برای دریافت تصویر فوق با کیفیت بالا و در ابعاد مربعی و پس زمینه موبایل، به وب سایت عطرقرآن مراجعه کنید 👇
http://atrequran.ir/تا-تو-هستی-شب-جمعه-شب-رحمت-باقی-است/
برای دریافت تصویر فوق با کیفیت بالا و در ابعاد مربعی و پس زمینه موبایل📱 و والپیپر کامپیوتر 💻 به وب سایت عطرقرآن مراجعه کنید 👇
http://atrequran.ir
🌹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَعْدَ اللَّهِ الَّذى ضَمِنَهُ
🌸سلام بر تو که وعده خدایی که خدا خود ضامن آن شده است. .
📚فرازی از زیارت آل یاسین
◀️این وعده یعنی حق در تمام ابعاد زندگی بشری ظهور کند و این ظهور کامل حق امکان ندارد مگر زمانی که امام معصومی "مبسوط الید” باشد و بدون هیچ مانعی حکم خداوند را در پهنه گیتی جاری کند.
این وعده یک اعتقاد محکم است که شیعه به آن عقیده دارد و با این سلام دادن به امام زمان (علیه السلام) یک انگیزه ایجاد می کنیم که این عقیده همچنان با نشاط در وجود انسان بماند.
◀️ آیات قرآن که در آن سخن وعده آمده است، به گفته معصومین به امام مهدی (علیه السلام) تفسیر شده است،یکی از وعده های بزرگ الهی که همه پیامبران و امامان به امت هاشان وعده دادند، تشکیل حکومت عدل جهانی توسط امام مهدی (علیه السلام) است.
از وعده های بزرگ خداوند که در لوح محفوظ ثبت گردیده و در سراسر تاریخ توسط پیامبران و امامان (علیهم السّلام) اعلام و به همۀ امّت ها نوید آن تصریح و تأکید شده است: حکومت عدل و داد ، و سعادت کامل جهانی است که به دست مبارک حضرت بقیة الله – ارواحنا فداه- تشکیل خواهد شد. این وعده در قرآن کریم و احادیث و زیارات بیان گردیده ، برای نمونه آیه 55 سوره مبارکه نور:
🔶(وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُم وَ عَمَلُوا الصّالِحاتِ لَیَستَخلِفَنَّهُم فِِی الأَرضِ کَمَا استَخلَفَ الَّذِینَ مَن قَبلِهِم وَ لَیُکَّنَنَّ لَهُم دِینِهُمُ الَّذِِِی ارتَضی لَهُم وَ لَیُبَدَّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوفِهِم أَمناً یَعبُدُونَنِی لا یُشرِکُونَ بِی شَیئاً )
🔷خداوند به کسانی از شما که ایمان دارند و کارهای شایسته بجای آورده اند ، وعده فرموده که [در زمان ظهور امام قائم (علیه السّلام) ] در زمین خلافت دهد ، چنانکه کسانی که پیش از شما بودند را جانشین پیشینیان خود ساخت ، و البته دین پسندیدۀ آنان را بر همه جا مسلّط و نافذ گرداند ، و حتماً بر همۀ مؤمنان به جای ترس و هراس [ از دشمنان] ایمنی کامل عطا فرماید که مرا بدون هیچ گونه شرک پرستش نمایند.
◀️در چند روایت از ائمّه اطهار (علیهم السّلام) آمده که مقصود ، حضرت قائم (علیه السّلام) و اصحاب او می باشند. 📚منبع این روایات در کتاب المحجّة: 148.
ڪانال عطر قـــ💗ــــرآن
🆔 @AtreQuran
🌸به نام خدا🌸
اگر لامپی در یك خیابانی بزنند،افرادی بیایند این لامپ را بشکنند... لامپ دوم را بزنند،لامپ دوم را هم بشکنند... لامپ سوم را بزنند،لامپ سوم را هم بشکنند ... اگر یازده لامپ بزنند و مردم نااهل بشکنند حکما عاقلی دیگر می گوید:
لامپ دوازدهمین را وصل نکـن ایـن ها هنوز آدم نشده اند،
لیاقت ندارند بگذار در تاریکی باشند.
یازده امام آمد و یازده چراغ هدایت را شهید کردند ... چراغ دوازدهمیـن را دیگر خداوند وصل نکرد ...
مي گوید:هر وقت آمادگی اش را داشتید، شما هنوز متمدن نشده اید ...
◀اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻🌹
ڪانال عطر قـــ💗ــــرآن
🆔 @AtreQuran
برای دریافت تصویر فوق با کیفیت بالا و در ابعاد مربعی و پس زمینه موبایل، به وب سایت عطرقرآن مراجعه کنید 👇
http://atrequran.ir/همنشین-خوب/
❤بسم الله الرحمن الرحیم❤
🍃#پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
🍃الجلیس الصالح خیر من الوحدة و الوحدة خیر من جلیس السوء
🍃همنشین خوب بهتر از تنهایی است و تنهایی بهتر از همنشین بد
📚#بحارالانوار /ج74/ص84
پیامبر رحمت(ص)💕❤:
💕 بهترين همنشين آن است كه ديدنش شما را به ياد #خدا بيندازد، و سخنش بر دانش شما بيفزايد، و رفتارش شما را به ياد قيامت، وا دارد.
📚الأمالی للطوسی، ص ۱۵۷🍃
◀️همنشین و رفیق خوب، مسلما از تنهایی بهتره؛ چون ازش چیزی یاد میگیریم و همیشه فایده داره یا حداقلش اینه که انسان از همنشینی با اون ضرر نمی کنه...ولی همنشین بد چه طور؟ آیا انسان باید به هر قیمتی رفیق و همنشین داشته باشه؟!... حضرت رسول ص در مورد همنشین بد می فرمایند که، تنها بودن بهتر است از همنشین بد...
◀️در روایات متعدد دیگری هم به دوست و همنشین بد اشاره شده و مشخصات آنها ذکر شده، از جمله ی خصوصیات آنها این است که انسان با وجود این اشخاص به مشقت و سختی بیفته یا اینکه اون افراد غالبا باعث ناراحتی و شرمندگی انسان میشن و ...
✔️ان شاء الله خودمون همنشین و دوست خوبی برای دیگران باشیم و همچنین افراد خوبی رو به عنوان دوست برای خودمون انتخاب کنیم🙏🏻🌹
ڪانال عطر قـــ💗ــــرآن
🆔 @AtreQuran
برای دریافت تصویر فوق با کیفیت بالا و در ابعاد مربعی و پس زمینه موبایل، به وب سایت عطرقرآن مراجعه کنید 👇
http://atrequran.ir/هر-کجا-باشید-مرگ-شما-را-در-می-یابد/
💠تفسیر آیه👇
🔶أَيْنَما تَكُونُوا يُدْرِكْكُمُ الْمَوْتُ وَ لَوْ كُنْتُمْ فِي بُرُوجٍ مُشَيَّدَةٍ وَ إِنْ تُصِبْهُمْ حَسَنَةٌ يَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَ إِنْ تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِنْدِكَ قُلْ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ فَما لِهؤُلاءِ الْقَوْمِ لا يَكادُونَ يَفْقَهُونَ حَدِيثاً «78»
♦️هر كجا باشيد، مرگ شما را درمىيابد هر چند در دژهاى مستحكم (يا ستارگان) باشيد. اگر به آنان (منافقان) نيكى وپيروزى برسد، مىگويند: اين از سوى خداست، و اگر بدى به ايشان رسد، مىگويند: اين از جانب تو است. بگو: همه چيز از سوى خداست. اين قوم را چه شده كه در معرض فهم هيچ سخنى نيستند؟ 🔴نکته ها👇
🔶اين آيه، هم تشويقى به جهاد و نترسيدن از مرگ در جبههى درگيرى است و هم پاسخى به فال بد زدنهاى منافقان است، كه بجاى بررسى و فهم درست مسائل، تلخىها و شكستها را به گردن پيامبر خدا مىاندازند.
💠پیام ها👇
1- با توجّه به قطعى و حتمى بودن مرگ، فرار از جنگ چرا؟ أَيْنَما تَكُونُوا ...
2- بدنام كردن رهبر، از شيوههاى منافقان است. «هذِهِ مِنْ عِنْدِكَ»
3- نبايد با سلب مسئوليّت از خود، لغزشها را توجيه كرد و گناهان خود را به گردن ديگرى انداخت. «يَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِنْدِكَ»
4- پيروزى و شكست، مرگ و حيات، تلخىها وشيرينىها همه در مدار مقدرات حكيمانه خداست. «كُلٌّ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ»
5- منشأ همهى حوادث تلخ وشيرين خداست، نه آنچه ثنويّت مىگويد و اهريمن ويزدان را مطرح مىكند. «كُلٌّ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ»
6- منافقان عناد دارند و سخن حقّ را در نمىيابند. «لا يَكادُونَ يَفْقَهُونَ حَدِيثاً»
7- خداوند را محور همه چيز دانستن (توحيد افعالى) نيازمند تفكّر دقيق و عميق است. «يَفْقَهُونَ»
8- كسى كه توحيد و محوريّت خدا را درك نكند، هيچ يك از معارف را درك نمىكند. «لا يَفْقَهُونَ حَدِيثاً»
📚تفسير نور(10جلدى)، ج2، ص: 113
ڪانال عطر قـــ💗ــــرآن
🆔 @AtreQuran
برای دریافت تصویر فوق با کیفیت بالا و در ابعاد مربعی و پس زمینه موبایل، به وب سایت عطرقرآن مراجعه کنید 👇
http://atrequran.ir/یاد-خدا-موجب-آرامش-عقل-می-شود/
🌹 مفهوم و مراتب ذکر خدا👇
◀️یکی از راه هایی که سبب تقویت و تثبیت ایمان می شود و سیر قلبی انسان را به سوی معبودش سرعت می بخشد، ذکر است. ذکر به معنای یادآوری (حضور معنی در نفس)، در مقابل نسیان و غفلت آمده است. خداوند پیامبرش را «مُذَکِّر» یعنی تذکردهنده لقب داده است: «اِنَّما انت مُذَکِّرٌ، لَستَ علیهم بِمُصَیطِر». (غاشیه: 22 و 23)
◀️انسان در ذات خود مشتاق ارتباط با خداست. برای همین است که از یاد و انس با او لذت می برد، ولی گاهی به غفلت یا فراموشی مبتلا می شود که نیاز به یادآوری دارد.
💠ذکر، درجات و مراتبی دارد که عبارتند از: ذکر زبانی و ذکر قلبی. ذکر زبانی، یعنی حمد و سپاس خدای متعال به زبان، شروع هر کار با نام او، خواندن دعاها و ذکرهای وارده و اسماء الهی. این مرتبه از ذکر، با تأثیر ظاهر بر باطن انسان و تلقین به نفس، اعمال و رفتار وی را به سوی محبوب جهت می دهد و ایمان وی را تعالی می بخشد. از سوی دیگر، به دلیل آنکه زبان نمودار تحول درونی قلب است، می توان گفت گاهی، ابتدا قلب انسان متوجه خدا شده و بعد آدمی نام او را به زبان آورده است. امام حسین علیه السلام در دعای عرفه این نکته را یادآوری می کند: «اَنْتَ الذّاکِرُ قَبْلَ الذّاکِرین؛ تو قبل از یادآوری کنندگان، آنان را یاد کرده ای».
◀️مرتبه عالی تر ذکر، ذکر قلبی است که همان عادت دادن دل به یاد و نام خداست، تا جایی که صورت قلب انسان، صورت ذکر وی شده و در نتیجه از غیر او دل بریده و هیچ نوع علاقه و میلی معارض با دوستی محبوب و خشنودی اش در وجود انسان باقی نخواهد ماند. در این مرتبه، آدمی به جایی می رسد که درمی یابد «هُوَ مَعَکُمْ اَیْنَما کُنْتُمْ؛ هر کجا که باشید او با شماست». (حدید: 4) درک حضور حق تعالی در همه حالات و رفتار، مرتبه ای است که نصیب هر کس نمی شود. باباطاهر می گوید:
🍃خوشا آنان که اللّه یارشان بی
🍃به حمد و قل هو اللّه کارشان بی
🍃خوشا آنان که دایم در نمازند
🍃بهشت جاودان بازارشان بی
💠نمونه کامل چنین فردی، وجود مبارک رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم است که قرآن می فرماید:
🔷 بی شک برای شما مؤمنان در پیروی از رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم سرمشقی نیکوست، برای آن کس که به خدا و روز واپسین امید دارد و خدا را زیاد یاد می کند. (احزاب: 21)
ڪانال عطر قـــ💗ــــرآن
🆔 @AtreQuran
برای دریافت تصویر فوق با کیفیت بالا و در ابعاد مربعی و پس زمینه موبایل📱 و والپیپر کامپیوتر 💻 به وب سایت عطرقرآن مراجعه کنید 👇
http://atrequran.ir/مَنْ-کانَ-یرِیدُ-اَلْعِزَّةَ-فَلِلّه/
🌹مَنْ كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعًا ۚ إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ
📚(آیه 10 سوره فاطر )
🌹هر كه خواهان عزت است بداند كه تمام عزت، برای خداست. سخن خوش و پاك به سوى او بالا مىرود و كردار نيك است كه آن را بالا مىبرد.
به دنبال این بحث توحیدی، به اشتباه بزرگ مشرکان که عزت خویش را از بتها میخواستند، اشاره کرده، میفرماید: «کسانی که عزت میخواهند
❤️(از خدا بطلبند چرا که) تمام عزت از آن خداست» (مَنْ کانَ یُرِیدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِیعاً).
◀️از آنجا که تنها ذات پاک اوست که شکست ناپذیر است، لذا تمام عزت از آن اوست، و هر کس عزتی کسب میکند از برکت دریای بیانتهای اوست.
🌹در حالات امام حسن مجتبی علیه السّلام میخوانیم که در ساعات آخر عمرش هنگامی که یکی از یاران به نام «جنادة بن ابی سفیان» از او اندرز خواست نصایح ارزنده و مؤثری برای او بیان فرمود که از جمله این بود: «هر گاه بخواهی بدون داشتن قبیله «عزیز» باشی و بدون قدرت حکومت و هیبت داشته باشی، از سایه ذلت معصیتِ خدا به درآی و در پناه عزت اطاعت او قرار گیر»!
◀️خداوند متعال در این آیه، سپس راه وصول به «عزت» را چنین تشریح میکند: «سخنان پاکیزه و عقاید پاک به سوی او صعود میکند» (إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ).
🌹«و عمل صالح را او بالا میبرد» (وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ یَرْفَعُهُ).
◀️«الکلم الطّیّب» به اعتقادات صحیح نسبت به مبدأ و معاد و آیین خداوند تفسیر شده است.
📚برگزیده تفسیر نمونه آیت الله العظمی مکارم شیرازی
◀️عکس زمینه:گلدسته حرم با صفای حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
ڪانال عطر قـــ💗ــــرآن
🆔 @AtreQuran