✅️یک "احساس تکلیفی نشونتون بدمی" در چشمان آیت الله جنتی وجود داره که نگو....😂😂😂
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
🔘 ویژه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
🖼 روایتهایی از حضرت آیتالله خامنهای درباره شخصیت و رهبری حضرت #امام_خمینی رضواناللهتعالیعلیه
خادمان افتخاری
آستان مقدس حضرت فاطمهمعصومهسلاماللهعلیها
┅°•※✨〇⃟🕊※•°┅
@khadem_astan
وصیتنامه الهی سیاسی امام خمینی.pdf
1.03M
🖤 همه باید وصیتنامه امام را مطالعه کنند
✏️ رهبر انقلاب: #وصیتنامه_امام، میثاق همیشگی امام با امّت است. همه باید این کلمات را درست بفهمیم و بر آن تدبّر کنیم، تا راه امام را اشتباه نکنیم.
✏️ کسانی که دم از امام میزنند، اما حاضر نیستند فکر امام و راه امام را بپذیرند و به آن تن بدهند، اشتباه میکنند. ۱۳۷۷/۳/۱۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹من تعقیبات نماز صبحم پیگیری کار مردم است
♦️خاطره سخنگوی دولت از تعقیبات نماز صبحهای شهید رئیسی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
"کوچه شهدا"💫
╭┅─────────┅╮
@kooche_shohadaa
╰┅─────────┅╯
☑️پاسخ سردار حاج قاسم سلیمانی به نامهای که در آن از او خواهش کرده بودند تا برای ریاست جمهوری١٣٩۶ کاندیدا شود:
🔸«برادر بزرگوارم از محبت شما عزیز گرانقدر سپاسگزارم. الحمدلله در کشور ما آنقدر شخصیت های مهم و ارزشمند گمنام و با نامی وجود دارد که نیازی نیست سربازی، پُست سربازی خود را رها کند. افتخارم این است که سرباز صفر بر سر پُست دفاع از ملتی باشم که امام فرمود جانم فدای آنها باد.
#جان-فدا❤
#شهیدالقدس
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
"کوچه شهدا"💫
╭┅─────────┅╮
@kooche_shohadaa
╰┅─────────┅╯
🏴🇮🇷🏴🇮🇷
🔸وَ لَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاءٌ وَ لٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ. (بقره، ۱۵۴)
و به كسى كه در راه خدا كشته شده مرده مگوييد بلكه اينان زندههايى هستند ولى شما درك نمىكنيد.
🔹 پ.ن:
"در این آیه بحثی درباره
حرکت نظامی و جنگ نیست،
هر کسی در #راه_خدا همچون راه
#خدمت_به_مردم،
#کار_جهادی برای آنها و راه
#اداره_کشور و
#پیشرفت_نظام جمهوری اسلامی
کشته شود #شهید است."
امام خامنهای، ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
نکته:
رهبری معظّم با طرح بحث #شهید_معرکه_جنگ و #شهید_راه_خدمت، نظر نهایی خود را درباره نحوه شهادت آیت الله رییسی بیان کردند و شهادت ایشان را به صورت طبیعی و در اثر سانحه دانستند نه جنگ الکترونیک یا حمله تروریستی.
ایشان در سخنرانی حرم حضرت امام فرمودن: آیات شهادت دو دسته است یک دسته مربوط به جنگ با دشمن است و دسته دیگر مربوط به خدمت در راه خدا و دین.
و شهادت رییس جمهور از قسم دوم است.
ویژگی _های فردی و عرفانی امام خمینی (ره).pdf
627.4K
ویژگی های فردی و عرفانی امام خمینی(رحمت الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 خاندانی که تمام مادرانش، مادر شهید هستند
https://eitaa.com/joinchat/820051968C2b85dac984
📣 گسترده ترین شبکه خبری مردمی در ایتا
✅برای نخستین بار منتشر میکنم.
شایدم دومین بار
@shenskhte_rahbari
💠💠گفتوگو با همسر رهبری درباره آشنایی با آیتالله خامنهای، زندگی خانوادگی و حجاب
⭕️مصاحبه برگرفته از مجله محجوبه است که نشریهای خانوادگی، فرهنگی و اجتماعی ویژه بانوان به زبان انگلیسی برای خارج از کشور میباشد. این مصاحبه در سال ۱۳۷۲ چاپ و منتشر شده و به به فارسی برگردانده شده است.
⭕️مصاحبهٔ مذکور در ماهنامه خبری و فرهنگی ره آورد دانشگاه در سال ۱۳۷۲ منتشر شده بود.
❓لطفا کمی از دوران مدرسهتان برای ما بگوئید.
@shenskhte_rahbari
✅من خاطرات روشنی از دوران مدرسهام از جمله معلم فرزانه قرآنم، خانم پور رنجبر دارم که گویا اخیراً به رحمت ایزدی پیوستهاند. این خانم محترم و متین معلم قرآن ما بود. آن روزها لباس او منحصر به فرد بود. گرچه چادر سرش نمیکرد اما حجاب کامل اسلامی داشت. مقنعه بلند او تا کمرش میرسید، این خانم شیوه ابداعی ویژهای در تدریس قرآن داشت. چهرهاش که مملو از متانت و وقار بود هنوز جلوی چشمانم هست و هرگز نمیتوانم فراموشش کنم.
❓شما چطور با همسرتان آشنا شدید؟
✅من در سال ۱۳۴۳با ایشان ازدواج کردم، البته این ازواج همانطور که در خانواده مذهبی آن زمان مرسوم بود، صورت گرفت به این ترتیب که مادر ایشان برای خواستگاری به منزل ما آمدند و بعد از مباحثات معمول مراسم ازدواج انجام شد.
❓شما چند فرزند دارید؟
✅ما چهار پسر و دو دختر داریم. همه پسرانمان قبل از انقلاب و دخترانمان بعد از انقلاب به دنیا آمدند.
❓لطفاً کمی در مورد زندگیتان، طی دوران قیام اسلامی علیه شاه صحبت بفرمایید.
✅آن زمان دوران مشقتباری بود و امتحان الهی بود و من خودم را برای تمام مشکلات ممکن آماده کرده بودم و هرگز درباره هیچ چیز لب به شکوه نگشودم. یادم میآید که طی اولین ماههای بعد از ازدواجمان، یک روز همسرم از من پرسید: اگر من دستگیر شوم تو چه احساسی خواهی داشت؟ این سوال غیرمنتظرهای بود و من ابتدا خیلی ناراحت و آزردهخاطر شدم، اما ایشان آنقدر درباره درگیری، خطرات و مشکلاتش و وظیفه همه افراد در این رابطه صحبت فرمودند که کاملا مرا قانع کردند.
@shenskhte_rahbari
✅ایشان این مطلب را درست همان روزی که امام خمینی (ره) دوباره بازداشت شدند و ایشان را از قم به تهران آورده و سپس به ترکیه تبعید کردند، مطرح نمود. در آن روز آقای خامنهای و دیگران در مشهد برای نشان دادن مخالفتشان با این امر آماده شده بودند و در همین زمان بود که از من در برخورد با مساله دستگیریشان سوال کردند. از همان روز من خودم را از لحاظ فکری آماده رویارویی با خطراتی که در راه مبارزات همسرم پیش خواهد آمد، نمودم. بنابراین، هر وقت ایشان زندانی یا تبعید میشدند یا هنگامی که مجبور بودند پنهانی و مخفی فعالیت نمایند، تمامی مشکلات را با راحتی تحمل میکردم.
✅ بعدها که ما فرزندان بیشتری داشتیم و زندگی گاهی اوقات مشکلتر میشد که البته خداوند همیشه ما را یاری مینمود و هرگز ناامید نشدم.
❓شما چگونه همسرتان را در مبارزاتشان یاری نمودید؟
✅فکر میکنم بزرگترین نقش من حفظ جو آرامش خانه بود. طوری که ایشان بتوانند با خیال راحت به کارشان ادامه دهند. من سعی داشتم تا ایشان را از نگرانی در مورد خو و فرزندانم دور نگهدارم. گاهی اوقات که برای ملاقات ایشان به زندان میرفتم از مشکلاتی که داشتیم چیزی به ایشان نمیگفتم و در پاسخ به سوالاتشان درباره وضعیت خودم و فرزندان صرفا خبرهای خوب میدادم. برای مثال، طی ملاقاتهایی که با ایشان در زندان داشتم یا در نامههایی که در دوران تبعید برای ایشان مینوشتم هرگز چیزی در مورد بیماری فرزندان نمیگفتم و نمینوشتم.
✅البته من نیز در زمینههای مختلف نظیر پخش اعلامیهها، حمل پیامها، اختفای اسناد و نظیر آن فعالیت داشتم، ولی فکر میکنم اصلا قابل ذکر نیستند. در آخرین ماههای مبارزه در رابطه با پیامهای تلفنی امام خمینی (ره) از پاریس کار میکرد من آنها را برای تکثیر و توزیع به مراکزی در مشهد و دیگر شهرها ارسال مینمودم و اخبار را از مشهد و دیگر شهرهای خراسان جمع آوری نموده و به پاریس مخابره میکردم. اما فکر میکنم مهمترین کار زنان مبارز و آزاده آن زمان، پشتیبانی معنوی، همدردی و راز داری و تحمل مشقات بود.
❓آیا همسرتان در خانه به شما کمک میکنند؟.....
ادامه دارد
@shenakhte_rahbari
بحارالأنوار جلد ۷۴ صفحه ۳۶۸ از امیرالمؤمنین(ع) روایت میکند: ای کمیل، رسول خدا را خدا تربیت کرد و او مرا تربیت کرد و من مؤمنان را تربیت میکنم. ای کمیل، ذُرِّيَّةً بَعْضُهَا مِنْ بَعْضٍ. ای کمیل، علومت را از ما بگیر تا از ما باشی. (خُذ منّا تکن منّا).
مقصود از آل ابراهیم، متابعین ابراهیماند نه فرزندان او. در قرآن غیر از آل ابراهیم و آل عمران، سخن از آل لوط، آل موسی، آل هارون، آل یعقوب، و آل داوود، و البته بارها سخن از آل فرعون آمده و این نشان میدهد که هم حق و هم باطل هوادارانی دارند که آنقدر رنگ آن را میگیرند که داخل در "آل" آن میشوند. آل کسی یعنی هوادارانی که از حیث متابعت، جزئی از او شدهاند.
در صلوات هم که دعایی است مفروض و مستجاب، میگوییم: الهمّ صلّ علی محمد و آل محمد. صلوات در اصل طلب صلاة یا نور است برای محمد و آلش. اما فایده این صلوات یا طلب نور برای پیغمبر، برای خود مؤمنان چیست? قانونی در هستی است که هرکس خیری برای دیگری بخواهد، علاوه بر شمول آن خیر به آنکس، خودش هم از عین همان خیر برخوردار میگردد. این، عدل خداست. تازه چون خیر خواسته و از خدا خواسته و برای ذویالحقوق و تشکر از آنها خواسته، خدا از فضل خویش بر آنچه به خودش میرسد میافزاید. پس، صلواتِ ما بر پیامبر(ص) خود ما را غرق در صلوات میکند و ذرهذره از ظلمات به نور خارج میکند و مشمول رحمت خاص خدا میگرداند. طبق روایات باید در صلوات بر پیامبر(ص)، آل او را نیز شریک کنیم و بهره خود را فزون سازیم. آل محمد کسانیاند که رنگ محمدی دارند و پیرو راستین اویند. در رأس ایشان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و سپس اولیاء الهی. خود ما اگر شیعهٔ راستین محمد و واقعاً مؤمن باشیم، به نصّ روایاتِ مُستفیض، جزء آلمحمدیم و مشمول مستقیم صلوات خود. یعنی با دعای"الهم صل علی محمد و آل محمد" – چون صلوات یک دعاست و به صیغه دعایی انشاء ميشود – میگوییم خدایا بر محمد و آل او که من هم در صفالنعال ایشانم صلوات فرست.
دلیل دیگرِ اینکه مقصود از آل ابراهیم، متابعان اوست، این دعای شریف است از زبان ابراهیم(ع) که: فَمَنْ تَبِعَنِي فَإِنَّهُ مِنِّي وَمَنْ عَصَانِي فَإِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ [سوره إبراهيم : 36] هرکس از من پیروی کند از من است و هرکس عصیان کند، خدایا باز هم تو غفور و رحیمی!
کمی جلوتر در همین سورهٔ آل عمران آمده: إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ وَهَذَا النَّبِيُّ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُؤْمِنِينَ [سوره آل عمران : 68] نزدیکترین کس به ابراهیم، متابعان او و محمد و مؤمنانِ به محمد اند. چنین کسانی را خدا زیر پر و بال ولایتش گرفته.
پس ما هم اگر متّقی و مُتابعِ قرآن باشیم، از آل ابراهیم و طبق این آیه، برگزیدهٔ خداییم. خدا ما را اصطفاء کرده و شرافتی بالاتر از این نیست. هیچکجای قرآن مثل این آیه، مؤمنین شرافتِ بَدوی نیافتهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگی از فضائل شهید آیت الله رییسی
🔺️پاسخ آیت الله مکارم شیرازی به سوالی درباره حکم شرعی «همستر» و «نات کوین»
🔹️با توجه به افزایش تعداد کاربران ایرانی بازی های تلگرامی از جمله همستر کامبت، نات کوین و... و به وجود آمدن نگرانیهایی در این رابطه همشهری آنلاین نظر فقهی برخی از مراجع تقلید را در این باره جویا شده است.
🔹️در همین رابطه پرسشی به شرح زیر به دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید شیعه ارسال شد:
⁉️پرسش: طی یک ماه اخیر در بستر تلگرام، انواع مختلف بازی ها مانند نات کوین، همستر و ... راه اندازی شده است که توجه بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را به خود جلب کرده است. مطابق وعده ای که مدیران این بازی ها داده اند پس از کسب امتیاز در قالب سکه، این سکه ها قیمت گذاری شده و قابل خرید و فروش خواهد بود. برای نمونه یکی از این بازی ها، فرآیندهای خود را تکمیل کرده و در نهایت تبدیل به ارز دیجیتال شده و هم اکنون عده ای از آن بهره مند شده اند.
⁉️به نظر حضرتعالی آیا مشارکت در این برنامه ها و کسب درآمد احتمالی از این روش مجاز است یا خیر؟
💡پاسخ: با توجه به ابهامات زیادی که این نوع ارزها دارند، از جمله اینکه منشاء استخراج آن روشن نیست و نیز غالبا اعتبار آن از سوی دولت ها پذیرفته نشده و همچنین منشاء سوء استفاده های زیادی شده است، معامله، سرمایه گذاری و درآمد حاصل از آنها جایز نیست.
تمام ماه ذی القعده و دهه اول ذی الحجه دوران خلافت حضرت هارون(ع) بر بنی اسرائیل در هنگامه غیبت حضرت موسی(ع) است
پیامبر اکرم(ص) خطاب به امام علی(ع) فرمود:«تو نسبت به من به منزله هارون نسبت به موسی هستی، بجز اینکه بعد از من، پیامبری مبعوث نخواهد شد.» این حدیث که نقل آن مورد اتفاق و پذیرش شیعه و سنی قرار گرفته و از احادیث متواتر است، به نام حدیث منزلت شهرت یافته و یکی از دلایل مهم در اثبات خلافت بلافصل امام علی(ع) بعد از پیامبراکرم(ص) است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا حضرت رضا(علیه السلام)
🖼 #سخن_نگاشت | روایتهای حضرت آیتالله خامنهای از همسرشان
🔸#خط_رهبری در این مجموعه سخننگاشت روایتهای رهبر معظم انقلاب از همسر مکرمهشان را مرور میکند. نکات جالبی از #سبک_زندگی ایشان در این سخنان حضرت آیتالله خامنهای آمده که خواندنی و درسآموز است.
#کانون_محبت
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
.
مرحوم آیتالله مولوی قندهاری فرمودند:
🔹 مرحوم نخودکی در اواخر عمر شریفشان یک مقداری متأثّر شده بودند که چرا بعضیها را با آن دعاها و ... شفا داده بودند و کارهایشان را روبهراه کرده بودند.
لذا در آن سالهای آخر دیگر این کارها را نمیکردند.
🔸 ایشان میفرمودند: مرحوم نخودکی یک موقعی در صحن انقلاب آمده بودند. وقتی از کنار یکی از آنهایی که خودشان را به #پنجره_فولاد_حرم_امام_رضا(علیه السلام) میبندند و اشک و ناله دارند، رد شده بودند، به او گفته بودند: #خوش_به_سعادتت. او هم متوجّه نشده بود که ایشان کیست و ایشان را نمیشناخت، چون مردم از همه جا میآمدند.
🔹 لذا گفته بود: چه میگویی شیخ! خوش به حالت؟! ما گرفتاریم که خودمان را بستیم، خوش به حالمان؟! ما از روی عجز و گرفتاری است که آمدیم خودمان را به پنجره فولاد بستیم، چه خوش به حالی؟! به تعبیر عامیانه نفست از جای گرم درمیآید که میگویی: خوش به حالت؟!!
🔸 ایشان هم با خونسردی جواب داده بودند و مجدّد فرموده بودند: اتّفاقاً خوش به حالت!
آن شخص گفته بود: آقا! میشود بگویی چرا این قدر به ما میگویی: خوش به حالت؟! به تعبیر آیتالله مولوی، اینقدر با حسرت میگویی: خوش به حالت؟!...