eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
42.8هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #برش_دیدار | رهبرانقلاب، در دیدار ائمه جمعه: 🚨 جمهوری اسلامی دزدی دریایی #انگلیس_خبیث را بی‌جواب نمی‌گذارد. ۹۸/۴/۲۵ 🔺️ قابل استفاده در بخش استوری و IGTV اینستاگرام 💻 @Khamenei_ir
روزنامه کیهان چهارشنبه ۹۸/۰۴/۲۶
روزنامه وطن‌امروز چهارشنبه ۹۸/۰۴/۲۶
روزنامه جوان چهارشنبه ۹۸/۰۴/۲۶
روزنامه صبح‌نو چهارشنبه ۹۸/۰۴/۲۶
🚨در سالگرد امضای خسارت محض برجام فیلم گفتگوی زنده روحانی پس از امضای برجام در سال ۹۴ از سایت President.ir حذف شده است. http://www.president.ir/fa/88118 ✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نجفی اتهام قتل عمد را رد کرد! 🔹 شهردار سابق تهران در دومین جلسه دادگاه علنی رسیدگی به پرونده قتل میترا استاد: اتهام قتل عمد را قبول ندارم؛ هیچ وقت همسر مرحومم را به قتل تهدید نکردم.
🔻حقوق ۲۰ میلیونی یکی از معاونان آموزش‌ و پرورش! رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس: 🔹روز گذشته حکم یکی از معاونان الان آموزش‌وپرورش را به من دادند که ماهانه ۲۰ میلیون و ۸۰ هزار تومان دریافتی دارد و این فقط حقوق است و ۱۷۵ ساعت هم اضافه کار می‌گیرد. 🔹آنوقت بنده باید با رئیس سازمان برنامه و بودجه دعوا کنم که می‌گوید حقوق ۲۰ میلیون تومانی نداریم، همچنین بازنشسته‌ای داریم که ۲۹ میلیون حقوق می‌گیرد و ۵ میلیون هم به حقوقش اضافه شده است. 🔹در این شرایط به هر فردی که پایین‌ترین حقوق را می‌‌گیرد از ۱۰ درصد افزایش ۲.۷ درصد داده‌ا‌ند و به بالاترین حقوق ۱۶ درصد!
آتش به اختیار
🎥نجفی اتهام قتل عمد را رد کرد! 🔹 شهردار سابق تهران در دومین جلسه دادگاه علنی رسیدگی به پرونده قتل م
🔻پسرمیترا استاد: خواسته من قصاص نجفی است/نجفی قبلا چند بار با اسلحه مادر را تهدید کرده بود 🔹شب قبل از ساعت ۹ و نیم تا ۲ و نیم شب با هم درگیری داشتند و دایی‌ام مسعود استاد نیز تا ۱۲ شب منزل ما بود. 🔹 ساعت ۹ صبح از منزل خارج شدم و حدود ساعت ۱۲ ظهر به خانه برگشتم که دیدم دو نفر غریبه داخل ساختمان هستند. ابتدا فکر کردم واحد را اشتباه آمده‌ام، اما دیدم که اشتباه نکردم و به کمک آقای آقازاده (راننده شخصی محمدعلی نجفی) وارد حمام شدم و مادرم را داخل حمام دیدم. 🔹فرزند مقتول در پاسخ به این سؤال قاضی محمدی کشکولی مبنی بر اینکه آیا آقای نجفی با مادرتان اختلاف داشت؟ گفت: بله کمابیش اختلاف داشتند و بارها آقای نجفی با اسلحه مادرم را تهدید کرده بود و گفته بود با همین اسلحه، تو را می‌کشم.
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای اولین تحریم آمریکا علیه ایران پس از برجام که روسیه آن را ناقض برجام دانست ولی تیم مذاکره‌کننده ایرانی نه! علی باقری عضو تیم سابق مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان: 🔹باید بدانیم که هسته‌ای حق ماست یا سهم ما.
🔸بی‌کفایتی در وزارت صمت بیداد می‌کند/ یک دامپزشک مدیر تامین زیرساخت طرح نفلین سینیت سراب شد! در حالی‌که نزدیک به دو دهه از کلنگ‌زنی طرح عظیم معدن نفلین سینیت سراب برای تولید آلومینا می‌گذرد، اخیرا رئیس هیات عامل ایمیدرو مدیری را برای تأمین زیرساخت آن منصوب کرده که دکتر دامپزشک است و سوابقی در صنعت ندارد! «خداداد غریب‌پور» در اقدامی عجیب، «علی رضایی» که یک دامپزشک است را به‌ عنوان «سرپرست طرح کمک به تأمین زیربناهای واحد تولید آلومینا از نفلین سینیت سراب» منصوب کرد! «غریب‌پور» همچنین در حکم دیگری «رضایی» را به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات مواد معدنی غرب کشور منصوب کرد که این انتصاب هم با توجه به سوابق علمی «رضایی» عجیب است. «علی رضایی» ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و اهر و مرند، رئیس دانشکده دامپزشکی، رئیس شورای جذب هیات علمی استان و رئیس نظام دامپزشکی استان آذربایجان‌ شرقی را در سوابق خود دارد.
🔴 آیا مستند ویژه «گاندو» درباره جیسون رضائیان روی آنتن می‌رود؟ مجتبی امینی، تهیه‌کننده سریال «گاندو»: 🔹 فیلم مستند جیسون رضائیان که به پیوست رسانه‌ای این سریال بوده در مراحل نهایی قرار دارد و تصاویر اختصاصی از پرونده وی برای اولین بار به زودی از شبکه سوم سیما پخش می‌شود. 🔹جلوی گاندو را هیچ کس نمی‌تواند بگیرد و اگر هم نگذارند که این فیلم از تلویزیون پخش شود، آن را در فضای مجازی پخش خواهیم کرد. 🔹وی با اشاره به پخش مستند «قاعده بازی» که امشب از شبکه پنج روی آنتن می‌رود، گفت: این مستند، فیلم دیگری است و مستندی که مورد تایید مجموعه عوامل تولید کننده سریال گاندو است و برگرفته از بخشی از پرونده واقعی جیسون رضائیان است، به زودی از قاب شبکه سه سیما پخش می‌شود.