند، یاد وخاطره انها برای ابدالدهر در دل مردان وزنان ایران زمین برای همیشه جاودانه باقی خواهد ماند، انشالله که جاه ماندگان راه سرخ شهادت در این زمانه پراز ازمون وامتحان ازامتحانات الهی سربلند وپیروز ازمیدان هوای نفس وامور دنیوی بدرایندوذره ای پای انها نلغزد واین امر محقق نخواهدشد ،جز باالگوگیری محض از فرهنگ شهدا واستقامت وصبر وپایداری دردفاع از ارمانها وارزشهای اصیل فرهنگ انقلاب اسلامی وپیروی اگانه از ولی امر زمان وجانشین بحق ان مقام معظم رهبری
حامدسبزی پور ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
🔴 اسلامی: تبعیض و برخوردهای سیاسی را برنمیتابیم
👤 محمد اسلامی (معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران):
🔹همانطور که در بیانیه اعلام کردیم از آژانس خواستیم به قانون پایبند باشد.
🔹تبعیض و برخوردهای سیاسی را برنمیتابیم و به لحاظ فنی و حرفهای با صدای بلند همه جا این را بیان میکنند.
🔹واژهای که در این آرم (آرم آژانس بین المللی انرژی اتمی) به کار رفته اتم برای پیشرفت است و اینگونه نیست که بتوانند با رفتار دوگانه و سیاسی کشورها را از دستیابی به فناوری پیشرفته محروم کنند.
🔹ایران کشوری با تمدن است و علم و فناوری همیشه از ایران به سایر جهان سرایت کرده و حق مسلم ایران و ایرانیان است که از فناوریهای پیشرفته به ویژه فناوریهای هستهای بهرهمند باشند.
#محمد_اسلامی
#انرژی_اتمی
#پایبندی_به_قانون
#پیشرفت
#فناوری_های_هستهای
جنگ نامتقارن.pdf
54.5K
💠 «دفاع مقدس» 🇮🇷
♻️ «جنگ نامتقارن»
📝 معنا و مفهوم «جنگ نامتقارن» از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی.
⚔ مولفه های قدرت ما در «جنگ نامتقارن» چیست؟
🕯چه چیزی تضمین کننده پیروزی در «جنگ نا متقارن»؟
⭕️امتحانات الهی
🔹 #امتحان_الهی یعنی #تمرین، یعنی #رزمایش. رزمایش، #نقطهضعفهایانسان را به او نشان میدهد و سعی میکند آن نقطهضعفها را برطرف و تبدیل به #نقطه_قوّت کند.
بیانات مقام معظم رهبری ۹۵/۸/۲۶
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امتحان_الهی
▼گزارش روز
تشدید شکاف در آنسوی آتلانتیک
قرارداد فروش زیردریاییهای پیشرفته به استرالیا که در فرانسه از آن با عنوان «معامله قرن» یاد میشد، تحتفشار ایالاتمتحده، لغو شد. این اقدام، منجر به بحران دیپلماتیک بین پاریس و واشنگتن که هر دو عضو دائم شورای امنیت و ناتو هستند، شده است.
گزارههای تحلیلی:
1️⃣- قرارداد پیچیده و مهم خرید 12 زیردریایی برقی – دیزلی از گروه صنعتی فرانسوی «ناوال» به ارزش 56 میلیارد یورو، در سال 2016 بین فرانسه و استرالیا امضا شد. ناوال متعهد شده بود، زیردریاییهای «اَتَک» را برای استرالیا بسازد که قرار بود از زیردریاییهای اتمی «باراکودا»ی فرانسوی در آینده تولید شوند. مقابله با فشارهای چین در اقیانوس آرام، یکی از اهداف اصلی و راهبردی استرالیا از خرید زیردریاییهای فرانسوی بود. تشکیل پیمان امنیتی - دفاعی سهجانبه استرالیا، آمریکا و انگلیس موسوم به آکوس (AUKUS)، ازجمله دلایلی است که باعث لغو این قرارداد اعلام شده است. این در حالی است که مقابله با نفوذ رو به گسترش چین نیز هدف اصلی و بنیادین پیمان آکوس در منطقه است.
2️⃣- در خصوص اهداف آمریکا از لغو قرارداد موسوم به «معامله قرن» فرانسه، دو گزاره قابلشناسایی است: نخست، نگرانی آمریکا از تحرکات فرانسه در اتحادیه اروپاست. در نشست قبلی اتحادیه اروپا، برای اینکه نشان داده شود کشورهای اروپایی در حال اتخاذ سیاستهای نظامی، امنیتی و سیاسی مستقل از آمریکا هستند، تشکیل ناتوی اروپایی یکی از دستورکارهای مهم بود. با توجه به اینکه مسئول مدیریت و پیشبرد نگاه دیپلماتیک، امنیتی و دفاعی اتحادیه اروپا بر دوش فرانسه است، لذا آمریکا سعی دارد بهنوعی پاریس را به دلیل اتخاذ چنین سیاستی بهشدت تنبیه کند. دوم، انحصارطلبی آمریکا در فروش تسلیحات است؛ با نظر به اینکه استرالیا در پیمان آکوس حضور دارد، آمریکا متعهد شده که تعدادی زیردریایی برخوردار از موتور اتمی (و نه تسلیحات اتمی) ساخت این کشور که فناوری آنها پیشتر در انحصار آمریکا و انگلیس بود را در آینده به استرالیا واگذار کند.
نکته پایانی:
وزیر خارجه فرانسه از رفتار آمریکا در فسخ یکجانبه قرارداد، با عنوان «خنجر از پشت» نام برده است. این موضوع در کنار خروج آمریکا از افغانستان، نشان میدهد که آمریکا در چارچوب پیشبرد منافع خود، به متحدان اروپاییاش نیز اعتنا نمیکند. درهرحال هرچه هست، دوران برتری آمریکا رو به اتمام است. فرانسه که بزرگترین قدرت سیاسی، نظامی و امنیتی اتحادیه اروپاست، بهطورجدی و ذیل نگاه «شارل دوگل» وارد روندهایی شده است که در حوزه دفاعی و امنیتی، هم فرانسه و هم اتحادیه اروپا را از آمریکا مستقل کند. برآیندی که از این مسائل دست میدهد این است که روند تشدید فاصله آمریکا با جایگاه هژمونیاش تسریع شده و ایالاتمتحده هرگز به دوران سابق قدرت و هژمونی خویش باز نخواهد گشت.
✍#حمید_خوشآیند
سهراب خلیلی:
بسمه تعالی
✅یادداشت تحلیلی
«آغاز هفته بزرگداشت دفاع مقدس خجسته و مبارک باد بر مردان بی ادعا »
«اهداف جنگ تحمیلی از منظر امام خمینی ره»
👈اهداف جنگ یا به تعبیر صحیح تر اهداف ما از دفاع مقدس و ایستادن در برابر دشمنان در نگاه امام ره بسیار متعالی و شکوهمند است.
این اهداف نشان می دهد که آن مرد سترگ گویی ماموریت الهی داشت تا زمینه ظهور بزرگ منجی عالم بشریت را در ابعاد بشری و
جهانی آماده سازد و هرگز به ابعاد انقلاب اسلامی از جمله جنگ ،به طور نازل و محدود نمی نگریست .
👈۱_دفاع از اسلام
امام خمینی ره فرمودند: «همه می دانند که تحمل هشت سال فشار و سختی فقط برای اسلام عزیز بوده است»
«همه می دانند که ما ....برای حفظ موجودیت اسلام در جهان ،تنها از خود دفاع کرده ایم و این ملت مظلوم ایران است که همواره مورد حمله جهانخواران بوده است.
👈۲_ایجاد هسته های مقاومت در همه جهان
امام ره فرمودند:«باید هسته های مقاومت را در تمامی جهان بوجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد،شما درجنگ تحمیلی نشان دادید که با مدیریت صحیح و خوب می توان اسلام را فاتح جهان نمود .شما بدانید که کارتان به پایان رسیده است»
«من بار دیگر از مسئولان بالای نظام جمهوری اسلامی می خواهم که از هیچ کس و هیچ چیز جز خدای بزرگ نترسند و کمرها را ببندند و دست از مبارزه و جهاد علیه فساد و فحشا ،سرمایه گذاری غرب و پوچی و تجاوز کمونیسم نکشند که ما هنوز در قدم های اول مبارزه جهانی علیه غرب و شرقیم...»
👈۳_ایجاد حکومت بزرگ اسلامی
مرحله بعدی در نگاه امام ره ،بوجود آوردن حکومت بزرگ اسلامی درجهان است.
«باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است ،چرا که بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست »
«باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنمایند،ولی این به این معنا نیست که آنها را از هدف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است ،منصرف کند...»
«امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی ص است و مسلمانان در یک تشکیلات بزرگ اسلامی رونق و زرق و برق کاخ های سفید و سرخ را از بین خواهند برد...»
سهراب خلیلی
تحلیلگر مسائل و اجتماعی
۳۱شهریور ۱۴۰۰
🔴 صدام علیه خود
🔸 زمینههای حمله عراق به ایران در سال 59
💠 #صدام در حقیقت مقدمات جنگ علیه ایران را از آبان 57 (سه ماه قبل از پیروزی انقلاب) آغاز کرد و اولین قرارگاه اطلاعاتی و عملیاتی جنگ را از همان موقع در #بصره تاسیس کرد و برادرش برزان تکریتی را مسئول قرارگاه کرد. یعنی با اعلام انحلال #ساواک و مراکز قدرت امنیتی و سیاسی رژیم شاه و با فروپاشی نظم سابق و از هم گسستنِ بدنه ارتش که در واقع پس از فرار سربازان از پادگانهای ایران آغاز شده بود، صدام به فکر انتقام از ایرانیها افتاد و درصدد برآمد تا حقارتی را که در درون از زمان امضای قرارداد الجزایر به دست خودش به دلیل تسلیم در برابر شاه احساس میکرد، جبران کند.
➕ علاوه بر این انگیزه موثر، او به درستی درک کرده بود که با فروپاشی نظام #دیکتاتوری شاه و تشکیل حکومتی مردمی و اسلامی در کنار مرزهایش پایه های دیکتاتوری #حزب_بعث عراق هم متزلزل می شود. پس باید در جهت تضعیف و صدمه زدن به این نظام نوپا از هیچ کوششی دریغ نکند. به اضافه، ماهیت و طبیعتِ وابستگی صدام به بیگانگان، زمینه تحریک پذیری و تشویق وی را به جنایت فراهم می کرد. او برای این همه، نیاز به زمینه چینی داخلی و منطقه ای و برداشتن موانع از سر راه داشت.
🔻 برای خواندن متن کامل به سایت جامع امامخمینی (ره) مراجعه کنید👇
🌐 http://emam.com/posts/view/28004
چرا شروع جنگ را گرامی می داریم؟
⭕️در جهان معمولا پایان یا سالروز پیروزی در جنگ را گرامی می دارند و به علت تلفات و خسارات جنگ، یادآوری شروع آن جذابیتی ندارد.اما در کشور ما سالروز حمله ارتش بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور ،به عنوان یادبود دفاع مقدس گرامی داشته می شود،علت این امر را می توان این گونه تحلیل کرد:
1️⃣ روز ۳۱ شهریور۱۳۵۹،عراق به ایران حمله نکرد،بلکه ارتش بعثی صدام به نمایندگی از ابرقدرت های شرق و غرب یک جنگ جهانی علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت.لذا باید شروع این هجمه ی همه جانبه برای ثبت و حفظ در اذهان،هر سال یادآوری شود.
2️⃣ شروع جنگ تحمیلی،موجب ایجاد وحدت بی نظیری بین مسئولان،اقشار مردم و نیروهای مسلح در کشور شد،که این الگو در سایر بحران های سیاسی، امنیتی و طبیعی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت.
3️⃣ شروع جنگ تحمیلی باعث ایجاد گفتمان مقاومت اسلامی،برگرفته از فرهنگ عاشورا شد،که این مقاومت اسلامی به عنوان نسخه ی موفق در سایر کشورهای اسلامی نیز استفاده می شود.
4️⃣ دفاع مقدس ثابت کرد با رهبری الهی و همراهی امت فداکار و مسلمان،می توان بدون داشتن سلاح های پیشرفته و غیرمتعارف،استراتژی های ابرقدرت ها را با شکست روبرو ساخت.
5️⃣ دفاع مقدس آغازی بر احیای اسلام سیاسی ،شکل گیری بیداری اسلامی و سقوط حکومت های دست نشانده استکبار است.
6️⃣ دفاع ما در برابر دشمنان نه با آغاز جنگ تحميلي شروع شد و نه با پايان جنگ با صدام به پايان رسيد، بلكه صحنه و عرصهها تغيير يافته است يعني اگر قبل از آن نظام اسلامي با ترورها، كودتاها و توطئه تجزيه قومي مواجه بود، بعد از پايان جنگ تحميلي با تهاجم فرهنگي دشمن، تحريم اقتصادي، جنگ نرم و فتنه تير ۷۸ و خرداد ۸۸ مواجه بود كه صفبندي دشمنان در مقابل ايران همان صفبندي دوران جنگ بود.
✅امروز عرصه ی تقابل انقلاب اسلامی با استکبار در عرصه جنگ اقتصادی ظهور و بروز بیشتری دارد.جنگي كه امنيت اجتماعي و ثبات سياسي ايران را هدف گرفته و به دنبال ایجاد شورشهاي عمومی است. گراميداشت آغاز دفاع مقدس، گراميداشت روند تقابل نظام سلطه با نظام اسلامي است كه به رغم فراز و فرودها در عرصههاي مختلف، پيروزي با نظام اسلامي بوده است و البته در اين عرصهها جهاد تا شکل گیری تمدن نوین اسلامی و ظهور منجی عالم بشریت ادامه دارد.ان شاالله
#دفاع_مقدس
تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔹هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است.
اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفته دفات مقدس گرامی باد
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
رزمنده ای که درمبارزه با استکبار همواره پیشتاز بوده است.
خدایا این نعمت بزرگ رابرای امت اسلام حفظ بفرما و از فیض وجود پربرکتش بهره مندمان گردان .ان شاء الله
☀️☄☀️☄☀️☄☀️☄☀️
☄
⭕️به چه عشق هایی، #عشقهای_نامقدّس و مجازی می گویند؟
🔷در #عشقهاى_مجازى و مادّىِ نامقدّس، انسان ديوانه وار به چيزى علاقه پيدا مى كند و هر چه دارد در پاى آن مى ريزد. در واقع، منظور از عشق در اين جا، جاذبه نيرومندى است كه دو انسان را به #گناه و آلودگى و سقوط در لجنزارِ عصيان مى كشاند و هر چه در نكوهش آن گفته شود، كم است. اين جاذبه سركش، #عقل را ويران مى كند و از كار مى اندازد و انسان بر اثر آن دست به كارهاى جنون آميزى مى زند. نخستين خطر آن، پرده افكنى بر عيب ها، نقص ها و زشتى ها است. اين گونه عاشقانِ بى قرار، حتّى بدترين عيوب را با تفسيرهاى شگفت آور حُسن معرّفى مى كنند! نه اندرزى مى پذيرند و نه گوش به نصيحت ناصحان مى دهند و حتّى گاه به ستيز در برابر اندرزگويان بر مى خيزند.
🔷اشخاصى كه گرفتار چنين عشق هاى داغ و مادّى مى شوند، پيش خود فكر مى كنند در پرتو اين عشق، دركى پيدا كرده اند كه ساير مردم از آن محرومند و معتقدند: "اگر بر ديده مجنون نشينى / به غير از خوبى ليلى نبينى. اين عاشقانِ خسته دل، در عالمى از خيال و اوهام غوطه ورند و همه ارزش ها در نظر آنها جابجا مى شود. آنها تنها با زبان عشق سر و كار دارند و از كسانى كه با زبان علم و منطق با آنها سخن مى گويند، بيگانه اند. اين عشق هاى آتشينِ مجازى، غالباً با يك آميزشِ جنسى خاموش مى شود! يكباره پرده ها كنار مى رود و چشمِ واقع بين، باز مى شود، گويى #عاشقِ_بىقرار از يك #خواب_عميق بيدار شده و گاه آن عشق پرشور جاى خود را به نفرت و بيزارى مى دهد؛ چرا كه مى بيند همه چيز خود را در پاى معشوق نثار كرده و از دست داده است.
🔷اين گونه عشق هاى سركش، غالباً به #رسوايى مى كشد. همان رسوايى كه بعد از بيدارى و هوشيارى قابل جبران نيست. بسيارى از جدايى ها، فرارها و انتحارها، ناشى از عدم انطباق #تخيّلات_عاشقانه، با زندگى واقعى انسان ها است. نه تنها عشق هاى آتشينِ جنسى، بلكه عشق به مال و مقام و جاه و جلال و زرق و برق جهان مادّى نيز، همين پيامدها را دارد. حديثى كه از امام صادق (ع) درباره عشق نقل شده است، ناظر به همين معنى است: «يكى از يارانِ آن حضرت مى گويد: درباره عشق [و عاشقان] از او سؤال كردم، فرمود: «قُلُوبٌ خَلَتْ عَنْ ذِكْرِ اللهِ، فَأَذَاقَهَا اللهُ حُبَّ غَيْرِهِ؛ دلهايى است كه از ياد خدا خالى شده و خداوند محبّت غير خود را به آنها چشانيده است».
🔷امام علی (ع) در خطبه ۱۰۹ «نهج البلاغه» می فرماید: «مَنْ عَشِقَ شَيْئاً أَعْشَى بَصَرَهُ، وَ أَمْرَضَ قَلْبَهُ، فَهُوَ يَنْظُرُ بِعَيْنٍ غَيْرِ صَحِيحَةٍ، وَ يَسْمَعُ بِأُذُنٍ غَيْرِ سَمِيعَةٍ؛ هر كس به چيزى عشق ورزد، نابينايش مى كند و قلبش را بيمار مى سازد سپس با چشمى معيوب مى نگرد و با گوشى ناشنوا مى شنود». [۱] در حديث ديگرى كه از امام علی (ع) درباره ناتوانى عاشق از ديدن حقايق نقل شده، مى خوانيم: «عَيْنُ المُحِبِّ عَمِيَّةٌ عَنْ مَعَايِبِ الْمَحْبُوبِ، وَ أُذُنُهُ صَمَّاءُ عَنْ قُبْحِ مَسَاوِيهِ؛ چشم مُحب و عاشق، از ديدن عيوب محبوب، نابينا، و گوشش از شنيدن كاستى هاى او ناشنواست»؛ [۲] و اينكه در بعضى از احاديث از رسول خدا (ص) آمده است: «مَنْ عَشِقَ فَعَفَّ ثُمَّ مَاتَ، ماتَ شَهِيداً؛ كسى كه عاشق شود و عفّت پيشه كند، سپس [با همين حالِ پارسايى] از دنيا برود، شهيد از دنيا رفته است»، [۳] اشاره به همين گونه عشق هاى آلوده مجازى است. همچنين حديث ديگرى كه از آن حضرت نقل شده است كه فرمود: «مَنْ عَشِقَ وَ كَتَمَ وَ عَفَّ وَ صَبَرَ، غَفَرَ اللهُ لَهُ، وَ أَدْخَلَهُ الْجَنَّةَ؛ كسى كه عاشق شود و كتمان كند و پارسايى و شكيبايى پيشه كند، خداوند گناهان او را مى بخشد و او را وارد بهشت مى كند». [۴] [۵]
پی نوشت:
[۱] علل الشرائع، ابن بابويه، ج ۱، ص ۱۴۰، (باب علة عشق الباطل)
[۲] غرر الحكم و درر الكلم، تميمى آمدى، عبد الواحد بن محمد، محقق / مصحح: رجائى، سيد مهدى، ص ۴۶۵، (حکمت ۲۹)
[۳] كنز العمال في سنن الأقوال و الأفعال، متقي هندي، محقق: بكري حياني، صفوة السقا، ج ۳، ص ۶۶۴، حديث ۶۹۹۹
[۴] كنز العمال في سنن الأقوال و الأفعال، همان، ص ۶۶۶، حديث ۷۰۰۲
[۵] گردآوری از کتاب پيام امام امير المؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، ج ۴، ص ۵۶۶
منبع: وبسایت آیت الله مکارم (بخش آئین رحمت)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۲۰۰ | دفاع در آسمان
🔻خلبانان تیز پرواز ارتش جمهوری اسلامی که دلاورمردانه و شجاعانه از سدهای پدافندی عراق عبور می کردند با بمباران مناطق نظامی و صنعتی در شهرهای بغداد و کرکوک باعث روحیه دهی به ملت و شکست هیمنه نظامی و دفاعی دشمنان شدند.
#دفاع_مقدس 1️⃣
🔰 دفاع مقدس، یکی از عقلانیترین حرکات ملت ایران بود.
🔹 حتی قبول #قطعنامه هم در پایان کار در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود در آن مقطع مدبرانه بود باید انجام میگرفت. اگر مدبرانه نبود اگر عاقلانه نبود امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدم که چه دارد می گذرد. کار بسیار عاقلانه بود. بنابراین از اول تا آخر مسئله دفاع مقدس یک پدیده عقلایی و یکی از عقلانی ترین حرکات ملت ایران بود. و تحریفها را در این باره باید مراقب بود.
🗓 ۱۳۹۹/۶/۳۱
💠 آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد.
مرور #گام_دوم 4️⃣
✅ جمهوری اسلامی و فاصلهی میان بایدها و واقعیتها
🔸 #جمهوری_اسلامی، متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست، امّا به #اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است.
🔸 با خطوط اصلی خود هرگز بیمبالاتی نمیکند و برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند. بیشک فاصلهی میان بایدها و واقعیّتها، همواره وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد، امّا این، فاصلهای طیشدنی است و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طی شده است و بیشک در آینده، با حضور نسل جوان مؤمن و دانا و پُرانگیزه، با قدرت بیشتر طی خواهد شد.
✅ انقلاب اسلامی؛ مایهی سربلندی ایران و ایرانی
🔹 #انقلاب_اسلامی ملّت ایران، قدرتمند امّا مهربان و باگذشت و حتّی مظلوم بوده است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایهی ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است. در هیچ معرکهای حتّی با #آمریکا و صدّام، گلولهی اوّل را شلّیک نکرده و در همهی موارد، پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و البتّه ضربت متقابل را محکم فرود آورده است. این #انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان و گردنکشان ایستاده و از مظلومان و #مستضعفان دفاع کرده است. این جوانمردی و مروّت انقلابی، این صداقت و صراحت و اقتدار، این دامنهی عمل جهانی و منطقهای در کنار مظلومان جهان، مایهی سربلندی ایران و ایرانی است، و همواره چنین باد.
بسمه تعالی
یادداشتی مختصر در باب دفاع مقدس
✅دلائل شناخت اجزا و عناصر ایجاد کننده و تشدید کننده جنگ
الف: اثبات اعتبار معیارها و قوانین شناخت شده بین المللی در عرصه سیاسی جهان
ب: بعنوان آغاز یک بحران منطقه ای و کشف ریشه ها و پیامدهای سیاسی خاورمیانه
✅تجربه های بدست آمده شامل مصاحبه ها و اعترافات مقامات عراقی ،برخی علل این تهاجم جنایتکارانه را اینگونه میتوان شمرد
۱_بررسی ماهیت حکومت عراق
۲_نحوه سقوط حکومت بعثی حسن البکر و به قدرت رسیدن صدام
۳_شرائط منطقه خاورمیانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی
۴_موقعیت خاورمیانه و جهان اسلام
✅عوامل ایجاد کننده واکنش ها و عکس العمل های جدی استکبار و بویژه در ایجاد جنگ
_سقوط شاه بعنوان قوی ترین ستاد فرمانروایی سازمان جهنمی سیا در خاورمیانه
_تعطیل شدن سفارت اسرائیل و اخراج جاسوسان صهیونیستی
_اخراج بیش از ۴۰هزار مستشار و کارشناس آمریکایی
_جمع آوری وسائل استراق سمع و جاسوسی آمریکایی از ایران
_قطع جریان نفت به روی رژیم های نژاد پرستی چون اسرائیل و آفریقای جنوبی
_حمایت از نهضت های آزادیبخش در جهان
_تعطیلی لانه جاسوسی آمریکا در تهران
✅چرایی انتخاب عراق برای جنگ با ایران
۱_سوابق طولانی اختلافات بر سر مرزهای زمینی و دریایی با ایران
۲_منزوی بودن مصر در زمان انور سادات در جهان عرب
۳_فقدان رهبری مقتدر پس از مرگ جمال عبدالناصر در جهان عرب و صدام داعیه رهبری جهان عرب را در سر می پروراند
۴_حمله پیش دوستانه به ایران جهت جلوگیری از صدور انقلاب به مردم عراق
۵_تغییرات سیاسی در ایران را فرصت مناسبی برای تغییر موقعیت ژئو پلتیکی عراق با تصرف استان خوزستان دانستن
۶_تمایل و تشویق و حمایت سران عربی از صدام جهت نابودی انقلاب و عدم صدور آن به کشورها
۷_بازیگردانی پشت صحنه آمریکا و غنیمت شمردن این فرصت در پی ناکامی در کودتای نوژه
۸_ذات ماجراجو و خشن و ضدشیعه و ضد ایرانی بودن صدام
۹_تحریک کردن صدام توسط صهیونیست ها
و.......
سهراب خلیلی
تحلیلگر مسائل مربوط و اجتماعی
اول مهر ۱۴۰۰