فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقايقی درباره #حضرت_خديجه(سلام الله علیها) در بيانات رهبرحکیم و فرزانه انقلاب
▫️ايشان مظلومه است؛ غريب است
السَّلامُ عَلَیْکِ یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ یا خَدِیجَةُ الْکُبْرَی
#حضرت_خدیجه (س) #ام_المومنین
#وفات_حضرت_خدیجه (س)
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام عالی
🔹«به نبودنش عادت کردیم» غیبت امام زمان متاسفانه برای بعضی از شیعیان عادی شده
#امام_زمان
#استاد_عالی
رعایت حقوق مؤمنین.mp3
3.24M
🎙حجت الاسلام عالی
▫️رعایت حقوق مؤمنین
▫️امام صادق علیه السلام:
المُؤمنُ حرامٌ كُلُّهُ: عِرضُهُ و مالُهُ و دَمُهُ
مؤمن سراسر وجودش حرمت دارد یعنی آبروی او، مال او و خون و جان او حرمت دارد.
(مستدرک، ج ٩، ص ٢٣٩)
💢 نسل امروز در بیان استاد #دینانی
نسل امروز به دو دلیل احمق شده است؛ تراکم اطلاعات و سوسول گرایی، مجال فکر کردن را از نسل امروز گرفته است.
(گفتگو با استاد غلامحسین دینانی)
🔸 با این وضع ترسیم شده، صحبت از مفاهیم بنیادین در علوم انسانی مانند عدالت، آزادی و ... بلاموضوع نیست؟
خیر بلاموضوع نیست و اگر میتوانید با نادانی مردم مبارزه کنید و درباره چگونگی عملیاتی شدن آن نیز با بیان اینکه مباحث فلسفی تئوریک است و نه عملی گفت: تنها مسئولیت فیلسوفان نسبت به جامعه در مقام نظر و نه عمل است. اگر عملیاتی شد که شد و اگر عملیاتی نشد به فیلسوف مربوط نیست. فیلسوف تنها نظریه میدهد.
🔸 علت عدم کاربردی بودن برخی تئوریهای فلسفی در جامعه چیست؟
عدم آگاهی مردم است. فیلسوف باید واقعیات را بگوید، اما اگر مردم واقعیات را نفهمیدند فیلسوف مقصر نیست. فیلسوف واقعیت را میگوید، خب وقتی مردم نادان هستند و نمیفهمند چه کار کنند؟ حضرت نوح، به مردم گفت یا نگفت؟! بعد چه اتفاقی افتاد؟ نفرین کرد و همه غرق شدند. شما فکر میکنید فیلسوف پاسبان هست و باید تمام شهرها را پاسبانی کند؟
🔸 فیلسوفان چگونه میتوانند در دورانی که ابتذال تفکر گسترش یافته، بهتر به جامعه خدمت کنند؟
جامعه دچار نادانی شده است. نوح، موسی، عیسی، و حضرت ختمی مرتبت نتوانست. آیا پیامبران توانستند همه مردم را مسلمان کنند ؟ نشد. صحابه پیغمبر همه آدمهای خوبی بودند؟ ابوبکر یار غار پیامبر بود. وقتی پیامبران نتوانستند همه مردم را هدایت کنند و حتی نزدیکترین به خودشان را، حالا انتظار دارید فیلسوف راه بیفتد در خیابانها و مردم را اصلاح کند؟
🔸 تئوریهای فلسفی نباید عملیاتی شود؟
به طور کلی از اساس تئوری آوردنی نیست بلکه فیلسوف واقعیت را میگوید البته اگر فیلسوف باشد، اگر نادان باشد که هیچ. فیلسوف واقع بین است و واقعیت را میگوید و مینویسد. این مردم هستند که واقعیت را نمیخواهند. فیلسوفان واقعیت را میگویند مردم باید گوش دهند و عمل کنند. اگر شد که شد. اگر هم نشد که نشد. فیلسوف قرار نیست که کار عملی کند و فیلسوف عملی « #پراگماتیست » را یک فیلسوف نادانی در آمریکا به نام «ریچارد #رورتی » که پراگماتیست است، مطرح کرد و گفت: حقیقت آن است که در عمل بکاریم.
🔸 چه توصیه هایی در رابطه با ادارهی بهتر جامعه دارید؟
توصیهای ندارم. من حرف میزنم میخواهید قبول کنید و میخواهید قبول نکنید فلاسفه تاآنجا که عقلشان میرسیده مسائل را گفتهاند. باید کسانی که راس امور هستند و پست مدیریتی قبول میکنند آگاه باشند. شما یک فرد نادان را مدیر اداره نکن شما راس یک موسسه مهم و یا یک مکان علمی فردی ناآگاه به امور را میگذارید تا دیگران را تربیت کند؟!
خداوند به پیغمبرش میفرماید تو بگو هر چند که نمیتوانی همه را هدایت کنی. اما بگو. این عین آیه قرآن است. شما هم به جای اینکه بگویید چه کنیم؟ ... خیلی از مردم از عدالت صحبت میکنند اما نمیدانند که چیست. فقط میگویند خوب چیزی است. برای همین از روی ناآگاهی عمل میکنند و یک امری که عدالت نیست را به جای آن میگذارند علت تمام مشکلات جوامع بشتری همین است که چیزی را خوب میدانند که نمیدانند چیست؟ جنگ های سیاسی هم به همین دلیل است ...
این ابتذال تفکر و احمق شدن جوامع و متفکران بسیار رنجآور است ...
🔸 در برابر این رنجی که میبرید چه کار میکنید؟
فقط تحمل میکنم مینشینم و گاهی اوقات هم مینویسم و سخنرانی میکنم. غیر از این هم کاری از من بر نمیآید. تفکر از جامعه رفته است و فقط اطلاعات متراکم وجود دارد. امروز در متن تهران یک جوان ۲۰ ساله میبینم، ساده و خنگ. یک ذره زبلی در جوانان ما نیست. چون فکر نکردند زیرکی ندارند. این زیرکی محصول تفکر است. نسل امروز به دو دلیل احمق است تراکم اطلاعات، رفاه بیش از حد، جوانها سوسول شدند، رفاه، سوسولگرایی و تراکم اطلاعات مجال فکر کردن را گرفته و به راحتی میتوان سر جوانان امروزی کلاه گذاشت.
🔸 آینده کشور با این نسل چه میشود؟
آیندهای خیلی خطرناک در انتظار این نسل است. البته تمامی دنیا سوسول شده است نه تنها ایران. اگر ما فقط سوسول بودیم خطرناکتر میشد حریفهای ما هم سوسول هستند.
🔸 در این وضعیت چه بر سر علم و تعقل خواهد آمد؟
علم پیش میرود اما ممکن است تعقل پیش نرود. علم پیش میرود اما لزوما فلسفه پیش نمیرود. تعقل ناشی از هستیشناسی است. اما علم یعنی چه کار بکنیم و چه کار نکنیم. کسی که هستی شناسی ندارد نادان میشود اما میداند چه را با چه ترکیب کند تا یک چیز درست شود
🌿 نشریه عصراندیشه، شماره ۱۳
🌺تأمین #امنیتِ زن،مهمترین فلسفه #حجاب و عفاف🌺
✅بر اساس آیات قرآن کریم،یکی از مهمترین،فلسفه حجاب، تأمین امنیتِ زن در جامعه است،« فَلا يُؤْذَيْن؛ -تا زنان- مورد آزار قرار نگيرند»(احزاب/59).خداوند متعال، برای تکریم زن و امنیتِ او در جامعه، رهنمودهای الزامآور و ارزشمندی بیان کرده است ازجمله
1️⃣پوشاندن سرتاسر اندام بهگونهای که نقاطِ خاص بدن، و زینتها،نمایان نشده و جلبتوجه نکند(احزاب/59).
2️⃣پرهیز از تبرج(خودنمایی) َ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ (احزاب/33).مصادیق آن شامل:
الف - ◀️در برخورد با نامحرم، بهگونهای هوس انگيز(با ناز و عشوه) سخن نگوييد كه بيماردلان در شما طمع كنند . فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذي في قَلْبِهِ مَرَضٌ وَ قُلْنَ قَوْلاً مَعْرُوفا (احزاب/32).
ب- ◀️ هنگام راه رفتن پاهاى خود را- بهگونهای - به زمين نزنند تا زينت پنهانیشان دانسته شود، وَ لَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يخُْفِينَ مِن زِينَتِهِن(نور/31).
ج- ◀️و...
3️⃣ کنترل نگاه(چشمپوشی از نامحرم)، قُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَرِهِنَّ(نور/31). چراکه طبق فرمایش امام صادق(ع) نگاه گناهآلود، انسان را به انواع گرفتاریها دچارمی سازد ،النَّظْرَةُ بَعْدَ النَّظْرَةِ تَزْرَعُ فِي الْقَلْبِ الشَّهْوَةَ وَ كَفَى بِهَا لِصَاحِبِهَا فِتْنَة(وسائل الشيعة، ج20، ص: 193).
4️⃣و...
#عفاف_حجاب_امنیت
✍️علیاکبر صیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 ویژه روز جمهوری اسلامی ایران
🎥 «داستان انقلاب تناور» به روایت رهبر انقلاب
✏️نهال «جمهوری اسلامی» امروز به «درخت تناوری» تبدیل شده است که نمیتوانند آن را از جای خودش تکان بدهند؛ این را شما بدانید! جمهوری اسلامی قویتر خواهد شد...
➕ تازهترین بیانات رهبر انقلاب در عید نوروز درباره نتیجهی آنچه در صحنه علیه ایران رخ داد
📥 سایت👇
https://khl.ink/f/52354
📲 آپارات👇
https://aparat.com/v/ia0C9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت خدیجه سلام الله علیها با وجود کنایه ها و تمسخر از سمت بقیه ، لحظه ای از انتخابش دست نکشید و محکم پای هدفش وایستاد…✋
حتی با اینکه زنان ثروتمند قریش از اون فاصله گرفتن بازهم پای انتخابش بود، چون میدونست این انتخابشه که باعث رشد میشه✅
حالا منو تو چی؟ آیا با وجود تمسخر دیگران حاضریم بایستیم و ادامه بدیم مسیرمون رو ؟ یا کم میاریم ⁉️
این کلیپ انگیزشی از حضرت خدیجه سلام الله علیها رو ببینی
و صلواتی هدیه کنیم برای ام المومنین حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها🙏
#سیدکاظم_روحبخش #حضرت_خدیجه
https://eitaa.com/joinchat/2334982163C65bbc6af0d
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این جلسه اعتقادی به خیلی از شبهات و سوالات پاسخ داده میشه
🔴 خیلی مهم
00:01 علت و حکمت وجود بلاها
03:18 نکاتی درباره اثر گناه در بلاها
06:53 علت و فلسفه بلاها
10:21 ناقصالخلقه بودن و سازگاری با عدل الهی
#پست_اعتقادی (قسمت 9 و 10)
حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
🖼 #طرح | کار یا بیعار؟
دو نگاه در عصرِ غیبت
❌ در زمان اختناق عدّهای میگفتند چون امام زمان خواهد آمد و دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد، پس شما بیخود زحمت نكشید، بناست او کارها را درست کند، تا آقا نیاید، فایدهای ندارد!
✅ اما عدّهای دیگر میگفتند امام زمان البته تشریف میآورند و حكومت جهانی عدل اسلامی را تشكیل میدهند؛ امّا این به آن معنا نیست که تا قبل از ظهورِ او در فكر تشكیل حكومت عدل اسلامی در یک گوشه از دنیا نباشیم، مقدّمات کار آن حكومت عدل جهانی را آماده نكنیم و با ظلم مبارزه نكنیم.
🌷 ما کارمان را میكنیم، امام زمان هم یقیناً ما را کمک خواهد کرد؛ چه اکنون که در پرده غیبت هستند و چه وقتی ظاهر شدند، ما سربازان حضرت خواهیم بود!
امام خامنهای
⬅️ ورق بزنید
به کانال حق پژوهی، مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق و ادیان بپیوندید
حضرت خدیجه کبری (س)، اولین همسر پیامبر گرامی اسلام و مادر حضرت زهرا (س) هستند. در این مقاله سلام دنیا، قصد داریم درباره زندگینامه و داستان زندگی حضرت خدیجه (س) ، از جمله، تاریخ ولادت، همسر، تعداد فرزندان حضرت خدیجه و حضرت محمد، اختلاف سنی حضرت خدیجه و حضرت محمد (ص) و تاریخ قمری وفات ایشان صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
حضرت خدیجه کبری (س) اولین همسر پیامبر گرامی اسلام و مادر حضرت زهرا (س) هستند و اولین بانویی هستند که بعد از پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) به دین اسلام روی آوردند و مسلمان شدند. حضرت خدیجه س از تاجران به نام شهر حجاز و مکه بودند و ثروت خود را در راه اسلام صرف کردند. حضرت خدیجه (س) با پیامبر اسلام رابطه خویشاوندی هم داشتند، و از طرف پدر عموزاده رسول خدا (ص) بودند.
حضرت خدیجه کی بودند؟
حضرت خدیجه از قبیله قریش بودند، پدر ایشان خُوَیلد بن اسد و مادر ایشان فاطمه بنت زائده نام دارند و از خانوادهای سرشناس و اصیل در مکه محسوب می شدند. حضرت خدیجه (س) علاوه بر اینکه در کار تجارت، داد و ستد بودند و ثروت زیادی داشتند، در میان مردم هم از احترامی زیاد بهره مند بودند، زیرا بانویی بسیار محترم، باوقار، پرهیزگار، سخاوتمند، زیرک و درستکار بودند و همیشه به فقرا یاری می رساندند.
تاریخ ولادت حضرت خدیجه (س)
حضرت خدیجه (س) 15 سال قبل از عام الفیل و 68 سال قبل از هجرت پیامبر (ص) به شهر مدینه، در مکه چشم به جهان گشودند.
همسر حضرت خدیجه (س)
حضرت خدیجه (س) همسر محترم پیامبر اسلام هستند، ایشان در سن 40 سالگی و 15 سال قبل از مبعوث شدن پیامبر (ص) به پیامبری و زمانی که حضرت محمد (ص) 25 سال داشتند، با هم ازدواج کردند. مراسم ازدواج آنها با حضور عموهای پیامبر و قوم و خویشان حضرت خدیجه (س) انجام شد. حضرت خدیجه (س) با اینکه خواستگاران سرشناس و ثروتمندی داشتند، اما شیفته درستکاری و امانتداری پیامبر (ص) شدند و با ایشان ازدواج کردند و ثروت خود را در راه اسلام صرف کردند.
تعداد فرزندان حضرت محمد و خدیجه
حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) صاحب 6 فرزند به نام های قاسم، عبدالله، ام کلثوم، زینب، رقیه و فاطمه زهرا (س) شدند، هر دو پسران و 3 دختر حضرت محمد (ص) به جز حضرت فاطمه (س) قبل از مبعوث شدن پیامبر اسلام از دنیا رفتند.
اختلاف سنی حضرت محمد و خدیجه
مورخان نقل کرده اند که حضرت خدیجه (س) در زمان ازدواج با پیامبر 40 سال سن داشتند و پیامبر (ص) 25 ساله بودند، اما براساس روایات و نقل های گوناگون و با توجه به تعداد فرزندانی که حضرت خدیجه به دنیا آورند سن ایشان را 28 عنوان کرده اند.
لقب حضرت خدیجه
القاب مشهور حضرت خدیجه (س) عبارتند از: «خديجه غرّا»، «امالمؤمنین»، «سیده نسوان»، «سیده قریش»، «طاهره»، «صدیقه» و «مبارکه» ، «سيدة نساء قریش» هستند.
اقدامات برجسته حضرت خدیجه
حضرت خدیجه (س) با اینکه زن بسیار ثروتمندی بودند، اما ثروت خود را در راه اسلام صرف کردند و از بزرگترین حامیان پیامبر (ص) محسوب می شدند و فداکاری های زیادی انجام دادند، علاوه بر این حضرت خدیجه (س) در دوره های مختلف برای تبلیغ دین اسلام تلاش می کردند. حضرت خدیجه (س) هم نقش فرهنگی و هم نقش اقتصادی برای دین اسلام داشتند. حضرت خدیجه (س) با تصدیق و قبول پیامبری حضرت محمد اقدام مهمی برای مقابله با دشمنان و سران قبایل قریش و غیره داشتند که به پیامبر تهمت دروغگویی و جنون و عقاید خرافی نسبت می داند.
کمک روحی برای کاهش فشار نگرانی ها، دلگرمی دادن به پیامبر در مقابل آزار و اذیت دشمنان و تبلیغ دین اسلام برای دعوت مردم به سوی خدا و پیامبر اسلام (ص)، خرید بردگان تحت شکنجه و آزادسازی افراد بدهکار، کمک به بینوایان، فقرا و مسلمانانی که بعد از مهاجرت به مدینه اموال آنها مصادره شده بود، حمایت مالی از مسلمانان و پیامبر برای محاصره اقتصادی شعب ابی طالب که برای 3 یا 4 سال طول کشید، از مهم ترین اقدامات ایشان محسوب می شوند. ایمان حضرت خدیجه (س) به حدی بود که مورد احترام خدا و پیامبر (ص) و فرشتگان مقرب بودند و او به عنوان یکی از بزرگترین زنان جهان اسلا معرفی کرده اند.
تاریخ قمری وفات حضرت خدیجه
حضرت خدیجه (س) بانوی بزرگوار اسلام در سال دهم بعثت بعد از تحمل 3 سال محاصره اقتصادی مسلمانان در شعب ابی طالب در سن 65 سالگی و 35 روز بعد از وفات ابوطالب دیده از جهان فرو بست، به همین جهت پیامبر این سال را عام الحزن نام گذاشتند. آرامگاه حضرت خدیجه (س) در محلی به نام "حجون" قرار دارد.
خلاصه زندگی نامه حضرت خدیجه برای کودکان
حضرت خدیجه (س) همسر پیامبر اسلام هستند. این بانوی بزرگ در مکه و 68 سال قبل از هجرت پیامبر به دنیا آمدند. حضرت خدیجه در سن 40 سالگی با پیامبر (ص) ازدواج کردند. حضرت خدیجه (س) مادر حضرت زهرا (س) هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوا دلپذیر شد گل از خاک بردمید😂😂
با طعم دهه فجر اسرائیلیا🇮🇱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منتظر رهبری نمانید.....
🔺چند نکتهی مهم دربارهی حجاب🔺
تحلیل رفتار مردم در طول شش ماه گذشته، نهایتا میتونه باعث خوشحالی یه آدم متدین باشه، چرا؟
الان اگر خانومی توی خیابون روسری از سرش برداره، اولا نیروهای انتظامی که برخوردی نمیکنن، ثانیا اون دسته از مردم هم که قبلا تذکر میدادن تذکر نمیدن. بنابراین اگر کسی بخواد روسری سرش نکنه، مانعی نداره.
خب توی این شرایط و در جریان حوادث شش ماه گذشته؛
زنان ایرانی فرصت خیلی خوبی داشتن که باهم حجاب از سرشون بردارن و یه «نه»ی محکم به حکومت بگن.
🔺اما نتیجه چی شد؟
اکثریت غالب مردم به حجاب پایبند موندن، کمااینکه تو خیابون بشمارین ببینین از هر چند نفر یکی روسری نداره.
هرچند یه نتیجهی منفی هم داشت و اون کشف حجاب همون اقلیت بود.
🔺خب پس نکتهی مهم:
با این حجم تبلیغات و کار علیه دین و نمادهای دینی از جمله حجاب، اکثریتِ غالبِ مردم همچنان دینداریِ خودشون رو ثابت کردن و این خیلی جای خوشحالی داره.
و جالبه بدونین کتابهای مرتبط با حجاب، پرفروشترین کتابهای سال ۱۴۰۱ بود.
🔺اما چندتا نکته؛
▫️۱. مخصوصا حالا که مردم نشون دادن به دین و نمادهای دینی از جمله حجاب پایبندن، حکومت وظیفه داره محکم وارد صحنه بشه. ابزارهای لازم رو هم داره که خیلی نرم و خوشگل از بیبندوباری اون اقلیت جلوگیری کنه.
▫️۲. تلاش دشمن همیشه ایجاد دو قطبی و دودستگی در جامعهی ما بوده، یکی از بهانههای خیلی خوب هم دو قطبی «باحجاب و بیحجاب» هست.
باید بدونیم هرگونه رفتاری که باعث ایجاد دودستگی بین مردم بشه برای جامعه مثل سم میمونه. پس، از هر رفتار تنشزا شدیدا باید پرهیز کنیم.
▫️۳. ابهامات و شبهات خودمون رو دربارهی حجاب برطرف کنیم، این اولین قدمه اگر قصد داریم کاری برای حجاب کنیم.
▫️۴. نسبت به کشف حجاب بیتفاوت نباشیم، تذکر بدیم، بیشتر از قبل. اما به روش درست. یعنی چه؟
هیچکس حق جر و بحث، مجادله، ایجاد درگیری و... رو با کسی نداره. تذکر درست دادن یعنی اینکه بگیم و رد شیم، حتی بگیم و فرار کنیم😁 همین. نایستیم و بحث کنیم. نایستیم تا واکنش طرف رو ببینیم، نایستیم دنبال درگیری بگردیم. ما اصلا چنین وظیفهای نداریم. حتی چنین حقی نداریم.
▫️۴. اگر مذهبی هستیم حواسمون باشه، با کمحجابهای اطرافمون باید خیلی خوش برخورد باشیم. احترام بذاریم، بگیم، بشنویم. البته ناراحتیمون رو هم خیلی زیرپوستی نشون بدیم مثلا اگه آقا هستیم، با نگاه مستقیم نکردن به طرف، پیاممون رو برسونیم.
▫️۵. انتشار تصاویر بدحجابی، خودش گناهه، خودش اشاعهی فحشاست، خودش عادی سازی و ضریب دادن به اون بیحجابیه. به اسم دلسوزی برای حجاب دست به تبلیغ بیحجابی نزنیم.
▫️۶. کار فرهنگی کنیم. هرجایی هستیم در حد خودمون حجاب رو تبلیغ کنیم. کاسب، معلم، دانشجو، دانشآموز، کارمند، همه... البته در تبلیغ حجاب هم بدسلیقگی نکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨
📌 بانوی چشم و دل سیر...
▫️ خدیجه، بانوی چشم و دل سیر جزیرةالعرب، از مال دنیا چیزی کم نداشت. اما دلش آرام و قرار نمیگرفت. گمکردهای داشت و آن را در پیامبرِ آخرالزّمان و دینش یافت. هرچه داشت به پای اسلام ریخت و شد حامی رسالت و مادر امّت.
گرچه با رفتنش کمر پیامبر شکست و اسلام داغدار شد، نامش برای همیشه الگوی منتظران است. تا به ما بیاموزد که انتظار یعنی شناخت، تسلیم و رضا، یعنی از خودگذشتگی، یعنی ماندن به پای عشق تا آخرین نفس
حالا بعد از قرنها، ما در ندبههای انتظار، گمگشتهٔ خویش را به نام «مادر» صدا میزنیم که: «أَيْنَ ابْنُ النَّبِيِّ الْمُصْطَفَى وَ ابْنُ عَلِيٍّ الْمُرْتَضَى وَ ابْنُ خَدِيجَةَ الْغَرَّاءِ وَ ابْنُ فَاطِمَةَ الْكُبْرَى...»
🏴 سالروز وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد.
4_691174505531314978.mp3
3.65M
🏴
امام رضا علیه السلام :
هر کس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند، مثل این است که در ماههاى دیگر قرآن را ختم کرده باشد.
تحدیر (تندخوانی)
📗جزء دهم قرآن کریم
🎙با صدای استاد معتز آقایی
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_دهم
📎#قسمت_اول
🔴 جزء دهم قران کریم از ایه ۴۰ تا انتهای سوره انفال و ایات ۹۲-۱ سوره توبه را شامل میشود. ادامه ایات سوره انفال شامل برخی احکام جهاد، خمس، جنگ و صلح ، و نکوهش مرددان و منافقان و نیز تشویق مسلمانان هجرت نکرده به هجرت است.
✅ سنت الهی در #تغییر نعمت به #نقمت
-خداوند نعمتى را كه بر قومى ارزانى داشته تغيير نمى دهد مگر آنكه آنان آنچه را در خود دارند تغيير دهند و خدا شنواى داناست ۵۳
"نعمتى كه خداوند آن را بر قومى ارزانى داشته وقتى به آن قوم افاضه مى شود كه در نفوسشان استعداد آن را پيدا كنند و وقتى از ايشان سلب گشته و مبدل به نقمت و عقاب مى شود كه استعداد درونيشان را از دست داده و نفوسشان مستعد عقاب شده باشد و اين خود يك قاعده كليى است در تبديل نعمت به نقمت و عقاب." تفسیر المیزان
✅ هم در برابر #دشمن مجهز شوید و هم اگر پیشنهاد #صلح دادند، بپذیرید.
-و در برابر آنها (دشمنان) آنچه توانائي داريد از نيرو آماده سازيد (و همچنين) اسبهاي ورزيده (براي ميدان نبرد) تا به وسيله آن دشمن خدا و دشمن خويش را بترسانيد و (همچنين) گروه ديگري غير از اينها را كه شما نميشناسيد و خدا ميشناسد. و هر چيزى در راه خدا انفاق كنيد به خود شما بازگردانيده میشود . 60
و اگر دشمنان به صلح و مسالمت تمایل داشتند تو نیز مایل به صلح باش و کار خود به خدا واگذار که خدا شنوا و داناست.۶۱ و اگر دشمنان به فکر فریب دادن تو باشند البته خدا تو را کفایت خواهد کرد، اوست که به نصرت خود و یاری مؤمنان تو را مؤیّد و منصور گردانید.۶۲
❇💢باندازه توانتان تلاش و #انفاق کنید از تمسخر و #طعنه نهراسید.
💠🔆 الَّذِينَ يَلْمِزُونَ الْمُطَّوِّعِينَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ فِي الصَّدَقَاتِ وَالَّذِينَ لَا يَجِدُونَ إِلَّا جُهْدَهُمْ فَيَسْخَرُونَ مِنْهُمْ سَخِرَ اللَّهُ مِنْهُمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ 79/توبه
🌱 کساني که به مؤمنان صدقه دهنده با ميل و رغبت [در مخارج جهادي] و نيز به کساني که چيزي جز تلاش خود [=مايه گذاشتن از توان و جان خويش] ندارند، طعنه ميزنند، خدا تمسخرشان [را تلافي] ميکند و عذابي دردناک [در انتظار] دارند.
❄🌸"«مُطَّوِّعِينَ»، مؤمنان مشتاقي بودند که با ميل و رغبت و به اميد رضايت ربّ براي تدارک مالي جهاد انفاق ميکردند، گروه ديگر مستمندان فقيري بودند که حداقلي را که داشتند ميدادند و با جِدّ و جهد در اين امر مشارکت ميکردند، اما منافقين با خردهگيري، داوطلبان را به رياکاري و مستمندان را به تنگدستي و بيچارگي طعنه ميزدند.
مسئوليّت هركس به اندازهى توان اوست. «لا يَجِدُونَ إِلَّا جُهْدَهُمْ»"