فضیلت زیارت عاشورا
از شیخ طوسی در کتاب مصباح نقل شده است: حضرت باقرعلیه السلام فرمود: «هر که زیارت کند حسین بن علی علیه السلام را در روز دهم محرم، تا آن که نزد قبر آن حضرت گریان شود، خدا را در روز قیامت با ثواب دو هزار حج و دو هزار عمره و دو هزار جهاد – که ثواب آن ها مثل ثواب کسی باشد که در خدمت رسول خدا صلی الله علیه وآله و ائمه طاهرین علیهم السلام حج و عمره و جهاد کند – ملاقات نماید».
راوی: فدایت شوم، برای کسی که در شهرهای دور از کربلا زندگی می کند و امکان حضور در نزد قبر آن حضرت را ندارد، چه ثوابی است؟
حضرت فرمود: «هر گاه چنین باشد، به صحرا یا بر بالای بامی رود و به سوی قبر آن حضرت اشاره نماید و سلام عرض کند و در نفرین کردن بر قاتلین آن حضرت کوشش نماید و بعد از آن، دو رکعت نماز کند (و این اعمال را در اوایل روز، پیش از زوال آفتاب انجام دهد) سپس گریه کند بر حسین علیه السلام و کسانی را که در خانه اش هستند به گریستن بر آن حضرت امر کند و در خانه ی خود، مجلس عزاداری و اظهار جزع بر مصیبات آن حضرت بر پا کند. و به یکدیگر در مصیبت حسین علیه السلام تعزیت گویند. من برای ایشان بر خدا ضامنم، هر گاه این عمل را انجام دهند، به همه ی آن ثواب ها برسند.»
زیارت عاشورا، حدیث قدسی
در فضیلت زیارت عاشورا، همین بس که از سنخ سایر زیارات نیست که به ظاهر از انشا و املای معصوم است (هر چند از قلوب مطهر ایشان چیزی جز آنچه از عالم بالا می رسد، صادر نمی شود.)
این زیارت از احادیث قدسیه ای است که به همین ترتیب، از زیارت و لعن و سلام و دعا، از حضرت احدیّت به جبرئیل امین و از او به خاتم النبیین صلی الله علیه وآله وسلم رسیده است (و به حسب تجربه، مداومت در خواندن آن در چهل روز یا کمتر، در برآورده شدن حاجات و نیل به مقاصد و دفع دشمنان بی نظیر است.)
صفوان می گوید: امام صادق علیه السلام به من فرمود:
بر خواندن این زیارت (عاشورا) مواظبت کن. پس به درستی که من، ضامن قبولی زیارت کسی هستم که از دور و نزدیک، این زیارت را بخواند، که سعی او مشکور باشد، سلام او به آن حضرت برسد و محجوب نماند و حاجت او از طرف خدا برآورده شود و به هر چه که خواهد برسد و خدا او را نومید نگرداند.(1)
رسیدن به خواسته ها و حوائج
صفوان گوید: حضرت صادق علیه السلام به من فرمود:
ای صفوان! هر گاه تو را نزد خدای متعال حاجتی بود، پس زیارت کن ابا عبدالله حسین علیه السلام را به این زیارت، در هر مکانی که هستی و بخوان دعای بعد از آن را و از پروردگار خویش حاجتت را بخواه، زیرا برآورده و مستجاب خواهد شد. خداوند متعال در وعده ای که به رسول خود داده، خلاف نفرموده است.(2)
سفارش ولی عصرعلیه السلام
در حکایت تشرف جناب حاج سید احمد رشتی به خدمت حضرت ولی عصر – ارواحنا فداه – در سفر حج، آن حضرت فرمود: «چرا شما عاشورا نمی خوانید؟! عاشورا! عاشورا!!.»(4)
زیارت عاشورا، چاره بلا
مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی می فرمود:
اوقاتی که در سامرا، مشغول تحصیل علوم دینی بودم، اهالی سامرا به بیماری وبا و طاعون مبتلا شدند، و همه روزه عده ای بر اثر این بیماری از دنیا می رفتند. روزی عده ای از اهل علم در منزل استادم مرحوم سید محمد فشارکی جمع بودند. ناگاه مرحوم آقا میرزا محمد تقی شیرازی تشریف آوردند و صحبت از بیماری وبا شد، که همه در معرض خطر مرگ هستند.
مرحوم میرزای شیرازی فرمود: اگر من حکمی کنم آیا لازم است انجام شود یا نه؟ همه ی اهل مجلس پاسخ دادند: بلی. فرمود: من حکم می کنم که شیعیان ساکن سامرا از امروز تا ده روز، مشغول خواندن «زیارت عاشورا» شوند و ثواب آن را به روح حضرت نرجس خاتون، والده ی ماجده ی حضرت حجت بن الحسن علیه السلام هدیه نمایند، تا این بلا از آنان دور شود. اهل مجلس، این حکم را به تمام شیعیان رساندند و همه، مشغول خواندن زیارت عاشورا شدند.
از فردای آن روز، تلف شدن شیعیان به وسیله ی طاعون متوقف شد و همه روزه، تنها عده ای از اهل تسنن می مردند به طوری که مسئله بر همه آشکار گردید. برخی از اهل تسنن از آشنایان شیعه ی خود می پرسیدند: سبب این که دیگر کسی از شما تلف نمی شود چیست؟ به آنها گفته بودند: زیارت عاشورا. آنها هم مشغول زیارت عاشورا شدند و بلا از آنها هم برطرف گردید.»(4)
ای کاش هر روز زیارت عاشورا می خواندم
عالم جلیل، شیخ عبدالهادی حائری مازندرانی از والد خود (حاجی ملا ابوالحسن) نقل کرده است که من حاج میرزا علی نقی طباطبایی را بعد از رحلتش در خواب دیدم و به او گفتم: آیا آرزویی داری؟ گفت: یک آرزو دارم و آن این است که چرا در دنیا هر روز «زیارت عاشورا» نخواندم.
رسم سیّد این بود که در تمام دهه ی اول محرم، زیارت عاشورا می خواند، ولی بعد از مرگ، افسوس می خورد که چرا در تمام ایام سال، موفق به این زیارت نبوده است.(5)
علامه امینی و زیارت عاشورا
دکتر محمد هادی امینی – فرزند علامه – می نویسد:
#احکام_پوشش_و_آرایش
#حجت_الاسلام_و_المسلمین_محمد_حسین_فلاح_زاده
🌺🌺🌺۱. محدودهی پوشش خانمها و آقایان چقدر باید باشد؟
خانمها در نگاه نامحرم تمام بدن را باید بپوشانند غیر از دو موضع که واجب نیست پوشانده شود البته در صورتی که آرایشی یا زیوری نداشته باشد. آن دو موضعی که واجب نیست یکی گردی صورت است به مقداری که در وضو لازم است شسته شود، یکی هم دستها از نوک انگشتان تا مچ. این مقدار هم البته اگر آرایش و زینتی داشته باشد حتماً باید پوشانده شود.
به دست داشتن انگشتر هم اگر ساده باشد، چشمگیر نباشد، به نظر حضرت آقا پوشاندنش واجب نیست اما اگر ساده نیست و چشمگیر است باید پوشانده شود.
اصل حجاب دربارهی آقایان پوشاندن عورتین است اما اگر در جایی قرار می¬گیرند که در معرض نگاه شهوتآلود دیگران یا بهگونه ای است که طرف انگشتنما می شود، باید به مقدار لازم و متعارف بدن را بپوشاند.
🌺🌺دوستان عزیز توجه می فرمایید که در مورد #محدوده_پوشش_خانمها
▪️گردی صورت لازم نیست از نامحرم پوشانده شود▪️
در شرایط کنونی که صورتها ماسک دار شده است و فقط چشم و ابروها پیداست
✳️چنانچه این ابرو هاشورکرده و یا رنگ کرده باشد دقیقا مصداق زینت بوده و باید از نامحرم پوشانده شود .
#تلنگر
#مواظب_وسوسه_شیطان_باشیم
حذف حجاب مادر در کارت واکسن جدید🇺🇸
🚫 در روزهایی ک ما خوابیم
دولت منافق روحانی درحال اجرای سند ۲۰۳۰ است.....
#بیدار_باشیم
┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈
┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
#مروج_فرهنگ_حجاب_فاطمی_باشیم
.
.
#تلنگـرانہ•👌💫•
.
گاهے عشق از تقوا و ایمــآن
بہوجـود مےاد
پس مشتے نزار تقوات ، با یہ تِق ، وآ بره (:
ـ✿•┈┈••✾•♥️•✾••┈┈•✿
@fateme1367sh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 پرسیدند: چرا #چشم_چرانی در ایران بیشتر از کشورهای #غربی است؟!
✅ پاسخ #دکتر_غلامی به این شبهه
این پیام را منتشر کنید...
🍃 @fateme1367sh
💢♨️💢♨️💢
‼️پیدا کردن #نقطه_ضعف دیگران، اندکی هوش می خواهد ...
⚠️ ولی سوء استفاده نکردن از آنها، مقدار زیادی #شعور ...
💢 💢
💯ماهی تا دهانش بسته باشد
کسی نمی تواند آن را صید کند.
🤭#رازهایت_را_فاش_نکن.
⭕️بعضی ها در آرزوی
صیدِ یک #اشتباه ،
👈در انتظار نشسته اند.
💕@fateme1367sh 💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸🌸🍃🍃
#زیبایی_های_ظهور آقا صاحب الزمان(عج)
💫 چیزی مافوق تصور مردم
✅ حتما ببینید.
💕@fateme1367sh 💕
🔴اگر خدا بخواهد ...
📍أَوَلَمْ يَرَوْا أَنَّا نَسُوقُ الْمَاءَ إِلَى الْأَرْضِ الْجُرُزِ فَنُخْرِجُ بِهِ زَرْعًا تَأْكُلُ مِنْهُ أَنْعَامُهُمْ وَأَنفُسُهُمْ أَفَلَا يُبْصِرُونَ
(سوره سجده آیه ۲۷)
📍ﺁﻳﺎ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﻲ ﮔﻴﺎﻩ ﻣﻰ ﺭﺍﻧﻴﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﺁﻥ ﺯﺭﺍﻋﺘﻲ ﺭﺍ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﺩﺍم ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﻭ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺭﻧﺪ ؟ ﭘﺲ ﺁﻳﺎ [ ﺁﺛﺎﺭ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ] ﻧﻤﻰ ﺑﻴﻨﻨﺪ ؟✳✳✳
📍" ﺟﺮﺯ" (ﺑﺮ ﻭﺯﻥ ﻣﺮﺽ) ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻰ ﻗﻄﻊ ﻛﺮﺩﻥ ﻭ ﺑﺮﻳﺪﻥ ﺍﺳﺖ.
ﮔﻮﻳﻰ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﻴﺎﻩ ﺍﺯ ﭼﻨﻴﻦ ﺯﻣﻴﻨﻰ ﺑﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻩ، ﻭ ﻳﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﺧﻮﺩﺵ، ﺁﻥ ﮔﻴﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻗﻄﻊ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺟﺎﻟﺐ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺗﻌﺒﻴﺮ ﺑﻪ ﻧﺴﻮﻕ ﺍﻟﻤﺎء (ﺁﺏ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺭﺍﻧﻴﻢ) ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻃﺒﻴﻌﺖ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻣﻘﺘﻀﺎﻯ ﺳﻨﮕﻴﻨﻴﺶ ﺍﻳﺠﺎﺏ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﺭﻭﻯ ﺯﻣﻴﻦ ﻭ ﺩﺭ ﮔﻮﺩﺍﻟﻬﺎ ﺑﺎﺷﺪ، ﻭ ﺑﻪ ﻣﻘﺘﻀﺎﻯ ﺭﻭﺍﻥ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﺍﻋﻤﺎﻕ ﺯﻣﻴﻦ ﻓﺮﻭ ﺭﻭﺩ، ﻭﻟﻰ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﺍ ﺭﺳﺪ ﻃﺒﻴﻌﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺑﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺳﺒﻜﻰ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻭﺯﺵ ﻧﺴﻴﻢ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺳﻮ ﺣﺮﻛﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ.✴️✴️✴️
#کلام_وحی
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅
🔺فردا جمعه:
🔹۲۱ شهریور ۱۳۹۹ 🔹
🔹۲۲ محرم ۱۴۴۲ 🔹
🔹۱۱ سپتامبر ۲۰۲۰ 🔹
💢 روز سینما
💢 سالگرد 11 سپتامبر دروغین [۲۰۰۶ م]
💢 ورود امیرالمومنین علیه السلام به صفین [۳۷ ق]
#تقویم
شبهه: در مورد زیارت عاشورا، لعن کردن و مقصود از اولی، دومی، سومی و چهارمی مطالب بسیاری در گذشته درج گردیده است و هم چنین فایلهای صوتی قابل استفادهای تحت عنوان «دوستشناسی و دشمنشناسی» درج شده است که در آنها به همه این موارد اشاره شده است.
الف - در آن مباحث مفصل توضیح داده شد که اولاً «لعن» کردن فحش و ناسزا نیست، بلکه «لعن» در مقابل «رحم» و «لعنت» در مقابل «رحمت» قرار دارد و انسان عاقل و مسلمان باید بداند که چه خطی در ذیل رحمت الهی قرار دارد و چه خطی مشمول این رحمت نبوده و خارج از دایره آن قرار میگیرد. و گرنه دوستشناسی و دشمنشناسی یا همان «تولی و تبری» ممکن نبوده و محقق نمیگردد. لذا هر انسانی و البته هر مسلمانی، عدهای را «مرحوم» و عدهای را «ملعون – دور از رحمت» میشناسد؛ منتهی باید دقت کند که خودش و امیال نفسانیاش را به جدای خدا ننشاند، بلکه داوری او را بر اساس ملاکها و شاخصههای وحی، سنّت نبوی و سیرهی اهل عصمت (ع) قرار دهد.
ب – بیان امام باقر علیهالسلام در زیارت عاشورا که در واقع دانشگاه تعلیم اصول «تولی و تبری» است، همان است که فرمودند و ضرورتی ندارد که ما برای ضمایر آن مصداق یابی نماییم. اگر لازم بود نام ببرند، میبردند و ابایی نداشتند. چنان چه نام برخی را بیان داشتند.
امام علیهالسلام دقت و توجه زائر (شیعه یا سنّیِ) امام حسین علیه السلام را در این زیارت به نکتهی بسیار مهمی جلب مینمایند. میفرمایند: با توجه به ماجرای اسفبار کربلا که مشهود عینی همگان بود، شما مردم «یزید» شناس شدید و او را ملعون مینامید (چنان چه حتی بسیاری از اهل سنت وی را لعنت میکنند)؛ اما سطحینگر و ظاهرگرا نباشید.
زیارت عاشورا متذکر میگردد که یزید، این جوان بدمست، جانی و ظالم، صاعقه نبوده که به ناگاه از آسمان نازل شود و یا زلزله نبود که به ناگاه زیر پای امت اسلامی را بلرزانده و تخریب نماید، بلکه حاصل چهار جریان انحرافی قبل از خود و نیتجهی بیبصیرتی و اهمال مسلمین نسبت به چهار جریان انحرافی پیشین بود. لذا تأکید مینماید «و یزید خامساً – و پنجمینشان یزید».
ج – زیارت عاشورا با این بیان ژرف میآموزد که جریانشناس و جریانگرا باشید، نه این که روی افراد خاص تکیه کنید. به فرمایش حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام: «حق را بشناسید، اهلش را خواهید شناخت»، نه این که شخصگرا باشید و دائم به دنبال مصادیق و اشخاص بگردید.
جریان انحرافی را باید شناخت. وقتی انسان صراط مستقیم و جریان انحرافی را شناخت، اهل آن را در هر زمان خواهد شناخت. حتی خلافت انحرافی را نیز (در هر زمان) یک جریان انحرافی حاکم بر اذهان عمومی مردم به قدرت میرساند. و گرنه از دست شخص تنها (یا حتی با چند همدست، پیرو یا طرفدار) کاری بر نمیآید، حتی امام علی علیهالسلام نیز باشد، خانه نشین میشود.
انحراف و حتی انحرافات ایجاد شده در صدر اسلام، مختص آن دوره نبوده که اذهان گمان کنند مقصود فلان شخص و فلان شخص بوده است. بلکه اگر آنان نبودند، کسان دیگری پرچمدار انحراف میشدند و هم اکنون نیز عین همان صراط و عین همان انحرافات وجود دارد، در حالی که آن افراد دیگر در میان ما نیستند. نه حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام هست و نه اصحاب سقیفه، نه معاویه هست و نه امام حسن علیهالسلام، نه یزید هست و نه امام حسین علیهالسلام ...، ولی خطوط، جریانها، توطئهها، اختلافافکنیها و تفرقه بین مسلمین و انداختن آنان به جان یک دیگر، هم چنان همانها هستند. از این رو در ادامه سلامها یا لعنها، تولیها و تبریهای زیارت عاشورا «الی یوم القیامة» آمده است
@fateme1367sh
❌❌بسیار مهم ❗️❌❌❌
✅حتمن بخوانید
چرا در زیارت عاشورا صریحاً اسمی از اولی و دومی و سومی آورده نشده است؟ ایا این نشان از تقیه است؟
چرا به جای آن که دقت کنیم در زیارت عاشورا چه گفته شده و چرا ؟ ذهنمان را متوجه این که چه گفته نشده و چرا؟!
عاشورا، ضمن آن که یکی از زیارات حضرت ابا عبدالله الحسین علیهالسلام میباشد، یک کتاب کامل اصول عقاید و دشمن شناسی و روش نگاه است که انسان را از ظاهر نگری به بصیرت و عمقنگری سوق میدهد.
همانطور که همگان مطلعند، در ذکر مصائب حضرت سیدالشهداء و یاران صدیق او علیهمالسلام، اذهان عمومی بیشتر ظاهر بین و مقطعی نگر بوده و به سوی فجایع اتفاقیه در دهه و روز عاشورا سوق مییابد و همهی نگاه و بغض متوجه عاملین جنایات و از جمله شمر، خولی، عمر سعد، ابن زیاد ... و در نهایت یزید لعنت الله علیهم اجمعین میگردد.
اما زیارت عاشورا به مسلمان و انسان واقعی میآموزد که سطحی نگر و ظاهر بین نباشید، بلکه برای شناخت دوست و دشمن، خیر و شر، منفعت و ضرر، باید ضمن واقعبینی، از عمق نگری و بصیرت نیز برخوردار باشید. لذا در چند فراز به ریشهها و علل و عوامل اشاره دارد.
ادامه در پست بعدی👇👇👇👇
لطفا نشر دهید🙏🙏
@fateme1367sh
❌❌ادامه پست بالا👆👆👆
- زیارت عاشورا، اعلام مواضع شیعه در محضر امام و آن هم در شرایطی چون عاشورا میباشد؛ مواضعی که مبتنی بر شناخت دوست و دشمن از یک سو و تولا و تبرا از سوی دیگر و محبت و مودت حقیقی از سوی دیگر میباشد.
از این رو، اگر سرتاسر زیارت عاشورا را با دقت، تأمل و تفکر مطالعه نمایید، حتی هیچ فرازی [مانند سایر زیارتنامهها و از جمله زیارت مطلقه امام حسین علیه السلام] در ذکر مناقب و مدح امام حسین علیه السلام ندارد، بلکه سراسر اعلام مواضع شخص زیارت کننده میباشد و سخن از « إِنِّی سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ » و سخن از « إِنِّی أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَى رَسُولِهِ وَ إِلَى أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ إِلَى فَاطِمَةَ وَ إِلَى الْحَسَنِ وَ إِلَیْكَ بِمُوَالاَتِكَ وَ بِالْبَرَاءَةِ مِمَّنْ أَسَّسَ أَسَاسَ ذَلِكَ وَ بَنَى عَلَیْهِ بُنْیَانَهُ ...» دارد. یعنی سراسر از خودتان میگویید و مواضع شناختی، عقلی، قلبی و عملی خود را به ایشان اعلام میدارید.
ب – زیارت عاشورا، یک رشتهی کامل دانشگاهی، در هدف شناسی، جریانشناسی، حق و باطل شناسی، برنامه، عزم، ایمان و عمل صالح میباشد.
همین یک فراز زیارت عاشورا که در سطور فوق بیان شد، واحد خداشناسی دارد، چرا که جهتش خداست (إِنِّی أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ) است – واحد صراط مستقیم و راه شناسی دارد (وَ إِلَى رَسُولِهِ وَ إِلَى أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ ...) – واحد اسباب شناسی، تاکتیک شناسی دارد (بِمُوَالاَتِكَ وَ بِالْبَرَاءَةِ) که همان تولا و تبراست – واحد ریشهیابی در جریان شناسی دارد (مِمَّنْ أَسَّسَ أَسَاسَ ذَلِكَ وَ بَنَى عَلَیْهِ بُنْیَانَهُ) ... .
ج – زیارت عاشورا، یک خطکش است، یک تراز است، یک اساسنامه و مرامنامه است، برای این که شیعهی اهل ولایت، نه از آن جلو بزند و نه از آن عقب بیافتد.
د – بنابراین، کسی حق ندارد که زیارت عاشورا را تفسیر به رأی کند و بگوید: لابد منظورش فلانی یا فلانی بود! و حق ندارد که بگوید: لابد امام تقیه کرده که اسم نبرده است! و البته دقت شود که اگر چنین نباشد (قصد امام تقیه نبوده باشد)، به امام تهمت و افترا نیز بسته است.
ﮪ – در زیارت عاشورا، از آن که باید اسم برده میشد، اسم برده شده است [ اللَّهُمَّ الْعَنْ یَزِیدَ خَامِساً وَ الْعَنْ عُبَیْدَ اللَّهِ بْنَ زِیَادٍ وَ ابْنَ مَرْجَانَةَ وَ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ شِمْراً وَ آلَ أَبِی سُفْیَانَ وَ آلَ زِیَادٍ وَ آلَ مَرْوَانَ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ ]، پس بنایش بر تقیه نبوده است.
این چه تقیهای است که سراسر اعلام مواضع در دوستشناسی و دشمن شناسی و اعلام جنگ با دشمنان تا روز قیامت میباشد؟ آیا زیارتی سیاسیتر، مبارزاتیتر، صریحتر و تاکتیکیتر از زیارت عاشورا وجود دارد؟! این چه تقیهای است که در آن نه تنها بنیانگذاران جریانهای انحرافی، بلکه امتی لعن میشوند؟!
و – در زیارت عاشورا، شیعه اذعان و اعلام میدارد که سطحیبین و بیبصیرت نیست، هیجانزده و شعاری نیست، دگم و متعصب بیعلم و عقل نیست، بلکه کاملاً جریان شناس است.
در زیارت عاشورا، شیعه اذعان میدارد که آگاه و واقف شده به این که کربلا و عاشورا، یک حادثهی اتفاقی در یک برهه از زمان نبود، بلکه چهار جریان انحرافی بر جامعه اسلامیِ غافل و بیبصیرت گذشت و نتیجهاش در درجهی پنجم، کربلا و عاشورا شد. لذا یزید ملعون را که ما شخص اول فاجعهی عاشورا میدانیم، در مرحله و درجه پنجم از انحراف بیان نمود، چنان که فرمود:
« اللَّهُمَّ خُصَّ أَنْتَ أَوَّلَ ظَالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنِّی وَ ابْدَأْ بِهِ أَوَّلاً ثُمَّ (الْعَنِ) الثَّانِیَ وَ الثَّالِثَ وَ الرَّابِعَ اللَّهُمَّ الْعَنْ یَزِیدَ خَامِساً »
ز – بنابر این، اگر از چهارتای اول اسم نیاورده، برای این است که شیعه جریان شناس باشد، نه صرفاً شخص شناس؛ و بداند و توجه داشته باشد که هرگاه چنین انحرافاتی [به جلوداری هر شخصی] در جامعه اسلامی رخ داد و چنین جریانهایی حاکم شد، نتیجهاش به قدرت رسیدن یزیدی دیگر و پدید آمدن کربلا و عاشورایی دیگر است، چنان که شخص سیدالشهداء، امام حسین علیه السلام نیز تصریح نمودند که مسئله فقط یزید نیست، بلکه هرگاه امت، رعیت مثل یزیدی شوند، فاتحه اسلام خوانده شده است.
لطفا در نشر آن کوشا باشید.
این پست یک شبهه ای است که اکنون در فضای مجازی در حال گسترش است برای تفرقه بین شیعه و سنی پس آن را نشر دهید🙏
@fateme1367sh