🔴 چرا باید «خط مقدم» را خواند؟
▫️ جامعه تحلیلی خبری الف، آبان ماه 1399 نوشته ای را از محمد رضا زائری بر وبگاه خود منتشر کرده است که زائری در آن میگوید چرا باید کتاب خط مقدم را خواند؟
▪️ گروه فرهنگی هنری یم به مناسبت شهادت شهید حسن طهرانی مقدم و رونمایی از کتاب صوتی خط مقدم دوباره منتشر میکند.
🔸 چندی پیش عكسی از نوجوانی خود و دوران عضویت در بسیج را با لباسی كه آرم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشت منتشر كردم و پس از آن با اظهارنظرهای متفاوت و بعضاً بهشدت اعتراضآمیزی مواجه شدم. برای من كه دوران شکلگیری سپاه و شخصیتهای مؤسس آن را دیده بودم قابلفهم بود كه چرا امام گفته بود «كاش من هم یك پاسدار بودم» ولی غالب مخاطبان من در شبکههای اجتماعی درك دقیقی از آن نداشتند.
🔹 مدتها این پرسش ذهن مرا درگیر كرده بود كه برای این نسل چگونه باید از سپاه پاسداران حرف زد؟ این نسل كه عملكرد امروز برخی از فرماندهان سپاه را میبیند و سخنان بعضاً عجیب برخی از آنان را میشنود و زندگی و رفتار برخی از فرزندان آنان را شاهد است و تناقضهای آشكاری از رفتار سیاسی و اجتماعی آنان با شعارهای آرمانی آغازینشان مییابد، چگونه میتواند در فضای متفاوت سیوپنج یا چهل سال پیش از این قرار گیرد و بفهمد كه كدام سپاه آنقدر محبوب و مقبول بود؟
🔸 وقتی كتاب «خط مقدم» را خواندم و چند روز در حال و هوای آن نفس كشیدم، به پاسخ آن پرسش دست یافتم و گمان میکنم كه بسیاری از خوانندگان آن در پایان به درك روشنی از آن «پاسدار»بودن برسند.
🔹 این كتاب با اسم زیبا و خاصش كه ایهام دارد، با تمركز بر زندگی فرمانده یگان موشكی سپاه شهید تهرانی مقدم نوشته شده و حاصل همكاری موفق یك پژوهشگر و یك نویسنده است. نثر هنرمندانه و روایت پركشش كتاب، خواننده را خط به خط -چنانکه فصول مختلف كتاب با عنوان خط تقسیم شده- با خود پیش میبرد و بهصورت موازی بین خطوط مختلفی از جریان مذاكرات دیپلماتیك نظامی برای تهیه موشك و سلاحهای جنگی از لیبی و كره شمالی تا تجربه دشوار آموزش نخستین گروه ایرانی در سوریه و راهاندازی یگان موشكی در كرمانشاه پیش میبرد و همزمان فضای ستاد در تهران و حال و هوای منطقه جنگی را به تصویر میکشد.
🔸 از سوی دیگر نویسنده با مهارتی زنانه و قابلتحسین فضای عاطفی داخل خانواده و خاطرات ماههای نخست ازدواج شهید تهرانی مقدم را با محیط زمخت و سخت جنگ و پادگان موشكی سپاه درهم آمیخته و دو روایت مختلف نرم و سخت را با ظرافت و دقت در هم تنیده است.
🔹 این كتاب برای نخستین بار برخی اسرار نظامی دوران جنگ را از جزییات مذاكره با رهبر كره شمالی و كیفیت اقناع سرهنگ قذافی و حضور نیروهای مستشاری لیبی در تهران با لباس سپاه و ماجرای انتقال موشکها به داخل كشور را افشا میکند و نكاتی بسیار بدیع و ناگفته از مدیریت جنگ را به خواننده عرضه میدارد. در لابهلای روایت كتاب هم، بهتناسب از دستنوشتههای شخصی همسر شهید تا خاطرات منتشرشده مرحوم هاشمی رفسنجانی و برخی مستندات دیگر استفاده شده و اثرگذاری و دقت كتاب را دوچندان ساخته است. هر چند در بین سطور كتاب -بهرغم ترتیب و صفحهبندی حرفهای- غلطهای تایپی یا بیدقتیهایی دیده میشود كه رفع و رجوع همین موارد معدود میتوانست بر كیفیت اثر بیافزاید، اما در مجموع نتیجه كار کاملاً قابل دفاع و تحسینبرانگیز است.
🔸 در طول سالهای اخیر -خوشبختانه - طیف متنوعی از کتابهای جذاب و خواندنی در حوزه دفاع مقدس منتشر شده و مورد استقبال گسترده خوانندگان بوده و بعضی از آنها حتى از سوی مخاطبان عمومی نیز خوانده شدهاند. كتاب «خط مقدم» نیز از اینگونه کتابهاست كه مخاطبانی از فضای غیردینی و غیرانقلابی و با حال و هوای روشنفكری -چه بسا کاملاً مخالف با تجربه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس- میتوانند با آن ارتباط برقرار كنند.
🔻 دریافت کتاب صوتی خط مقدم از لینک زیر:
https://yamcag.ir/khm/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
نمونه سوم کتاب صوتی خط مقدم.mp3
1.71M
🎧 نمونه ای از کتاب صوتی خط مقدم | بخشی از نامه شهید حسن طهرانی مقدم به همسرش
🔸 انتشار به مناسبت شهادت شهید طهرانی مقدم
📝 نویسنده: فائضه غفار حدادی
🎙 کتابخوان: علیرضا توحیدی مهر
🔻 دریافت از لینک زیر:
https://yamcag.ir/khm/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
▪️نکته آئینگی که در آثار شهید آوینی وجود دارد در میان آثارمان کم است
در حاشیه رونمایی کتاب صوتی خط مقدم امین بابازاده نویسنده و منتقد ادبی در مورد تولید کتاب صوتی نکاتی را بیان کرد.
🔸 امین بابازاده با بیان اینکه در کتاب «خط مقدم» قلم شأن آئینگی پیدا کرده است، گفت: نکته آئینگی که در آثار شهید آوینی وجود دارد در میان آثارمان کم است بهویژه در آثار شهدایی که باید پررنگتر شود. خوب است که نویسنده اثر خودش را بخواند. چرا که اتمسفر داستان را خود بهتر میداند و به نظر من میتوانیم به این سمت پیش برویم که به نویسندگان آموزش بدهیم که اثر خودشان را بخوانند. چرا که باعث رشد خود نویسنده است و باعث جذابیت بیشتر کتاب صوتی میشود.
🔹 نکته آئینگی که در آثار شهید آوینی وجود دارد در میان آثارمان کم است بهویژه در آثار شهدایی که باید پررنگتر شود. خوب است که نویسنده اثر خودش را بخواند. چرا که اتمسفر داستان را خود بهتر میداند
وی در ادامه گفت: آیا ما در کتاب صوتی قضاوتی داریم یا خیر؟ مثلاً موسیقی که بر روی کتاب صوتی خط مقدم است برای قشری از مردم جذاب است. آیا میتوانیم کاری عامه پسندتر را انجام بدهیم، باید به این موضوعات توجه کرد.کتاب صوتی هیچ نسبتی با کتابخواندن ندارد. کتاب خواندن اندیشه را درگیر میکند و کتابصوتی احساس را درگیر میکند و خوب است که به سمت تولید آثار صوتی کتابهای اندیشهای برویم.
🔸 محمدامین شوشتری مدیر عامل گروه فرهنگی یم در ادامه گفت: نویسنده در درک حس و فضا خوب است اما مسئله اصلی کتاب صوتی انتقال این حس به مخاطب است و کار سختی است. از این جهت راه حلی که میتواند کمک کند همکاری بین کتابخوان و نویسنده است. البته بسیاری از نویسندگان آثار خود را بسیار خوب میخوانند. ما به نویسندگان از طریق ناشران دست پیدا نمیکنیم و اصولاً یک فضای بستهای شکل گرفته است.
📎با پیگیری بلاگ یم در جربان اتفاقات یم باشید:
https://yamcag.ir/blog/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
⌨️ نظر یکی از شنوندگان کتاب صوتی خط مقدم
🔸 روایت مستند و داستانی از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم
🔻دریافت کتاب صوتی خط مقدم از لینک زیر
📎https://yamcag.ir/khm/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
▪️ گروه موشکی ایران در گمنامی تمام به موفقیت ها دست پیدا کردند و به نظر من عوامل تولید این کتاب از تیم تحقیق تا تیم تولید نسخه صوتی انتخاب شده توسط شهید طهرانی مقدم هستند.
▫️ فائضه غفار حدادی نویسنده کتاب خط مقدم در آیین رونمایی از کتاب صوتی خط مقدم از اتفاقات نوشتن کتاب خط مقدم گفت.
🔹 یکی از ویژگیهایی که شهید طهرانی مقدم و تیم همراهشان داشتند اخلاص در حین انجام کار بود.
🔸 فائضه غفار حداد نویسنده اثر «خط مقدم» در خصوص نحوه نگارش این اثر گفت: یکی از ویژگیهایی که شهید طهرانی مقدم و تیم همراهشان داشتند اخلاص در حین انجام کار بود. این شهدا در فضای محرمانه و بستهای بودند و حتی مادر و همسر این عزیزان از مهم بودن و حساسیت کار شهدا آگاه نبودند و حتی سرکوفت هم میشنیدند. احساس میکردم که این تیم تحقیق خیلی مخلصانه و گمنام در طی سالهای طولانی تحقیقاتی را انجام دادند و بعد که پروژه به من رسید احساس میکردم که لایق این کار نیستم و این چرخهای که «خط مقدم» از ابتدا تابه حال داشته است از نوع کاری است که این شهید انجام داده است.
وی در ادامه افزود: در زمان نگارش این اثر شرایط سختی داشتم ولی همچنان مینوشتم و میگفتم که برای شناساندن آنها باید تلاش کنم و حس خوبی داشتم. این کتاب سالهای قبل چاپ شد و به دلیل نوع نگاهی که داشتند بیشتر داخلی توزیع شد و تا چند سال ناشناخته بود و سرانجام به نشر شهید کاظمی رسید. زمانی هم که کار رسید به دستم این کتاب صوتی را گوش دادم ، اثری قوی و خوب بود و به نظرم باید زودتر از اینها تولید میشد چراکه نیاز بازار بود.
🔹 غفار حدادی درباره نامههایی که همسر شهید نوشته بود و حتی به خود شهید هم نداده بودند گفت: نامههای همسر شهید هم لطف الهی بود که پیش آمد. من از وجود این نامهها بی اطلاع بودم. روزی نوشتن برایم سخت شده بود که به خانه شهید رفتم و از همسر شهید کمک خواستم که موضوعاتی را بیان کند تا بتوانم به نوشتن ادامه دهم که از وجود تعداد زیادی از نامههای مخصوص خود که هروقت دل تنگ میشده، یادداشت میکرد باخبرم کرد. تمامی نامهها را به من دادند که کپی کنم و حتی میگفتند که این نامهها را به حسن هم ندادم بخواند منتشرش نکنید که البته بعدها همسر شهید میگفت که خوب شد در اثر آمد.
🔻 دریافت کتاب صوتی خط مقدم از لینک زیر:
📎 Https://yamcag.ir/khm/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
📖 معرفی کتاب صوتی
🎧 کتاب صوتی درگاه این خانه بوسیدنی است
🔊 خاطراتی شیرین و شنیدنی از فروغ منهی مادر شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقی پور
📝 نویسنده: زینب عرفانیان
🎙 کتابخوان: اعظم کیانی نیا
▫️انتشارات شهید کاظمی
📢 @nashreshahidkazemi
🔻 دریافت از لینک زیر:
https://yamcag.ir/dib/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
▪️ خاطرات این حاجیه خانم آنقدر شیرین و شنیدنی هستند که حتی اگر هیچ ویرایشی بر سخنان ایشان صورت نگیرد و شما مستقیما خاطرات ایشان را بشنوید هیچگاه ایشان را فراموش نخواهید کرد.
🔸 کتاب صوتی درگاه این خانه بوسیدنی است خاطرات مادر شهیدان خالقی پور است که زینب عرفانیان این خاطرات را با قلم توانا و پر کشش خود بر جذابیت آن افزوده و اعظم کیانی نیا با صدای گرم و لحن صمیمانه خود آن را شنیدنی تر کرده است.
🔹 خانواده شهیدان خالقی پور ساکن محله نازی آباد تهران هستند که در برخی از ایام سال در زنجان ساکن می شوند، اولین شهید این خانواده شهید داود خالقی پور، متولد 1344 است که در سال1362 طی عملیات خیبردر جزیره مجنون به فیض شهادت نائل آمد، دو شهید دیگر این خانواده نیز رسول و علیرضا متولدین 1346 و 1350 بودند که به طور همزمان در سال1367 در منطقه شلمچه،عملیات پاسگاه زید، همزمان با عملیات مرصاد در جنوب کشور انجام شد در آغوش یکدیگر به فیض شهادت نائل آمدند. بانو فروغ مُنهی، مادر شهیدان خالقیپور است که با صبر و پایداری راه فرزندان خود را ادامه میدهد. مادری که هنوز هم مثل ایام هشت سال دفاع مقدس، با اقتدار و محکم صحبت میکند و میگوید هنوز دفاع تمام نشده است و جنگ با دشمن ادامه دارد تا ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.
🔸 خاطره ای از حاجیه خانم فروغ منهی: در زمان ارتحال امام خمینی (ره) در مساجد برای احداث حرم امام خمینی (ره) کمک های مردمی را جمع آوری می کردند، من نیز سه تا النگو داشتم که برای کمک به ساخت حرم امام به مسجد بردم هنگام بازگشت، متصدی گفت خانم خالقی پور قبض فراموشتان نشود، برگشتم و نگاه معناداری را به وی کردم، خودش متوجه شد و گفت خانم خالقی پور برای دادن بچه هایش قبض نگرفته است.
🔹 در بخشی از این کتاب صوتی میشنوید:
کنار تابوت زانو زدم. پوستش از شیمیایی مُلتهب و تن سفیدش پر از دانههای ریز قرمز بود. مثل وقتی که سرخک گرفت. به پوستش دست کشیدم. زخم ترکشهای زبر. چقدر حرف برای گفتن داشتم. به صورتش دست کشیدم. سرمای تنش در جانم خزید. چرا قدر پسرم را ندانستم؟ تا چشم بر هم زدم، از پیشمان رفت. من ماندم و حسرتی که دلم را میسوزاند. دستش را در دستم گرفتم. موهایش را نوازش کردم. صورتم را نزدیکش میبردم و عقب میآوردم. حرف میزدم و گریه میکردم. ساکت میشدم و نگاهش میکردم. میبوییدم و میبوسیدمش. همة تنش را لمس کردم. ذرهذرة داوود را به خاطر میسپردم.
🔻 دریافت از لینک زیر:
https://yamcag.ir/dib/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
نمونه درگاه این خانه بوسیدنی است.mp3
1.78M
🎧 نمونه ای از کتاب صوتی درگاه این خانه بوسیدنی است
🔸 خاطراتی شیرین و شنیدنی از فروغ منهی مادر شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقی پور
📝 نویسنده: زینب عرفانیان
🎙 کتابخوان: اعظم کیانی نیا
🔻 دریافت از لینک زیر:
https://yamcag.ir/dib/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
▪️ توصیه حاج مهدی رسولی برای خواندن کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است»
🔸 به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، همزمان با ایام راهیان نور و روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ که به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری اردوهای راهیان نور متوقف شده بود، حاجمهدی رسولی چهره نامآشنای انقلابی و مداح اهلبیت (ع) زنجانی در یادداشتی خواندنی بر کتاب «درگاه این خانه بوسیدنی است» همه دوست داران کتاب را توصیه به خواندن این کتاب تحسین شده کردند.
بسم ربالشهداء و الصدیقین
سالیانی است که خدای متعال توفیق آشنایی با خانواده نورانی خالقیپور را شامل حال این حقیر کرده است، چهره نورانی حاجآقا خالقیپور در روزهایی که بستری بودند را یادم هست. حسرت از آشنایی دیرهنگام.
الحمدلله در این سالها همیشه از محضر حاج خانم کسب نور کردیم. واقعاً آستان این خانه بوسیدنی است.
پیشنهاد میکنم در این روزهای آخر سال و ایام پربرکت راهیان نور امسال با مطالعه کتابهای شهدایی از حسرت اردوهای راهیان نور بکاهیم. کتاب خاطرات حاج خانم خالقیپور بسیار خواندنی است.
مهدی رسولی
🔻 دریافت کتاب صوتی درگاه این خانه بوسیدنی است از لینک زیر:
https://yamcag.ir/dib/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
⌨️ نظر فوتبالی یکی از شنوندگان کتاب صوتی درگاه این خانه بوسیدنی است
🔸 خاطراتی شیرین و شنیدنی از فروغ منهی مادر شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقی پور
🔻دریافت کتاب صوتی درگاه این خانه بوسیدنی است از لینک زیر
📎https://yamcag.ir/dib/
📢 @ Avayam_ir | آوایَم
هدایت شده از 📻 رادیو ماوا 🎙
ولز.mp3
5.35M
2⃣6⃣
🎧 #پادکست ولز اینترنشال🏴
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
😂 کار #طنز تبریک پیروزی تیم ملی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📻 #رادیو_ماوا رو
به دوستانتون معرفی کنید🙂
❀┅┄ 👇 ┄┅❀ @'RadioMaVa رادیــــومــــــاوا
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🏴 🎧 آوایَم
2⃣6⃣ 🎧 #پادکست ولز اینترنشال🏴 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 😂 ک
پادکست خوب بچه های رادیو ماوا رو بشنوید