📺 دهمین سالگرد حماسه تاریخی نهم دی و بررسی مسائل روز
▪️ با حضور جناب آقای حسین شریعتمداری
دوشنبه ۹ دی ساعت ۲۲:۰۰ از #شبکه_افق
هدایت شده از جعفر روحی / صوت انقلابی
981009.mp3
10.36M
🎧 بشنوید:
صوت کامل بیانات حضرت آیت الله مصباح یزدی در مراسم بزرگداشت یوم الله #۹دی در مدرسه فیضیه قم
۹۸/۱۰/۹
✅ علی علیزاده با انتشار فیلم به آتش کشیدن دیوارهای #سفارتخانه_آمریکا در بغداد نوشت:
چه تحقیری! چه تحقیری! بزرگترین ابرقدرت تاریخ باشی، ۴هزار میلیارد دلار خرج #اشغال عراق کرده باشی، دهها رسانهات از صبح تا شب ایران را مقصر نشان دهد، آنوقت وسط بغداد سفارتت را آتش بزنند و پوزهات را خاک بمالند. آنهم نه در شب تاریک، با نقاب و ترسیده. بلکه روز روشن با صورتهای عیان و مفتخر...
🔴 جنگ روایتها در پسااغتشاشات آبان‼️
🔻 در کتاب «جنگهای شبکهای» که اندیشکده آمریکایی «رند» آن را منتشر کرده جملهای اساسی وجود دارد: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹استراتژیستهای رسانه برنده شدن به سبب "روایت برتر" را پیروزی بدون جنگ تعبیر میکنند. قدرت تولید محتوا و روایت غالب تعیین میکند پیروز میدان نبرد رسانهای و افکار عمومی چه کسی است.
🔹 یکی از آخرین پرده از جنگ روایت ها از فردای آشوبهای آبان ماه آغاز شد. دشمن به دنبال این است تا برخی اشرار و مزدوران مسلح را با مردم معترض به بیتدبیری مسئولان جمع بزند و حافظان امنیت کشور را به عنوان چهرههای خشن و آدمکش معرفی کنند.
🔹 حجم تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم و خشونت آشوبگران میان همه فتنههای گذشته بیسابقه بود و حجم شهدای حافظ امنیت و مردم عادی و رهگذر و کشتههای عناصر ضد انقلاب، به سبب جنس آشوبها با گذشته تفاوت دارد. اما مردم با حضور در صحنه دفاع از انقلاب و حتی کنار کشیدن از اعتراضات به حق خود نقشه دشمن را ناکام گذاشتند.
🔻 در خصوص رفتار نهادهای متولی و حاکمیتی بعد از آشوب آبان ماه ذکر دو نکته ضروری است:
1⃣ ارائه روایت صحیح و به موقع برای افکار عمومی از سوی دستگاههای ذیصلاح امری حیاتی است تا اجازه موجسواری و خبرسازی از رسانههای دشمن گرفته شود.
2⃣ با وجود پیچیدگی صحنه و تلاش عوامل ضد انقلاب برای کشتهسازی در حوادث آبان ماه و در پی آن فرمان رأفت رهبر معظم انقلاب، باید با دقت هرچه تمامتر به پرونده کشتهشدگان رسیدگی شود تا جای افراد بیگناه با اشرار و تروریستها عوض نشود، اما تسریع در این امر مهم و اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی در شرایط سمپاشی شدید رسانههای بیگانه در موضوع آمار کشتهها، لازم و ضروری است.
🖌 #حامد_حرزاده (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 تحلیل انتخابات همسایه
🔻 #زمانهl سه مهرماه در افغانستان انتخابات ریاست جمهوری زیر سایه تهدیدات طالبان و تحریم انتخابات توسط این گروه برگزار گردید و پس از وقفه ای طولانی (قریب به۳ماه) نتایج آن توسط کمیسیون انتخابات اعلام شد.
🔹 میزان مشارکت در این انتخابات نیز حدود ۲۰ درصد بود و بر اساس نتایج اولیه اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رای بیشترین آراء و پس از او عبدالله عبدالله با ۷۲۰ هزار رای قراردارد. با اعلام نتایج انتخابات عبدالله عبدالله نتایج انتخابات را ناشی از تقلب و تبانی کمیسیون انتخابات با اطرافیان اشرف غنی مردود دانست و اشرف غنی در این خصوص بیان داشت : «ما به قوانین پایبندیم و تا اعلام نتیجه انتخابات از سوی کمیسیون انتخابات صبر میکنیم.»
🔻 نتیجه نهایی انتخابات در افغانستان پس از بررسی شکایات معترضین حدود یک ماه دیگر اعلام خواهد شد. در خصوص این انتخابات چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ مشارکت پایین (۲۰ درصد) حکایت از نابسامانی سیاسی و مشکلات فراوان جامعه در حرکت به سمت مردمسالاری دارد که عمدتا ناشی از بی اعتمادی مردم به دولت و همچنین ساختار چند هویتی جامعه این کشور است؛
2⃣ عملکرد طالبان و کارشکنیهای این گروه در کنار منازعات حاکمان و جریان های سیاسی موجود در این کشور سد در راه تحقق دموکراسی در این کشور شده است.
3⃣ وجود دولت مقتدر و غیروابسته در تعارض با منافع آمریکاست. مداخلات خارجی به ویژه از سوی آمریکا موجب شده تا کنون حکومتی واقعی، قدرتمند و غیروابسته در این کشور تشکیل نشود.
4⃣ رفتار سیاسی و اجتماعی در افغانستان کماکان بر رویکردهای فروملی مانند عشیره ای و قبیلهای تکیه دارد تا عناصر ملی و وحدت آفرین، موضوعی که سبب شده است نه تنها مردم تمایل چندانی برای شرکت در انتخابات نداشته باشند، بلکه جریانهای سیاسی را نیز به سمت رفتارهایی در سطح فروملی ترغیب کرده است که زمینه مشکلات فراوان سیاسی برای این کشور شده است.
5⃣ با شکلگیری هر حکومتی در افغانستان سه چالش اساسی در سر راه آن وجود خواهد داشت:
🔹 تلاش برای برپایی حکومتی فراگیر
🔹 کاستن از دخالت کشورهای خارجی
🔹 پیشبرد فرآیند صلح
🖌 #محمدصادق_مصطفوی (کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd