هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ (تواشیح) زیبای علی علی
غیر از علی که خوانده محمد برادرش
غیر از علی که فاطمه بودست همسرش
#غدیر
#عید_غدیر
#اشهد_ان_علیا_ولی_الله
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
mp3_۲۰۱۹۰۸۰۹۱۲۳۱۳۹۴۹۸_by_vidcompact.mp3
5.6M
نسخه mp3 نماهنگ (تواشیح) علی علی
💢جوانمرد
🔹سوم دبیرستان با هم همکلاس بودیم. یک روز که خیلی دیر به مدرسه آمده بود، مدیر و معاون گیر دادند که کجا بوده ای؟ وقتی علت را بررسی کردند معلوم شد که در مسیر مدرسه به یک راننده ناتوان کمک می کرده و به همین دلیل معطل شده بود.
🔹این را که فهمیدم به جوانمردی اش غبطه خوردم و سعی کردم در دوستی ام با آرمان صمیمی تر باشم. اما دست روزگار ما را از هم جدا کرد. او خودش را ژن خوب نمی دانست. وقتی به سن قانونی رسید رفت برای خدمت زیر پرچم.
🔹شهید آرمان اکبری از سربازان مرزبانی ناجا، دوم اسفندماه 95 درحوالی پاسگاه خانیک آذربایجان غربی در بهمن گرفتارشده و به فيض شهادت نايل می گردد.
#شهید
#شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
💢 در گفتگو با همسر شهید مدافع وطن #عادل_الهایی عنوان شد:
🔹درسته بچه هام پدرشون را از دست دادند ولی من و بچه هام به شهید افتخار می کنیم هر کس لایق شهادت نیست ولی همسرم لیاقت شهادت را داشت.
🔹 انتشار بمناسبت اولین سالروز شهادت
🔹شهید الهایی از کارکنان پلیس باوی در خوزستان بیست و هفتم مرداد ۹۷ در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسید
#شهید
#شهادت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
خواری از اغیار ،
بهر یار می باید کشید ..
ناز خورشیـد از
در و دیوار می باید کشید ..
نیست بوی آشنا را ،
تاب غربت بیش ازین ..
از نسیـم صبــح ،
بوی یـار می باید کشید ..
شهید مدافع وطن #امین_افشاری_پور
شهادت: بیستم آذر ۹۷ ریگان کرمان، درگیری با اشرار
#شهید
#شهادت
شبتون_شهـدایـی 🌺
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
🍃🌹ابراهیم و اسماعیل دوقلو بودند. همیشه، همراه و همدم هم بودند. جنگ بین این دو جدایی انداخت. اسماعیل به یک منطقه عملیاتی رفت و ابراهیم به منطقهای دیگر. ابراهیم میگوید: روزی که پیکرش را آوردند، عکسهایی از او با لباس سرداری هم بود. وقتی عکسها را دیدم فهمیدم که حاجی سردار بوده و او هیچ وقت به من نگفته بود
🍃🌹به روایت خواهر شهید ⬅قبل از اینکه به سوریه برود، به آمل آمد و با خانواده خداحافظی کرد. گله کردم که داداش جان چرا میروی برای دیگران بجنگی. گفت: خواهرم، در جنگ هشت ساله عراق علیه ما، سوریه و حافظ اسد به ما کمک زیادی کردند. اکنون نیز من به عنوان مربی آموزشی به آنجا میروم و خودم با شما و پدر و مادر در تماس خواهم بود.
🍃🌹اسماعیل صدای خیلی خوبی داشت و مداح بود. دههی اول محرم هرجا بود خودش را به آمل میرساند. این سالها نیز که او در سوریه بود و نگرانش بودیم، دههی اول محرم به آمل میآمد. شبها در چند هیئت روضه میخواند و آخرشب به تکیهی محلهی خودمان میآمد. او بابت ذکر مصائب اهل بیت(ع) هیچ وقتی پولی نگرفت و اجرش را با شهادت از حضرت زینب(س) دریافت کرد.
🍃🌹روزی که پیکرش را به امامزاده عبدالله آمل آوردند، مسئولان گفتند: از مسجد امام رضا(ع) و بی هیچ سر و صدایی او را تشییع میکنیم و کسی نباید بفهمد که او در سوریه به شهادت رسیده است.عکسهایی نیز از او با لباس سرداری از تهران آورده بودند. وقتی عکسها را دیدم فهمیدم که حاجی سردار بوده است