فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتیاد به مذاکره، ویژگی حسن روحانی!
رئیس جمهور: آمریکاییها میگویند که ما آماده مذاکره هستیم؛ بسمالله، اهلا و سهلا ما نیز آماده مذاکره ایم.
باز هم میگه اگه برگردیم به نقطع اول و تعهدات، مذاکره میکنیم 😐
🖊آتش به اختیار
⚫️ کشور در دست اصلاح طلبان هست ⚫️
مردم ایران ، سلام ؛ باید بدونید :
🚫 کشور با تمام امکاناتش در دست اصلاح طلبان هست. تمام دولت و ۹۰٪ مجلس در دست این جماعت است. 🚫 از وزیر گرفته تا استاندار ، فرماندار ، بخشدار ، مدیر کل ، وغیره .🚫 مجلس علی لاریجانی هم با تمام قوا در خدمت دولت است .🚫
❌ اصلاح طلبان حق ندارند منتقد وضع موجود باشند ، بلکه باید پاسخگوی وضع موجود باشند!!!!! ❌
🚫 اصلاح طلبان نمیتوانند شانه از زیر بار دولت روحانی و مجلس لاریجانی خالی کنند. این اصلاح طلبان بودند که خانه به خانه ، کوچه به کوچه ، برای دولت روحانی و لیست امید و همفکران علی لاریجانی رأی جمع کردند!!!!
⭕ اینها رو گفتم تا حواستون باشه ، داریم نزدیک انتخابات مجلس میشویم. حواستون باشه با مظلوم نمایی ، با رفتن به جبهه منتقدین دولت ، فریبتان ندهند.!!!
❌ عامل گرانیها ، عامل احتکار خودروسازان ، عامل کاهش ارزش ریال ، عامل فشارهای اقتصادی ، عامل معطل شدن کشور در برجام ، و غیره ، مدیریت اصلاح طلبان در دولت و مجلس است!!!
🚫 اگر از این وضع اقتصاد و گرانی بازار و آشفتگی در بازار و بی نظمی در عملکرد دولت مخصوصا در اتفاقات چند هفته گذشته و الاخصوص در چند برابری قیمت بنزین و ناهماهنگیها در مملکت راضی هستید ، اسفند ۹۸ دوباره به اصلاح طلبان و نمایندگان آنها رأی بدهید و اگر ناراضی هستید و داد و فریاد دارید ، برای همیشه آنها را به بایگانی صفحات تاریخ انقلاب بفرستید.
#روشنگری_کنید.
#بصیرت_مردم
#انتخابات_مجلس_نزدیک_است
🖊آتش به اختیار
بسم الله الرحمن الرحیم
📌چرا بخش #اقتصادی به موازات بخشهای دیگر رشد چندانی نکرده
🔻هر کشوری به فراخور شرایط جاری در آن و موقعیتهای جغرافیایی، منطقهای، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و با عنایت به فرصتهاوتهدیدهایی که با آن مواجه است از شرایط کمی و کیفیِ اقتصادیِ متفاوتی برخوردار است که به تبع ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
در طول سالیان و دهههای گذشته بعد از انقلاب با وجود ظهور و بروزنارساییهای متعدد، با تدابیر و تمهیدات تعریف شده اصولی، رفع بسیاری از مشکلات امکانپذیر شده است، اما در عرصه اقتصادی، ضریب حصول توفیقات به نسبت موفقیتهای حاصل شده دیگر در بخشهای سیاسی، امنیتی، بین المللی و... محدودتر و کمرنگتر به نظر میرسد. یقینا با در نظر گرفتن مشکلات و نارساییهای کشور، عمدهترین چالش فعلی، به معضلات اقتصادی خلاصه میشود.
تورم،کاهش قدرت خرید مردم، بیکاری و غیره ، از نمونه نارساییهایی است که با رفع هر چه بیشتر آن سِیر توسعه کشور تسریع خواهد شد.
کارشناسان اقتصادی، راهکارهای متعددی را برای عبور از نارساییهای اقتصادی مطرح و پیشنهاد میکنند که عبارت از:
🔹مهار واردات بیرویه، اصلی راهبردی در مهار معضلات اقتصادی:
این یک واقعیت است که مقابله با واردات بی رویه،کانون تأمین نیازهای کشور را به سمت مراکز و بنگاههای تولیدی داخلی متمرکز خواهد کرد و به تبع آن شاهد افزایش فرصتهای شغلی و جذب جوانان جویای کارِ هر چه بیشتری، در اقصی نقاط این مرز و بوم خواهیم بود.
به موازات تشدید نظارت ها و برخورد با عوامل و گروههایی که به واردات بیرویه مبادرت میورزند باید آموزش و فرهنگ سازی هر چه بیشتری از سوی رسانهها در راستای خرید و استفاده از محصولات بومی و داخلی انجام پذیرد و به تبع با اجرایی شدن مجموعهای از اقدامات فوق، می توان به توفیقات اقتصادی ملموس و سازندهتری نائل شد.
🔹افزایش یکباره نرخ بنزین در هر زمانی اشتباه است:
مواردی همچون افزایش یا کاهش یکباره نرخ ارز، افزایش نرخ حاملهای انرژی، سوخت همچون بنزین از تصمیمات نادرستی است که باید به جِد از آن پرهیز شود. یکی از الزامات اقتصاد کشور ما، به ثبات و آرامش اقتصادی خلاصه میشود ، در صورتی که دولت و تصمیم گیران اقتصادی به این جمعبندی برسند که باید فلان کالا یا محصول از حیث قیمت افزایش پیدا کند، این امر باید بصورت نرم و تدریجی عملیاتی شود.
تنها در چنین شرایطی است که می توان از بروز شوک و التهاب اقتصادی جلوگیری نمود در غیر این صورت با تصمیمات آنی و خلق الساعه، هزینههای سنیگینی به اقتصاد کشور و مردم تحمیل خواهد شد.
🔹توسعه هر چه بیشتر بخش کشاورزی و تقویت بودجههای عمرانی در دستور کار قرار گیرد:
اکثریت قریب به اتفاق کارشناسان اقتصادی روی این مسئله اتفاق نظر دارند که یکی از ارکان توسعه اقتصادی در هر کشوری به شکوفایی حوزه زراعت و کشاورزی معطوف می شود و تحقق این امر نه تنها ضامن استقلال، سلامت و امنیت غذایی است، بلکه با عنایت به گردش مالی و توسعه فرصت های شغلی که به صورت بالقوه در ذات زراعت و باغداری نهفته است میتوان دستاوردهای ارزندهای را برای هر کشور به ارمغان آوردکه به تبع ایران نیز مشمول این قاعده اثبات شده است.
🔹رکن اساسی دیگر به تقویت فعالیتهای عمرانی و پروژههای عمرانی مرتبط با آن باز می گردد که تحقق آن مستلزم تقویت بودجه و اعتبارات مربوطه است که متاسفانه به هیچ کدام باز در بودجه ۹۹ توجهی نشده است!!!
🔻با این شرایط نتیجه مدیریت لیبرالها بر اقتصاد بوده دولت تدبیر که در ۴سال اول خود بجای پرداخت به این مسایل با جوسازی ها وپمپاژ رسانه ای گسترده در داخل وحمایت از خارج تن به عهدنامه خفت انگیز لوزان و برجام داد و تمامی سرمایه های کشور را معطوف به آن نمود تقریبا به #هیچ رسیدند!!!
دور دوم دولت تدبیر نیز با التهاباتی که در جامعه بوجود می آورند به اهداف سیاسی خود جامعه عمل می پوشانند.
تبلیغات وجوسازی رسانه ای وجهت دار پیرامون برگزاری #کنسرت ویا جو روانی ناشی از #سکه و ارز وطلا وقیمت یهویی سه برابری #بنزین و تورم شدید ناشی از آن یا تهدید به #استعفای دسته جمعی در آستانه انتخابات مجلس یا حتی جو روانی ناشی از مسدودکردن #تلگرام، پیگیری وجوسازی پیرامون مسایل خیلی پیش افتاده وبزرگنمایی آنان مثل بحث های #چندهمسری یا مثلا سورپرایز کردن جامعه با #پست پهبادی و به سخره گرفتن احساسات مردم با حذف مالیات سلبریتی های میلیاردی ؛همه وهمه مواردی ست که پشت پرده آن خیانتهای اقتصادی را به وفور میتوان یافت!!
ادامه ادارد...
۱
قسمت دوم⬇️⬇️
✅چرا دولت درباره تعهدات برجام، قرارداد کرسنت، قرارداد توتال، اختلاس میلیاردی جامعه فرهنگیان، سه برابر نمودن مخارج جاری و.... هیج حرفی برای گفتن ندارد؟؟ آیا مشغول کردن جامعه به کنسرت آن هم در مشهد و حرمت شکنی امام رضا (ع) راه فرار به جلوی این مدعیان دروغین حقوق شهروندی ست که در ایام انتخابات انجام شد؟؟ ایجاد شبهه در مراسمات وسخنرانی های رسمی ریاست محترم جمهور چه معنایی میتواند داشته باشد؟؟ هزینه کردن از #رهبری در برخی مسایل جاری کشور که هیچ گونه ربطی به #وظایف رهبری ندارد چه معنایی میتواند داشته باشد؟؟؟ آیا دولت درحال آماده سازی کشور برای برجام های دیگر یا فتنه ای بزرگتر است؟؟
دوستان کم کردن عمدی بودجه نظامی آن هم در شرایط بسیار حساس وجنگی منطقه چه پیامی را میتواند داشته باشد؟؟؟
آیا تیترهای عجیب وغریب رسانه های جمعی در فضای مجازی و حقیقی وابسته به دولت در ایام مانور بزرگ نظامی دریایی وخروج ایران از فشار امنیتی بین المللی چه معنایی میتواند داشته باشد آن هم در روز بصیرت انقلابی ۹ دی؟؟؟
دوستان اف آی تی اف آخرین برگ بازی غرب با شکستن مقاومت ماست پس تحت هیچ شرایطی دربرابر واگذاری آن کوتاه نباید آمد...
⏪درپایان یک سوال اساسی: چگونه قدرت نظامی ما با ۳/۲ درصد کل بودجه میتواند امنیت ملی را در کل جهان در تقابل با همه دشمنان جهانی برقرار نماید ولی دولت با ۹۶/۸ درصد کل بودجه از پس فقط اداره کشور برنمی آید؟؟؟
✅مدیریت انقلابی
✅شرکت حداکثری در انتخابات مجلس
✅مجلس انقلابی وجوان ومردمی
#التماس_بصیرت_انقلابی
قریش حسین پور
98/10/11
✳️كسي كه بدون تعليم عالم بشود، معلمش بلا واسطه خداست
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با شخصیت علمی آن اسوه صبر فرموده اند: زينب كبرا (سلام الله عليها) كسي است كه طبق بيان امام سجاد (سلام الله عليه) ظاهراً به مقام شامخ ولايت بار يافته است، براي اينكه كسي كه بدون تعليم عالم بشود، معلمش بلا واسطه خداست؛ كسي كه بدون تفهيم، اهل فهم باشد معلمش، مفَهِمش، ذات اقدس الهي است كه وجود مبارك امام سجاد به زينب كبرا (سلام الله عليهما) فرمود: «أنتِ بِحَمدِ الله عالِمَةٌ غَيرُ معلَّمَةٍ فَهِمَةٌ غَيرُ مُفهَّمَةٍ»
#ولادت_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها🆔
زندگینامه حضرت زینب سلام الله علیها
💐ولادت
زینب (س) سومین فرزند مهد ولایت است که در سال پنجم یا ششم هجرے ( ۲ یا ۳ سال پس از ولادت امام حسین (ع) ) در مدینه چشم به جهان گشــود.
🌹نام گذارے
هنگامیکه پیامبر (ص) از سفر بازگشته و خبر ولادت فرزند حضرت زهرا (س) را از حضرت علی (ع) شنیدند، فرمودند: « فرزندان فاطمه (س)، فرزندان منند ولی خداوند درباره آنان تصمیم می گیرد.» در همین هنگام جبرئیل نازل شد و پیام آورد که خداوند میفرماید: « نام این دختر را زینب بگذارید که این نام را در لوح محفوظ نوشتهام.» آنگاه رسول خدا زینب را گرفت و بوسید و گفت: « توصیه میڪنم که همه، این دختر را احتــرام کنند، که مانند خدیجه ڪبـری است. »
نقل شده ڪه وقتی حضرت زینب را نزد رسول خدا حاضر ڪردند رسول خدا (ص) او را گرفت و به سینه ی شریفش چسبانید و صورت مبارڪ خود را به صورتش نهاد و بلند گریست (چنان ڪه) اشڪ از محاسن شریف ایشان جــــاری شد،حضرت فاطمه علیهاالسلام پرسید: (ای پدر گرامی) گریهات برای چیست؟
خدا نگریاند دو چشم شما را!، فرمـــود: ای دختر من، ای فاطمه! بدان ڪه بعد از تو و بعد از من این دختر، گرفتار_بلاها خواهد شد و مصیبتهای گوناگون بر وی وارد خواهد شد، در این لحظه حضرت فاطمه علیهاالسلام به شدت گریست و پرسید: ای پدر! ثواب کسی که بر او و مصیبت هایش گریه کند، چیست؟ فرمود: ای پاره تن من و روشنی چشمم! هر ڪس بر او و مصیبتهایش گریه کند، ثواب گریهاش مانند ثواب کسی است ڪه بر دو برادر او (حسن و حسین) گریه کند.
زینب (س) بیش از ۵ ســــال وجود رسول اکرم (ص) را درڪ نڪـــرد و در سال یازدهم هجرت، غم هجران جدّ بزرگوار خود، محمد مصطفی (ص) را بر جان نشاند. گویی پرواز رسول اڪرم آغاز محنتهای زینب بود. چند ماه بعد غم فقدان مادرے که فخر زنــان عالم بود نیز بر جان خستهاش نشست و دل ڪوچڪش را در این مصیبت عظیم غصهدار ساخت. او که از وجود پیامبر اڪرم بهــرهها برده و در دامان مهر و عطوفت زهرای اطهر از جرعههای معرفت سیراب گشته بود، حدیث صبر و استقامت را در دفتر وجودش نگاشت؛ چرا که خبر مصائب و محنتهایی را ڪه در مسیر عمرش با آنها روبهرو میگشت از رسول خدا(ص) شنیده بود.
🌷زندگی مشترڪ زینب ڪبــری(س)
آن هنگام ڪه زینب به سالهای تشڪیل زندگی مشترڪــ نزدیڪ شده بود میدانست ڪهازدواج برای هر زنی حق طبیعی و شرعی است و روے گردانی از این سنت، خارج شدن از آئین پیامبر اسلام است.
زینب با ازدواج که عمل به سنت پیامبر خداست، رسالت بزرگی را که بر دوش دارد فراموش نمیکند. او میداند ڪه باید در تمام صحنه ها و لحظه ها در ڪنـــار برادرش باشد. او میداند که به ثمر نشستن قیام حسین و شهادت عزیزانش، نیازمند آزادگے در اسارت، صبر و پایدارے، و پیام رسای او به گوش تاریخ بشریت است.
از این رو زینب در قرارداد ازدواجش شــــرط همراهی با برادرش حسین را قید میڪند تا از وظیفه مهم خود باز نماند. از شخصیتی متعهد به اسلام و دوستدار اهلبیت، چون عبدالله بن جعفر که به خواستگاری دختر علی آمده است، انتظارے جز پذیرش این شرط نیست. به هر صورت مراسم خواستگاری پایان مییابد و عبدالله بن جعفر به افتخار همسرے زینب ڪبری نائل میگردد.
🔻وفات
حضرت زینب سلام الله علیها، شیر زن دشت ڪربلا سرانجام پس از عمری دفاع از طریق حقه ولایت و امامت در [۱۵ رجب سال ۶۳ هجرى قمرى] و در سن ۵۶ سالگی در ضمن سفرى ڪه به همراه همسر گرامیشان عبداللّه بن جعفر به شام رفته بودند، به شهادت رسیده و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گردید.
مزار ملڪوتى آن حضرت (دمشق/سوریه)، اینڪ زیارتگاه عاشقان و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السّلام مى باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نحوه برخورد امام خمینی(ره) با «ادوارد شواردنادزه» آخرین وزیر امور خارجه شوروی پس از پیام معروف به گورباچف/ شواردنادزه بعدها از امام(ره) به عظمت و نیکی یاد کرد
♦️۱۱ دیماه سالروز صدور نامه تاریخی امام خمینی(ره) به گورباچف رهبر وقت اتحادیه جماهیر شوروی
♦️جناب آقای گورباچف، برای همه روشن است که از این پس کمونیسم را باید در موزههای تاریخ سیاسی جهان جستجو کرد؛ چرا که مارکسیسم جوابگوی هیچ نیازی از نیازهای واقعی انسان نیست؛ چرا که مکتبی است مادی، و با مادیت نمیتوان بشریت را از بحران عدم اعتقاد به معنویت، که اساسیترین درد جامعه بشری در غرب و شرق است، به در آورد.
⚜امام باقر(علیهالسلام)⚜
❇️ درباره توصیه به والدین. ❇️
🔹حضرت موسی(علیهالسلام)سه بار به خداوند عرض کرد:
«پروردگارا،به من توصیهای کن.»
🔸حقتعالی در هر سه بار فرمود:
«تو را به خودم سفارش میکنم.»
🔹سپس موسی(علیهالسلام)گفت: «پروردگارا،به من توصیهای کن.»
🔸خداوند فرمود:
«تو را به مادرت سفارش میکنم.»
🔹مجدداً گفت:
«پروردگارا،به من توصیهای کن.»
🔸خداوند فرمود:
«تو را به مادرت سفارش میکنم.»
🔹باز گفت:
«پروردگارا، به من توصیهای کن.»
🔸فرمود:«تو را به پدرت سفارش میکنم.»
✳️ امام باقر(علیهالسلام)افزود:
«از همین رو گفته میشود که حق مادر از نیکی،دوسوم و حق پدر یکسوّم است.»
✅ البته باید گفت که در احسان به والدین تفاوتی بین زنده و مرده بودنِ والدین وجود ندارد.اینگونه نیست که بعد از مرگ پدر و مادر،ارتباط میان آنان و فرزندان بگسلد و بار مسئولیت در قبال آنان از دوش فرزندان برداشته شود؛چرا که رشته ی ارتباط والدین و فرزندان گسست ندارد و پیوند آنان پایدار و مستمر است.
🔰 نظر مراجع و علما درباره معاهدات بینالمللی
🔻رهبرمعظمانقلاب:
💬 معاهدات و کنوانسیونهای بینالمللی ابتدا در اتاقهایفکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پختوپز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنبالهرو یا مرعوب شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد.
🔻آیتاللهالعظمی مکارمشیرازی:
💬 افایتیاف یک #قرارداد_استعماری است و هدف تنظیم کنندگان سلطه بر امضاکنندگان این قرارداد و نفوذ در امور اقتصادی آنهاست و در تضادّ با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست.
🔻آیتاللهالعظمی نوریهمدانی:
💬 حوزه علمیه باید بیدار باشد و با تمام قوا با این قرارداد #مخالفت کند.
نمی گذاریم قرارداد افایتیاف امضا شود.
🔻آیتاللهالعظمی جوادیآملی:
💬 نباید #تسلیم کنوانسیونهای بینالمللی شویم.
🔻حضرتآیتالله علویگرگانی:
💬 با توجه به اشارات مقام معظم رهبری و بیانات مراجع عظام تقلید تصویب قرارداد #افایتیاف به مصلحت کشور و نظام نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف: نه من نه رییس جمهور نمی توانیم تضمینی بدهیم که این لوایح مشکلات مارا حل کنند!
ولی میتوانم تضمین بدهم که با نپذیرفتن این لوایح آمریکا افدامات بیشتری علیه ما خواهد داشت!
#لیبرال ها مرتب #چراغ_سبز می زنند برای #دشمنان نظام!!!
آمریکا: دنبال جنگ نیستیم/ایران صبر ما را با ضعف اشتباه نگیرد
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
🔹علت اینکه سیاست ما کارساز بوده این است که ایران بیپول شده است.
🔹هر زمان که ما دیپلماسی به سوی ایران دراز کردهایم ایران با تحرکات تنشآمیز آن را پاسخ داده است.
🔹به دفعات بیشمار به ایران گفتهایم که صبر راهبردی رئیسجمهور ترامپ را با ضعف اشتباه نگیرند. ما جنگ نمیخواهیم.
تو که راست میگی. خخخخخ
🔰 #گزیده_بیانات | نگاهی به جایگاه مهم و حساسِ حرفه «پرستاری»:
🌟 شغلی که موجب رحمت الهی است
🔻 «آن موجود فرشتهگونی که بیمار را در واقع از مسیر طولانی و دشوارِ مرض و شدت آن عبور می دهد، عبارت است از پرستار... نقش پرستار، نقش احیاگر است.» ۱۳۸۸/۰۲/۰۹ این عبارات رهبر انقلاب اسلامی به روشنی دیدگاه حضرت آیتالله خامنهای به نقش ویژهی پرستاران و اهمیت این حرفه را نشان میدهد.
👈 بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گزیده بیانات زیر نگاه رهبر انقلاب اسلامی به شغل پرستاری، جایگاه قشر پرستار در جامعه و برخی مسائل مرتبط با این شغل را بازخوانی کرده است.
🔍 بخوانید و نظر بدهید:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44542
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: مردم عراق در واکنش به حمله آمریکا به مقر حشدالشعبی سفارت آمریکا را تسخیر کردند؛ #جنایت و #مکافات
🔶 #اطلاعنگاشت: چند نکته درباره معنای واژه #مستضعفین از منظر رهبرانقلاب؛ مستضعفین چه کسانی هستند و چه ویژگیهایی دارند؟
🔰 #اصول_عدالتخواهی: مراقب سوءاستفاده از شعار #عدالت باشید
💢 #انتخاب_اصلح: کسی را انتخاب کنید که بیشتر به #درد_مردم میخورد
✅ #خاندان_ویرانی: #رضاخان سند بعضی شهرها را هم به نام خودش میزد
@Khattehezbollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره راه حل برون رفت از مشکلات اقتصادی را پرزیدنت گفت: اگر زیر سلطه آمریکا برویم مشکلات معیشتی مردم هم حل میشود!
روحانی: اگر شرایط سیاسی کشور تغییر کند قیمتها نصف و زندگی راحتتر می شود
شیخ! شما که راهکار برای اقتصاد مردم نداشتید چرا رئیس جمهور شدید؟!
🔰امام خامنه ای، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹️ [دربارهی حوادث آبانماه] نکتهی بسیار مهمی وجود دارد که ملت ایران با بصیرتی که دارند، کاملاً توجه کردند که مردم مطالباتی دارند که در اغلب موارد هم حق با مردم است [اما] مطالبات مردم یک مسئله است، فتنهسازی از مطالبات یک مسئلهی دیگر است؛ دومی کار دشمن است.
🔹️ دوست وقتی میبیند ماشین در سربالایی کُند حرکت میکند، کمک میکند؛ دشمن وقتی دید ماشین حرکت نمیکند، باد لاستیک را هم خالی میکند. دشمنان ما دائم از اول انقلاب در حال این کارها بودند.
🔹️ در #آبان مردم مطالباتی داشتند؛ دشمن که افرادی را آماده کرده بود، از فرصت استفاده کرد و شروع به تخریب کرد.
🔹️ #بصیرت مردم اینجا بود که تا کار دشمن را دیدند، کنار کشیدند و فتنهگر تنها ماند. فتنهگر سعی میکند در میان مردم، خود را پنهان کند. بصیرت و #هوشیاری مردم، کار را خنثی کرد.
🔺️به نظر من آن کسانی که از مطالبات مردم سوءاستفاده میکنند غالباً کسانی هستند که با سرویسهای اطلاعاتی دشمن ارتباط دارند. آن کسانی که صورتشان را میبندند و به انبار بنزین و گندم حمله میکنند که آتش بزنند و در شهر، زیربناها را –چه متعلق به مردم، چه متعلق به دولت– تخریب میکنند، حالا بعضی شاید هیجانی این کارها را بکنند ولی گردانندگان با سرویسهای اطلاعاتی بیگانه مرتبطند.
🌷 بازخوانی #سخنان_شنیده_نشدۀ امام خامنه ای در تجلیل از مقام «زن»
💝 نقش زنان حساسترین، ظریفترین، ماندگارترین و مؤثرترین نقشها در حرکت تاریخ انسان و در سیر بشریت به سوی کمال است. خدا زن را اینگونه آفریده. (#امام_خامنه_ای، 84/5/5)
💝 در دیدار با بانوان: همت کنید بر روی خواستههای نفسانی پا بگذارید، فقط برای خدا بخواهید. اگر شما اینجور شدید همۀمان خوب میشویم، هم مردهایمان هم فرزندانمان. #کلید_حل_مشکل زن است؛ لذا گفتند بهشت در زیر قدم مادران است. از اینجا شروع میشود، #از_زنها_شروع میشود. اگر شما [زنان] که #کلید_بهشت زیر قدمتان هست، اگر شما خوب شدید ، هم مردها خوب خواهند شد، هم بچهها خوب خواهند شد؛ بچهها یعنی دخترها و پسرها. وقتی دخترها و پسرها خوب شدند یعنی نسل آینده یکسره خوب است. میدانید این به چه معناست؟ به معنای تداوم انقلاب، یعنی #کلید_تداوم_انقلاب دست شماهاست. (#امام_خامنه_ای، 61/11/30)
#نفوذ_در_مجلس (۱۱)
⚠️⛔️⚠️⛔️⚠️⛔️⚠️⛔️⚠️⛔️⚠️
🔻 (نقض) ، (نفی) و (نقد) خطوط قرمز؛سه الگوی رفتاری جریانات #نفوذی در تعامل با خطوط قرمزهای نظام است.
🔻 خطوط قرمزهایی که توسط گروه های موسوم به #اصلاح_طلب با همدستی سایر گروه های معاند و معارض نظام نظیر؛ نهضت آزادی، سازمان مجاهدین خلق(منافقین)، انجمن پادشاهی ایران، حزب دموکرات کردستان، پژاک و ائتلاف ملی_مذهبی ها مورد تعرض قرار گرفت، عبارتند از :
۱) نقض جمهوریت نظام با درخواست غیر قانونی #ابطال کامل انتخابات، تحریم یا عدم برگزاری انتخابات
۲) نقض اصل دولت_ملت با نقض منافع ملی و #همکاری با معارضان نظام
۳) نقض ایرانیت نظام به وسیله تشجیع #دشمنان کشور در افزایش تهدیدات خارجی
۴) نقض ایرانیت نظام با #آسیب زدن به امنیت ملی
۵) نفی اسلامیت نظام با عبور از #قانون_اساسی و #ولایت_فقیه
#ادامه_دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر امروز در دولت تدبیر، گرانی داریم، بروید خدا را شکر کنید که قحطی نداریم؛ مدیریت کردیم!
🔹 ۱۱ دی ۹۸ | روحانی در پسابرجام: درست است که گرانی هست و مردم مشکلات دارند، ولی قحطی نداریم و کشور را با وجود سختی، اداره کردیم! باید در برابر دشمنان مقاومت کنیم
🔸۱۰ دی ۹۸|روحانی در پسابرجام: امروز در بدترین دوران تحریم تاریخ انقلاب قرار داریم؛ در این شرایط عدهای میگویند که باید مدیریت تحریم را قوی کنیم! وقتی آب و غذا نیست، فرد هر چقدر قوی هم باشد، در خطر میافتد
🔹۷ خرداد ۹۲|روحانی در ایام تحریم: اگر امروز گرانی داریم، اگر امروز روابط ما با جهان با مشکلات فراوان توأم است، "همه و همه" بخاطر اینست که یک دولت کارآمد و یک مدیریت درست در تدبیر صحیح در کار انجام نگرفته است؛ با گرانی به راحتی میتوان مقابله کرد؛ همه کار با تدبیر امکانپذیر است؛ مشکل کجاست؟ خودشیفتگی!
🔸۱۳ تیر ۹۳|روحانی: ارزشمداران خیلی غصه نخورند، ما میدانیم چهکار میکنیم؛ والله وبالله وتالله که سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمیشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسابقه از کی بپرسم!
شریعتمداری: روحانی میگفت به من رای بدهید تا سایه جنگ را از سر کشور دور کنم حالا خودش میگوید در شرایط جنگ هستیم نه صلح!
هر کدام از دولتی ها میگویند دستاوردهای برجام را از آن یکی بپرسید! آدم یاد مسابقه "از کی بپرسم" مرحوم نوذری می افتد
نقش شبکه های اجتماعی در کنترل فتنه
محسن غفاری، مدیرعامل پیام رسان ایتا در آمفیتئاتر دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما به بحث دربارۀ نقش شبکههای اجتماعی داخلی در کنترل فتنه پرداخت.
به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، محسن غفاری مدیر پیامرسان ایرانی ایتا روزگذشته در نشست نقش شبکههای اجتماعی در کنترل فتنه که به همت دانشکده دین و رسانه دانشگاه صداوسیما برگزار شد، به بیان مطالبی درباره نقش شبکههای اجتماعی در زمان فتنه پرداخت.
وی با بیان موضوع کنترل، رصد مستمر و دقیق دشمن در فضای مجازی گفت: دشمن شناخت کاملی از جامعۀ ما دارد، در اتفاقات اخیر با بستن اینترنت، از ادامه پیدا کردن فتنه به صورت امنیتی جلوگیری کردیم در حالی که ریشههای فتنه در شناخت دشمن از ابعاد فرهنگی و اجتماعی جامعه ما وجود داشت.
محسن غفاری دربارۀ نفوذ گفتمانی توضیح داد: در جلسهای که موضوع بستن اینستاگرام در سال 1396 تصویب شد، بعضی از دوستان گفتند: «محتوای اینستاگرام توسط گردانهای سایبری ما پر شده است.» به این شکل از بسته شدن اینستاگرام جلوگیری کردند!
وی در مورد کنترل محتوا خاطر نشان کرد: وقتی شما از نام و نشانی سایت ایتا در اینستاگرام استفاده میکنید حساب شما ساسپند میشود؛ این زمین زمینی نیست که بتوانید در آن بازی کنید، اگر هم بازی کنید به جایی نمیرسید!
مدیرعامل پیامرسان ایتا به مسئله مالی پیامرسان پرداخت و اظهار داشت: من به یکی از مسئولین گفتم ایتا برای 30 میلیون کاربر، 30 الی 50 میلیارد تومان سختافزار نیاز دارد؛ در پاسخ گفت: 50 میلیارد پول زیادی برای کشور نیست، ما یک سد میسازیم چند صد میلیارد تومان هزینه میکنیم و اگر بخواهیم یک پیامرسان بسازیم 50 میلیارد تومان برای ما پولی نیست!
وی افزود: در نهایت در شورای عالی فضای مجازی 5 میلیارد تومان وام برای ایتا تخصیص دادند که ما نگرفتیم!
محسن غفاری در مورد فرهنگسازی اینستاگرام در کشور گفت: یک دختر قمی تبلیغ بیحجابی میکند و توانسته است تاثیراتی را نیز در خانواده خودش و افرادی که او را دنبال میکنند داشته باشد.
وی در پاسخ به علت ادامه فعالیت این شبکه در داخل کشور توضیح داد: 60 درصد درآمد اپراتورهای موجود فقط از اینستاگرام است؛ در جلسه ای با مدیران اپراتورها بحث استفاده مردم از اینستاگرام پیش آمد که مدیران این اپراتورها نگرانی شدیدی داشتند که در صورت فیلتر شدن شبکههای خارجی، منبع درآمد خود را از دست خواهند داد.
مدیر پیامرسان ایتا در پایان عنوان کرد: اینها مسائلی است که باید در حوزههای ساختاری و نهادهای متولی مورد بازنگری قرار گیرد تا امکان عمق بخشی و ارتقا تاثیر گذاری بیشتر پیامرسانهای داخلی را در فضای شبکه های اجتماعی ارتقا داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 سخنان بسیار مهم دکتر محمود نبویان در برنامه #جهان_آرا
🚨اگر ما هر چیزی که FATF و پالرمو از ما خواسته است برداریم آیا مشکل حل میشود؟ آیا در حد برجام حتی روی کاغذ هم نوشته میشود که تحریمها کم یا حذف میشوند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به عقیده ی حسن روحانی اگر سیاست عدم فروش استقلال کشور تغییر کند همه اجناس کاهش قیمت خواهدداشت
🔸