🔰 #اطلاعنگاشت | #اصول_هفتگانه_امام
📝ملت ایران برای دستیبابی به اهدافی که در انقلاب اسلامی دنبال میکند باید راه امام و اصول امام را بشناسد.
#اصول_امام
#حجاب
#نامحرم
🌟پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به یکی از زنان مدینه به نام حولاء فرمودند:
ای حولاء، زینت خود را برای غیر شوهرت آشکار مکن وبرای زن جایز نیست مچ پایش را برای نامحرم آشکار کند واگر مرتکب چنین کاری شود خداوند او را لعنت می کند وبر او غضب می کند وفرشتگان نیز بر او لعنت می فرستند وعذابی دردناک برای او مهیّاست.
📚مستدرک الوسائل، ج ۲، ص ۴۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤سالگرد ارتحال ابر مرد تاریخ امام روح الله خمینی کبیر بر ملت عزیز ایران تسلیت باد🖤
🔴تورم در ترکیه از ۷۳ درصد عبور کرد
♦️مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که تورم در این کشور در ماه می با ۲.۹۸ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۳۹.۳۳ درصد رسید و نسبت به سال گذشته میلادی نیز تورم یکساله به ۷۳.۵ درصد رسیده است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
✅واکاوی ابعاد مختلف تحریف مکتب امام خمینی ( ره)
👈قسمت سوم
شاخصهای خط امام(ره) از منظر مقام معظم رهبری
خط امام(ره) به معنای چارچوب و اصول کلی حاکم بر اندیشه و سیره عملی امام میباشد. درواقع، خط به مثابه چارچوبی است که وقتی در ارتباط با یک اندیشمند یا رهبر سیاسی از خط فکری یا خط سیاسی وی بحث میشود، منظور همان چارچوب کلی حاکم بر اندیشه یا سیره سیاسی وی است که به عنوان آبشخور و پشتوانه سایر حوزههای فکری و عملی وی محسوب میشود. مقام معظم رهبری در تعریف خط امام(ره) میفرمایند: «خط امام، یعنی آن مسلک و سلوک حکومتی امام امت. یعنی چیزی که تفسیرکننده نظام جمهوری اسلامی است.»[1]
به بیان دیگر، از آنجا که منظومه فکری و سیره عملی امام(ره) دارای مبنای واحد(مبتنی بر بینش توحیدی) و همچنین دارای ساختاربندی و مفصلبندی مناسب در ارتباط با مسائل روز جامعه و جهان هستند، میتوان از آن منظومه و سیره به عنوان یک مکتب نظری و عملی نام برد که در اینجا از آن تعبیر به خط امام(ره) میشود. مهمترین خصوصیات، ویژگیها و اصول حاکم بر خط امام(ره) از دیدگاه مقام معظم رهبری عبارتند از:
1. اثباتِ اسلام ناب محمدی و نفی اسلام آمریکایی
اسلام آمریکایی به عنوان اسلام سکولارها و متحجرین، نقطه مقابل اسلام ناب محمدی از دیدگاه امام خمینی(ره) محسوب میشود.[2] از اینرو، ایشان در کنار تلاش برای اثبات اسلام ناب محمدی، اسلام آمریکایی را نفی و طرد میکردند. از دیدگاه مقام معظم رهبری، «اولین و اصلیترین نقطه در مبانی امام و نظرات امام، مسئلهی اسلام ناب محمدی است؛ یعنی اسلام ظلمستیز، اسلام عدالتخواه، اسلام مجاهد، اسلام طرفدار محرومان، اسلام مدافع حقوق پابرهنگان و رنجدیدگان و مستضعفان. در مقابل این اسلام، امام اصطلاح «اسلام آمریکائی» را در فرهنگ سیاسی ما وارد کرد. اسلام آمریکائی، یعنی اسلام تشریفاتی، اسلام بیتفاوت در مقابل ظلم، در مقابل زیادهخواهی، اسلام بیتفاوت در مقابل دستاندازی به حقوق مظلومان، اسلام کمک به زورگویان، اسلام کمک به اقویا، اسلامی که با همهی اینها میسازد. این اسلام را امام نامگذاری کرد: اسلام آمریکائی.»[3]
درواقع، برخورداری از ویژگیهایی(بویژه در ارتباط با دسته دوم، یعنی متحجرین) چون مقدسنمایی، قشرینگری و سطحینگری، عوامگرایی و عوامزدگی، نگاه ابزاری به دین، کمتوجهی به تفکر و تعقل، تنگنظری و واپسگرایی، کجاندیشی و کمفهمی، عدمتوجه و درک صحیح نسبت به نقش زمان و مکان در اجتهاد و مسائل مستحدثه و... سبب شده بود که امام(ره) در مبارزه با مصادیق این نگرشها، که در تفکر وهابیگری، اخباریگری، انجمن حجتیه و... بروز و ظهور یافته بود، اهتمام داشته باشند. امام در منشور روحانیت، ضمن اینکه به خدمات روحانیون در ابعاد مختلف در طول تاریخ اشاره میکنند، از مسئله تلخی با عنوان تحجر یاد میکنند.در یکی از عبارات امام خمینی تصریح شده که انقلاب اسلامی آمده تا با انحرافات درون اسلام مقابله کند، بخش اعظم این انحراف مربوط به سنت اخباری گری در جهان تشیع است. بر اساس این سنت و نگاه از منابع چهارگانهای که می شود به آن رجوع کرد؛ سه منبع کتاب و اجماع و عقل رخت برمیبندد و صرفاً منبع سنت با نگرشی گزینشی برجسته میشود. امام در منشور روحانیت درباره متحجران عبارتهایی چون «مارهای خوش خط و خال، ولایتیهای دیروز، مدعیان امروز» و...بکار میبرند. ایشان به صراحت از «انجمن حجتیه» نام میبرند و اشاره میکنند که این گروه مخالف فلسفه و عرفان هستند. امام درباره متحجران فرمودهاند خون دلی که پدر پیرتان از این گروه خورده هرگز از فشارها و گروههای دیگر نخورده است.
👇ادامه دارد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پشت پرده ماجرای گلشیفته فراهانی و ریحانه پارسا
▪️گلشیفته آمد یک فیلم بازی کرد «میم مثل مادر »شد اسطوره مادر بودن و دفاع مقدس ،بعد بردنش آنور لختش کردن و به گند کشیدنش .این پیشنهاد چه کسی بود.؟پیشنهاد رابرت مرداک؟
▪️این روش صهیونیست هاست؟ چرا؟چون کارشون است، کار رسانه ای بلدن ،عملیات روانی بلد هستن. میان تصویر سازی ذهنی میکنن بعد آن تصویر را خراب میکنن؟!
▪️توصیه میکنم این کلیپ رو حتما ببینید.قطعا خیلی از ما ها تا به حال به این مسائل توجه نکرده ایم؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔰 #روایت شنیده نشدهای از ماجرای انتخاب محل تدفین و فراهمشدن فرصت وداع ملت با پیکر امام خمینی/ پیشنهاد آیتالله خامنهای: مزار امام باید در کنار شهدا باشد
🔹عصر ۱۳ خرداد سال ۶۸ که بر اساس نظر پزشکان، ارتحال قریبالوقوع حضرت امام خمینی(ره) قطعی شده بود، در جمعی با حضور حضرت آقا، مرحوم سید احمد خمینی و حضرات آقایان مشکینی، هاشمی رفسنجانی و... محل دفن و کیفیت مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر امام مطرح میشود.
🔸در مورد محل دفن، ابتدا مکان های دیگر از جمله اطراف قم مطرح می گردد اما حضرت آقا میگویند امام را باید در کنار شهدا که با اشاره امام به میدانهای جهاد شتافتند به خاک سپرد. همچنین آیتالله خامنهای پیشنهاد میکنند باید فرصتی برای بیعت مجدد مردم با امام و وداع باایشان فراهم کرد.
🔹این پیشنهادات با استقبال و تأیید مرحوم سید احمد آقا مواجه میشود و نتیجه همان میشود که پیکر مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حدود سه روز با کیفیت خاصی در محل مصلای فعلی نگهداری و آن صحنههای ماندگار در تاریخ به ثبت رسید و سپس در مکان فعلی به خاک سپرده شد.
🔸پس از ارتحال امام نیز، نظر حضرت آقا -در مقابل پیشنهاد برخی دیگر از اعضای جلسه- این بود که خبر با این اهمیت نباید از مردم مخفی بماند و مردم نباید خبر فقدان امامشان را از رادیوهای بیگانه بشنوند. این نظر نیز با تأیید حاج احمد آقا به اعلام خبر ارتحال در بامداد ۱۴ خرداد منجر شد.
منبع: حساب توئیتر مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب
💻 @Khamenei_ir
📝 مطالعه بیشتر | آشنایی با موضوع «اخلاق امام خمینی(ره)» در بیانات رهبر انقلاب
«[امام] بزرگوار... حقیقتاً یک نمونه و مسطورهای بود از همان حقیقت عظیم و درخشندهای که ما از ائمهی بزرگوارمان شنیدهایم و در آثار دانستهایم و از ام الائمة النجباء (سلام اللَّه علیها) در خاطرههای ما هست. البته نباید مقایسه کرد و نمیشود مقایسه کرد؛ ولی خب، همان راه، همان نشانه در این بزرگوار هم بود؛ همان ایمان، همان اخلاص، همان عبادت، همان غیرت، همان ایستادگی در راه خدا.» ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
⬅️ تبیین ابعاد شخصیتی حضرت امام(ره) همواره یکی از محورهای مهم سخنان حضرت آیتالله خامنهای دربارهی ایشان است.
رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرا رسیدن سی و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) مجموعه بیانات رهبر انقلاب دربارهی «اخلاق امام خمینی(ره)» را منتشر میکند. وجوه مختلف شخصیتی و اخلاقی و سلوکی حضرت امام(ره) در این بیانات از سوی حضرت آیتالله خامنهای تبیین شده است.
در بخش «جملات برگزیده» هم جملات کلیدی و مهم رهبر انقلاب دربارهی این موضوع آورده شده است.
دسترسی: ↙️↙️
فیشهای موضوعی «اخلاق امام خمینی(ره)»:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=2689&npt=12#107616
فیشهای جملات برگزیدهی «اخلاق امام خمینی(ره)»:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=2689&npt=2#107792
✍ دستخط رهبر انقلاب درباره دیدارشان با امام در سال ۶۵
🔺️ نمونهای از یادداشتهای روزانه رهبر انقلاب که در مرکز اسناد دفتر نشر آثار رهبری محفوظ است.
💻 @khamenei_ir
♻️ مهدویت یعنی امید
🔻 رهبر انقلاب: چند خصوصیت در عقیده مهدویّت هست که این خصوصیات برای هر ملتی، به منزله خون در کالبد و در حکم روح در جسم است. یکی، امید است. گاهی اوقات دستهای قلدر و قدرتمند، ملتهای ضعیف را به جایی میرسانند که امیدشان را از دست میدهند. وقتی #امید را از دست دادند، دیگر هیچ اقدام نمیکنند؛ میگویند چه فایدهای دارد؟... اعتقاد به مهدویّت و به وجود مقدّس مهدی موعود ارواحنافداه، امید را در دلها زنده میکند. هیچوقت انسانی که معتقد به این اصل است، ناامید نمیشود. چرا؟ چون میداند یک پایان روشنِ حتمی وجود دارد؛ برو برگرد ندارد. سعی میکند که خودش را به آن برساند. ۱۳۷۶/۰۹/۲۵
🌷 بازخوانی روزانهی توصیهها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | #مهدویت
💻 @Khamenei_ir
🔰 #تحلیل_و_تبیین | اروپا؛ قاره جنگخیز
👈 بررسی تاریخچه جنگهایی که در اروپا بهوقوع پیوسته پرداخته است
✍ به قلم آقای محسن پاکآیین، دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران
🔸️ درباره سابقه جنگهای اروپایی، تجاوز یونان به ایران در عصر هخامنشیان را اگرچه میتوان یک جنگ اروپایی-آسیایی دانست، اما بخش مهم و قابل توجهی از جنگهای امپراتوری روم در سالهای ۸۰۰ تا ۱۰۵۰ میلادی بهمدت سه قرن در اروپا شکل گرفت.
🔸️ با آغاز جنگهای مذهبی، در سال ۱۰۹۵ میلادی پاپ اوربان دوم، مسیحیان اروپایی را مجبور کرد تا علیه مسلمانان قیام کنند و شهر اورشلیم یا بیتالمقدس واقع در فلسطین را بازپس گیرند. در سالهای ۱۰۹۹ تا ۱۲۵۰ میلادی، شش جنگ صلیبی دیگر برای بهاصطلاح «ترویج مسیحیت» رخ داد و اهداف صلحطلبانه و انساندوستانه حضرت عیسی علیهالسلام را نادیده گرفت.
🔸️ جنگهای معروف ناپلئون بناپارت بخش دیگری از تاریخ خیزش جنگ در اروپاست. در اواخر سالهای فرمانروایی وی، ناپلئون با هفتصد هزار نفر که بیشتر آنان غیر فرانسوی بودند به روسیه حمله کرد. لشکر ناپلئون پس از مدتی بهدلیل سرمای شدید در روسیه به فرانسه بازگشت و به جنگ دولتهای متحد اروپایی رفت و شکست خورد.
🔸️ به نظر مورخین، نیمه نخست قرن بیستم، خشنترین دوره در تاریخ اروپا و مملو از جنگ، کشتار، غارت و تخریب عمدی جوامع قومی و فرهنگی بود. اگرچه جنگهای مرگبار در اروپا از اواخر دهه ۱۹۵۰ فروکش کردند، اما تجاوز مکرر دولتهای اروپایی به مردم خود و نقض حقوق بشر ادامه یافت و قرن بیستم «قرن خشونت در اروپا» نام گرفت.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=50344
🔰 آرمانهای انقلاب درمان دردهای کشور است
🔻 رهبر انقلاب: شعارهای انقلاب به نفع کشور است؛ بر خلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که انقلاب برای کشور دردسر است، نه بعکس، انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی درمان دردهای کشور است. ۱۴۰۱/۳/۴
💻 @Khamenei_ir
🔴کاش اون سلبریتیهایی که تو روزهای اوج کرونا فریاد میزدن و ناامیدی و ترس به جون مردم میریختن، الان هم انقدر شرف داشتن که فریاد بزنن امروز #روز_صفر کرونا بود، اون هم بدون واکسن آمریکایی و انگلیسی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | خمینی، به یاد مرگ باش!!!
‼️ #امام_خمینی کوه اخلاص بود!
♨️ خاطرهای جالب از امام به زبان #آیت_الله_امینی!
♨️ عالِمی که همواره مراقب #نفس خود بود!
_______
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
⭕️اهداف استکبار جهانی در پروژه #عرفانـهایـنوظهور
✍️اگر کمی دقیقتر به روند تولید و ایجاد عرفانهای نوپدید بنگریم، متوجه میشویم که غرب از تولید این جریانهااهدافی را دنبال میکند. اگر غرب، عرفانی را تولید میکند که محور آن دوری از خداوند است یا اندیشهای میسازد که انسان را در همین دنیا متوقف کند، آیا بیهدف و بیبرنامه است؟ قطعاً چنین نیست بلکه این نحلهها به دنبال هدف و برنامهای خاص پدید میآیند. برخی از مهمترین اهداف استکبار از ایجاد این #فرقهـها را میتوان اینگونه برشمرد:
🔸 ایجاد پایگاه؛ یکی از دلایل ناکام ماندن برنامههای استکبار و استعمار در جوامع دینی، نداشتن پایگاه مردمی مناسب است. غرب با ایجاد این پایگاه، میتواند برنامههای خود را بهتر اجرا و عملیاتی کند، از این رو به تولید #جنبشهایـنوپدید و تبلیغ آنها اقدام میکند. تجربه موفق ایجاد فرقه وهابیت در بدنه اهلسنت و #بهائیت در بدنه شیعه که شکافهایی همیق در جهان اسلام به وجود آورد، آنها را بر آن داشت تا با استفاده ابزاری از برخی شخصیتهای سیاسی، مذهبی و اجتماعی، فرقههای مشابهی ایجاد کنند.
🔸 بهرهبرداری از برخی آموزهها؛ برخی عرفانهای کاذب، آموزههایی را تبلیغ میکنند که میتواند ابزار خوبی در دست سیاستمداران و قدرتمندان باشد. آموزههایی از قبیل گوشهنشینی برای مراقبه در عرفان اکنکار و یوگا، ترویج بیبند و باری و روابط جنسی برای سرگرم کردن جوانان به امور واهی در عرفان پائولو کوئیلو و اشو، رفتارهای تند در شیطانپرستی که از این اندیشهها به خوبی میتوان در راستای اهداف استکباری و استعماری بهرهبرد.
🔸 ایجاد گفتمانی فراگیر در مقابل اسلام؛ جنبشهای نوپدید معنوی بر انسانمحوری تأکید دارند و آموزهها و برنامههای خود را در راستای رضایتمندی دنیایی انسان طراحی کردهاند. این اندیشه در مقابل اندیشه خدامحوری #اسلام قرار دارد. مهمترین مسئله غرب، این است که چگونه میتوان دنیا را به سامان رساند و به آن نظمی نو بخشید، بهطوری که منافع آنها تأمین شود و ساختار سلطه تداوم یابد. این عامل آنها را به استفاده ابزاری از دین واداشت تا برای تثبیت بنیاد سلطه خود، از دین، معنویت و گرایشهای محبوب و متعالی مردم سوءاستفاده کنند و همینطور مانع روند روزافزون اسلامخواهی و تبدیل شدن اسلام به دین واحد جهانی شوند.
🔸 مقابله با گسترش معنویت دینی؛ مراد از معنویت دینی در اینجا، همان #فطرت انسانیِ انسان است. معنویتی که برخاسته از گرایشهای مقدس و متعالی آدمیان است. امروزه این معنویت مورد شدیدترین هجمهها و حملهها از سوی غرب است. معنویت #دینی با وجدان انسانها و جنبهی انسانیت آنها سر و کار دارد. این همان چیزی است که غرب با آن مشکل دارد و میداند با وجود چنین معنویتی هرگز نمیتواند بر انسانها حکمرانی کند، بنابراین عرفانی را تبلیغ میکند که از طرفی خلأهای معنوی بشر را تأمین کند و از سوی دیگر حس ظلمستیزی و خدامحوری انسان را از او دور کند.