شکست
روحانی گفته ما آمریکا رو چند بار شکست دادیم.
داداش تو خود ایرانو هم چند بار شکست دادی!
#روحانی
#بسته_خبری
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
#خسارت_محض
پیروزی بزرگ چه بود؟ اینکه اروپایی ها با آمریکا ی خارج شده از برجام در اجرای مکانیسم ماشه همراهی نکردند.هرچندآمریکا از شب گذشته مدعی اجرای این مکانیسم و بازگشت تحریم های سازمان ملل شد بله،این بود تمام ظرفیت برجام تان برای ملت ایران ،بهترین تعبیر همان است که رهبری گفتند؛
#برجام
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
حداقل خواسته ما اینه که اون #دناپلاس رو نگیرید و اصلا با پس دادن اون شوآف کنید
این شوآف نه تنها زشت نیست بلکه اولین قدمتون برای مقابله با رانت و جدیت تون برای مواجهه با فساد و مافیا خودروسازی و نشون میده
آقایون ما منتظریم
بسم الله
#دنا_پلاس
#مجلس_انقلابی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
🌹 انتظار را دریابیم 🌹
آیتالله جوادی آملی:
اگر در ماه مبارک رمضان [شخصی] که روزه دارد [و] نَفَس میکشد مثل این [است] که بگوید سبحان الله اگر در عزای پسر پیغمبر آهی بکشد، یک آه! فرمود: نفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا [تَسْبِیح] این مثل سبحان الله است، حیف است که ما این را کم بگیریم! بله گریه میکنیم، اما بدانیم برای چه کسی گریه میکنیم برای چه گریه میکنیم، خیلی است این! این مجلس عزا را بُرده در سطح ضیافت خدا ! (۱)
اگر درباره ماه عظیم مهمانی خدا گفته شده:
نفَس کشیدن در ماه رمضان = تسبیح (عبادت)
اگر درباره عزای سید و سالار شهیدان با آن عظمت گفته شده:
نفَس محزون در عزای امام حسین علیه السلام = تسبیح (عبادت)
درباره انتظار فرج گفته شده:
انتظار فرج = برترین عبادت
⁉️ مگر در انتظار فرج چه عظمتی نهفته است که چنین تعبیری درباره آن به کار رفته است ⁉️
(1) http://javadi.esra.ir
۲. رسول خدا صلوات الله علیه و آله و سلم : برترين عبادت انتظار فرج است.
كمالالدين، ج۱، ص۲۸۷
🆔 @mehre_mahdi313
🏴 @AXNEVESHTEHEJAB
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🌹ختم صلوات امروز به نیت :
#شهید_ابراهیم_دهقانی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🍃🌹زندگینامه شهید ابراهیم دهقانی🌹🍃
🍃🌹شهید دهقان در سال 1334 در یک خانواده کارگری در شهر آبادان چشم به جهان گشود . در سال 1347 بعد از اتمام تحصیلات ابتدایی وارد دبیرستان شد و از آنجاییکه محل زندگی وی در محله کارگری بود با فقر و بدبختیهای زمان خویش آشنایی بیشتری یافت و بخاطر هوش سرشار و درک عمیقی که از مسائل اجتماعی داشت از جنایات رژیم پهلوی رنج میبرد و از همین جا بود که روح ایمان در او متبلور می شد و رشد فکری او فزونی یافته و دست تقدیر او را آماده شهادت می ساخت .
🍃🌹پس از اتمام تحصیلت متوسطه و پایان خدمت سربازی جهت تحصیلات عالیه در رشته پزشکی عازم آمریکا گردید تا بتواند در جامعه منشا اثر بیشتری داشته باشد . با اوج گیری انقلاب اسلامی در ایران ابراهیم نیز در آنجا دست به تلاش زد و در انجمن اسلامی دانشجویان مقیم رژیم آمریکا بر علیه رژیم طاغوت به روشنگری اذهان عمومی پرداخت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با شروع انقلاب فرهنگی به ایران بازگشت و بعلت قطع ارتباط ایران با آمریکا نتوانست به آمریکا برگردد عشق و علاقه شدید او به امام خمینی (ره) مانعی برای عدم بازگشتش بود در قبل از جنگ ایادی استکبار لوله های نفت را منفجر می کردند و او به همراه چند تن از دوستانش به محافظت از این سرمایه ملی می پرداخت.
🍃🌹او از موسسین کمیته امداد امام خمینی در آبادان بود و منشا کارهای خیری برای محرومان منطقه بود و مسئولیت توزیع خواربار و پوشاک روستاهای آبادان را بعهده گرفت و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی کرد و یکبار هم در حین انجام وظیفه مورد اصابت ترکش قرار گرفت و مجروح شد . او در تمام مدت جنگ در آبادان بوده و به محافظت و نگهبانی می پرداخت در عملیات پاکسازی کوی ذوالفقاری و فیاضیه از لوث وجود صدامیان شرکت داشت و با رشادت تمام جنگید.
🍃🌹سرانجام عشق به شهادت باعث پرواز روح بلند او در عملیات بیت المقدس در محور دارخوین در تاریخ 12/2/61 به آسمان و پیوستن به ارواح طیبه شهدا گشت و پیکر پاکش در بروجرد به خاک سپرده شد وی در هنگام شهادت متاهل و دارای یک فرزند بنام مهدی است که بازمانده و ادامه دهنده این راد مرد خواهد بود .🌹🍃