eitaa logo
شعبه ۲ آوینیسم 🌱
592 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
223 ویدیو
33 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📪 پیام جدید از تو حرکت از خدا برکت
💔چند خط آخر بخونین لطفا... 📪 پیام جدید دفعات زیادی بوده که به خواهش ها و هوا و هوسِ نفْسم گوش کردم، و دفعات زیادی بوده که با گوش کردن به هوا و هوس خودم از اهل بیت و نور دور شدم. اما همیشه، همیشه اینطور بوده که آخرش، باز هم ایشان بودند که راهم دادند. کسِ دیگری راهم نداد و کس دیگری کمکم نکرد. باز هم اومدم درِ خونه‌ی خودشون. هر جا بریم و هرکار هم که بکنیم، این یک واقعیته، که هرچیزی غیر از نور، ظلمت هست، بعد از نور هرچه هست ظلمت است و هوی و هوس و خواهشِ نفس. و آخرش، اون لحظه ای که داخل قبریم، اون لحظه‌ای که سنگ لحد رو میگذارن، برای دنیا و اخرتمون، فقط اهل بیت ع رو داریم و بس. :)
📪 پیام جدید چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی واقعا به خودم میگفتم این همه حرفی که اهل بیت و خدا گفتن با کمی تعقل میتونی بفهمیشون و اینکه این سخنان عین حقیقتن ولی یه گوش در یه گوش دروازه همه این چیزا رو میدونیم ولی اکثریت بهشون باور نداریم و تو امتحان های سخت مردود میشیم... مثبت ببین هر چند شرایط تلخ بود، خدا در حد توان بنده‌اش امتحانش می‌کنه!
📪 پیام جدید انقد زود کم نیار ادامه بده لامصب
📪 پاسخ جدید به (پیام 💬) وقت کمه خیلی کار رو زمین مونده داری ، خیلی دیگه از مسیر مونده .. خدا روی ت هم حساب کرده! حواست به هدف خلقتت هست؟؟ رویات در حال تحققه ت کجای ماجرای ظهوری ؟.. مواظب باش جا نمونی
📪 پیام جدید آروم باش زهرا خودتو به این در و اون در نزن خدا حواسش به تو هست پس دستت رو بذار رو قلبت و حمد بخون و تلاش کن و امید و توکل کن و بسپر دست خدای احد و واحدی که خودت میدونی چقدر محکم بغلت کرده بسپر دست خودش عزیزم حواسش هست قشنگ می سازه:)
📪 پیام جدید گر بر سر نفس خود امیری...مردی
📪 پیام جدید بعدا پشیمون میشی ک چرا وقتی میتونستی صدتو برای یه کاری بزاری نذاشتی پس خودت میدونی چی میگم دیگع
📪 پیام جدید اگه فک کردی ک میتونی بیخیال هدف هات بشی کور خوندی بچه !پرقدرت ادامه بده
📪 پیام جدید نمازاتو اول وقت بخون اونا برات راه نجاتن!
📪 پیام جدید یه خاطر خدا انجامش بده نه بندش
📪 پیام جدید تو میتونی نگهش داری برا ابدیتت....میتونی میتونی میتونی