🌹 #سلامامامزمانم
سلام بر تو
ای مولایی که دستگیر درماندگانی.
بشتاب ای پناه عالم
که زمین و زمان درمانده شده!
🌼 السَّلامُ عَلَیکَ اَیُّهَا العَلَمُ المَنصوبُ
🌼 ...وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الواسِعَةُ و
🌼 سلام بر تو اي پرچم برافراشته
🌼 سلام بر تو ای فريادرس
🌼 و ای رحمت گسترده
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج
🌹🍃🌹🍃
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت:
#شهید_رحیم_آ_نجفی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
🌹🍃 سردار رشید اسلام، رحیم آنجفی در سال 1332 در روستای مرزیجران از توابع شهرستان اراک دیدگان خدا جوی خود را به جهان گشود.
🌹🍃 پس از پایان تحصیلات متوسطه به خدمت سربازی رفت و پس از اتمام دوره خدمت زیر پرچم، شغل با شرافت معلمی را انتخاب نمود و از آنجایی که به مردم مستضعف عشق می ورزید، در روستاهای بسیار محروم حومه اراک به تدریس مشغول گردید.
🌹🍃در همین ایام بود که با تلاش در خور تحسین، در کنکور قبول شده و در دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل گردید. سه روز از ایام هفته را دانشگاه می رفت و سه روز دیگر را تدریس می کرد.
🌹🍃 در این دوران رحیم در کنار تدریس و تحصیل از توجه و دست گیری خانواده های مستضعف نیز غافل نبود .
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، و تشکیل کمیته های انقلاب اسلامی، شهید عزیز رحیم آنجفی به منظور خدمت بیشتر به انقلاب اسلامی به کمیته ملحق شد.
چندی بعد با تشکیل نهاد مقدس سپاه پاسداران و حسب نیاز شدیدی که پیرو غائله های ضد انقلاب در استان های مختلف کشور احساس می شد از طرف سپاه پاسداران اراک از رحیم عزیز دعوت به همکاری شد و ایشان مأمور به خدمت در سپاه گردید. و از همان زمان عضو برجسته شورای فرماندهی سپاه اراک شد.
🌹🍃 جراحتی هایی در عملیاتهای والفجر2 و محرم بر بدن این شهید والامقام، از این حماسه ها نشست، او در عملیات طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس و ... شرکت کرد و حماسه ها آفرید. سرانجام رحیم آنجفی در حالی که فرماندهی تیپ یکم در لشگر 17 علی بن ابیطالب علیه السلام را بر عهده داشت در تاریخ 5/8/1362 در سن 30 سالگی در عملیات والفجر 4 به وصال حق رسید و قامت رشیدش بر زمین پنجوین غرق در خون شد و در راه انتقال به بیمارستان به ملکوت اعلی پرواز کرد.
قسمتی از وصیت نامه ؛
🌹🍃قدر نعمت انقلاب اسلامی را که تاکنون با خون پاکان به اینجا رسیده است بدانید و به یاد خدا باشید و شکر گذاری کنید کفران نعمت مکنید و از اختلاف بپرهیزید چون تاکنون با وحدت کلمه بوده است که ما پیروز شده ایم از اختلاف دوری کنید. همین وحدت کلمه ای که امام بارها تکرار کرده است. فراموش نکنید که دشمنان اسلام دنبال این هستند که بین شماها اختلاف بیندازند تا بعداً بر شماها فائق آیند. در مشکلات و سختی ها بیاد خدا باشید و به صبر و صلات خدا توسل جویید که خداوند تبارک و تعالی با صابران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خوشحالی سرباز خبرنگاران سعودی اینترنشنال از گرفتاری مردم ایران؛ عدم دسترسی مردم به بنزین اتفاق جالبی است و من خوشم می آید!
💢 این اتفاق چهره واقعی شبکه سعودی اینترنشنال را بیش از پیش برملا کرد؛ رسانه ای که ویژه برنامه می سازد و برای اتفاقی که زندگی و معیشت مردم ایران را هدف قرار داده پایکوبی می کند!
🔺به پوزخند و شور و شعف سرباز خبرنگار این شبکه سعودی از گرفتاری مردم دقت کنید!
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
⁉️ دکتررئیسی چه دولتی و با چه خزانهای را تحویل گرفت؟!
❌چهار روز قبل از تحویل دولت، واعظی (رئیس دفتر روحانی و نفر شماره۲ دولت) در جواب نامه نوبخت؛ «همه موجودی خزانه بر اساس درخواست های جنابعالی تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد»
علی برکت الله...
✍️ Ali Gholhaki
#رئیسی
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔴 قدرتنمایی مافیا
✅اینکه روی صفحات نمایشگرهای پمپهای بنزین نوشته شود «حمله سایبری» قدری عجیب است.🤨🤔
✅من مطمئن نیستم که یک حمله صرفا خارجی باشد و عوامل نفوذی وزارت نفت دخیل نباشند. خصوصا که اخیرا پرونده سنگین زنگنه در دادسرا گشوده شده.
💯💯بیشتر شبیه قدرت نمایی مافیایی است.
تعلل در پاکسازی دولت جایز نیست.
#بنزین
#حمله_سایبری
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI