۸۸ و فتنه جمل یکی است، در فتنه جمل نام حاکم اسلامی حضرت علی (ع) است و در فتنه ۸۸ نام حاکم اسلامی سید علی (ع) خامنهای است، یادآور شد: شباهت نهم این است که رنگ انتخابی از سوی دشمنان اسلام، در فتنه جمل و فتنه ۸۸ رنگ سبز است، عقبه فتنه جمل کاخ سبز معاویه بود.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان تشریح کرد: در هر دو فتنه، بیشترین بهره عاید کسانی شد که در صحنه اجرایی نبودند، در فتنه جمل بالاترین بهره جنگ جمل از آن معاویه و در فتنه ۸۸ هم آمریکا و ایادی آن بیشترین بهره را بردند.
وی یکی از نکات قابل توجه، را امر نفوذ ایادی فتنه ۸۸ در جامعه اسلامی و قرار گرفتن در منصبهای دولتی دانست و گفت: بسیاری از مشکلات امروز کشور، حاصل تفکر دولتمردانی است که در فتنه ۸۸ رئیس ستادهای انتخاباتی فتنه گران بودند.
ابطحی بیان کرد: برای ساختن یک کشور باید آجر آجر اقدام کرد، ولی برای خراب کردن میتوان با بلدوزر یک روزه اقدام کرد، آثار امید از تلاش دولت جدید آرام آرام در جامعه اسلامی مشهود است.
استاد حوزه، شباهت یازدهم فتنه ۸۸ و فتنه جمل را تردید و شک خواص دانست و ابراز داشت: به تعبیر رهبری، خواص در فتنه ۸۸ مردود شدند، به تعبیر امام علی (ع) حق و باطل را نمیتوان با لباس، ظاهر و سابقه گذشتهی افراد شناخت، باید به جای افراد شناس، حق شناس و باطل شناس باشیم.
ابطحی اظهار کرد: یکی از تدابیر حکیمانه رهبری در فتنه ۸۸ این بود که رهبری مهلت دادند تا مردم خود به شناخت از افراد برسند و حماسه ۹ دی حاصل این شناخت و بصیرت بود.
وی بیان کرد: شباهت دوازدهم بین فتنه ۸۸ و جمل این است که با پایان فتنه، نتیجه منجر به تضعیف و حذف عوامل میدانی از صحنه سیاسی و شفافتر شدن زوایای پنهانی و پشت پرده و عوامل اصلی شد، در فتنه ۸۸ و در زمان ۹ دی، فتنه گران سقوط کردند و عوامل میدانی به کلی از صحنه سیاسی حذف شدند و در فتنه جمل عایشه، طلحه و زبیر تا آخر عمر دیگر منزوی شدند.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان عنوان کرد: شباهت سیزدهم، شکسته شدن فضای سلطه هر دو فتنه در ماه محرم است، در فتنه جمل، مردم اوج خباثت بنیامیه را در محرم ۶۱ فهمیدند و در فتنه ۸۸ مردم، اوج خباثت فتنه گران را در ماه محرم ۸۸ و در حمله فتنه گران به عاشورا دیدند
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد اصفهان تبیین کرد:
۱۳ شباهت فتنه ۸۸ با فتنه جمل
حوزه / حجت الاسلام و المسلمین ابطحی گفت: اگر چنانچه تاریخ اسلام و انقلاب را بررسی کنیم، وجوه شباهتهایی بین فتنه ۸۸ با فتنه جمل که در سال ۳۶ هجرت در زمان امیرالمومنین (ع) اتفاق افتاد را مشاهده میکنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد صادق ابطحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، به بهانه سالروز حماسه عظیم ۹ دی اظهار کرد: حادثه ۹ دی و بلکه فتنه ۸۸ سرآغاز یک فتنه بزرگی بود که کشور را در سراشیب سقوط قرارداد.
وی تصریح کرد: اگر چنانچه تاریخ اسلام و انقلاب را بررسی کنیم، وجوه شباهتهایی بین فتنه ۸۸ با فتنهای که در سال ۳۶ هجرت یعنی در زمان امیرالمومنین (ع) جنگ جمل اتفاق افتاد.، را مشاهده میکنیم.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان عنوان کرد: به تعبیر رهبری کسانی که زیر پرچم پیامبر اکرم (ص) بودند با افرادی که زیر پرچم امیرالمومنین (ع) قرار داشتند، متفاوت بود، افرادی که زیر بیرق رسول الله بودند، همه مسلمان و افراد خودی و دشمن مشخص بودند و تقابل بین اسلام و کفر بود، اما قرار داشتن زیر پرچم امیرالمومنین (ع)خیلی مهم بود، چرا که دشمنان حضرت علی (ع)اهل نماز و روزه، قرائت قرآن و نماز شب بودند و به تعبیر تاریخ در جنگ صفین، پیشانی دشمنان حضرت علی (ع) از عبادت پینه بسته بود.
استاد حوزه افزود: خیلی از افراد در زمان حضرت علی (ع) به دلیل پیچیده شدن همین شرایط زمانه، نتوانستند حق و باطل را از هم تمیز دهند.
ابطحی در توصیف سختی تشخیص حق و باطل در زمان امیرالمومنین (ع) گفت: روزی شخصی خدمت امام علی (ع) رسید و گفت، یا علی (ع) به من شمشیری بدهید که بتوانیم با آن فرق بین حق و باطل را تشخیص دهیم.
وی با بیان اینکه فتنهای که در سال ۸۸ رخ داد و ادامه آن به ۹ دی ختم شد، با فتنه جمل شباهتهایی دارد که در نهایت به غبار آلود شدن فضای جامعه اسلامی منجر شد، عنوان کرد: اولین وجوه شباهت بین دو فتنه ۸۸ و فتنه جمل، زمان ایجاد آن است چراکه از زمان خروج طلحه و زبیر از مدینه و ایجاد فتنه جمل و سپس به زمین خوردن شتر عایشه ،۲۰۲ روز به طول انجامید و دوران فتنه ۸۸ هم از روز انتخابات ۲۲ خرداد تا ۹ دی ۸۸ به مدت ۲۰۲ روز به طول انجامید.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان اذعان کرد: دومین شباهت این است که علت ایجاد فتنه ۸۸ و فتنه جمل به علت نارضایتی فتنه انگیزان از نتایج انتخابات و رأی مردم بود، در زمان امیرالمومنین (ع) مردم بعد از کشته شدن عثمان به درب خانه حضرت علی (ع) آمدند و طلحه و زبیر، اولین کسانی بودند که نسبت به انتخاب مردم برای خلافت امیرالمومنین (ع) به سرکردگی عایشه اعتراض کردند.

وی اضافه کرد: یکی از نکات جالب در هر دو فتنه ۸۸ و فتنه جمل این است که آغاز فتنه در هر دو، یک زن بود، در فتنه جمل به سرکردگی عایشه آغاز شد و در فتنه ۸۸ هم با صحبتهای یک زن در جماران که ادعا میکند اگر میرحسین موسوی رأی نیاورد تقلب شده و مردم به خیابانها بریزند، آغاز میشود.
ابطحی ابراز کرد: وجه شباهت دیگر این است که در هر دو فتنه، فتنه انگیزان نیت اصلی خود را انکار میکردند و به دروغ مباحث دیگری را مطرح میساختند، یکی از شعارهای فتنه ۸۸ این بود، انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است، در فتنه جمل هم خونخواهی عثمان بهانه ولی ساقط کردن حضرت علی (ع) هدف اصلی بود.
وی ادامه داد: شباهت دیگر هر دو فتنه این است که فتنه انگیزان در هر دو فتنه، فتنه انگیزان به مخالفت به امری برخاستند که تا پیش از فتنه، خود با آن موافق بودند، عایشه خود، از اولین افرادی برای کشته شدن عثمان بود، ولی بعد از کشته شدن عثمان به خونخواهی آن برخاست.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان با تاکید بر اینکه ملحق شدن ریزشیها به جریان فتنه، وجه شباهت دیگری است که در هر دو فتنه رخداد، گفت: در جمل تمام کسانی که از حضرت علی (ع)کینه و دشمنی داشتند، دور شتر عایشه جمع شدند و در فتنه ۸۸ نیز تمام ضد انقلابیون و افرادی که اعتراضی به انقلاب و ولایت داشتند، دور هم بودند.
استاد حوزه تصریح کرد: شباهت ششم فتنه جمل و فتنه ۸۸ این است که اتکای تبلیغاتی فتنه گران به سابقه قرابت خویش با بنیانگذار حکومت اسلامی بود، در فتنه جمل، عایشه ادعای زن پیغمبر بودن، زبیر، پسرعمه پیغمبر و طلحه ادعای صحابه رسول الله را داشتند و در فتنه ۸۸ هم فتنه گران خود را نخست وزیر امام، منسوبین امام و خط امام معرفی ساختند.
ابطحی توضیح داد: شباهت هفتم اینکه، مانور تبلیغاتی فتنه گران با تمسک به آل محمد (ص)رخداد؛ عایشه، مو، لباس و نعلین رسول الله را به میدان جنگ آورد و در فتنه ۸۸ هم فتنه گران با انداختن شال سبز و انتخاب رنگ سبز سیادت رسول الله برای خود آبرو ساختند و دیگران را فریب دادند.
وی با بیان اینکه شباهت دیگر این است که نام حاکم اسلامی در فتنه
*راز و رمز حجاب و بی حجابی*
شاید ۲۰ سال پیش کسی به مخیلهاش هم نمی رسید روزی در خیابانهای شهر، دخترانی را مشاهده کند که آن سالها مردم شاید آنها را در سالن های عروسی هم نمی دیدند... دخترانی بزک کرده با موهای پف کرده و بیرون ریخته و مانتوهایی کوتاه و تنگ و جلوباز و شلوارهایی تنگتر! این روند ۲۰ سال طول کشید تا به اینجا رسید. استعمار و استکبار صبر و حوصله زیادی دارد، بر عکس بسیاری از ماها
⬅️اولین کار، گرفتن چادر بود از زنان ما... گفتند چادر حجاب برتر است و میشود برتر نبود! بین خوب و خوب تر، خوب را هم انتخاب کنی به جایی بر نمیخورد .میشود مانتوی گشاد و مقنعه بزرگ پوشید و با حجاب بود(برگرفته از سخنان هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه تهران )... حرف قابل قبولی بود؛ کسی نمیتواست به این حرف اعتراض کند، حتی اهالی مذهب
⬅️ گام دوم، گرفتن مقنعه بود... میشود روسری بزرگ سر کرد! هم تنوّع دارد هم حجاب است. یادم می آید روسریهایی بود با ضلع بیشتر از یک متر که تا کمر خانمها هم میرسید... خوب البته روسری مثل مقنعه نبود گاهی مو بیرون میزد
⬅️ در فیلمهای سینمایی هی مدل گذاشتن، زن های هنرپیشه مدل شدن و به تبع آن دختران جوان هم از آن ها یاد میگرفتند
⬅️چشم های ما متوجّه این آب رفتن نمی شد و آنقدر کم کم این کار را کردند که چشم ما عادت میکرد...
⬅️ مانند بچهای که جلوی چشم پدر و مادرش بزرگ میشود و قد میکشد و والدینش حس نمیکنند اما دیگران که کمتر او را میبینند و چشمانشان عادت نکرده، متوجه رشد هفتگی او میشوند... ما عادت کردیم به روسریهایی که هر روز آب میرفت و تبدیل شد به نواری باریک و بعضا توری... مانتوهایی که شاید بهتر باشد بلوز و پیراهن راحت نامیدشان تا مانتو...
⬅️ به هر حال کم کم کار به این جا کشید و مدام گفتند بیحجابی معضل فرهنگی است، برای حل آن باید کار فرهنگی کرد... سال ها گذشت و لباس ها آب رفت و کار فرهنگی در زمینه عفت و حجاب مشاهده نشد. برعکسش، فراوان کارهای ضد فرهنگ در کوبیدن حجاب و عفت و حیا و غیرت در فیلمهای سینمایی و مجلات و برنامههای عمومی یافت میشد...
⬅️ حالا هم که مد پوشش خانمها تغییر کرده، پوشیدن ساق شلواری (ساپورت) به جای شلوار... یعنی دیگر شلوار جین تنگ هم نه! ساق شلواری! و بدون تردید در یکی دو سال آینده این کنار می رود و برخی را ..........
⬅️ یعنی پس از آنکه چادر، مقنعه، مانتو و روسری از زنان گرفته شد، حالا رفتهاند سراغ شلوار! چشمهای ما هنوز عادت نکردهاند... اگر به این هم عادت کنیم سرنوشت چادر و مانتو و روسری در انتظار این ساپورت هم هست... خدایی نکرده اینها هم روز به روز نازکتر و کوتاهتر میشود و ما عادت میکنیم.... آن وقت... نمیدانم بعدش سراغ چه خواهند رفت...
🌺 حیرت آور است !!
👈همه ی جهان حجاب دارد:
1_کره زمین دارای پوشش است...
2_ میوه های تر وتازه دارای پوشش است...
3_ شمشیر نیز داخل غلافش حفظ میشود...
4_ قلم بدون پوشش جوهرش خشک میشود و فایده اش از بین میرود و زیر پا انداخته میشود برای اینکه پوشش آن از بین رفته
5_ سیب هم اگر پوسته اش گرفته شود و رها شود فاسد میشود...
و......
در تعجبم از مردی که ماشینش را از ترس خط و خش افتادن چادر می پوشاند؛
اما دختر یا همسر و یا خواهر خود را بدون پوشش یا پوشش ناقص رها میکند!!!
🔴بانوی محترم!
این چادر تا برسد بدست تو
هم از کوچه های مدینه گذشته
هم از کربلا
هم از بازار شام...!
چادرت را در آغوش بگیر و بگو برایت روضه بخواند
همه را از نزدیک دیده است...
*السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)*
♻️ چرا برخی میخواهند ۹ دی فراموش شود
🔰حمید رسایی: چرا عده ای از کنار حادثه تاریخ ساز ۹ دی با سکوت می گذرند، چرا در رسانه های خود درباره این روز نمی نویسند و به آن نمی پردازند حتی از بزرگداشت آن عصبانی اند و تلاش می کنند این روز فراموش شود؟! برای پی بردن به ریشه این عصبانیت، چاره ای نیست جز اشاره به یک واقعه تاریخی!
🔸در تاریخ اسلام حادثه شادی آفرینی مانند میلاد النبی اتفاق افتاده و در مقابل نیز حادثه تلخی همچون ارتحال نبی مکرم اسلام دلها را آزرده کرد اما همه شاهدیم، آنها که پس از ارتحال پیامبر ، انحرافی بزرگ در راه ایشان ایجاد کردند، هر ساله چند روز را به جشن و سرور برای میلاد النبی اختصاص می دهند و بر روی منابر و در رسانه های خود این روز را پاس می دارند ولی همین جماعت وقتی به بیست و هشتمین روز ماه صفر - که سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام است – می رسند، در هیچ یک از منابر و مساجد و رسانه های خود، نام و یادی از پیامبر اکرم برده نمی شود. در حقیقت در میان چند میلیارد مسلمانی که در این کره خاکی زندگی می کنند، این تنها شیعیان هستند که علاوه بر میلاد النبی، در سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام با تمام وجود از پیامبرشان و راه ایشان یاد می کنند. اما چرا؟
🔸علت مشخص است ، وقتی بر روی منابر از ارتحال پیامبر سخن بگویند، قطعا مردم از علمای خود می پرسند که آیا پیامبر ما برای اداره جامعه اسلامی بعد از خود، مدلی تعیین نکرده است؟ آیا پیامبر اسلام در باره جانشین خود سخنی نفرموده؟ و صدها سئوال دیگر که در طول تاریخ بعضا اذهان مسلمانان را آزرده است. طبعا پرداختن به این روز یعنی پرداختن به این سئوالات، اگر بیست و هشتم صفر یادآوری شود، باید به حوادث قبل از ارتحال پیامبر نیز پرداخته شود، از ممانعتی که برخی صورت دادند و نگذاشتند پیامبر اسلام وصیت خود را مکتوب کند و در سخنی توهین آمیز، وقتی رسول خدا قلم و کاغذ طلب کردند تا وصیتی بنویسند که عمل به آن، جامعه اسلامی را از گمراهی باز می داشت، ادعا کردند که پیامبر خدا تب دارد و هذیان می گوید و ادعا کردند که قرآن برای ما کافی است!؟
🔸با همین مقدمه روشن خواهد شد که چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال ۸۸ از یادآوری یوم الله ۹ دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی یادآوری نامه های بدون سلام والسلام، یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج، یاداوری به اتش کشیدن هیات حسینی و مسجد لولاگر، یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندن بسیجی و نیروی انتظامی، یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی، یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات، یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت، یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند، یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند،
یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
🔸بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال ۸۸ به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند. برخی نمی خواهند یوم الله ۹ دی به مردم یادآوری شود، چرا که ۹ دی یعنی یادآوری مواضع دوپهلوی این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری سکوت این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری محافظه کاری این جماعت و سواری دادن اینها به فتنه گرانی که مسجد را سوزاندند، پایگاه بسیج را به آتش کشیدند، به عزای حسینی حمله کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند!
🔸يريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ / آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند ، هر چند کافران ناخشنود باشند! (سوره توبه 32)
🔹🔷 ((نهج البلاغه و زندگی)) 🔷🔹
❁❅❁❅❁❅❁❅❁❅❁❅❁ 🆔
🔹بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان قم به مناسبت یوم الله 9 دی
🔻وَ قَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَکُونَ فِتْنَهٌ وَیَکُونَ الدِّینُ کُلُّهُ لِلّه – آیه ۳۹ سوره مبارکه انفال
و با آنان بجنگید تا فتنهاى بر جاى نماند و دین یکسره از آن خدا گردد.
🔹«گناه بزرگ فتنه گران در سال ۸۸ قابل اغماض نیست » .«حضرت امام خامنه ای مدظله العالی»
🔹نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر پایه ولایت فقیه که استمرار راه انبیاء و امامان علیهم السلام است، میراث گرانقدر معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) می باشد که افتخارات و دستاوردهای عظیم و بی¬بدیل در سه دهه گذشته به یادگار گذاشته است.دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ادامه ترفندهای مستکبرانه خود در انتخابات سال 88 با همراهی برخی از عناصر فریب خورده داخلی فتنه¬ای به پا کردند و قصد داشتند به زعم باطلشان ارکان نظام را متزلزل کنند. ملت بیدار ایران اسلامی مانند همیشه در برابر فتنه¬گران ایستادگی نمودند و طرح¬های استکباری آنان را ناکام گذاشتند.
🔹حضور با شکوه 85 درصدی مردم ایران در انتخابات 22 خرداد 1388 که می توانست فرصتی برای تثبیت پایه های اقتدار نظام و شتاب فزاینده کشور و پیشرفت ، توسعه اقتصادی و تعامل همه جانبه باشد در سایه فتنه انگیزی دشمنان انقلاب اسلامی در داخل و خارج و روا داشتن ظلم و تهمت تقلب به چالش علیه استقلال ، امنیت ملّی و استحکام نظام اسلامی در عرصه فراملّی تبدیل شد، به گونه ای که اگر مدیریت الهی، هوشمندانه و مقتدرانه امام المسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای «مدظله العالی» و حضور مومنانه و توام با بصیرت و حب انقلابی مردم نبود می توانست جمهوری اسلامی ایران را با خطرات جبران ناپذیری مواجه سازد . اما آفرینش حماسه راه پیمایی 9 دی و حضور چند میلیونی مردم در آن روز تاریخی و به یادماندنی، حلاوت پشتیبانی مردم از انقلابشان ذائقه انقلاب اسلامی را شیرین کرد و از پی آن گرد و غبار 8 ماه آتشافروزی در خیابانها و مساجد و پارهکردن عکس امام روحالله و شعارهای ضد مقاومت و در نهایت آتش جسارت به خیام اباعبدالله الحسین (عليهالسلام) در خیابانهای تهران و عزاداران حسینی در هنگامه عزا و ماتم برای امام شهیدشان فرونشست. و باید چنین گفت :
✅آری نه دی، عرق شرم امت را در طول تاریخ به خاطر بی بصیرتی در ماجرای ثقیفه پاك كرد.
✅نه دی، درد كوته بینی حكمیت را تا حدودی التیام داد و بر آن مرهمی شد.
✅نه دی، سوزش خیانت جمل و نهروان را كمی خنك كرد و از تكرار غربت 25 ساله جلوگیری كرد.
✅نه دی، یك روز بود ولی خیرٌ مِن الفِ شَهر بود.
✅نه دی، مبین كوثر و ابتر بود كه گفتند خامنه ای كوثر است، دشمن او ابتر است.
🔹نهم دی نماد باز آفرینش و مظهر جمهوریت و اسلامیت ملت ایران بود که بیست و دوم بهمن دیگری خلق کرد و پایبندی مجدد به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت و چه زیبا گفت امام المسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز در جمع پرشور مردم قم « حضور عظیم و خروشان مردمی در نه دی تجلی بارزی از هویت انقلاب یعنی روح دیانت حاکم بر دلها بود، نهم دی حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه حرف اصلی ملت ایران یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعدههای الهی تبیین شود»
🔹و اما سخنی با مزدوران و فتنه گران امروزی و حامیان آنها به عناوین مختلف سعی در تزلزل در نیت پاک و اراده آهنین این ملت شریف دارند و عزت وشرف آنان را نشانه رفته اند: از تاریخ عبرت گیرید که عبرت آموزی از وقایع و حوادث یكی از ویژگی های انسان های آگاه است. و بدانید که ملت همیشه در صحنه ایران آماده تکرار حماسه هایی نظیر 9 دی است و تاریخ این کشور سرشار از این حماسه ها است.
👈ما فرهنگیان ودانش آموزان بسیجی استان قم ضمن بیعت مجدد با آرمان¬های معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بار دیگـر با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله¬العظمی امام خامنه¬ای «مدظله¬العالی» تجدید میثاق نموده و اعلام می داریم که همیشه و در همه حال همچون گذشته تنها ره گشای امور کشور را منویات رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه ای «مدظله العالی» دانسته و آحاد جامعه اعم از مردم ، مسئولین قوا و ارکان مختلف نظام را به وحدت حول محور ولایت دعوت نموده و خود نیز با اتکال به خداوند بر این راه نورانی اعلام استواری می نماییم و تا آخرین نفس سرباز انقلاب باقی مانده و از حریم ولایت دفاع خواهیم کرد.
سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان قم
9دیماه 1400
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی قم
حماسه ۹ دی ذائقه مردم را در پشتیبانی از نظام اسلامی شیرین کرد
سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان قم با صدور بیانیهای به مناسبت یوم الله ۹ دی اعلام کرد: ذائقه مردم قهرمان ایران اسلامی در حمایت و پشتیبانی قاطع از نظام اسلامی، با راهپیمایی حماسی ۹ دی شیرین شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، متن کامل بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی قم به مناسبت یوم الله ۹ دی به شرح ذیل است:
و قَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَکُونَ فِتْنَهٌ وَیَکُونَ الدِّینُ کُلُّهُ لِلّه – آیه ۳۹ سوره مبارکه انفال
و با آنان بجنگید تا فتنهاى بر جاى نماند و دین یکسره از آن خدا گردد.
«گناه بزرگ فتنه گران در سال ۸۸ قابل اغماض نیست». «حضرت امام خامنهای مدظله العالی»
نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر پایه ولایت فقیه که استمرار راه انبیاء و امامان علیهم السلام است، میراث گرانقدر معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) میباشد که افتخارات و دستاوردهای عظیم و بی¬بدیل در سه دهه گذشته به یادگار گذاشته است. دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ادامه ترفندهای مستکبرانه خود در انتخابات سال ۸۸ با همراهی برخی از عناصر فریب خورده داخلی فتنه¬ای به پا کردند و قصد داشتند به زعم باطلشان ارکان نظام را متزلزل کنند. ملت بیدار ایران اسلامی مانند همیشه در برابر فتنه¬گران ایستادگی نمودند و طرح¬های استکباری آنان را ناکام گذاشتند.
🔰 ادامه مطلب در لینک زیر 👇
https://basijnews.ir/fa/news/9403150/
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🛰ماهواره بر سیمرغ سه محموله تحقیقاتی را با موفقیت به فضا پرتاب کرد
🔺حسینی، سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:
🔹پس از دستیابی کشور به توانمندی بومی فضایی و ایجاد قابلیت پرتاب ماهواره های کوچک با ماهواره برهای سفیر و قاصد، توسعه پرتابگرهایی با قابلیت بالاتر مد نظر قرار گرفت.
🔹در این پرتاب عملکرد اجزای پایگاه فضایی و عملکرد مراحل ماهواره بر به درستی انجام و در نهایت اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شد.
🔹 در این مأموریت تحقیقاتی فضایی، برای نخستین بار 3 محموله تحقیقاتی به صورت همزمان به ارتفاع 470 کیلومتری و با سرعت 7350 متر بر ثانیه پرتاب و محقق گردید.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💢 چرا ۹ دی ماندگار شد؟
🔷ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.نمونه بی بدیل آن یوم الله ۹ دی است که راز ماندگاری آن در کلام امام خامنه ای این گونه بیان شده است:
1⃣ حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بی نظیر تاریخی در سال 57بود، در 9 دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
2⃣ نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزه گری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. 9 دی این را نشان داد.
3⃣ رد پای عاشورای 57 در نهم دی 88
در قضیه 9 دی هم باز پای امام حسین(ع) و عاشورا در میان بود. اگر آن حرکات سخیف و گریه آور از سوی فتنه گران، در عاشورا پیش نمی آمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
4⃣ حضوری بی سابقه برای خنثی سازی چالش های فتنه انگیز دشمنان
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه 88، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
5⃣ نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
6⃣حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی 9 دی را به راه انداختند. این، هنر مردم است. درود به مردم ایران.
7⃣ نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
8⃣ 9 دی تجلی احساس مسئولیت مردم
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
9⃣ نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
🔟حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
1⃣1⃣حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
2⃣1⃣ حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
#حماسه_۹دی
#جهاد_تبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔰حضور رئیس جمهور در گلزار شهدای قم
🔸 سید ابراهیم رئیسی، صبح امروز پنجشنبه در گلزار شهدای علی ابن جعفر (ع) در شهر مقدس قم حضور یافت.رئیس جمهور ضمن قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت و برای آنان علو درجات مسئلت کرد.
🔸رئیسی در بدو ورود با حضور بر مزار شهیدان مهدی و مجید زینالدین، فاتحهای قرائت کرد.
🔸آیتالله رئیسی همچنین با قرائت فاتحه بر مزار شهدای مدافع حرم، نام و یاد ایشان را گرامی داشت.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه پرتاب ماهوارهبرِ سیمرغ به فضا
#اخبار_جبهه_انقلاب_اسلامی
🇮🇷اخبار جبهه انقلاب اسلامی
@News_Revolution 📡
فتنه ی سال ۸۸ کشور را واکسینه کرد ؛ مردم را بر ضدّ میکروبهای سیاسی و اجتماعی ای که میتواند اثر بگذارد ، مجهز کرد ؛ بصیرت مردم را بیشتر کرد. "رهبری" #نهم_دی
✍محمد سیستانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💎 *وقتشه قهرمانمون رو به همه معرفی کنیم*👌❣️
⌛️از این لحظه با تغییر عکس پروفایل تون در فضای مجازی (ایتا،بله،واتس آپ،تلگرام و ...) به پویش #قهرمان_من بپیوندید.
❤️🔥از بین تصاویر پروفایلی #حاج_قاسم، عکس مورد علاقه ات رو انتخاب کن و با دوستات هم به اشتراک بگذار تا فضای مجازی از تصویر قشنگ این #قهرمان_ملی پر بشه❤️🔥
#قهرمان_من
#Hero
---------------------------------------------------
📍پویش ملی قهرمان من
📩 راه ارتباطی و ارسال مطالب:
@qahraman_man_AD
🔹کانال مطالب و ایدههای برگزیده پویش:
@qahraman_m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هتک حرمت به عاشورای ۸۸ از کجا آغاز شد؟
🔹از ساعات اولیه عاشورای ۸۸ درحالیکه اکثر مردم تهران به عزاداری مشغول بودند، آشوبگران ابتدا در خیابان آزادی تجمع کردند و سپس به طرف میدان انقلاب، میدان ولیعصر و چهارراه کالج به راه افتادند. این افراد با سردادن شعارهای بسیار تند به اماکن دولتی، تاسیسات شهری، عزاداران و رهگذران حمله کردند.
🔹آشوبگران برای حرمتشکنی از هیچ حرکت شنیعی چشمپوشی نکردند. این افراد در خیابان انقلاب، ماموران پلیس را محاصره و ضمن خلع سلاح، آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند، حتی در خیابان آزادی یک جوان رهگذر را که ظاهری مذهبی داشت محاصره کرده و بعد از کتکزدن، او را برهنه کردند.
🔹اتفاقات به اینجا ختم نشد، هنجارشکنان عزادارانی را که درحوالی خیابان جمهوری درحال اقامه نماز ظهر عاشورا بودند، سنگباران کردند و با تخریب نمادهای مذهبی، ایستگاههای صلواتی که مزین به آیههای قرآن و ادعیه و احادیث بود را آتش زدند.
📝 در اینجا بخوانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فتنه تحریمساز
🔻 در این نماهنگ بهمناسبت سالروز حماسه مردمی ۹ دی بخشهایی از کتاب #فتنه_تغلب و تأثیر فتنه ۸۸ در وضع تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران مرور شده است. همچنین بخشهایی از صحبتهای نمایندگان نامزدهای انتخابات۸۸ در دیدار ۱۳۸۸/۳/۲۶ با رهبر انقلاب برای نخستینبار در این نماهنگ منتشر شده است.
🔺 کتاب «فتنه تغلب» شامل پنج خردهروایت از فتنه ۸۸ است که بیانات و مواضع رهبر انقلاب اسلامی دربارهی این موضوع را تلخیص و تنظیم نموده و میتواند راهنمایی برای علاقهمندان به فهم دقیقتر منظومهی فکری و عملکردی حضرت آیتالله خامنهای دربارهی فتنه باشد.
🎙 کتاب صوتی فتنه تغلب را میتوانید از اینجا دریافت نمایید:
http://khl.ink/Mz5pa
🇮🇷✌🏻 مکتب حاج قاسم
📄 برشی از وصیتنامه و دستخط سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی:
🇮🇷 جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).
⛔️فرقه های نوظهور مروج « فحشا » درجامعه
♦️ هر جانداری دارای غریزه جنسی است. میل به آمیزش جنسی در نهاد هر انسانی وجود داشته و هر شخصی بطور طبیعی سعی در ارضای این غریزه میکند. دربارهی غریزه جنسی سه دیدگاه وجود دارد:
1️⃣ دیدگاه افراطی:
🔷 بنابر این نظریه که مورد توجه «فروید» و طرفداران آزادی غریزه قرار گرفته و در جهان غرب به شکل رایج دیده میشود، محدودیتی برای ارضای غریزه جنسی وجود ندارد .
🔶 در این دیدگاه قیود اخلاقی و قانونی از زندگی بشر برداشته میشود و روابط جنسی آزادانه و به صورت افراطی انجام میگیرد.
🔷 فروید سعادت هر فردی را در کامیابی و طرز مصرف آزادانهی نیروی جنسی میداند و ارضای آزاد خواهش جنسی را شرط اساسی سلامت روان میشمارد.[1]
🔶 طبیعی است که نتیجهی این نوع نگاه، فروپاشی بنیان خانواده و اخلاق اجتماعی میباشد.
🔷 در معنویتهای نوظهور، شخص «اشو» نماد بارز این تفکر و اندیشهی فاسد و غیر اخلاقی است.
🔶 اوشو مستقیما و با کمال صراحت درباره فحشا و روابط آزاد جنسی و استفاده بیحد و حصر و بیشرمانه از نیروی جنسی سخن به میان میآورد و ضمن مباحث مختلف با اندک بهانهای از این مباحث سخن به میان میآورد، گویا رسالت خود را ترویج دین فحشا و اعلام آزادی جنسی میداند.
🔷 مروری بر فرازها و جملههای اوشو ما را به این حقیت رهنمون میکند که، معنویت و عرفانی که وی، امروزه مروج و منادی آن شده، چیزی جز فحشای محض نیست. لذا مکتب اوشو را میتوان همان عرفان مبتنی بر فحشا نام گذاری کرد.[2]
2️⃣ دیدگاه تفریطی:
🔶 بنابراین دیدگاه که روش کلیسا نیز بوده، ارضای غریزه جنسی محکوم شده و از آن به عنوان سدّ راه تعالی و تکامل بشر یاد شده است.[3]
🔷 بدیهی است که این دیدگاه آثار مخرب روانی و وراثتی را در پی خواهد داشت؛ نمونه بارز این رفتار ناصحیح آموزههای کارلوس کاستاندا، خودداری از آمیزش جنسی جهت کسب اقتدار شخصی است.
🔶 وی این راه را جهت جلوگیری از به هدر رفتن انرژی ذخیره شده در بدن ارائه میکند.[4]
3️⃣ دیدگاه معتدل:
🔷 دیدگاه سوم، دیدگاه اسلام است، که دو نظریه گذشته را رد کرده و با واقعبینی به غریزه جنسی نگریسته است.
🔶 در این دیدگاه، نه غریزهی جنسی خودسر و آزاد گذاشته میشود و نه سرکوب و مطرود میگردد؛ بلکه این تمایل طبیعی با اندازهگیری صحیح از حمایت قانون و اخلاق برخوردار است و در حدود مصلحت فردی و اجتماع موجبات ارضای آن فراهم میآید.
🔷 دین مبین اسلام، از طرفی آمیزش جنسی زوجین را از سنتهای مورد تاکید قرار داده و آن را تنها راه برای ارضای صحیح غریزهی جنسی بر میشمارد و از این طریق روش کلیسا را مخدوش میسازد.
🔶 و از طرف دیگر بر رعایت اعتدال در آن تأکید میورزد و با این کار اندیشهی جنسی غرب را مردود میداند.[5]
♦️ امام علی (علیهالسلام) میفرماید: «کسی که در شهوت تندروی کند، آفات و بلایا نیز با سرعت به سوی او میشتابند.»[6]
🔻 پینوشت:
[1]. جوان و بزرگسال، محمدتقی فلسفی، ج1، ص 210.
[2]. نگرشی بر آراءو اندیشه های اوشو،محمد تقی فعالی،ص214.
[3]. جوان و بزرگسال، محمدتقی فلسفی، ج1، ص 199.
[4]. آتشی از درون، ص 83.
[5]. نقد و بررسی جریانهای مدعی معنویت، علی محمدی، ص 198.
[6]. غررالحکم، ج5، 327.
#عرفان_های_کاذب
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️کشیش فاطمی
پروفسور کلوهسی کشیش مسیحی از حضرت زهرا س و علاقه اش می گوید..
https://eitaa.com/antihalghe
4_5938233568839862818.mp3
11.53M
#مادری_از_عرش ۹
#استاد_شجاعی
#حجتالاسلام_کاشانی
▪️ماجرای گریهی حضرت زهرا سلاماللهعلیها'، در آستانهی سفر ابدی پیامبر 'صلیاللهعلیه و آله' ماجرای عجیبی است!
که از نوع تسلّای پیامبر در بسترِ بیماری، میتوان به رموز این گریه، پی برد!
➖ آن گریه، و این تسلّا ، رموز مسیر زندگی ما را، با جزئیاتِ روشن و کامل، مشخص میکند!
همان رمزی که قرنهاست فقط لغلغهی زبان ماست؛
"و سرّالمستودع فیها "
#سبک_زندگی_انسانی
@Ostad_Shojae