به گواه روانشناسان و محققان علوم رفتاری و براساس منطق های تجربی و عقلانی ، موانعی که حجاب و عفت زنان در برابر شهوت مردان ایجاد کرده ، خود عاملی است که عاطفه و عشق شاعرانه را پدید آورده و ارزش زن را در چشم مرد بالا برده است. زنی که متین و موقر لباس می پوشد و سعی نمی کند توجه مردان را به بدن خود جلب کند ، اتوماتیک وار احترام شگرفی برای خود بین مردان ایجاد می کند و برای مردان نیز بودن در کنار چنین زنی همواره توام با آرامش است .
تاریخ تمدن ویل دورانت ، ج ۱ ، ص ۶۰
#حجاب_عفاف
#تمدن_نکبت_غرب
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
originmerged.aac
4.81M
وای به حال کسانی که دیدند جوانها به گناه جنسی افتادند و سکوت کردند
ما در کجای این جریانیم !
#ازدواج_به_وقت
#ازدواج_آسان
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله :
خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت مرا درک کند و پیش از قیامش به او اقتدا نماید ، دوست او را دوست بدارد و از دشمن وی بیزاری جوید و ولایت امامان هدایتگر پیش از او را نیز بپذیرد. اینان دوستان من و مورد علاقه و محبت من و گرامی ترین امام در نزد من هستند
بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۱۲۹
#سلام_امام_مهربانم
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
شهید مطهری، مساله حجاب، ص ۲۲۱ :
جهان امروز به نام آزادی زن و صریح تر "آزادی روابط جنسی "روح جوانان را سخت فاسد کرده است ،به جای اینکه این آزادی به شکفتن استعدادها کمک کند به شکل دیگر و به صورت دیگر غیر آنچه در قدیم وجود داشت ، نیروها و استعدادهای انسانی را هدر داده است و می دهد. زن از کنج خانه بیرون آمده اما به کجا رو آورده است؟
#شهید
#حجاب
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی استدلالهایی که این دوستامون از داشتن کلاه ایمنی با همهی سختیها و گرماش برای حفظ سلامت و ایمنی خود فرد گفتن رو اگه یکی راجع به داشتن حجابش میگفت، احتمالا توسط برخی از همین دوستان متهم به عقب ماندگی ذهنی میشد.
پ ن: مثلا به همهی اینها رضایت خدا هم اضافه بشه
#حجاب_عفاف
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB