KayhanNews75979710412149525669209.pdf
11.81M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
☫ @fetneakbar
🔴شماری از نمایندگان رای خود را شفاف، منتشر کردند
🔹در راستای شفافیت آرای نمایندگان، تعدادی از نمایندهها در صحن علنی امروز مجلس رای خود را درباره اعتبارنامه تاجگردون با انتشار توییتهایی اعلام کردند.
☫ @fetneakbar
🔴پست جدید اینستاگرامی تاجگردون پس از رد اعتبارنامهاش
پی نوشت توییتگرام: تاجگردون به دنبال تحریک مردم گچساران و القای جو شلوغی است!
☫ @fetneakbar
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥پاسخ منطقی کارشناس ساکن آمریکا به جوسازی بیبیسی از حادثه نطنز!
🔸وقتی کسی مسئولیت اتفاق نطنز را برعهده نگرفته ایران نمیتواند رسما کشوری را تهدید کند بلکه همانند قبل و بصورت مخفی ضربه خود را حتما خواهد زد!
🔸پ ن: این روزها رسانههای لندنی و اپوزیسیون دست به دست اسرائیل و حکومت سعودی داده تا ایران را هر طوری شده در این چندماهه که هم تحریم تسلیحاتی قرار است برداشته شود و هم وضعیت انتخابات آمریکا مشخص شود، وارد جنگ نماید لذا واکنش استراتژیک و راهبردی ایران را تعبیر به ناتوانی و ضعف ایران مینمایند تا با فشار افکار عمومی مثلا مقامات ایرانی را دچار اشتباه نمایند!
☫ @fetneakbar
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سید حسن نصرالله: ما به دنبال ایرانی کردن لبنان نیستیم. من فقط گفته ام ما دوستی مانند ایران اسلامی داریم. ما نیاز داریم که از آنها بنزین و کالا بخریم
☫ @fetneakbar
💢 بوی کباب نیست، دارند خر داغ می کنند!
♦️#اصلاح_طلبان افراطی در تابستان داغ به خیالشان می خواهند ثمره ۷ سال فشار بر گرده مردم را برداشت کنند!
♦️افزایش #دلار، گرانی ارزاق و کالاهای اساسی مردم و عملیات خرابکارانه در جنگل و برخی مراکز مهم کشور تهیه چاشنی انفجار اجتماعی است.
♦️نامه نگاری خوئینی ها و توییت های تاجزاده و حجاریان هم جرقه انفجار است.
♦️بیچاره ها نمی دانند که این اتفاقات بوی کباب نیست دارند ...
♦️ امان از روزی که مردم بفهمند همه فشارهای این جریان سیاسی بر آن ها عمدی و به منظور تسلیم ملت ایران بوده است!
☫ @fetneakbar
💢روح الله نجابت نماینده معترض به پرونده تاجگردون: تا انتخابات میاندوره ای به طور ویژه پیگیر مطالبات مردم عزیز گچساران خواهم بود
☫ @fetneakbar
ویرایش نهایی برنامه همکاری های جامع ایران و چین.pdf
11.76M
📍متن #برنامه25ساله همکاریهای جامع ایران و چین
☫ @fetneakbar
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چوب واردات لای چرخ کمباین ایرانی
🔹 رقابت نابرابر کمباین سازان ایرانی که با ارز آزاد قطعه وارد می کنند با کمباین های وارداتی با ارز دولتی
🔻چرا همیشه سنگ دولتی ها پیش پای تولید داخل است
#فلج کردن جهش تولید و ....
☫ @fetneakbar
🔻 چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست
در نوامبر ۲۰۱۶ پژوهشگران دانشگاه استنفورد هشدار دادند که : بسیاری از دانشجویان آمریکا توانایی تشخیص "گزارشخبری"، "مقاله فنی" و "آگهی خبری" را از هم ندارند.
این کمبود سواد رسانهای میتواند پیامدهای ناگواری داشته باشد .
چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست را در اینجا ببینید ؛
اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید .
1⃣ خبر را چه کسی نوشته است ؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد.
وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید. اینگونه در مییابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقالهی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است و یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه و یا خبر ساختگی است!
2⃣ خبر چه چیزی میخواهد بگوید ؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. در حالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیر قابل پیگیری، و یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
3⃣ خبر چه زمانی منتشر شده است ؟
حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
4⃣ خبر در کجا منتشر شده است ؟
خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود.
اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
5⃣ از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد ؟
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به تدریج سواد رسانهای خود را افزایش میدهید.
‼️ عادتِ فوروارد كردن مطالبی كه به دست مان میرسد را به حداقلِ ممكن برسانيم و اگر حوصلهی ارزيابی مطلبی را نداریم، " چرخهی اخبارِ نامعتبر " را با فوروارد نکردن آن خبر قطع کنیم.
‼️ ارسال نکردن مطالب ، بهتر از ارسال مطالب بی ارزش است ، زیرا مطالب بی اعتبار ، ارزش و شخصیت شما را مخدوش می نمایند.
⭕️ اگر توان ارزيابی نداريم از فوروارد كردن مطالب پرهيز كنيم ، بویژه " وويس های ادعایی افرادِ گوناگون را كه تشخيص صحت و سقم آن نزديک به صفر است.
*سوادِ رسانه*
☫ @fetneakbar