🚨 #فوری | حزب الله لبنان به کمک مقاومت حماس آمد/ حملات راکتی از خاک لبنان به سرزمینهای اشغالی
🔹️ برخی منابع مدعی شدند حملات موشکی از جنوب لبنان آغاز شده است.
🔹 تاکنون ۳ راکت از خاک لبنان اراضی اشغالی را مورد هدف قرار داده است.
✅ تنها یک ربع خطبه عربی خواند،
از آسمان اورشلیم گدازه بارید،
و از زمینش مجاهد جوشید!👌
راست میگفتند:
#تخصص_علی، خیبرشکنی است...
پ.ن: با حضور پرشور در انتخابات 28 خرداد و لبیک به ندای سیدعلی، خیبر خودباختگان داخلی و غربگدایان بیتدبیر را خواهیم شکست...👌
آمریکا یه سریال ساخته بود که توش "حسن" نامی رئیس جمهور ایرانه و با آمریکا توافق میکنه که صنعت هستهای ایران رو تعطیل کنه. جالب اینجاست برادر حسن هم در مذاکرات حضور داره!
اما جالبتر اینجاست که این سریال چند سال قبل از رئیس جمهور شدن روحانی ساخته شده!👇
⛔️ بگذار ملت نفس راحتی بکشند
🔹آیت الله سید رحیم توکل با اشاره به اینکه #شورای_نگهبان به فرموده رهبر معظم انقلاب مورد احترام است گفت: هرکسی بخواهد این نهاد مقدس را تضعیف کند، خطاکار است و اگر قانون را میداند و به شورای نگهبان بی اعتنایی میکند، آن را خائن میدانیم.
🔸عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از خلأ قانونی در نام نویسی کاندیداتوری ریاست جمهوری افزود: آیا هرکسی میتواند رئیس جمهور ۸۰ میلیون ایرانی بشود؟!
🔹 کسی که نمیتواند به درستی راه برود، عصا بدست آمده و کفن پوشیده برای نامزد ریاست جمهوری ثبت نام کرده، مگر محل ثبت نام ریاست جمهوری مرده شور خانه است که کفن پوشیدی؟!
🔸آیت الله توکل تاکید کرد: باید از شورای نگهبان و از فرمان رهبر معظم انقلاب دفاع کرد لذا کسی که میخواهد شورای نگهبان را زیر سوال ببرد و با سخنان رهبر معظم انقلاب میجنگند و قانون را برنمیتابد باید به آن گفت که حرفی نزن و بگذار ملت نفس راحتی بکشند
✅نکته :
🔻مخاطب اصلی سخنان آیت الله رحیم توکل در درجه اول جناب آقای رئیس جمهور است که قانون را میداند و به آئین نامه شورای نگهبان بیاعتنایی میکند.
🔻با توجه به امواج تخریبی که در این چند روز علیه شورای نگهبان ایجاد شده، جا دارد که نهادهای حوزوی به ویژه #جامعه_مدرسین_حوزه_علمیه_قم و سایر فضلای حوزوی از تنگۀ احد انقلاب مراقبت نمایند.
🖋 #حسین_حیدری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴حمیدرضا ترقی:آفای رئیسی هم اکنون از مشهد مقدس بطرف کرمان حرکت نمودند و تا ساعاتی دیگر در کنار مزار مطهر شهید القدس(حاج قاسم سلیمانی) اعلام کاندیداتوری جهت سیزدهمین دوره ریاست جمهوری می نمایند
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
موضع جدید احمدینژاد: من لیبرالم
🔹محمود احمدینژاد در گفتوگو با اندیشه پویا حرفهای جدیدی زده مثل اینکه گفته از هاشمی دفاع کردم چون تخریب او ناجوانمردانه و نامردی بود.
🔹با این حال اوج این گفتوگو جایی است که میگوید من لیبرال دموکراتم!
🔹این جمله پیشتر برچسبی به حزب کارگزاران بود چراکه حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران سازندگی آن را درباره خود و حزبش بکار برده بود. البته مرعشی تاکید میکرد ما لیبرال دموکرات مسلمانیم؛ اما با این حال دیگر اعضای کارگزاران همچون عطریانفر تلاش کردند این اظهار نظر را رفو کنند.
🔹حالا احمدینژاد درباره خود گفته که لیبرال دموکرات است و حتی برای قرابت یافتن آن در اذهان، دلیل آورده که حتی یکبار هم علیه بازرگان موضعی نگرفتم.
🔹احمدینژاد دیروز هم با مواضعی که هنگام ثبتنام در وزارت کشور گرفت، در چرخشی آشکار به رقبای خود در سال ۸۸ نزدیک شد؛ مسیری که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در سال ۸۸ طی کردند و در رادیکالیسمی بیسرانجام افتادند حالا انگار به نسخه احمدینژادی آن رسیده است.| فرهیختگان
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اونائی که واقعا بی غرض هستند و هنوز ورژن جدید احمدی نژاد رو نمیشناسند!
الآن کپی برابر اصل موسوی و کروبی شده و مثل #سرطان_اصلاحات_امریکایی جزء سرمایه های اسرائیل در ایران قرار گرفته!
#انتخابات
#نه_به_پادوهای_صهیونیست_درایران
#پیش_بینی_عاقبت_به_شری_یک_سیاستمدار_در_کلام_رهبر_انقلاب
چی شد که احمدی نژاد اینجوری شد؟
در سال ۸۴، زمانی که انقلابیون بسیار خوشحال بودند که یک انقلابی رأی آورده و انقلاب به ریل خودش برگشته، #رهبر_انقلاب، از همان جلسهی اول با #احمدی_نژاد، تذکراتی دادند و در جلسات بعد هم تکرار کردند، که الان مشخص میشود از همان اول نقاط ضعف ایشان را بِنُورِالله میدیدند و تلاش میکردند مانع سقوط او شوند. امام باقر (ع) میفرمایند: اتَّقُوا فِرَاسَةَ الْمُؤْمِنِ فَإِنَّهُ يَنْظُرُ بِنُورِالله.
اما احمدینژاد نشنید و شد آنچه شد.
یکبار دیگر این جملات را بخوانیم:
🔹 رهبر انقلاب در اولین دیدار با دولت آقای احمدی نژاد ۱۳۸۴/۶/۸:
اگر بخواهیم عدالت به معنای حقیقی خودش در جامعه تحقق پیدا کند، با دو مفهوم دیگر بهشدت در هم تنیده است؛ یکی مفهوم #عقلانیت است؛ دیگر #معنویت... عدالتی که همراه با معنویت و توجه به آفاق معنوی عالم وجود و کائنات نباشد، به ریاکاری و دروغ و انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل خواهد شد.
🔹 رهبر انقلاب در دومین دیدار با دولت آقای احمدی نژاد ۱۳۸۴/۷/۱۷:
امکان لغزش و #انحراف از خط مستقیم برای همه هست... [امیرالمؤمنین در نامه به مالک اشتر] میفرماید «وَ إِیاکَ وَ الْإِعْجَابَ بِنَفْسِکَ وَ الثِّقَةَ بِمَا یعْجِبُکَ مِنْهَا»؛ برحذر باش از اینکه #خودشگفتی به سراغ تو بیاید. اعجاب به نفس، یعنی #خودشگفتی... آنچه انسان را شیفتهی خودش میکند، جمعبندی انسان است. ما نقاط خوب خود را میبینیم، اما نقاط نفرتانگیز و بد و زشت را مشاهده نمیکنیم...حتماً باور نکن که این نقطهی امتیاز در تو وجود دارد. گاهی انسان خیال میکند نقطهی برجستهای در او وجود دارد؛ در صورتی که تصور و #توهم است.
🔹رهبر انقلاب ۱۳۹۱/۳/۱۴
اگر دچار غرور شویم، دچار عُجب و خودشگفتی شویم، به زمین خواهیم خورد؛ اگر ما #مسئولان کشور -بهخصوص این دیگر مربوط به ما مسئولان است- دچار #خود_محوری شویم، دچار تکبر شویم، دچار خودشگفتی شویم، #تودهنی خواهیم خورد. دنیا اینجور است، #سنت_الهی این است.
💠 امیرالمؤمنین (ع): نتیجهی اول خودشگفتی، #فاسد_شدن_عقل است!
أَوَّلُ إِعْجَابِ الْمَرْءِ بِنَفْسِهِ فَسَادُ عَقْلِهِ (تحف العقول؛ ص۲۱۴)
🖌 محمدطهماسبی
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*آقای روحانی مگه چقدر میارزه یک انتخابات؟؟!!!*
*این کلیپ را تا آخر ببینید.*
*انتخابات مهمترین مسئله امروز کشور هست. چون مهمترین پست اجرایی کشور را می خواهیم برای ۴ سال دست یک شخص بدهیم.*
*خیلی مهم است. مردم مراقب باشید. پشیمانی بعدا فایده نداره!!*
*همین الان دقت کن!!*
⚠⚠⚠⚠⚠
🔰دغدغه های حکومتی علی(ع)
✍هادی سروش
به نام خدا
حساسیت جدی حضرت امیرالمومنین(ع) عدالت باهمه گستره اش است. اوآرام نداردکه نکند درحیطه حکومتش فردی از گوشه ای حقوق وسیع اش محروم باشد!
او قبل ازاین درفکرتوسعه حاکمیتش باشدویا درفکر پر کردن مساجد یا ابلاغ به جمعه و جماعت باشد که چه بگویند و چه نگویند،کمر همت بسته تاحکومتش را رصدکندکه به کسی "ظلم" نشود.
❇️دغدغه های سیاسی
♦️بازکردن زخم های سیاسی !
امام علی(ع) ازامور تلخ سیاسی گذشته عبور کرده واجازه باز شدن زخم های کهنه سیاسی رانمیدهد.
نه اینکه ظلم را فراموش کرده باشد بلکه میداندآنچه نابودمیشود؛ امنیت دین ومردم است :"فلم اری فیه الا القتال او الکفر بی جاء محمد(ص)." (نهج/خ ۴۳ . ر.ک نامه۶۲)
ووقتی یکی از یارانش درباره سقیفه پرسش کرد، فرمود: "امروز و این شرائط چه جای این سؤال؟!"(نهج/ خ ۱۶۲)
♦️بحران آفرینی به بهانه حمایت از ولایت!
امیرالمومنین (ع)نه تنها در زمان حضورش اجازه بحران آفرینی به بهانه حمایت از خود را نمیدهد بلکه برای بعد از شهادتش هم پیش بینی لازم را کرده و امکان میدان داری به عناصری که میتوانستند به بهانه کشته شدن امام علی (ع) ایجاد بحران کنندرا نداد و فرمود: "مبادا راه بیافتید و به انگیزه خونخواهی من ، باعث ریختن خون مردم شوید = یا بنی عبدالمطلب لاالفینکم تخوضون دماء المسلمین خوضا تقولون و قتل امیر المؤمنین" (نهج/ نامه ۴۷)
❇️دغدغه اخلاقی
♦️اخلاقِ متکبرانه در حکومت !
امام علی (ع) با هر گونه ظهور اخلاق متکبرانه که منتهی به روش های جائرانه میشود ، مقابله نمود. هم خود اجازه نمیدهد که شهروندانش ذلیلِ او باشند و هم به مالک نوشت : "مبادا خُلق وخوی دیکتاتوریت پیداکنی = لاتقولن انی مومر آمرفاطاع...." (نهج/نامه۵۳)
♦️رواج بی ادبی در حکومت !
بی ادبی از نقطه بسیار تلخ حکومت هاست، و این تاحدودی طبیعی است چون ازطرفی قدرت است و از سوی دیگر وجود دشمن!
اما امام علی(ع) اجازه شکستن حریم ها را نمیدهد.
در جنگ صفین یکی از فرماندهان یا سربازان به سپاه مقابل فحاشی کرد! امام (ع)همه را جمع کردودرسخنرانی خود بدون مجامله اعلام داشت: "فحاشی و بی ادبی در حکومت علی نیست =انی اکره لکم ان تکونوا سبابین"(نهج/خ ۲۰۶)
❇️ دغدغه اداری و اقتصادی
♦️ظلم در ادارات حکومتی!
"سوده همدانی"زن شجاعی است که خدمت حضرت (ع) رسید و گفت در یکی از ادارات حکومت شما بر من ظلم شده!
علی (ع) گریان شد وازخداطلب مغفرت نمود و شخصا به کار آن زن رسیدگی کرد بطوریکه سالها بعد این زن خاطره آن روز را برای معاویه نقل کردو با گریه شعری خواندکه معروف شد:"صلی الاله علی جسم تضمنه قبرفاصبح فیه العدل مدفونا" (عقدالفرید۱۱۲/۲)
♦️رانت خواری خواص!
ازمهمترین عوامل نابود کننده حکومت ها "رانت و رانت خواری" است! یعنی اصحاب قدرت و وابستگان قومی و جناحی آنان با دستی که در قدرت و ثروت دارند ، دست به دزدی هایی میزنند بشکل قانونی در می آورند!
امام (ع)به شریح قاضی نوشت: "چرا خانه هشتاد دیناری تهیه کردی؟!" (نامه/۳)
و به کارگزارش نوشت: "تو در اموال مسلمین خیانت کردی و تو را عزل نمودم!" (نامه/۲۰و۴۰)
وبه کارگزاردیگرش بنام منذر نوشت:
"خیانت کردی و سریعاً از قدرت کنار رو" (نامه/۷۱)
و البته همین حساسیت امام (ع) در مورد خاندان خودش بشدت افزایش دارد؛ دختر حضرت امیر(ع) از مسئول امور مالی حکومت برای سه روز بمناسبت عید قربان گردنبندی را به امانت گرفت و امام آن را دید و دخترش را توبیخ کرد و وقتی از امانت بودن و ضامن بودن شخصِ خزانه دار مطلع شد،فرمود: "اگر چنین نبود دست دخترم را قطع میکردم =اول هاشمیة قطعت یدها" (وسائل۲۹۲/۲۸)
❇️دغدغه های فکری
♦️ممنوعیتِ اظهارِ نظر در رابطه با راس حاکمیت!
وقتی امام علی (ع) در طلیعه جنگ جمل ، نامه ای به کوفیان ارسال فرمود و آنان را دعوت به تفکر و تعقل در تصمیمات امام المسلمین کرد واز ابراز عقیده شان استقبال نمود:
"بیائید وببینید من دراین شرائط تشخیص ام چگونه است؟ آیا منطبق بر خیر وخوبی است؟اگر درتصمیمات من خیر دیدید کمک کنید واگر نقطه ضعفی بود تذکر دهید = انی اذکر ا... من بلغه کتابی هذا لمّا نفر الیَّ فان کنت محسناً اعانتی و ان کنتُ مسئیاً استعتبنی"(نهج البلاغه نامه/۵۷)
♦️تبعیت کور!
ترویج اطاعت بی چون و چرا در حکومت از دیگردغدغه های امام(ع) است.
اوچون جامعه عقلانی رادوست داردتبعیت ازحاکمیت را برمداراصول روشنِ شرعی وعقلی مطرح میفرماید:
"فان للطاعة اعلاما واضحه و سبلاً نیّره و محجة نهجة"(نهج/ نامه۳۰)
امام علی(ع) درپی ساختن جامعه ای است که دارای اساس فکری باشد و با تفکر و تعقل، ازجهالت دورباشدتا گرفتار شعارهای دروغین و خرافه های بزک کرده و توده های پوپولیستی نشود.
جامعه ای مبرا از جهالت است که شهروندانش از حاکمیت های جناحی و هزارفامیل وحاکمان سلیقه ای محفوظ است.