🥀نحو شهادت
سیدمسعود منفرد نیاکی در تاریخ ۶ مرداد ۱۳۶۴ به عنوان نماینده ستاد مشترک ارتش و ناظر بر عملیات لشکر، در رزمایش آموزشی لشکر ۵۸ تکاور ذوالفقار، که در شرایط و مهمات جنگی در حوالی سد کرج اجرا گردیدند، شرکت نمودند و در این رزمایش بر اثر اصابت ترکش خمپاره خودی به شهادت رسیدند.
شهید منفرد نیاکی همیشه کارتی در جیب خود به همرا داشتند که روی آن نوشته شده بودند، اگر زمانی در حین خدمت، جانم را از دست دادم و قرار شد ارتش مرا به خاک بسپارد، هر جا که برای ارتش راحتتر و ارزانتر است، مرا خاک کند.
بعد از تشیع بر دستان مردم تهران در گلزار شهدای بهشت الزهرا تهران به خاک سپرده شدند
تندیسی از اسطوره مردانگی و غيرت در شهر آمل در اول بلوار منفرد نیاکی به یادبود از ایشان گذاشته شده است.
روحش شاد و یادش گرامی
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
🌺فرازي از وصيت نامه شهيد سید مسعود منفرد نیاکی
اين سربازاني كه هم اكنون در مصاف با دشمن بعثي هستند، همه فرزاندن ما هستند و من وظيفه دارم كه در كنار آنها باشم، همراه با آنها بجنگم دشمن را ناكام كنم و پيروزي را براي اسلام و مردم فداكار خود به ارمغان بياورم.
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺فیلم مستند از زندگی نامه سر تیپ شهید سید مسعود منفرد نیاکی از آمل
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معجزهای که در حادثه بامداد دیروز صبح مسجد مقدس جمکران رخ داد
🔺️توضیحات آقای شربتی مسئول حراست مسجد مقدس جمکران
📌پایگاه اطلاع رسانی مسجد مقدس جمکران:
🔹راننده یک دستگاه خودروی تریلی که دچار ناراحتی روحی شده بود، اقدام به شکستن درب ۶ مسجد مقدس جمکران کرد و قصد ورود به صحن جامع مهدوی را داشت که ماشین وی متوقف و از حرکت باز ماند.
🔹با ورود عوامل انتظامات و حضور آتش نشانی راننده مذکور در اختیار نیروهای انتظامی قرار گرفت و ماشین وی از مسجد خارج شد.
🔹این حادثه خسارت خاصی به همراه نداشت و نیروهای امنیتی در حال بررسی چرایی این اقدام راننده هستند.
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
🔴 جشنواره فجر انقلاب جای شوی لباس و مد نیست/ دبیر جشنواره باید پاسخگو باشد+تصاویر
🔹 انتقاد شدید یک کارگردان از جشنواره فجر؛
🔹جشنواره فجر باید به ارزش ها بها دهد؛ جشنواره نباید محلی برای عرضه و جولان دادن فیلم هایی شود که با بودجه های بادآورده ملی و یا تبلیغات و پروپاگاندا مطرح می شوند. جشنواره فجر نباید شکل یک شو باشد. جشنواره باید محل عرضه اخلاق ایرانی و اندیشه دینی و انقلابی باشد.
گزارش فوق را در لینک زیر مشاهده فرمایید
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰فیلم مراسم عسل خوران غواصان لشکر ۲۵ کربلا قبل از عملیات والفجر هشت_بهمن ۱۳۶۴
یاد آن دوران بخیر و یاد آن دوستان بخیر
شادی روح مطهر امام و همه شهدا بویژه حاج قاسم سلیمانی عزیز سردار دلها صلوات
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
📌فرمانده شهیدی که بارها از اروند عبور کرد
جوانترین فرمانده گیلانی سپاه از فرماندهـان اطلاعات و عملیـات لشکر ویژه ۲۵ کربلا و لشکر ۱۶ قدس، شهید گمنـامی کـه شب و روز نمی شنـاخـت.
🌹 همـواره زیـر آب گِل آلـود و خـروشـان ارونـد یا بین نخلستان هـای سوزان آبـادان و لابلای نیزارهای باتلاقی خوزستان بهعنوان فرمانده تیمِ ویژه ردیابی و شناسایی مقرِ اصلی دشمن بیـدار و آگاه به نامحسوس ترین شکل ممکن درحال رصد اطلاعاتی دشمـن بود.
🌹 سرانجام در ۲۱ بهمن ۱۳۶۴ در فـاو عراق کنار رود ارونـد در عملیات والفجر۸ ، فاتحانه در حالیکه لباس غواصی به تن داشت بـه فیض شهـادت رسید.
"شهید جعفر روستا"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
🔴 💢علوی هستند وزیر سابق اطلاعات دولت فخیمه روحانی در حال قلیان کشیدن و شوخی های ناجور! آخرش هم میگوید صحبت های من همش همین تُ...!
🔹کشور در زمان وزارت علوی درگیر نفوذ ها و حفره های متعدد امنیتی شد که هنوز اثرات آن وجود دارد! روزگار مردم هم در عرصه فرهنگی و اقتصادی سیاه شد...
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📌تصاویر خلبانان شهید حادثه امروز
▫️امروز به دنبال بروز نقص فنی در جنگنده F5 آموزشی ارتش ؛ #خلبانان ماهر و فداکار این هواپیما #شهید_سرگرد_اکبر_حنیفی و #سروان_صادق_فلاح مانع از برخورد این جنگنده به منازل مسکونی محل سقوط شدند.
▫️در این حادثه دلخراش علاوه بر این دو شهید یکی از شهروندان تبریزی در حال عبور نیز جانش را از دست داد.
🏴روحشان شاد و یادشان گرامی...
.
.
#جنگنده #سقوط #تبریز #خبرفوری #آذربایجان
.
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛