فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاتل امام جمعه کازرون بر دارِ مجازات آویخته شد
صاحبان دم تا آخرین لحظه منتظر ابراز ندامت قاتل بودند که پای چوبه دار هم گفت نماینده امام زمان هستم!
به نظر میرسد حوزههای علمیه و نهادهای نظارتی باید تمرکز بیشتری بر آگاهی دادن به مردم و نظارت بر فعالیت فرقههای نوظهور یافتهی انحرافی در کشور داشته باشند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئولیت مدیران بانک مرکزی قبل از ریاست چی بوده!؟
بانکها این همه کارهای خلاف قانون انجام میدن، پس نهاد نظارت بانک مرکزی دقیقا چیکار میکنه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 🔴فوری🔴
اولین مصاحبه ی نجفی بعد از آزاد شدن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #موشن_گرافیک | یکی از اهداف احتمالی پاسخ حزبالله لبنان به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی
نقطه جغرافیایی خاص در خاک سرزمینهای اشغالی که حتی آمریکاییها نیز از آن بی خبر بودند چگونه در حال تبدیل شدن به بزرگترین نقطه آسیب پذیر اسرائیل است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ برخورد قاطع قوه قضاییه با مفاسد اقتصادی بالاخره صدای روحانی را درآورد
روحانی: دستگاه نظارتی دچار یک خطا شده و این باید اصلاح بشود.... بزرگترین ضربه به نظام کشور اشتباه دخالت و نظارت است، چون وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمیکند.
🔺بله بدون نظارت بهتر کار میکنن ولی کارشون اختلاس و دزدیه!
🚨 اجرای قانون را جناحی نخواهیم کرد!
در ماجرای آزادی موقت نجفی با قید وثیقه، برخی افراد در حالی نادانسته قوه قضائیه را متهم میکنند که اجرای قانون بدون ملاحظات جناحی عین عدالت نظام اسلامی است:
نجفی با وجود حامیان گردن کلفت و سرو صدای فراوان رسانه ای، محاکمه و به اعدام محکوم شد. اما خانواده مقتول، به هر دلیل، قاتل را عفو کردند و از قصاص او گذشتند. از آنجا که طبق قانون فلسفه صدور قرار بازداشت موقت در قتلهای عمدی، مجازات قصاص است؛ وقتی قصاص منتفی شد دادگاه میتواند قرار بازداشت موقت را فک و به قرار متناسب دیگری تبدیل کند.
با این وجود جنبه عمومی جرم و مجازات نگهداری سلاح غیرمجاز همچنان باقی است و در صورت تشخیص دادگاه 3 تا 10 سال حبس در انتظار «نجفی» خواهد بود.
🔻تحریم های جدید آمریکا در ارتباط با برنامه موشکی ایران
🔹وزارت خزانهداری آمریکا روز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد 5 شهروند و 4 شرکت ایرانی و همچنین یک شرکت هنگ کنگی را به دلیل نقش داشتن در «نقض تحریمهای آمریکایی و بینالمللی علیه برنامه موشکی ایران» تحریم کرده است.
🔹وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیه خود مدعی شده است که این افراد و شرکتها در تأمین فناوریها و قطعات آمریکایی و همچنین آلیاژهای خاص برای صنایع موشکی ایران دست داشته و در پوشش شرکتهای خارجی اقدام به دور زدن تحریمها کردهاند.
🔹در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا همچنین ادعا شده است که این افراد و شرکتها با هدف تأمین فناوریها، قطعات و مواد خام مورد نیاز برای توسعه برنامه موشکی ایران اقدام به شبکهسازی کردهاند.
🔹بر همین اساس وزارت خزانهداری آمریکا داراییهای آنها در آمریکا را مسدود خواهد کرد و اگر آنها داراییهایی تحت کنترل اشخاص آمریکایی داشته باشند، این داراییها نیز مسدود و به دفتر کنترل داراییهای خارجی (اوفک) وابسته به وزارت خزانهداری آمریکا گزارش خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از الان تقصیر رهبریه😐
غربگراها از الان دارن زمینهسازی میکنن تا فردا اگه روحانی برای مذاکره رفت و دوباره دست از پا درازتر برگشت انگشت اتهامات به سمت رهبری باشه!
نشون میده این جماعت سرانجامِ توافق بعدی رو هم بهتر از من و شما میدونن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #نطنز_فیلم | ای آنکه مذاکره شعارت
🔹 این روزها که بحث مذاکره دوباره در کشور داغ شده بشنوید شعر طنزی از امین شفیعی که بی ارتباط با حال و هوای کشور نیست😑😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه مجری ثریا به نجومیبگیران:
باور ۳۷۳ را چند جوان زیر ۳۰ سال با حقوق زیر ۵ میلیون به سرانجام رسانند اما در مقابل برخی مدیران نجومیبگیر هیچ آوردهای برای مردم ندارن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️چرا میگوییم مذاکره با آمریکا ممنوع؟ (قسمت دوم)
👤استاد رحیمپور ازغدی:
🔸زمان شاه برد-برد بود، یعنی برد اندر برد بود!
زمان لیبرالها هم برد-برد برای آمریکاست و باخت-باخت برای اینور❗️
🔹زمان شاه کارگرهای آمریکایی وضعشون بهتر میشد،
لیبرالها هم با برجام تو فرانسه و انگلیس فرصت شغلی ایجاد کردن❗️
❌چطور کسانی که ۴۰ ساله تو حکومت هستن، هنوز نقشههای آمریکایی رو نمیشناسن؟
#بازخوانی_اسناد_لانه_جاسوسی
#مشق_آمریکا_شناسی
#نه_به_مذاکره
📛قانون شکنی اصلاحات چی های مدعی قانون گرایی!!
رزوزنامه اعتماد، ارگان رسمی اصلاحات چی های بیچاره و وامانده، تلاشی مضاعف برای حاشیه سازی را شروع کرده است. این رزنامه به انتشار عکس #باغی_انقلاب و #فتنه_گر_اعظم در صفحه اول خود کرده است...
🔴پ.ن. حضرتی و همکارانش، الابختکی عکس خاتمی را به صفحه اول روزنامه نیاوردهاند؛ آنها آرزو دارند که امروز قوه قضائیه به علت نقض قانون، با اعتماد برخورد کند تا فاز جدید مظلومنمایی برای یک جریان ورشکسته و البته متهم سیاسی رقم بخورد، مجدداً یک دو قطبی کاذب شکل بگیرد و با این پیراهن عثمان، متهمان، مظلوم شوند.
به نظرم باید این ماعت وامانده و و رشکسته را باید چند روزی به حال خود بگذاریم تا از بی محلی و بی اعتنایی به مرز جنون برسند...
🌷 #شهید_محمد_جواد_باهنر
🔰نخست وزیر دولت #شهید_رجایی
🍃تولد : ۱۳۱۲ - کرمان
🍂شهادت : ۱۳۶۰/۶/۸ - تهران
🍁آرامگاه : تهران - گلزار شهدای بهشت زهرا سلام الله علیها
🔴کلامی از شهید باهنر
🌸ملت قهرمان ما تصمیم گرفته است خط #اسلام و #امام را رها نکند و صمیمانه در صحنه بماند تا حکومت و قوانین بر خط حاکمیت اسلام حفظ شود.
🌺برای ما شرق و غرب مطرح نیست. برای ما مسئله حقوق ملی و انسانی و آزادی و استقلال مطرح است. ما نمی خواهیم در حوزه اقتدار این و یا آن ابر قدرت قرار بگیریم. ما در هر حال برای مقابله و مقاومت آماده ایم و تسلیم در فرهنگ انقلاب ما راه ندارد.
🌼نیروی عظیمی در اختیار ملت است. این سرمایه نباید از بین برود. ما بایستی این #انقلاب را تا کسب پیروزی نهایی ادامه دهیم.
⚠️ این آمار واقعی است!
🔻جنایات باورنکردنی نظامیان هند در #کشمیر
🎙 روح_الله_رضوی:
🔹 در کشمیر بین ۷۰۰ هزار الی ۱ میلیون سرباز هندی حضور دارند. یعنی به ازای هر ۱۰ کشمیری یک سرباز تا بن دندان مسلح هندی! در ۳۰ سال اخیر، تعداد کشتهها در کشمیر ۱۰۰ هزار نفر بوده است!
🔸 به دلیل حضور سنگین نظامیان هندی، کشمیر به عنوان یکی از نظامیترین مناطق مسکونی در جهان شناخته میشود. نه غزه، نه افغانستان و نه عراق، هیچ کدام شرایطی مشابه کشمیر را ندارند.
🔹 بالغ بر ۳ هزار گور دستهجمعی در کشمیر کشف شده است. کشمیر ۸ هزار انسان مفقود الاثر دارد که اطلاعات آنها در اختیار هیچ نهاد حقوق بشری قرار ندارد.
🔸 پروندههای موارد متعدد تجاوزهای دستهجمعی در بازداشتگاههای کشمیر توسط هندیها هنوز باز هستند. خواهران و مادرانی که هتک حرمت شدند.
🔹 شاید اگر کشمیریها سلاح به دست گرفته بودند، هند در قبال جامعه جهانی پاسخی میداشت، اما این بلاها بر سر کسانی آمد که خیلی از آنها هیچ ربطی به عملیاتهای مسلحانه نداشتند.
#کشمیر_را_دریابید
#کشمیر_را_دریابید
#کشمیر_را_دریابید
✅کشمیر
◀️ایالت جامو و کشمیر به سه ناحیه تقسیم میشود: جامو، دره کشمیر و لِداخ. این ایالت دارای جاذبههای گردشگری بیشماری است. به «دره کشمیر» به سبب دورنماهای زیبا و رشتهکوههای شگفت، « بهشت روی زمین» گفته میشود و «جامو» به «محل معابد جذاب» معروف است که همه ساله صدها هزار زائر هندو آنها را زیارت میکنند. «لداخ» نیز به سبب کوههای دور از دسترس و زیبا و همچنین فرهنگ بودایی به « تبت کوچک» شهره است.
#کشمیر تنها نیست
1
◀️جمعیت این ایالت در سرشماری سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۲٬۵۴۸٬۹۲۶ نفر بودهاست.
◀️سرینگار با ۱٬۱۹۲٬۷۹۲ نفر و جامو با ۹۵۱٬۳۷۳ نفر پرجمعیتترین شهرهای این ایالت هستند.
◀️جامو و کشمیر تنها ایالت هند با اکثریت مسلمان است. ۶۷٪ جمعیت این ایالت پیرو اسلام هستند و در دره کشمیر این آمار به ۹۵٪ میرسد.
◀️این ایالت اجتماع پرتحرکی از هندوها، سیکها و بوداییها را داراست.
◀️ مردم جامو و کشمیر به زبانهای کشمیری، اردو، دوگری، پاهاری، بالتی، لاداکی، پنجابی، گوجری، و دادری صحبت میکنند. اما زبان اردو با الفبای اردو زبان اداری این ایالت است و اغلب مردم به زبانهای هندی و انگلیسی بهعنوان زبان دوم تکلم میکنند
#کشمیر تنها نیست
2
◀️بیشتر خاک این ایالت در رشته کوههای هیمالایا قرار گرفتهاست. این ایالت از شمال شرقی با جمهوری خلق چین مرزهای مشترک دارد و با ایالتهای هیماچال پرادش و پنجاب هند از جنوب و بخش تحت نظارت پاکستان ِ کشمیر معروف به کشمیر آزاد و گلگت-بلستان از غرب و جنوب غرب هممرز است
◀️جامو و کشمیر در گذشته بخشی از حکومتِ امیرنشین تحتالحمایهِ بریتانیایِ کشمیر و جامو بود. بر سر حاکمیت این منطقه بین کشورهای چین، هند و پاکستان مناقشه است و هر یک بخشهایی از آن را تحت کنترل خود دارند.
◀️ایالت جامو و کشمیر که پرجمعیتترین بخش کشمیر است تحت کنترل هند قرار دارد و توسط پاکستان بهنام کشمیر اشغالشده هند نامیده میشود.
◀️هندیها هم بهطور متقابل بخش پاکستانی کشمیر را کشمیر اشغالشده پاکستان میخوانند. منطقه اقصای چین در شمال کشمیر هم که تحت تصرف چین است مورد ادعای هند بوده و دولت هندوستان آن را جزو ایالت جامو و کشمیر میداند.
#کشمیر تنها نیست
3
✅منطقه کشمیر در سال ۱۳۲۰ میلادی برابر با ۶۹۹ هجری شمسی تا زمان یوسف شاه چک آخرین پادشاه مسلمان کشمیر، به مدت دو قرن یک کشور مستقل اسلامی بود، اما از سال ۱۵۸۶ میلادی و با نقض تعهد اکبر شاه مغول و دستگیری یوسف شاه چک توسط اکبر شاه مغول، به اشغال درآمد.
◀️در ادامه حاکمان مغولی هند، به مدت ۱۶۶ سال حکومت این کشور را در دست داشتند. سپس افغانها، کشمیر را از تسلط حاکمان مغول هند خارج کرده و خود ۶۷ سال بر این منطقه حاکم بودند. در ادامه سیکهای پنجاب، پس از بیرون کردن افغانها از کشمیر، به مدت ۲۷ سال بر این منطقه حکومت کردند. پس از اشغال کشمیر توسط سیکهای پنجاب، دوره استعمار انگلستان فرا رسید، هنگامی که انگلیسیها نتوانستند بر کشمیر مسلط شوند، با تاجر دوگره (قومی از هندوها) جامو معامله کرده و کشمیر پس از خارج شدن از دست سیکهای پنجاب، به مبلغ هفت و نیم میلیون سکه رایج آن زمان به تاجر دوگرههای جامو فروخته شد و دوگرا به مدت ۱۰۱ سال طی ۱۸۴۶ تا ۱۹۴۷ میلادی بر کشمیر حکومت کرد.
#کشمیر تنها نیست
4
◀️کشمیر در زمان تسلط بریتانیا بر شبه قاره هند، با وجودی که اکثر مردم آن مسلمان بودند، تحت حکومت فرمانروای هندو مذهب منطقه قرار داشت. هنگام تقسیم مستعمره هند به دو کشور مستقل هند و پاکستان، قرار بود سرزمینهای مسلماننشین به پاکستان و سرزمینهای هندونشین به هند واگذار شود، اما فرمانروای کشمیر شخصاً تصمیم گرفت سرزمین خود را در اختیار هند بگذارد.
#کشمیر تنها نیست
5
◀️هنگام برقراری آتشبس سال ۱۹۴۹، حدود یک سوم از سرزمین کشمیر، در تصرف پاکستان باقی ماند و هند نیز در سال ۱۹۵۴ انضمام رسمی بخش تحت کنترل خود - موسوم به جامو و کشمیر - را به خاک خود اعلام کرد. چند سال بعد مجدداً جنگ دیگری بین دو کشور رخ داد. بدین ترتیب که در سال ۱۹۶۵، حملات ارتش پاکستان در خط آتشبس، واکنش نظامی هند و عبور نیروهای هندی از خط مرزی دو کشور در ناحیه لاهور پاکستان را در پی آورد. جنگ دوم نیز سرانجام با میانجیگری روسیه خاتمه یافت و در ژانویه سال ۱۹۶۶، رهبران وقت دو کشور در تاشکند، موافقتنامهای را مبنی بر خروج نیروهای خود از خاک یکدیگر و تعهد به حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات دوجانبه امضا کردند. با این همه، بحران کشمیر و تیرگی روابط هند و پاکستان همچنان ادامه یافت.
#کشمیر تنها نیست
6
◀️جنگ سوم، در سال ۱۹۷۱ و در پی حمایت هند از شورش استقلال طلبان پاکستان شرقی در مقابل پاکستان اتفاق افتاد که نهایتاً به تشکیل کشور مستقل بنگلادش منتهی شد که آتشبس سال ۱۹۷۲ و شناسایی بنگلادش توسط پاکستان در سال ۱۹۷۴، به این بحران خاتمه داد. شورش و ناآرامی در کشمیر از سال ۱۹۸۹ شروع شد. آنچه که در این سال منجر به انتقال مبارزات مردمی به فاز نظامی شد، ناامیدی مردم کشمیر از دستیابی به حقوق اولیهشان از طرق سیاسی بود.
#کشمیر تنها نیست
7