♻️وظیفه دانشگاه و دانشجویان؛ دره وسیع علمی را پر کنید
🔶یک ملت، با اقتدار علمی است که میتواند سخن خود را به گوش همه افراد دنیا برساند؛ با اقتدار علمی است که میتواند سیاست برتر و دست والا را در دنیای سیاسی حائز شود.
🔷 اقتصاد هم به دنبال اینها به دست میآید؛ پول تابع تواناییهاست. امروز اینطوری است؛ علم را میشود به پول تبدیل کرد و از لحاظ اقتصادی هم قوی شد. این، جایگاه علم است.
🔷 ما از علم عقب ماندیم. نهفقط در دوران پنجدوهساله منحوس پهلوی (که البته در این دوران، از لحاظ عمق علمی، پدر این مملکت را درآوردند.
🔶حالا خود تحلیل این مسئله، یک تحلیل تاریخیاجتماعی است و یک مسئله مهمی است) بلکه از قبل از آن. دوران قاجاریه و پهلوی مظهر این عقبماندگی علمی است.
🔷 ما حالا داریم تلاش میکنیم که بتوانیم این دره وسیع را پُر کنیم. وظیفه دانشگاه در این کشور، این است که این دره علمی را پُر کند. هر چه میتوانید، علم بیاموزید.
(امام خامنهای، 29/10/1384)
۱۶ آذر روز دانشجو گرامی باد!
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 روایت دکتر سلیمانی دانشمند ایرانی از زندانی شدن در آمریکا
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دانهدرشتها پشت میلههای زندان| اینجا کسی مصونیت ندارد
منتظری 1.pdf
395.9K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۱۰۱)
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
⛔️⛔️⛔️⛔️
⛔️⛔️⛔️
⛔️⛔️
⛔️
💠فصل دوم_خواص بی بصیرت💠
۲)معاصر:
❌ #حسینعلی_منتظری ❌
( قسمت اول )
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت حمله به متدینین و مخالفت با حجاب...
استاد خانمحمّدی
#پویش_حجاب_فاطمے
#تاریخ_بدانیم
👇👇👇👇👇
📌چرا ۱۶ آذر روز دانشجو نامگذاری شد؟
🗓۱۶ آذر ۱۳۳۲
در تاریخ ۲۴ آبان اعلام شد که نیکسون معاون رئیس جمهور #آمریکا از طرف آیزنهاور به #ایران می آید. نیکسون به ایران می آمد تا نتایج «پیروزی سیاسی امیدبخشی را که در #ایران نصیب قوای طرفدار تثبیت اوضاع و قوای آزادی شده است» (نقل از نطق آیزنهاور در کنگره #آمریکا بعد از کودتای ۲۸ مرداد) ببیند. در مقابل دانشجویان مبارز دانشگاه نیز تصمیم گرفتند که در فضای حکومت نظامی بعد از کودتای سیاه، هنگام ورود نیکسون، نفرت و انزجار خود را به دستگاه کودتا نشان دهند.
🔻دو روز قبل از آن واقعه تلخ (۱۴ آذر) زاهدی تجدید رابطه با #انگلستان را رسما اعلام کرد و قرار شد که «دنیس رایت» ، کاردار سفارت #انگلستان ، چند روز بعد به #ایران بیاید. از همان روز ۱۴ آذر تظاهراتی در گوشه و کنار به وقوع پیوست که در نتیجه در بازار و دانشگاه عده ای دست گیر شدند. این وضع در روز ۱۵ آذر هم ادامه داشت. و بیشتر اعتراض ها از دانشکده پزشکی و داروسازی و حقوق و علوم آغاز شد. صبح شانزده آذر، هنگام ورود به دانشگاه، دانشجویان متوجه تجهیزات فوق العاده سربازان و اوضاع غیر عادی اطراف دانشگاه شده، وقوع حادثه ای را پیش بینی می کردند.
🔻فضا بشدت آبستن حوادث و درگیری بود. بعد از گذشت مدتی برای جلوگیری از تنش و درگیری چندین دانشکده تعطیل اعلام شد و در ادامه سراسر دانشگاه به دستور رییس دانشگاه تعطیل گردید. نیروهای نظامی رژیم که بشدت رفت و آمد دانشجویان را کنترل کرده و در این بین عده ای را نیز دستگیر نموده بودند, با حضور در کلاس یکی از اساتید دانشکده فنی (مهندس شمس استاد نقشه کشی) زمینه اعتراض را در کلاس درس ایجاد کردند.
🔻آنان قصد داشتند دو دانشجو را که ظاهرا به حضور نظامیان در دانشگاه اعتراض داشتند را دستگیر نمایند. دستگیری دو دانشجو کلاس را به هم زده، دانشجویی دیگر بر روی نیمکت کلاس فریاد می زند: "آقا ما چقدر بی عرضه هستیم. چقدر بدبخت هستیم. این کلاس نیست، این درس نیست.
🔻یک عده ای بدون اینکه از استاد و از کادر دانشگاه اجازه بگیرند وارد کلاس می شوند و هیاهو در می گیرد. تف به این کلاس و تف به این مملکت!" دانشکده فنی به هم می ریزد و در محاصره کامل نظامیان قرار می گیرد و به یکباره فرمان آتش صادر شده و دانشجویان در صحن طبقه اول به خون می غلطند عده ای زخمی شده و در این میان سه دانشجو به نامهای قندچی و بزرگ نیا و شریعت رضوی به شهادت می رسند.
🔻همان روز ۱۶ آذر پلیس توسط رادیو اعلام کرد: "عده ای از دانشجویان در کلاسهای درس نشسته بودند و به پلیس چهره خشنی نشان می دادند و پلیس را مسخره می کردند و این باعث شده که پلیس به واکنش بیفتد. پلیس قصد زدن دانشجویان را نداشت ولی دانشجویان به پلیس حمله کردند و می خواستند اسلحه شان را بگیرند. پلیس در قالب دفاع این کار را کرده و قصدش زدن دانشجویان نبوده است." فردای آن روز شاه تیمسار مزینی را برای دلجویی به دانشگاه می فرستد تا خودش را از این گناه و تقصیر تبرئه کند. وی با خانواده های شهدا ملاقات می کند و در دانشگاه به ظاهر از اساتید و روسا عذرخواهی می کند.
🔻دو روز بعد از واقعه ۱۶ آذر، نیکسون به #ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود دکترای افتخاری حقوق دریافت کرد. روز ۱۶ آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت گردیده است.
یاد حدیثی افتادم که شناخت منافق از پیدا کردن مورچه سیاه روی صخره سیاه در شب تار سخت تر است !
#مطالبه_از_شورای_نگهبان
#درست_انتخاب_کنیم
#حجاب_عفاف
🖋️ آتش به اختیار
🗳 منشور انتخابات
۱. برخی نامزدهای مجلس، هم اکنون نماینده هستند، اگر گفتند در مجلس بعد چنان خواهم کرد، بپرسید چهارسال وقت داشتید، چرا تا الان کاری نکردید؟
۲. حقوق چهارسال نماینده حدود ۵۰۰ میلیون است. نامزدها هزینههای میلیاردی امروز را با رأی فروشی در مجلس و زدوبند با اصحاب قدرت جبران خواهند کرد.
۳. وظیفه مجلس نظارت و قانونگذاری است. وعدههای اجرای پروژههای شهری یا ملی که به ترتیب در اختیار شورای شهر و دولت است را بگذارید پای بیسوادی یا دروغگویی یک نامزد که در هر دو حال نافی صلاحیت او است.
۴. برای شناخت نامزدها، به خانواده، اعضای ستاد، موافقان و مخالفانشان توجه کنید.
۵. تمایل نامزدها به کلی گویی و تکرار مفاهیم است. برای شناخت آنان و سنجش عیار اعتقادشان به شعارها، درباره این افراد و موضوعات به صورت مصداقی پرسش کنید: روحانی، لاریجانی، برجام، FATF.
۶. از نامزدهای شهر خود برای مناظره با یکدیگر دعوت کنید، سطح دانش و بینش افراد بهتر سنجیده میشود.
۷. وعدههای نخنمایی چون تقسیمات استانی، مبارزه با گرانی و ساخت پروژههای عمرانی از رایجترین شعارهای نامزدها و خارج از اراده و اختیار فردی آنان است؛ اینبار را دیگر فریب نخورید!
۸. برنامه هرچقدر هم خوب باشد، ستادها مینویسند و دست فرد میدهند. به سوابق و کارنامه افراد دقت کنید.
۹. هر فرد همانطور نمایندگی میکند که کاندیداتوری کند. زدوبند و فریب این ایام تا پایان نمایندگی امتداد خواهد داشت.
۱۰. وضع امروز کشور نتیجه رأی دیروز ما و بازی در زمین پدرخواندههای شهر و رؤسای طوایف است. رأی ندادن یا بد رأی دادن اوضاع را بدتر میکند. تنها راه انتخاب شایستگان است.
احمدقدیری
#درست_انتخاب_کنیم
🖋️ آتش به اختیار