فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعار دانشجویان: آشوبگر بیریشه تهران دمشق نمیشه
برخی شعارهای دانشجویان در تجمع دیروز دانشگاه تهران:
🔻وظیفه هر دولت شفافیت با ملت
🔻اصلاح اقتصادی با شوک دادن نمی شه
🔻آشوبگر بیریشه تهران دمشق نمیشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گوشهای از جنایت آشوبگران
🔹از صفهای ۳ کیلومتری تا تقسیم پول بین آشوبگران
🔷 رهبر انقلاب با صحبت هاشون و حمایت از تصمیم سران قوا، باعث جلوگیری از سقوط دولت شدند؛ اگر دولت سقوط میکرد کشور دچار خلا سیاسی میشد و کشتار و خونریزی های بی پایان توسط منافقین آموزش دیده شکل میگرفت...
💢 اینجا میشه فهمید که یک رهبر دینی حتی از "آبروی خودش" برای "دولت #مخالفش" هزینه میکنه تا کشور و مردمش بیش از این آسیب نبینند...
در این شلوغی ها نه! ولی در سال های آینده، مردم خواهند فهمید که رهبرانقلاب برای این ملت همه چیز خودش رو فدا کرد....
⭕️ #مقصر کیست!؟
#قانون_گریزی روحانی یا #قانون_پذیری رهبری؟!
🔸️ قانونگرایی خیلی مهم است
#قانون ریل است؛ از این ریل اگر چنانچه خارج شدیم، حتماً آسیب و صدمه است.
🔹 از نمونه آسیبهای بزرگ و جبران ناپذیر #قانون_گریزی_دولت_روحانی، اجرا نکردن به موقع قانون افزایش نرخ بنزین و به تعویق انداختن 6 ساله آن است که منجر به
1. افزایش بی رویه #قاچاق_سوخت
2. افزایش مصرف بنزین
3. ایجاد شکاف طبقاتی
4. خسارت هزاران میلیاردی به بیت المال
5. فشار به بخش تولید سوخت
6. مزیت صادرات بنزین از 30 میلیون به 10 میلیون لیتر در ماه کاهش یافت
7. سیستم هدفمندی را ناقص گذاشتند
8. و...
🔸 غیر از ضررهای اجرا نکردن #قانون توسط دولت، به علت #سوء_مدیریت در دولت و لجبازیهای حزبی مجبور به اجرای #ناگهانی آن در بدترین شرایط اقتصادی شدند که منجر به اعتراضات مردمی و صدالبته بازشدن راه منافقین و آشوبگران برای ضربه زدن به #امنیت مردم گردید.
🔹 حال در مقابل برای نشان دادن اهمیت #قانون_پذیری در جامعه و در هر سطحی، رهبر انقلاب خود را در مقابل قانون مطیع نشان می دهند تا از آشوبهای بزرگتری کشور را در امان بدارند.
#
۶۳/۰۸/۲۸ بود. ...رحیم صفوی با هلیکوپتر آمده بود مهاباد که به یتیمهای #آقا_مهدی تسلیت بگوید. صدایش به زور از ته سینهاش در میآمد:
- #شهادت مزد مجاهدتهای آقا مهدی بود.
صدای گریهی بچهها بلندتر شد. با هر جمله داغ را بیشتر باور میکردند و نالهشان بلند میشد. نگاه مهربان آقامهدی از جلوی چشمم کنار نمیرفت. هرجا را نگاه میکردم، بود. روزی که پای ارتفاعات لری کنار رود نشست و برای مظلومیت دو نوجوانی که در بغل هم شهید شده بودند، گریه کرد. روزهایی که دلواپس بچهها تا شیخ ثله آمده بود. روزهای خیبر که گوشمان به اخبار بود و آقامهدی در مجنون جانانه میجنگید. روزی که در سخنرانیاش سیگار کشیدن را در لشکر ممنوع کرد. هرجا ما بودیم، آقامهدی هم بود؛ حتی جلوتر از ما. فرماندهای را از دست داده بودیم که مدام کنارمان بود. دلسوزمان بود. مثل برادر دوستمان داشت...
به روایت #حاج_حسین_یکتا
(به مناسبت سالروز شهادت فرمانده لشکر
۱۷ علیبنابیطالب شهید مهدی زین الدین)
🚩راهپیمایی مردمی لبیک به ندای امام خامنه ای در کرمان برگزار میشود
🔹در این راهپیمایی مردم ولایتمدار کرمان حمایت خود از بیانات اخیر مقام معظم رهبری در اعلام انزجار از اغتشاشات برخی اراذل و اوباش و افراد معلومالحال را اعلام خواهند کرد.
🔻 راهپیمایی صبح پنجشنبه 30 آبان ماه از ساعت 9 و نیم صبح از چهار راه ولیعصر(عج) به سمت میدان آزادی شهر کرمان برگزار میشود.تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯در این اواخر عمر که طمعی برای کسب پست و مقامی ندارم صادقانه میگویم......
🔻 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
▫️یکی از بحث هایی که در جامعه شکل می گیرد این است: آیا کسی که رئیس جمهور یا رهبر می شود می بایست متخصص همه امور باشد؟
▪️عده ای بعد از بیانات رهبری که درباه #گرانی_بنزین فرمودند: «بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا؛ لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم»، می گویند رهبر باید خودش کارشناس باشد و چرا کارشناس نیست و ...!
▫️از شرایط اصلی رهبر، مدیریت و تدبیر است و منظور از مدیریت و تدبیر هم یعنی سیاستگذاری کلان و مدیریت کلان جامعه. بهمین علت عقلای علوم سیاسی می گویند یک رهبر باید بتواند جامعه را مدیریت کند تا به اهداف تعریف شده برسد. موضوع این مدیریت هم سیاست است. یعنی رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد و بتواند همه تخصص ها و کارشناس ها را در جهت مدیریت بهتر کشور به کار بگیرد.
▪️در همه نظامات سیاسی دنیا و از منظر اندیشمندان، رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد اما لازم نیست در همه علوم کارشناس باشد. معمول است رهبران سیاسی جوامع برای مدیریت جامعه از مشاوران و کارشناسان هر حوزه استفاده کنند و نظرات آنها را به کار ببندند.
▫️جدا از اینکه اختیارات بین قوا و مسئولین، تقسیم می شود، رهبران سیاسی معمولاً در اموری همچون بانکداری، تجارت، کامپیوتر، ادبیات، شعر، فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد کلان و خرد، امور نظامی، مالیات و .... از کارشناسان آن حوزه استفاده می کنند و البته امکان دارد یک رهبر سیاسی در یک یا چند حوزه نیز متخصص باشد و یا نسبت به همه امور شناخت حداقلی داشته باشد.
▪️یک رهبر سیاسی هرچند در برخی امور متخصص هم باشد اما به علت مشغله های حکومتی و زمان کم، می بایست برخی از وظایف و اختیارات خود را به معاونین، جانشین ها، ساختارهای جایگزین و البته کارشناس ها محول کند تا امور پیش برود. او ناگزیر است که طرح و برنامه هایی که قرار است در کشور اجرا شوند را با نظر کارشناسان هر حوزه اجرا کند نه نظر خود. البته شناخت حداقلی نسبت به آن حوزه به او کمک می کند که در انتخاب طرح های مختلف، بهتر عمل کند.
▫️در انقلاب اسلامی، طی 41 سال اخیر هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای نشان داده اند که در این زمینه نظرات کارشناسان هر حوزه را صائب می دانند نه نظرات خودشان را. بطور مثال در عرصه نظامی و طراحی عملیات های نظامی، حضرت امام همیشه به نظر فرماندهان نظامی عمل می کرد و درستش هم همین بود. رهبر انقلاب نیز بعد از وی در عرصه نظامی، نظرات کارشناسان نظامی را به نظرات خود ترجیح داده است.
▪️در حوزه اقتصاد هم همینگونه است. هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای در حوزه اقتصاد هیچوقت بدون نظر کارشناسان امر مسئله یا طرح و برنامه اقتصادی را ابلاغ نکرده اند.
▫️اما در عرصه سیاست داخلی و خارجی، رهبری با تجربه 8 سال ریاست جمهوری و سی سال رهبری یک دشمن شناس و دنیاشناس با تجربه است که البته گاه به دیپلمات ها هم اعتماد می کند.
▪️چند نکته در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین:
1️⃣ اولاً سران سه قوه، خود کارشناس مسائل اقتصادی و بحث افزایش نرخ حامل های انرژی خاصه بنزین نیستند بلکه از نظرات مشاورین اقتصادی و نهادهای مربوطه استفاده می کنند.
2️⃣ ثانیاً در بالا عرض کردیم هیچکسی در دنیا مدعی نیست که رهبر جامعه، جامع تمام تخصص ها باشد. بلکه باید از متخصصین و مشاورین استفاده کند و نظرات متخصصین در دولتی که با رأی مردم انتخاب شده این بوده.
3️⃣ ثالثاً اگر نقدی هم وارد است به همان نظرات کارشناسان و نحوه اجرای طرح #بنزین_روحانی است. بله ما می توانیم بگوئیم کارشناسان و متخصصین اقتصادی در دولت تدبیر و امور، اقتصاد کشور را متلاشی کرده اند. با نظریات اقتصاد باز و بازار آزاد و واردات بی رویه 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کرده اند! با نظرات کارشناسان اقتصادی این دولت، قیمت ارز در یک هفته 5 برابر شد، قیمت کالاها از 100 درصد تا 300 درصد افزایش داشته اند و سکه 4 برابر شد.
▫️اما نمی توانیم بگوئیم چرا از نظرات این کارشناسان استفاده شده؟! چون مردم به این کارشناسان و به این تز رأی داده اند و در حال حاضر اقتصاد و وزارتخانه های اقتصادی مملکت با نظر و ایده ی اینها پیش می رود.
ارسال شده از سروش+:
🔴 تقدیس ترترتر
نجوای قدیانی با روحانی!
حسین قدیانی:
سلام شیخحسن! ای آنکه از بهشتی، مظلومتری
و از رجایی، سادهزیستتر
و از مطهری، علامهتر
و از حاجیزاده، موشکیتر
و از سلیمانی، سردارتر
و از چمران، عارفتر
و از خمینی، بنیانگذارتر
و از نوفل، لوشاتوتر
و از خامنهای، رهبرتر
و از صیاد، شیرازیتر
و از حاجاحمد، متوسلیانتر
و از اندرز، گوتر
و از گوته، شاعرتر
و از مولانا، عاشقتر
و از شمس، خورشیدتر
و از ماه، منورتر
و از دستجردی، مرضیهتر
و از همسر فرعون، آسیهتر
و از آدم، آدمتر
و از حوا، مادرتر
و از یوسف، زیباتر
و از یعقوب، منتظرتر
و از اسماعیل، قربانیتر
و از یونس، ماهیتر
و از سلیمان، مالکتر
و از مالک، اشترتر
و از سلمان، فارسیتر
و از حداد، عادلتر
و از ولایتی، ولایتیتر
و از رجبعلی، خیاطتر
و از دست، غیبتر
و از گل، پایگانیتر
و از لاری، جانیتر
و از حمید، رساییتر
و از اغلب شهدا، عند ربهم یرزقونتر!
⭕️ ای که در نوفللوشاتو، مایهی آرامش قلب امام بودی! نگو نبودی، که مینویسم به پای تحفظت! و تقیهات! و تواضعت! و اخلاصت! حقا که اکبر، تو هستی و ما را باش که توهم زده بودیم هاشمی رفسنجانی است!
چه کسی برجام را آورد و با آوردنش، مسبب شرمندگی منتقدان نزد عمههایشان شد؟! خدا؟! نخیر، شما!
و عجبا از این همه فروتنی! آنقدر که تو مظلومی، اگر در حادثهی هفتم تیر دههی ۶۰ همراه شهید بهشتی به شهادت میرسیدی، حتما امام، پیام شما را چربتر میرفت، چرا که شهید بهشتی کجا و شما کجا؟! شهید بهشتی، فوق فوقش یک هامبورگ رفته بود ولی شما... بگذار اینطور بنویسم؛ «این انقلاب، بینام «حسن روحانی» در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست!» و گیرم هم که باشد؛ چه فایده؟! وقتی قدر تو را نمیدانند؛ چه سود؟! تو هم مثل شب قدری! و دقیقا معلوم نیست نوزدهمی، بیست و یکمی یا بیست و سوم!
💢 کجا بود این ربیعی، وقتی تو در نوفللوشاتو، خودت یکپا موشک بودی برای امام؟! و من چگونه نگویم این حقایق را؟! خاک بر سرم!
#حسن_روحانی
#حسین_قدیانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مراقب نفرت پراکنی های تشیع انگلیسی باشید..!
امام خمینی(ره): طلاب مراقب #مارهای_خوش_خط_و_خال در حوزه باشند... این ها مروج اسلام آمریکایی هستند و دشمن رسول الله...
🔹 این کلیپ با توجه به تنش #گرانی بنزین به سرعت در حال پخش است...
#فتنه98
#تشیع_انگلیسی
http://eitaa.com/joinchat/1707147264Cb54b6c0cea
.
🔻مراسم تشيیع پيكر مطهربسيجي مخلص، شهيد امنيت و مدافع ملت «مصطفي رضايی»
👈 فردا چهارشنبه ۲۹ آبان، ساعت ۸:۳۰صبح
👈 ملارد- میدان گلها، خیابان دكتر حسابي، خیابان امامخميني(ره)، بلوار رسولاكرم(ص).
🔻مراسم تشيیع پيكر مطهر پاسدار مخلص، شهيد امنيت و مدافع ملت «مرتضي ابراهيمي»
👈 فردا چهارشنبه ۲۹ آبان، ساعت ۱۰صبح
👈 شهریار، خیابان ولیعصر(عج)، مسجد قائم(عج).
💢 زمان مراسم تشيیع پيكر مطهر بسیجی مخلص، شهيد امنيت و مدافع ملت «مجید شیخی» از شهرستان بهارستان، متعاقباً اعلام خواهد شد.
#کودک
‼️دلایل پرخاشگری و خشونت در دوران نوجوانی👆🏻👆🏻👆🏻
🔹نوجوان گاهی اوقات نیاز به نمایش قدرتطلبیهای خود دارد و ازآنجاکه نوجوانی دوره کسب استقلال است، کسب قدرت نیز راهی برای رسیدن به استقلال بوده و در نتیجه نوجوان برای نشان دادن استقلال خود پرخاشگری میکند.
🔹 هنگامیکه در محیط اجتماعی نوجوان، خشونت حکمفرماست وی نیز پرخاشگری را یاد گرفته و در موقعیتهای گوناگون نشان میدهد.
#تربیت_فرزند💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1. نقاب زده
2. پشت جمعیت معترض
3. اسلحه به دست
4. همراه با تیم پشتیبان
دیروز در اندیمشک، اینگونه از پشت مردم را هدف قرار میدادند.
#بنزین_روحانی
#بنزین
#سوریه_نباشیم
🔴 #گازانبری_روحانی
🔹من و شما فکر می کنیم فقط خودمان غافلگیر شدیم؛ مردم فکر می کنند فقط خودشان غافلگیر شدند. اما واقعیت چیز دیگری است.
🔸واقعیت این است که کل ساختارهای سیاسی، نظامی و امنیتی هم در قضیه #گرانی_بنزین غافلگیر شدند. همه شوراهای تأمین امنیت در سراسر کشور، فقط ظهر و عصر روز پنج شنبه مطلع شدند که قرار است امشب –شب جمعه- ساعت 24 بنزین گران شود.
🔹استانداران، فرمانداران، رؤسای ادارات، مدیرکل ها، دستگاه های امنیتی انتظامی همه در این ماجرا غافلگیر شدند. رؤسای بانک ها عصر همان روز مطلع شدند و عصر همان روز آماده باش زده شدند!
🔸دقت کنید؛ پنج شنبه به نوعی روز تعطیل است. روزی است که رؤسای ادارات و سازمان ها هم تازه فرصت می کنند بالاخره بعد از یک هفته ی کاری، خانواده خود را به تفریح یا مسافرت ببرند(بالاخره آنها هم آدم اند!). مراسمات عروسی و فاتحه و جشن تولدها را معمولاً عصر پنج شنبه و شب جمعه تدارک می بینند.
🔹به این اضافه کنید؛ شب ولادت اشرف الانبیاء حضرت محمد مصطفی(صلوات الله علیه) است؛ شبی که مسلمین همه خود را آماده جشن و سرور می کنند. شورای فرهنگ عمومی و شورای اداری هر شهر و شهرداری ها سعی کرده اند خود را برای این شب آماده کنند. در هر شهر، یک یا چند مراسم بزرگ تدارک دیده اند. بسیج و پایگاه های بسیج مشغول برگزاری جشن های ولادت حضرت رسول(ص) هستند. خبرگزاری ها و روزنامه ها و پایگاه های خبری در این زمان تعطیل است. عموماً عصر پنج شنبه و جمعه تعطیل اند.
🔸در این شرایط با تصمیم دولت، به صورت گازانبری قیمت بنزین افزایش پیدا می کند. درست است بالاخره اصل افزایش قیمت در جلسه شورای عالی اقتصاد و جلسه سران سه قوه، قبلاً تصویب شده بود اما مقدار افزایش، زمان اجرا، نحوه اجرا و چگونگی اجرا از وظایف و اختیارات دولت است. فقط دولت در این زمینه صاحب اختیار است.
🔹لذا همه دیدید که نه فقط مردم بلکه نظام سیاسی غافلگیر شد. اگر دوستان امنیتی از ما دلخور نشوند سیستم امنیتی ما غافلگیر شد. مسئولین و نخبگان و فعالان سیاسی دوست می دارند تجمعات به روش مسالمت آمیز و سیاسی جمع شود اما وقتی کار از حد می گذرد وظیفه دستگاه امنیتی و انتظامی متفاوت است. اصلاً مشخص نشد کجا را باید با روش سیاسی جمع کنند کجا را با روش امنیتی، کجا را با روش انتظامی و ...!
🔸بی تردید دولت در این زمینه مسئول است. مسئول آشوب و همه نابه سامانی ها دولتی است که بدون تدبیر و بدون اطلاع رسانی صحیح و بدون هماهنگی سیستم اداری و بورکراسی و سیاسی کشور قدمی بر می دارد که نتیجه ش همین است که می بینید!
🔹کاری که رهبر انقلاب برای حفظ ساختار سیاسی کشور و برای حفظ این دولت انجام داد بی نظیر بود. اقدام حسن روحانی را اگر بخواهیم بدبینانه تحلیل کنیم همان اعلام جنگی بود که قبل از انتخابات هشدار داد که اگر برادرم را دستگیر کنید اعلام جنگ می کنم. اگر خوشبیانه تحلیل کنیم عین بی تدبیری و بی عقلی محض بود و تیر خلاصی بود به دولت ناکارآمد، خسته و بی جان خودش! گفتند که یک دیوانه سنگی به چاه می اندازد و 100 عاقل نتوانند کاری کنند!
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | فیلم بیانات صبح امروز رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت. ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
🔰 تحلیل وحید یامینپور دربارهی بیانات رهبر معظم انقلاب
🔸 ️ گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
🔹️ در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در رحیمی تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم ردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
🔸️ آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟ هیچکدام.
🔹️ مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست
🔰 یادداشت کمیل خجسته: حقیقت اینست که فارغ از اصل موضوع، دولت شروع خوبی نداشت.
🔸 اول اینکه بدترین نوع اطلاعرسانی را انتخاب کرد. میتوانست رییس دولت بیاید همان شب و در ساعت 00 اعلام و با مردم صحبت کند و دلایل تصمیم را بیان کند. اما مردم صبح تعطیل با یک اطلاعیه روبهرو شدند و حجم احساسی از دیده نشدن و محترم نشمردنشان.
🔸 دوم اینکه دولت کار را شروع نکرده، در مواجهه با پدیده به جای اینکه از طرح دفاع و استدلال کند شروع کرد به اینکه این مصوبه سران قواست و... دولت بیاعتمادبهنفس بود. انگار از همان اول دنبال شریک گناه میگشت.
🔸 سوم اینکه آقای دولت در هفته قبل دو سفر استانی داشت. سفری که در نقش یک رویداد رسانهای بهترین ابزار بود برای ایجاد آمادگی در افکار عمومی برای این تصمیم بزرگ اما تبدیل شد به نطقهای اختلافی و دعوای دو قوه و ایجاد التهاب در جامعه نتیجهاش شد.
🔹 نتیجه چه شد؟
مردم و نخبگان توجیه نبودند. صبح از خواب بلند شدند احساس کردند به آنها توهین شده و قدرت مالیشان کاهش پیدا کرده است. مسئولینی احساس کردند چوب نارضایتی بالاست و باید صف خود را در آستانه انتخابات از دولت جدا کنند یا دلسوزانی که نگران حال مردم بودند. مردم هم ناراضی و نگران بودند. حاکمیت هم یکپارچه در برابر این تصمیم نبود و دچار اختلال بود. این نارضایتی و این اختلال در صف مسئولین ، فرصت رخنه و انحراف از مسیر درست را میداد
🔹 چرا نگران باشیم؟
هفته پیش اردوغان خبر داد که میخواهند حوادث عراق را به ایران سرایت بدهند. رهبری قبل از این اتفاقات و در دیدار پدافند دو مرتبه به فتنه جدید هشدار داد و در کنارش ما هنوز دور نشدهایم از تجربه آشوبهای دی 96 و تابستان داغ 97.
تجربه نشان داده است رهبری در میدان است. آنجا که خلاء است شجاعانه وارد میدان میشود. دو خلا بزرگ این روزها را بر غبار فضا میافزود. اول اینکه موضع رهبری موجب شد تا صف مسئولین و نخبگان یکپارچه شود تا مسئله واقعی حل شود و رخنه از بین برود. رخنه بسیار خطرناک است. در اطراف کشورمان تجربهاش را دیدیم. فرض کنید مجلس امروز طرح سوال از رییسجمهور را پیش میکشید؟ طرح دو فوریتی لغو آن را به صحن میآورد؟ چه میشد؟ درون حاکمیت بحث و جدلهای زمانبر دوای درد مردم نبود و از آن طرف هم جماعت آشوب نقطه تمرکزی برای تجمع پیدا میکردند و تازه اول شکلگیری آشوب گسترده بود و در پی آن به خطر افتادن کسب و کارهای مردم، برهم خوردن امنیت که مقدمه هر اقدامی است.
دوم اینکه رهبری در خلا صحبت مسئولین طرح و عدم توجیه مردم وارد شد از مسئولین ضمنی تضمین گرفتند و البته هشدار دادند که مطابق وعدهشان مراقب گرانی باشند.
🔹 چه باید کرد؟
رهبری شجاعانه وارد میدان شد و حالا یکی از اهداف رسانهای دشمن روشنتر عمل میکند. اعتراضات به سمت او سوق پیدا میکند. همه میدانند که سوخت و بنزین را بالاخره باید چارهای کرد. این وضعیت نه عدالت است و نه الگوی صحیح مصرف و نیاز به یک جراحی بزرگ بوده است و حالا آن اتفاق افتاده است. اما اینکه «الان زمانش بود؟ و یا این نحوه رفتار با این جزئیات باید صورت میگرفت؟» را چه جایی بهتر از آنی که باید اجرایش کند و مردم انتخابش کردهاند. این مجوز را مجلس هم در پز کلی بودجه هر ساله به همین استدلال به دولت وامیگذارد و حالا که مستظهر به مصوبه سران قواست و یک تصمیم ملی است باید نگرانیهایش را رفع و طرح را اصلاح و تکمیل کرد.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🍃🍃🍃🍃🍃🍃