راه های همدلی و مهربانی در روزهای کرونایی
در هیاهوی اخبار کرونا، افزایش آمار مبتلایان و تعداد فوت شدگان، ویدئوهایی که معلوم نیست راست باشد یا دروغ، وسط حرف و حدیث ها تنها چیزی که می تواند حال دلمان را خوب کند، همدلی و مهربانی مردم نسبت به یکدیگر است. یکی از این راه ها، حذف گفتگوی تنش زا درباره کرونا است. این روزها همه جا صحبت از کرونا است اما گفتگوی مدام با ذکر نکات منفی آسیب رسان خواهد بود زیرا گفتگوهای تنش زا به صورت ناخودآگاه باعث ایجاد استرس و اضطراب در افراد میشود. بنابراین اگر هم میخواهید درخانه درباره این ویروس گفتگو کنید، تنها به رعایت نکات بهداشتی اکتفا کرده و از صحبت درباره آمار مبتلایان، نحوه دفن فوت شدگان، پرداختن به شایعات مثل قرنطینه شدن شهر، بدتر شدن اوضاع و... خودداری کنید.
@ayare_mahalle
22.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 #توصیه_های_پزشکی
📅 پنج شنبه ۲۹ اسفند ۹۸
🎤سخنران: #دکتر_محسن_احمدی
با موضوع: مقاوم سازی بدن در برابر بیماری ها
#مسجد_تعطیل_نیست
#عیار_محله
#سنگر_مجازی_مسجد_قبا
#پزشکی #طب
@ayare_mahalle
عالم ربانی ایت الله مهاجر( ره)
***
آخرین شب جمعه سال
به یاد تمام مسافران آسمانی در سال 98
صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین و رحمه الله وبرکاته
#شب_جمعه
#شب_زیارتی
@ayare_mahalle
حفظ فاصله با دیگران را جدی بگیرید
✍️✍️✍️✍️سازمان بهداشت جهانی طی اطلاعیهای اعلام کرده است که ویروس کرونا به راحتی از طریق دست دادن منتقل خواهد شد؛ بنابراین در صورتی که به این ویروس ناقل بودید از دست دادن و روبوسی پرهیز کنید، ولی بهترین کار این است که حتی اگر نمیدانستید ناقل هم هستید به هیچ عنوان تماس نزدیکی با دیگران نداشته باشید.
این به این معناست که اگر حدود ۱۵ دقیقه دو فرد که یکی از آنها ناقل باشد در کمتر از دو متر باهم در ارتباط باشند ۱۰۰ درصد به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد.
تمامی متخصصان عفونی و سازمان بهداشت جهانی توصیه میکنند که برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس خطرناک و کشنه مهمترین کار شستشوی مداوم دستها با آب و صابون یا مایع و پیشگیری از دست دادن است. از آنجایی که ممکن است افراد زیادی به کرونا مبتلا شده باشند، اما خود از آن بی خبر باشند پس برای حفظ سلامت جسمانی دیگران به هیچ عنوان نباید از خانه خارج شوند و برای تعطیلات نوروز تمامی دید و بازدیدها و مسافرتها را به مکانهای دیگر خارج از محل زندگی کنسل نمایند.
زمانی تا عید نوروز ۹۹ نمانده است و تقریبا بیشتر افراد جهان از دست دادن دوست، آشنا یا اعضای خانواده خود داغدار هستند. اما آیا میدانید که اگر شما به این ویروس ناقل باشید با تردد در اماکن عمومی و رفت و آمد به منازل آشنایان، ممکن است آنها را هم به کرونا مبتلا کنید و سهم بسزایی در از دست دادن جان دیگر هموطنان در سراسر کشور باشید.
حتی متخصصان عفونی اعتقاد دارند که اگر افراد توجهی به این ویروس خطرناک نداشته باشند و طبق سنت دیرینه هر سال به رفت و آمد اقدام کنند ممکن است تا اردیبهشت سال ۹۹ خیلی از عزیزانشان دیگر در کنارشان نباشند و آن موقع اظهار پشیمانی کنند.
پس طبق ضرب المثل قدیمی و پرکاربرد در میان ما ایرانی که همیشه سر زبانمان است و میگوییم «پیشگیری بهتر از درمان است» بیایید با ماندن در منزل این ویروس خطرناک را به زانو درآورده و به صورت کامل آن را نابود کنیم.
امام کاظم (علیه السلام) فرمودند:
بلا و گرفتارى بر مؤمنى وارد نمى شود مگر آنکه خداوند عزوجل بر او الهام مى فرستد که به درگاه باری تعالى دعا نماید و آن بلا سریع بر طرف خواهد شد. ولی چنانچه از دعا خوددارى نماید، آن بلا و گرفتارى طولانى می گردد.
💥پس هرگاه فتنه و بلائى بر شما وارد شود، به درگاه خداوند مهربان دعا و زارى نمائید...
📚 الکافی، ج ۲، ص ۴۷۱
پ.ن: بیایید برای شفای همه بیماران بخصوص بیماران مبتلا به #کروناویروس و همچنین سلامتی پرستاران فداکار، #سه_صلوات هدیه کنیم.
«اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم»
24.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 #اهمیت_خانواده
📅 جمعه 1 فروردین 99
🎤سخنران: #حجتالاسلام_مصطفی_بهشتی
با موضوع: چرا شیاطین به دنبال سقوط خانواده های ما هستند؟
#مسجد_تعطیل_نیست
#عیار_محله
#سنگر_مجازی_مسجد_قبا
#خانواده
@ayare_mahalle
راه های همدلی و مهربانی در روزهای کرونایی2
در هیاهوی اخبار کرونا، افزایش آمار مبتلایان و تعداد فوت شدگان، ویدئوهایی که معلوم نیست راست باشد یا دروغ، وسط حرف و حدیث ها تنها چیزی که می تواند حال دلمان را خوب کند، همدلی و مهربانی مردم نسبت به یکدیگر است. یکی از این راه ها، تقویت فضای شوخی،خنده و نشاط می باشد.کرونا آن هم درست در روزهای شاد پایان سال دل ها را غمگین کرد اما یادمان باشد که زندگی همچنان در جریان است؛ این ما هستیم که باید خود را با هر شرایطی وفق داده و امید و نشاط را در دلهایمان زنده نگه داریم اما چگونه؟! فعالیت های گروهی در خانه مثل بازی کردن، تماشای فیلم، تماشای آلبوم عکس های قدیمی، ورزش کردن، توجه و محبت مضاعف به یکدیگر از جمله کارهایی است که می تواند تاثیر مثبتی در تقویت شرایط روحی و جسمی اعضای خانواده ایجاد کند
🔶به سنت هرسال رخدادهای مهم سال را به یادگار مینویسم، هرچند بیشک برای همه سال۹۸ سال شهادت سردار اسطورهای ماست که فراتر از هر مسلک و سلیقهی سیاسی محبوب قلب ایرانیها بود... داغی که بر قلب ما خواهد ماند.
🍁
فاجعه سال: سیلهای گسترده فروردین
پرونده جنایی سال: قتل میترا استاد
داغ ملی سال: سانحه هواپیمای اوکراینی
دستخوش سال: دستگیری روح الله زم
اعتراف سال: روحانی: #من_بلد_نیستم
دستمریزاد سال: انهدام گلوبال هاوک متجاوز
تابو شکنی سال: ورود بانوان به ورزشگاه
گوشمالی سال: موشکباران عین الاسد
شوک سال: بنزین ۳هزار تومنی
آشوب سال: ۲۵ آبان
دروغگوی سال: رویترز
صداقت سال: من خودم صبح جمعه فهمیدم!!!
خندهی سال: شلوار سفیر انگلستان
آزادی بیان سال: حذف هزاران صفحه در اینستاگرام
نمیدونم چی بگم سال: انتخابات مجلس : /
قهرمانان سال: پرستارها و پزشکها
هراس سال: کرونا
هشتگ سال: #باهم_شکستش_میدیم
دولتمرد سال: نمکی وزیر بهداشت
تلخترین روز سال: ۱۳ دی
عکس سال: دست قلم شده و انگشتر عقیق
معجزه سال: تشییع سردار دلها
جمله سال: رهبر انقلاب: "حوادث اخیر خبر میدهد، پدیدهای یکتا در آینده تاریخ در راه است."
🔺وحید یامینپور