eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
42.8هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای اشرافیان کاخ نشین روزگار شما سر آمده است...🤗
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر از سرهایمان کوه بسازند نمیگذاریم در تاریخ بنویسند سیدعلی تنها ماند...♥️🌱!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 واسطه‌گری عربستان بین و امریکا ⭕️ "شهرزاد میرقلی خان" که به اتهامات واهیِ جاسوسی، اختلاس و نفوذی بودن در زندان‌های آمریکا به سر میبُرد؛ از " ارسال اطلاعات محرمانه کشور توسط هاشمی رفسنجانی با کمک عربستان به آمریکا " که در کتاب 500 صفحه‌ای «شهرزاد» به آن اشاره کرده!
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با طرح ساماندهی مجلس، فضای مجازی کشور چگونه خواهد شد؟ 🔹مجلس شورای اسلامی در پی افزایش جرائم در فضای مجازی به ویژه تضیع حقوق کاربران و درخواست های مکرر مردم برای ساماندهی فضای مجازی درحال بررسی طرحی با عنوان «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» است. ✅ اما این طرح چه می‌گوید و نکات مهم آن چیست؟
میزان افزایش قیمت زمین در شهر تهران در دوره دولت حسن روحانی منطقه یک از متری ۸ میلیون شده متری ۹۵ میلیون! هم برای مردم خونه نساختند، هم قیمت زمین و ساخت و ساز رو بردند بالا؛ واقعا خسته نباشید؛ هیچ کس نمیتونست اینجوری گند بزنه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت ترس دشمن از ما قدرت تکبیر ماست! صدای ماندگار سردار شهید علی هاشمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس جمهور منتخب: بنای دولت بر این است که بهترین ها برای مردم شکل بگیرد و ایران‌قوی ایجاد شود نقد به دولت اگر پذیرفته نشود جفای به خود دولت است البته نقد باید منصفانه باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 قدردانی رئیس مجلس از رهبر معظم انقلاب برای تزریق واکسن ایرانی 🔹قالیباف: سیره رهبر انقلاب در حمایت عملی از تولید داخلی منجر به افزایش روحیه خودباوری و انگیزه دانشمندان و نخبگان جوان ایرانی می شود. کانال رسمی دکتر محمدباقر در تلگرام @ghalibaf_official