.
🔸آب حیات، افسانه نیست🔸
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
#آب_حیات، افسانه نیست! همین #زیارت امام رضا (علیه السلام) آب حیات است! نگو آبی که انسان را برای همیشه زنده کند، افسانه است. نه! نه! اگر از این زیارت نصیب تو شد و یک زیارت از تو قبول شد، آب حیات خوردهای و #دیگر_نمیمیری!
#امام_رضا (علیه السلام) محبوب خداست. #کاسبی کرده است! یعنی هرچه خدا به او داده است را در راه رضای خدا خرج کرده است. الان شده است محبوب خدا. رودخانۀ رحمت الهی شده است. مردم میآیند از این رودخانه که آب حیات است، به اندازۀ ظرف خود، آب رحمت بر میدارند.
🦋 کانال آیت بین
splus.ir/AyatBin
eitaa.com/AyatBin
کانال برتربین | اندیشکده رؤیت 👇
splus.ir/Bartarbin
eitaa.com/Bartarbin
🦋 کانال آیت بین
splus.ir/AyatBin
eitaa.com/AyatBin
کانال برتربین | اندیشکده رؤیت 👇
splus.ir/Bartarbin
eitaa.com/Bartarbin
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پویانمایی
وقتی ترامپ با ظرف حمل غذا از انتقام ایران فرار میکند.😂
🦋 کانال آیت بین
splus.ir/AyatBin
eitaa.com/AyatBin
کانال برتربین | اندیشکده رؤیت 👇
splus.ir/Bartarbin
eitaa.com/Bartarbin
⚡️تأسیس مدارس تمدنی واجب است/ بیان ۳ فائدهی مدارس تمدنی
👌تأسیس مدارس تمدنی واجب است و باید در صدر تکالیف فردی و خانوادگی و اجتماعی تعریف شود. تأسیس مدارس تمدنی سه فائده نقد و قطعی به شرح زیر را ایجاد می کند.
👌 فائده اول تأسیس مدارس تمدنی؛ اصلاح سبک زندگی افراد است. بزرگترین ضعفِ جامعه معاصر ایران، عدم آشنائی با سبک زندگی پیامبران و استفاده از "سبک زندگی دیگران" است. رواج "سبک زندگی دیگران" در ایران و منطقه؛ به دلیل آموزش و پرورش معیوب فعلی و بی توجهی به تعالیم انبیاء در کتب درسی است. بدون اصلاح آموزش و پرورش و تأسیس مدارس تمدنی به غنمیتِ بزرگِ سبک زندگی صحیح دست نمی یابیم! (اصلاح سبک زندگی)
👌فائده دوم تأسیس مدارس تمدنی؛ تربیت کارشناس و نخبه برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی است. برخی می پندارند: که تحصیل در استنفورد و ماساچوست و سوربن؛ ذخیره دانشی لازم برای تحقق آرمانهائی مانند عدالت، تقویت خانواده، مبارزه با استکبار جهانی، طهارت و پاکی و سایر اهداف جذاب انقلاب اسلامی را فراهم می آورد! با تأسیس مدارس تمدنی پاره وقت و رسمی؛ زمینه "تربیت کارشناسِ الگوی پیشرفت اسلامی" برای انقلاب اسلامی را فراهم می کنیم. (تربیت کارشناس الگوی اسلامی پیشرفت) فتأمل جیداً
👌فائده سوم تأسیس مدارس تمدنی؛ تبیین نظم آینده جهان و احیای عمیق نگاه بین المللی و جهانی در دانش آموز و جوان ایرانی است. محتوای پیشرفته مدارس تمدنی و روش آموزش پیشرفته آن به فهم نظم آینده جهان و تربیت انسان های بسیجیِ دارای برنامه برای مقابله با نظمِ معیوب آمریکایی می انجامد. ۱۳ ویژگی نظم آینده جهان را در مدارس تمدنی تبیین می کنیم. ( تبیین نظم آینده جهان)
👌از همه دلسوزانِ انسان، اسلام و انقلاب اسلامی تقاضا می کنم: تلاش همه جانبه برای تأسیس مدارس تمدنی در سراسر منطقه را آغاز کنند. ما در قم به شما برای تأسیس این مدارس پیشرفته و آینده ساز مشورت می دهیم. بسم اللّه بگویید.
حجت الاسلام علی کشوری - جلسه سوم تبیین ارکان مدارس تمدنی - پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - قم
🦋 کانال آیت بین
splus.ir/AyatBin
eitaa.com/AyatBin
کانال برتربین | اندیشکده رؤیت 👇
splus.ir/Bartarbin
eitaa.com/Bartarbin