eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
42.8هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم سلیمانی: ما بزرگ‌‌ترین پیروزی برای خودمان این را می‌‌دانیم که تبعیت از امام کردیم. ما ضرر نکردیم هیچ... ما اگر ناراحتی داریم به خاطر ناراحتی امام است. ما می‌خواستیم اماممان حرفش به همه کرسی‌های دنیا، زنده و والا باشد.
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️احمدی نژاد وقتی که گمراه شد...
مظلوم چون بهشتی، شهید چون رجایی
برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت نام کرد
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: با مدیریتی مسئولیت‌پذیر دولتی کارآمد ایجاد می‌کنیم رئیس مجلس: 🔹فتح قله علاوه بر انگیزه و احساس وظیفه،تجربه و مهارت هم می‌خواهد و اگر معتقد نبودم که مشکلات امروز مانند معیشت، کاهش قدرت خرید، محرومیت، فقر و تبعیض و هزینه‌های کمرشکن مسکن و بازار نابسامان خودرو و یا وضعیت اینترنت و یا عبور از تحریم‌ها قابل حل است هرگز پا به عرصه رقابت نمی‌گذاشتم. 🔹من هم مانند همه بدون اشکال نیستم، فقط دیکته نا نوشته است که غلط ندارد،‌ با مدیریتی مسئولیت پذیر و انقلابی دولتی کار آمد را ایجاد می کنیم تا شما در دنیا احساس سربلندی کنید.
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان محکم دخترک غزه‌ای خطاب به نتانیاهو
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: امروز نگران آینده کشور هستیم ▪️مشکلات کشور قابل حل است رئیس مجلس شورای اسلامی: 🔹ما امروز نگران پیش رفت و آینده کشور و زندگی فرزندانمان هستیم. 🔹جمعی از نخبگان، کارآفرینان و دانشجویان با توجه به سوابق کاریم، من را برای حضور در انتخابات دعوت کردند. 🔹اگر داوطلب انتخابات نشوم کاری که در چند سال گذشته برای حل مساله اقتصادی مردم شروع کرده‌ایم و به زمان ثمردهی رسیده است، ناتمام می‌ماند. 🔹اگر معتقدم نبودم که مشکلات امروز مثل معیشت و گرانی‌ها و هزینه‌های کمرشکن قابل حل نیست هرگز نمی‌آمدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قالیباف: من هم بدون اشکال نیستم تنها دیکته نانوشته است که غلط ندارد 🔹‌قالیباف پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری: در عرصه مدیریت کشور این رئیس جمهور است که باید بی عذر و بهانه در نهایت کار را تمام کند. لذا فتح قله علاوه بر انگیزه و احساس وظیفه، تجربه و مهارت هم می‌خواهد. 🔹‌اگر معتقد نبودم که مشکلات امروز مانند معیشت، کاهش قدرت خرید، محرومیت، فقر، تبعیض و نابرابری و هزینه‌های مسکن و گرانی‌ها و بازار نابه سامان خودرو یا وضعیت اینترنت یا عبور از تحریم‌ها قابل حل است، هرگز پا به عرصه رقابت نمی‌گذاشتم. 🔹‌من هم بدون اشکال نیستم تنها دیکته نانوشته است که غلط ندارد.
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توصیه مهم سردار حاجی‌زاده درباره انتخابات
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای نخستین‌بار؛ لحظاتی از برخی دیدارها و گفت‌وگوهای شهید رئیسی با رهبر انقلاب
آقای پزشکیان انصافا چطوری توی این هوا کاپشن پوشیدی ؟ 🤔 کجا زندگی می‌کنی ؟!