eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.5هزار عکس
43هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: 🔴این جزایر ایرانی ست ، اگر این حرفها را زدند ما به تاریخ برمیگردیم و برایشان خیلی بد خواهد شد، آنوقت بحرین هم یکی از استان های ما محسوب میشود 🔴ما در مقابل هیچکسی بجز خدا و ملت ایران دست به سینه نمی‌ایستیم، وقتی خودتان درگیر هستید چرا این حرف را زدید؟ 🔴ما به دنبال خاک هیچ کشوری نیستیم، ولی (قبل از این اظهارات از خودتان بپرسید) چه کسی کانال سوئز را ساخت؟ داریوش که ایرانی بود.
آتش به اختیار
☄️مقابله به مثل ایران با ادعای روسیه ✔️ خرازی در دیدار با سفیر ژاپن: در خصوص اختلافات ارضی میان ژاپ
امیرعبداللهیان: توضیحات روسیه را کافی نمی‌دانیم، ‌بر حفظ تمامیت ارضی اوکراین تاکید داریم
معنی غیرت رو سرباز راهور تو‌ی خیابون آزادی زیرگذر یادگار تهران، وقتی پنچری ماشین این خانوم رو می‌گرفت یادمون داد؛ نه اون مردنماهایی که با هشتگ "من بی‌ناموسم" به دید لذت دخترامون رو به لخت شدن تشویق میکردن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشف حجاب اراذل ززآ در گلزار شهدا نقشه جدید اوباش زن زندگی آزادی برای ایام محرم این است که با حضور در مکان‌ها و مراسمات مذهبی و هیئات فضا را متشنج کنند نقشه ای که روز گذشته کارشناس شبکه تروریستی اینترنشنال به صراحت آن را بیان کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پناهیان: شنیدم مساجدی هستند که صف‌های ابتدایی آن را بازنشستگان تشکیل می‌دهند؛ مسئول بسیج آن محل زنده است یا مرده؟!
نامه استعفا قائم مقام وزارت راه و شهرسازی به دلیل نداشتن برنامه کلان و اداره روزمره این وزارت خانه و منافع شخصی عده‌ای قلیل که به جای منفعت عموم مردم مطرح است.
ثبت دمای ۶۶ درجه سانتی‌گراد در فرودگاه بین‌المللی خلیج فارس‌!‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل‌های سمی براندازها میگه تبلیغ چند همسریه😂 رسانه‌ی عقب‌مونده‌ی منوتو هم منتشر کرده 🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پناهیان خطاب به فرمانده بسیج: مسئول ناحیه‌ای که قدرت برقراری ارتباط ندارد برای بسیج سمّ مهلک است! از بسیج بیرونش کنید!
۲۶ تیرماه سالروز تاسیس شورای نگهبان گرامی باد.
اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید! 🥀شهید محمد ابراهیم همت