فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
💢 #صرفا_جهت_اطلاع
✅ فرق صبح جمعه رئیسی با روحانی‼️
🍃🌻🍃
🔻باز هم رئیسی غافلگیرمان کرد.
🔹البته متفاوت از صبح جمعه هایی که روحانی از آن صحبت میکرد.
🔸 رییس جمهور پیشرو به این میگویند. به جای زیارت مشهد رفتن، اول کاری وزرا را بسیج کرد و رفت خوزستان. عمل به وعده ها یکی پس از دیگری.
🔺اولین حضور در خوزستان یعنی اولویت توجه به عقب ماندگی ها و محرومیتها.
#صبح_جمعه_رئیسی
#روشنگری
#ثامن
💐
🇮🇷💐
🔺نهم شهریور پایان حضور نظامی -و حتی دیپلماتیک- آمریکا در افغانستان است...
طولانیترین و بی دستاوردترین جنگ؛ امریکا برای حذف طالبان وارد افغانستان شد اما پس از ٢٠ سال افغانستان را تحویل همین گروه داد و حتی نتوانست سفارتش را باز نگهدارد....
امروز آخرین سنگر که فرودگاه کابل است به دست طالبان افتاد!
💬عبدالله گنجی
🔴 عكسى تاريخى براى ملت آمريكا و افغانستان
🔹او آخرين نظامى آمريكايى است كه خاك افغانستان را ترك مى كند
🔹سرلشکر کریس دوناهو ، فرمانده لشکر ٨٢ هوابرد ارتش آمريكا ، سپاه هجدهم هوابرد در حال سوار شدن بر هواپیمای باری C۱۷ در فرودگاه بینالمللی حامد کرزی در کابل ، #افغانستان
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: پیروان حقیقی امارت اسلامی‼️
🍃🌻🍃
🔻«جلائیپور» فعال سیاسی اصلاحطلب، اخیراً در یادداشتی با اشاره به برخی رخدادهای اخیر در کشور، ابراز داشته، در این مقطع هدف کوتاهمدت ما (اصلاحطلبان) این باید باشد که نگذاریم جمهوری اسلامی به امارت اسلامی تبدیل شود. وی فرض را بر این گذاشته که تندروهایی در ایران چنین ایدهای را در سر میپرورانند، اما اصلاحطلبان در برابر چنین فکر و افرادی باید بایستند!
🔹 اینکه افرادی در ایران به شیوههای مختلف حکومتداری معتقد باشند، امری محتمل و طبیعی است؛ از کسانی که جایگاهی برای رأی مردم قائل نیستند تا افرادی که در پی استقرار یک سیستم کاملاً سکولار باشند. مسئله اما این نیست. مسئله این است که هسته مرکزی تفکر حاکم بر جمهوری اسلامی، قول و عمل امام و رهبری انقلاب است و رفتار سیاسی دیگر نهادها و گروههای انقلابی موجود در کشور نیز گویای آن است که توجه به رأی مردم نشئتگرفته از یک امر اعتقادی است و موضوعی تزئینی نیست.
🔸 اما آنچه آقای جلائیپور را دچار پریشانگویی کرده است، نگرانی بابت رفتن ایران به سمت امارت اسلامی نیست -که حالا او و همفکرانش باید مانع از تحقق چنین ایدهای باشند- او خود خوب میداند این ادعا، به توهم و خیال بیشتر مشابهت دارد تا یک امر مبتنی بر واقعیت. مشکل را باید در جای دیگری جستجو کرد. حقیقت آن است که بخش رادیکال اصلاحطلب هر زمآنکه مردم به سمت آنها متمایل نشدند، اصل انتخابات را زیر سؤال بردند و یا آنکه حاضر نشدند انتخاب مردم را به دیده تکریم و احترام بنگرند. آیا برخی از عناصر اصلاحطلبی نبودند که در سال ۷۶ مدعی شدند قانون اساسی باید تغییر کند تا امکان استمرار ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی فراهم گردد؟! خوب است با خود مرور کنند که چه کسانی گفتند که مردم حتی برای دریافت مرگ موش هم صف میکشند! چه کسانی در سال ۸۴ تن به انتخاباتی که مجری آن دولت آقای خاتمی بود، ندادند و مدعی تقلب شدند؟ کدام گروه در سال ۸۸ به نتیجه انتخابات تمکین نکردند و به بهانه تقلب، کشور را به لبه پرتگاه بردند و ۸ ماه اغتشاش به راه انداختند؟!
🔺نکته پایانی: شیوه بخش رادیکال و مؤثر اصلاحطلب در دورهها و سالهای گذشته، تن ندادن به قانون و ایجاد نافرمانی و افکندن اغتشاش بوده است. این جماعتی که امروز نگراناند در کشور، امارت اسلامی ایجاد شود، در مقاطع متعدد، اقدامات و رفتارهایی از آنها سر زده است که شبیه به آن درگذشته و هماکنون برخی مدعیان امارت اسلامی در سوریه، عراق و افغانستان در پیش گرفتهاند!
✍️ عزیز غضنفری
#روشنگری
#طالبان
#ثامن
🇮🇷💐
💐
✅ اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
❌ بخش سوم و پایانی
🔻 قرار داشتن اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامهی عدل، همچون آموزههای همه ادیان
🔸 آسیب دیدن اعتماد و امید مردم به دولت و لزوم ترمیم آن و اشاره به اعتماد مردم به عنوان بزرگترین سرمایه دولت
🔹 اهمیت یکی بودن حرف و عمل مسئولین برای جلب اعتماد مردم
🔹توصیه به تعیین نمودن روزشمار برای وعدههای دولت و تعقیب مداوم آنها
🔸 لزوم جلوگیری از احساس رهاشدگی در کشور برای پیشبرد سیاستهای دولت و اهمیت نمایش اراده و تصمیم گیری دولت در عمل
🔹اثرات مثبت استفاده از جوانان در بدنه دولت از جمله از بین بردن احساس انسداد و همچنین فراهم آمدن ذخیره ارزشمندی برای آینده مدیران کارکشته
🔸 یادآوری مجدد بدعهدی آمریکاییها در عمل نکردن به تعهدات خود در برجام و تفاوت نداشتن دولت کنونی آمریکا با دولت قبلی این کشور
🔹 تشبیه آمریکا در پشت صحنه سیاست خارجی خود به یک گرگ درنده که برخی مواقع به یک روباه حیلهگر تغییر می کند
🔸سخن گفتن از برادری ایران با مردم افغانستان و بیان اشتراک دینی و فرهنگی مردم دو کشور
🔹ابراز تاثر نسبت به مصیبت های افغانستان و تبیین نقش آمریکا در سختی ها و حوادث این کشور و همچنین حادثه کشتار روز پنجشنبه
🔸آگاهی بخشی در خصوص اشغالگری، ظلم و جنایات آمریکا در قبال افغانستان در ۲۰ سال اخیر همچون بمباران مجلس عروسی و عزا، زندانی کردن افراد و افزایش ده ها برابری تولید مواد مخدر
🔺تاکید بر طرفداری ایران از مردم و ملت افغانستان و دعا برای تبدیل وضع ملت افغانستان به بهترین وجه از جانب خداوند متعال
#روشنگری
#ثامن
#دولت_سیزدهم
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۷)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
✅ گزارههای تحلیلی: نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند. چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و ازقضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست. نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است. ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند. متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
🌀 جمعبندی: اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی.
✍️ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
💐
🇮🇷💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 استراتژی «مرگ با هزاران جراحت» در برابر ایران چیست؟!
@secret_file
🔻مناسبات جدید راهبردی ایران با اسرائیل نفتالی و آمریکا بایدن
🔹 پس از اینکه جو بایدن موفق شد دونالد ترامپ را در آمریکا شکست بدهد، نتانیاهو نیز پس از سالها از نخست وزیری رژیم صهیونیستی کنار گذاشته شد و به جای او نفتالی بنت سرکار آمد و در ایران نیز تقریبا همزمان یک دولت انقلابی با ریاست آیت الله رئیسی سرکار آمده است. این سه تحول بزرگ بی شک دوران جدیدی از مناسبات ایران، اسرائیل و آمریکا نیز محسوب می شود. درباره چشم انداز مناسبات ایران و آمریکای دوران بایدن تاکنون اظهارات و تحلیل های جامع و زیادی صورت گرفته است، اما اسرائیل جدید در برابر ایران چگونه خواهد بود؟! «نفتالی بنت»، نخستوزیر اسرائیل گرچه در بُعد داخلی ناهمگن ترین دولت ائتلاف تاریخ این رژیم را اداره می کند ولی از چند هفته قبل خبر داد که بازبینی سیاستهای این رژیم در قبال ایران را آغاز کرده و اولین دیدار اخیر وی با جو بایدن به منزله آغازی برای اجرایی کردن برنامه خروجی این بازبینی استراتژیک است. آنچه تاکنون از مختصات این بازبینی استراتژیک و چالش های پیش روی آن می توان فهمید به شرح ذیل است:
1️⃣ برجام
اسرائیل برخلاف دوره نتانیاهو مخالفت علنی با برجام را در برابر مقامات آمریکا کنار می گذارد. محاسبات دولت جدید اسرائیل صرفا متمرکز بر عدم توافق یا تلاش برای بدست آمدن یک توافق مطلوب برای منافع اسرائیل نیست بلکه بازگشت فوری ایران به مذاکرات نیز برایشان موضوعیت پیدا کرده و ایران فعلی را از ایران سرگرم به مذاکرات جدید برای خود خطرناک تر می دانند. پیش بینی می شود که خط قرمز هسته ای اسرائیل در برابر ایران نیز با یک عقب نشینی علنیتر رو به رو شود. براساس این عقب نشینی، اسرائیل نیز مانند آمریکا خواهد پذیرفت که میان ایران دارای ظرفیت تولید بمب هسته ای با ایران در حال ساخت بمب هسته ای تفاوت عملی و علنی تر قایل شود.
2️⃣ جنگ نظامی
واقعیت این است که دولت جدید اسرائیل با بی تمایل ترین آمریکای تاریخ برای جنگدین نظامی مواجه هست. آمریکا همه ننگ فرار از افغانستان را پذیرفته و به اسرائیلی که فراتر از انهدام تجهیزات نظامی و غیرنظامی، در حوزه انسانی نیز از طرف ایران کشته روی دست خود دارد، می گوید خودت به تنهایی سراغ ایران برو. نفتالی بیش از همه در روزهای پس از حمله به نفتکش «مرسر استریت» این موضوع را متوجه شده است. به نظر می رسد نفتالی پس از دیدار اخیر با جو بایدن تنها به تهدید تبلیغاتی گزینه نظامی از آمریکا رضایت داده است. اما او مصمم است که ائتلاف سازی نظامی علیه ایران را به سطح کشورهای عربی با سرعت ویژه تری سوق بدهد. در همین حال علائمی از کاهش اجباری تنش جنگ دریایی با ایران را نیز در محاسبات اسرائیل دیده می شود و به دنبال تغییر زمین بازی هستند.
3️⃣ عملیات اطلاعاتی
نفتالی تلاش می کند که فعالیت اطلاعاتی علیه ایران وارد مراحل بالاتری بکند. دوران جدید عملیات اطلاعاتی علیه ایران، لزوما عمق بیشتری نخواهد داشت بلکه تعدد و نقاط آن را می خواهند افزایش بدهند. در این استراتژی که صهیونیست ها از آن به عنوان «مرگ با هزاران جراحت» یاد می کنند، ایران به جای یک زخم کاری باید صدها زخم کوچک ترکیب شده نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک دریافت کند تا ضعف نهایی بر او غالب شود. اما اسرائیل در فرآیند عملیات اطلاعاتی نیز خود را به نوعی تنها می بیند. آمریکایی ها نه تنها در جنگ اطلاعاتی فرآیند شبکه سازی خود را دچار خدشه می بینند بلکه برخی بی میلی ها درباره جنگ نظامی در آمریکا به حوزه کاهش تنش عملیات های پنهان مستقیم و بزرگ با ایران نیز کشیده شده است. ضمن اینکه با رفتن دولت غرب گرا در ایران، زمینه های سیاسی و اجتماعی شبکه سازی در ایران با خلل جدی روبه رو شده است.
4️⃣ نفوذ منطقه ای ایران
نفتالی بزرگترین ماموریت خود را این می داند که روند خروج آمریکا از منطقه و به خصوص کشورهای همچون عراق و افغانستان و سوریه را به تاخیر بیاندازد. آنها ماندن در منطقه را بدون حضور آمریکا را کاتالیزور پایان خود می دانند. ایران در حضور هزاران سرباز و ده ها پایگاه نظامی امریکا معدل نفوذ خود را سال به سال ارتقا داده و قطعا با خروج تدریجی آمریکا این معدل به طرز چشم گیری به نمره بیست! نزدیک خواهد شد.
📝 مهدی جهان تیغی
🔻عطوان: هر اتفاقی برای نفتکشهای ایرانی بیفتد، حزب الله پیروز ماجرا خواهد بود
🔹 سردبیر روزنامه رأی الیوم نوشت که نفتکشهای ایرانی چه به لبنان برسند و چه مورد هدف قرار گیرند، نشانه عزت و محبوبیت حزبالله لبنان و شخص نصرالله هستند و آمریکا و رژیم صهیونیستی از هم اکنون در این ماجرا شکست خورده محسوب میشوند.
☘️
🌀 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: دولت انقلابی و حفظ میراث و برکات انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
❌ قسمت دهم
🔻 انقلاب به یک دوره انحطاط تاریخی پایان داد و کشور که در دوران پهلوی و قاجار به شدت تحقیر و عقب مانده بود، در مسیر پیشرفت سریع قرارگرفت؛ در گام نخست، رژیم سلطنت استبدادی را به حکومت مردمی و مردم سالاری تبدیل کرد.
🔹انقلاب ۱۳۵۷ برای ایران برکات بزرگی به همراه داشته است. دولت در تراز بیانیه گام دوم انقلاب در چله دوم باید حافظ این دستاوردها باشد.
1️⃣ ثبات و امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران؛
2️⃣ ایجاد زیر ساختهای حیاتی، اقتصادی و عمرانی در کشور به عنوان موتور پیشران کشور؛
3️⃣ به اوج رساندن مشارکت مردمی و برپایی مسابقه خدمت رسانی؛
4️⃣ ارتقاء شگفتآور بینش سیاسی آحاد مردم جامعه؛
5️⃣ سنگین کردن کفه ی عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور؛
6️⃣ افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه؛
7️⃣ ایستادگی در برابر قلدران، زور گویان و مستکبران جهان.
حفظ این دستاوردها، برکات و عمق بخشی به آنها در چله دوم انقلاب یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و بی شک دولت در تراز انقلاب در این زمینه رسالت و ماموریت سنگینی بر دوش دارد.
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷💐
💐
🌀 #عکس_نوشت
🌺 رهبر معظم انقلاب: در مدت خدمت و مسئولیت، همتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصههای مدیریتی انشاءاللّه بوجود بیاید.
#روشنگری
#ثامن
#دولت_سیزدهم
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
🌀 #عکس_نوشت
🖼 موضوع: #واکسن_مدرنا چگونه آلوده شد؟/ تکرار ماجرای کالیفرنیا در ژاپن
#روشنگری
#ثامن
#واکسن_آلوده_آمریکایی
💐
🇮🇷💐
☘️
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۸)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: در نخستین دیدار دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب، یکی از مهمترین نکاتی که مقام معظم رهبری برای این دولت مطرح و تأکید فرمودند، ملاحظات و شرایط انقلابی گری و حرکت انقلابی بود، با این توصیف که: «انقلابی بودن حتماً باید با عقلانیت و اندیشهورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است. حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بیهوا و بیحساب».
✅ گزاره تحلیلی: در واکاوی این تأکید رهبر معظم انقلاب، مشاهده میشود برخی از روی ناآگاهی و بعضی از روی دشمنی، انقلابیگری را به معنای فاقد پشتوانه علمی بودن و بیانضباطی تعریف میکنند. این تعریف نادرست است. انقلابیگری را باید خردمندانه، دقیق و دلسوزانه، عادلانه و منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن معنا کرد. آنچه میتواند عقلانیت را در انقلابیگری به منصه ظهور برساند؛ عبارت است از؛ بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، بهکارگیری راهحلهای اساسی و نه موقتی و مسکّنی، عدم اکتفا به حداقلها و پرهیز از تخریب داشتهها، استفاده از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی و جناحی، پیادهسازی تمامی حرکات انقلابی در بستر و چارچوب نظام، ارائه گزارش صادقانه و بدون مبالغه به مردم و عذرخواهی از آنها در مواقع بروز اشتباه. با عقلانیت انقلابی میتوان به قدرت تحلیل صحیح و بالا، عدم خطای محاسباتی، اتقان در کار، جامعنگری، نوآوری و خلاقیت و درنهایت به پیشرفت و دستاوردهای مطلوب و کمنظیری دستیافت.
🌀 نکته پایانی: رهبر معظم انقلاب پیش از این نیز در تعریف انقلابیگری و رابطه آن با عقلانیت فرمودهاند: «میشنوم گاهی اوقات بعضی در مقابل شعارهای انقلاب، عنوان و مفهوم عقلانیت را مطرح میکنند؛ کانّه عقلانیت نقطه مقابل انقلابیگری است؛ نه، این خطا است؛ عقلانیت واقعی هم در انقلابیگری است. نگاه انقلابی است که میتواند حقایق را به ما نشان بدهد. ببینید! کِی بود آنوقتی که امام، آمریکا را بهعنوان شیطان بزرگ معرفی کرد و بهعنوان یک موجود یا دولت غیرقابلاعتماد معرفی کرد؛ این را سالها پیش امام بزرگوار به ملّت ایران -به ماها- یاد داد؛ امروز بعد از گذشت سالها، رؤسای کشورهای اروپایی میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است».۱۳۹۶/۰۳/۱۴
✍️ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
🍀