🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸آموزش عملی تواضع و انتقادپذیری توسط والدین🔸
در روایت داریم که ««رَحِمَ اللهُ مَنْ اَهْدَی اِلَیَّ عُیُوبی»»؛ خدا رحمت کند کسی را که عیب مرا به من هدیه کند؛ اگر کسی میخواهد برای من گل بیاورد، گل او این باشد که بگوید: آقا! من این نکته را در زندگی شما دیدهام؛ این عیب را میخواهم بگویم. اگر شما میخواهید به امام جمعهتان هدیه بدهید، بگویید: این مدت ما آمدیم صحبتهای تو را گوش کردیم و حالا میخواهیم گلی برایت بفرستیم. آقا! این صحبتت این اشکال را دارد یا صحبتهایت برای ما کمی سنگین است یا سطحش پایین است. این بهترین هدیه است. اینکه شعار بدهند: «صل علی محمد...»، هدیه نیست. اینکه انسان را کمک کنند، هدیه است. اینکه عیب کسی را به او بگویند، خدمت است؛ چون فردای قیامت، انسان از چه کسی تشکر میکند؟ از کسی که تعریفش کرده یا از کسی که عیبش را برطرف کرده؟
به بچههایتان بگویید: اگر عیب مرا به من بگویید، من به شما دعا میکنم. این میشود تواضع؛ این میشود دوری از تکبر؛ این میشود دروازۀ بهشت، نه اینکه انسان در خانه بگوید: من بابا هستم؛ من بزرگتر هستم؛ من ارشد هستم؛ هرچه من میگویم، باید بشود؛ بچه غلط میکند به من حرفی بزند!
📖 راه رشد، جلد چهارم، صفحه ١٣۴
فؤاد ایزدی تحلیل انتخابات آمریکا.mp3
10.79M
⭕️تحلیل انتخابات امریکا
🎙دکتر فواد ایزدی
ظریف، دولت در سایه
یا دولت در دولت پزشکیان!؟
🔹روزنامه زنجیرهای هممیهن، از محمدجواد ظریف به عنوان «دیپلمات در سایه» یاد کرد و با کلیشهای خواندن موضع مقامات رسمی دولت درباره انتخابات آمریکا مدعی شد: موضعگیریهای ظریف پس از انتخاب ترامپ میتواند مبنای یک استراتژی در شرایط جدید باشد(!)
🔹هممیهن در یادداشتی با عنوان دیپلمات در سایه نوشت:
🔻"همهچیز دست به دست هم داده تا ظریف، نقشی متمایز در راستای منافع ملی ایفا کند. عموم مقامات رسمی با انتخاب مجدد ترامپ ترجیح دادهاند در قالب جمله کلیشهای «برای ما فرقی نمیکند که چه کسی رئیسجمهوری آمریکا باشد» از کنار این موضوع گذر کنند؛ که البته با توجه به حساسیت موجود، شاید بتوان به آنان حق داد.
🔻اما تنها کسی که در این میان واکنشی متفاوت از خود نشان داد، معاون راهبردی رئیسجمهور بود که خطاب به ترامپ گفت: «آقای ترامپ باید نشان بدهد سیاستهای غلط گذشته را دنبال نمیکند. حتماً متوجه شده که سیاست فشار حداکثری، باعث شد که ایران غنیسازیاش از 3/5 درصد به ۶۰درصد برسد و تعداد سانتریفیوژها نیز افزایش پیدا کند. ایشان اهل محاسبه است، باید چرتکه بیندازد، ببیند که آیا کماکان میخواهد آن سیاست زیانبار را ادامه بدهد یا عوض کند.
🔻این پالسهای ارسالی از سوی ظریف که نشان میدهد که ظریف با درک درست از جایگاه ویژه خود در این برهه حساس، به جای انفعال و سخنان کلیشهای، به دنبال زمینهسازی برای گرهگشایی و هزینهکرد از حیثیت خود است. اظهارات چند روز اخیر او پس از پیروزی ترامپ نیز نشاندهنده آن است که وی با همه مخاطرات و ناملایمات محتمل، آماده این نقشآفرینی و ایفای رسالت تاریخی خود است».
🔹کنایه روزنامه هممیهن به «مواضع کلیشهای»، در واقع تخطئه رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و تلاش برای ایجاد دولت در دولت است؛ چه اینکه آقای پزشکیان تاکید کرد: «برای ما هرگز تفاوتی ندارد که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده است، چرا که کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی باعزت و عظمت متکی است».
🔹آقای عراقچی هم در گفتوگو با اشپیگل تاکید کرد: «انتخابات آمریکا برای ما اهمیتی ندارد. ما سیاستهای خودمان را دنبال میکنیم».
نوشابه باز کردن برای ظریف و تملقهای نچسب نسبت به وی در حالی است که در دوران وزارت ظریف، هم برجام به بدترین شکل ممکن تدوین شد که نتیجه آن واگذاری امتیازات نقد در مقابل وعدههای نسیه و نقض عهدهای فاحش دولت اوباما بود؛
🔹و هم ترامپ توانست بدون هیچ هزینهای از توافق خارج شود و نزدیک سه سال، دولت روحانی را به انجام یکطرفه تعهدات وادار کند و اگر قانون اقدام متقابل مجلس نبود، این بیگاری همچنان ادامه پیدا میکرد. در این دوره، شمار تحریمها در مقایسه یا پیش از برجام، بیش از دو برابر شده بود!
🔹از سوی دیگر، سخنان ظریف در فاکتور کردن غنیسازی 60درصدی، در حالی است که ظریف پیش از این به همراه روحانی، به قانون اقدام متقابل مجلس حمله کرده بود و غنیسازی 60درصدی یکی از الزامات همین قانون بازدارنده بود.
🔹در حالی که ترامپ، برجام را بههم زده و دولت بایدن هم حاضر به ارائه تضمین و لغو معتبر تحریمها نبود و مذاکرات احیای برجام نیز به همین علت به بنبست رسید، آقای ظریف در تبلیغات انتخاباتی ادعا کرد: «اگر قانون اقدام راهبردی مجلس نبود، میتوانستیم با بایدن توافق را احیا کنیم».
🔹این نکته هم شایان ذکر است که دولت ترامپ برای مذاکره با دولت روحانی و تیم ظریف، 13 شرط توهینآمیز گذاشته بود. هنگامی هم که ظریف چهار با اشپیگل مصاحبه کرد و تداعی درخواست مذاکره از آن گفتوگو شد، ترامپ پاسخ داد: نه مرسی!
🔹حالا بعد از چهار سال، روزنامه هممیهن، همان روند موهن و پرخسارت را به عنوان شاهکار دوره وزارت ظریف معرفی میکند و ضمناً پیشنهاد دور زدن پزشکیان و عراقچی توسط ظریف را میدهد!
💢روزنامه کیهان
❌ تحلیل ویژه
⏪تدوام وقوع رخدادهایی همچون برهنه شدن زنان، خودکشی دختران جوان، مسومیت دانشآموزان در مدارس، درگیری بین افراد باحجاب و بیحجاب، انتشار فیلمهای غیراخلاقی، فعالیتهای هیجانی دختران(تکچرخ زدن با موتور و ...) ذیل مسئله و موضوع کلی زنان، حجاب و عفاف
بررسیها حول موضوعات فوق حاکی از این است که اقدامی برنامهریزی شده در داخل کشور همزمان با وجود تنش بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی با تمرکز بر سلب آرامش روانی جامعه، ایجاد اختلال در تصمیمات حاکمیتی در برابر مسائل کلان نظام، ایجاد انحراف در تفکر و ذهنیت مسئولین نظام از مسائل اصلی و ... در حال پیگیری میباشد.
🔰 صحبتهای رهبری برای بهمن ماه 1402 هست ، یعنی چندماه قبل شهادت شهید رئیسی عزیز
👈 صریحا از بحث ناترازی انرژی نام می برند و گله می کنند. یعنی اینطور نیست که این ناترازی یک شبه ایجاد شده باشد !!!
👆 صحبت های ثابتی را هم مشاهده می کنید ! فیلمش هم موجود هست که در خرداد ماه امسال اعلام کرده قطعی های برق خواهیم داشت ، ان زمان که هنوز دولت شهید عزیز روی کار بود !!
❌ من و شما اگر در تحلیل های خودمان انصاف نداشته باشیم ، مطمئن باشید توان اقناع مردم را نخواهیم داشت و همچنین توان جذب کردن طیف مخالف خود را !
👌ناترازی بوده و هست ، شروع این ناترازی جدی از دوره #حسن_روحانی بوده ، به دلیل عدم توجه جدی به نیروگاه سازی. و این خسارت 8 ساله را دولت شهید رئیسی عزیز در حد توان در این سه سال در حال رفع آن بود و سرمایه گذاری های خوبی هم شد برای ساخت نیروگاه ، اما خب قطعا خرابی 8 ساله ، با 3 سال درست نمی شود !!!
👈 فیلم وزیر دولت شهید رئیسی ( وزیر نیروی فعلی) هم هست که خودشان به ناترازی انرژی اشاره می کنند.
👈 هم از رهبری سند آوردیم ، هم از ثابتی که خیلی از دوستان ایتایی طرفدار او هستند !!!
انصاف در مسائل سیاسی نداشته باشیم ، توان تحلیل درست و بحث در مناظرات را نخواهیم داشت ، از ما گفتن !
❌ روند حل ناترازی در دولت شهید رئیسی با سرمایه گذاری روی ساخت نیروگاه شروع شد اما به معنی حل مشکل نبود ، چون صحبت رهبری برای فقط چندماه قبل شهادت هست !
این روند شروع شد و حالا باید دید دولت جدید آیا آن روند را ادامه می دهد یا خیر...
🔴پزشکیان: مردم هرگز از من دروغ نخواهند شنید !
♦️رئیسجمهور در دیدار جمعی از اقتصاددانان:بنده به مردم قول میدهم که در این مسیر صادقانه با آنها سخن بگویم و به آنان اطمینان میدهم که همانگونه که تاکنون هیچگاه دروغ نگفتهایم، پس از این نیز هرگز از من دروغ نخواهند شنید.
♦️برای نجات کشور از مشکلات پیشرو راهی جز این نداریم که همه دست به دست هم دهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اژهای: از ماموریتهای نظامی و امنیتی برای از بین بردن تروریستها حمایت کامل میکنیم
♦️در مورد امنیت جای بحث نیست، وقتی امنیت نباشد خیلی از مسائل تحت تاثیر قرار میگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 مراسم چهلم شهید سید حسن نصرالله در کربلای معلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبتی کسی که حتی شاهد وصیت و دفن #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها بود
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت سالروز جنگ جمل
مهم ترین مبنایی که لیبرالها برای قطعی یا گرون کردن برق دارن اینه که توی خونه برق هدر میره اما در کارخونه تبدیل به تولید میشه!
لیبرالها می گویند کاری که زن در خانه انجام میده بی ارزشه ولی کاری که در کارخانه انجام میده با ارزشه.
این ایدئولوژی است که پشت واژه علم پنهانش میکنند
▪️قیمت دلار دولتی را بالا میبرند
▪️تخصیص ارز کالاهای اساسی را کاهش میدهند
▪️برخلاف وعدههای انتخاباتی حقوق کارمندان را به اندازه تورم افزایش نمیدهند
▪️از تأمین برق شهری آنهم در زمستان عاجز هستند
▪️دمادم از ارزانی بنزین گلایه میکنند
در عوض
🔹وعده رفع فیلتر میدهند
🔹واردات آیفون را آزاد میکنند
🔹برای واردات خودرو، ارز تخصیص میدهند
#مارابهرختوچوبشبانیفریفتهاند...
💠 احمد نبویان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا وقتشه که اون فیلم یک دقیقه ای سخنرانی معروف هاشمی ????? درباره لزوم قطع بودجه نظامی کشور رو مجدد ببینیم؛ حتما اینبار چیزای خیلی جدیدتری از این صحبتهای هاشمی دستگیرمون میشه!!
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ایستاد تو سالن کنفرانس سران
گفت: «نیروهای نظامی بیشترین بودجه رو میبرند! ژاپن و آلمان اگر پیشرفت کردند برای اینه که ارتش هاشونو کنار گذاشتند!!
دنیای فردا دنیای گفتمانه و این راه در دولت دوم آقای روحانی باز شده!»
کل سال سران ایستاده تشویقش کردند!
✍️ البته اینو عرض کنم که بودجه نظامی آلمان و ژاپن از ایران بیشتره
میدونید کی ایستاد و نگذاشت ملت ایران و ملت های منطقه گوشت دم توپ بشن؟!
رهبر معظم انقلاب سید علی خامنه ای!❤️
آقا ایستاد فرمود: «آنهایی که این حرف و زدند یا احمق هستند یا خائن!»
اگر الان بر بام افتخار قدرت منطقه ایستادیم بابت رهبری آن پیر فرزانه است!
✍️مرحوم استاد #فاطمی_نیا :
اين همه در اينترنت و كتاب ميگردی كه ببينی آيت الله قاضی چه گفت ؟! آيت الله بهجت چه دستورالعملی برای سلوك داد؟! فلان عارف چگونه به مقامات رسيد؟!اين همه دنبال استاد هستی و اين در و آن در ميزنی ، چه شد آخر؟! به كجا رسيدی؟!
قدم اول ، ترك معصيت است ! نمی گويم معصوم شويد، اما به اندازه خودتان تلاش كنيد. ای جوان عزيز كه به دنبال سير وسلوك می باشی ، تو هنوز با پدر و مادرت تند هستی ، به ديگران پرخاش ميكنی ، آن وقت انتظار داری سالك الی الله هم بشوی؟! اگر ملاحسينقلی همدانی (ره) هم از قبر بيرون آيد و استاد سير وسلوكت تو شود ، اگر عاق والدين باشی ، به جائی نمی رسی !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•🇮🇷🔥•
♥️ رهبر انقلاب:
چند سال پیش میگفتند
که تجهیزات موشکی و پهپادی
ایران فتوشاپ است!
#وعده_صادق 🇮🇷
#انتقام_سخت 👊
#ایران
❌ شبهه ۱۱۷۹
شبهه ای در فضای مجازی در حال انتشار است به این مضمون که حقوق معلمان در زمان شاه حدودا ۵۶۰ تومان بوده و چون سکه ۱۱۳ تومان بوده، به پول امروز معلمان زمان شاه حدود ۱۳۰ میلیون حقوق میگرفتند!
✅ پاسخ
همانگونه که بارها گفته شده اینگونه مقایسه های تک عنصری در موضوع اقتصاد، مغالطهای آشکار است. هیچگاه یک کالا نمیتواند ملاک وضعیت اقتصادی فرد، گروه یا یک جامعه باشد. باید قدرت خرید را نسبت به سبدی از کالاهای اساسی مورد محاسبه قرار داد.
بر اساس آنچه در روزنامه اطلاعات مورخ ۲۹ دیماه ۱۳۵۰ ( همان سالی که شبهه افکن ادعا میکند معلمان معادل ۱۳۰ میلیون امروز حقوق میگرفتهاند!) آمده:
🔸60 درصد دبیران و معلمان یخچال ندارند
🔸30 درصد تلویزیون ندارند
🔸 10 درصد دبیران و معلمان توانایی خرید نقدی دارند
🔸چهل تا هفتاد درصد درآمد ماهیانه صرف پرداخت قسط ها می شود
✅ مقایسه قدرت خرید معلمان زمان شاه با حال
1⃣ مرغ
🔹 طبق سندی که خود شبهه افکنا منتشر کردهاند، حقوق دبیران زمون شاه حدود ۵۵۰ تومان است. مرغ هم کیلویی 10 تومان
📚روزنامه اطلاعات، 28 دی 1350
🔸اجازه بدید با حال مقایسه کنیم(با تقسیم حقوق بر قیمت مرغ) 👇
💶فرض کنیم حقوق دبیران با سابقه در حال حاضر حدود ۱۰ میلیون باشد
🐤و مرغ هم کیلویی ۸۰ هزار تومان باشد
🔴نسبت قدرت خرید دبیران زمون شاه (500 تقسیم بر 10) 50 برابر است
🔴نسبت قدرت خرید حال حاضر (۱۰ میلیون تقسیم بر ۸۰ هزار) بیش از 100 برابر است
🔵یعنی قدرت خرید معلمان فعلی 2 برابر زمون شاه است.
2⃣ برنج
🔹 زمان شاه برنج تایلندی کیلویی ۶ تومان
🔸اگر حقوق (۵۵۰) رو بر قیمت برنج (۶) تقسیم کنیم حدودا می شود ۹۰
👈به عبارتی قدرت خرید معلمان برای برنج تایلندی زمون شاه ۹۰ است.
🔻الان فرضا کیلویی 40 هزار تومان با تقسیم حقوق (۱۰ میلیون ) بر قیمت برنج (40 هزار) عدد 250 بدست می آورد.
👈یعنی قدرت خرید معلمان حال حاضر برای برنج تایلندی 250 است
⚠️یعنی قدرت خرید فعلی ۳ برابر شده
3⃣ دلار
❇️حکم معلم تازه استخدام زمان شاه: ۵۶۴ تومان
💵دلار سال ۱۳۵۰ : ۷ تومان
💰معلم می تواند ۸۰ دلار بخرد
❇️حکم معلم تازه استخدام سال ۱۴۰۲: ۹،۸۰۰،۰۰۰ تومان
💵دلار سال ۱۴۰۲ : ۵۰ هزار تومان
💰معلم می تواند ۲۰۰ دلار بخرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئله اصلی مردم معیشت و اقتصاد است
♨️برخی برای مهندسی افکار عامه مردم، مسائلی دست چندم مانند رفع فیلترینگ و آزاد سازی واردات آیفون را به عنوان مسئله اصلی مردم بیان میکنند.
🔹رهبر انقلاب با تبیین این ترفند نخنما شده می فرمایند «مسئله اصلی مردم، فضای مجازی و ارتباط با فلان کشور نیست»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پست_ویژه
💎وظایف ما در برابر پدر و مادر چیست؟
⬅️ احکام به زبان خیلی ساده🔻
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸از کجا بفهمیم که در مسیر صحیح هستیم؟🔸
مسافری که به سوی مقصد حرکت میکند، راه نرفته را پیش رو میبیند؛ اما اگر پشت به مقصد بایستد، مسیر طی شده را خواهد دید.
کسی که رفتهها و کردههای خود را میبیند، باید باور کند که در حال اشتباه است و پشت به مقصد ایستاده و کسی که نرفتهها و نکردهها را مینگرد، شک نکند که رو به مقصد ایستاده و در مسیر صحیح قرار دارد. پس اگر مقداری عُجب در عمل کسی پیدا میشود، نشانۀ آن است که دارد پایین میآید و تنزّل میکند. چنین فردی باید به خدا پناه ببرد و توجهش به آن کارهایی باشد که انجام نشده است تا مبادا غرور پیدا کند.
📖 تمثیلات اخلاقی، جلد یکم، صفحه ۴٠