🍃🌺🍃🥀🌴🌺
#سیاستهای_همسرداری
برای مدیریت دعواهای خانوادگی چکار کنیم⁉️
✍️ هنگام مشاجره و درگیری مجموعه ای از علائم جسمی بروز می کند. این علائم شامل ضربان سریع قلب، عرق کردن کف دست ها، سرگیجه ها، خشم، دلشوره و گرفتگی عضلات است. حل تعارض از مهارت های بین فردی است که می توان به شیوه ای نظام مند، از آن برای حل و فصل اختلافات استفاده کرد. تکنیک هایی که در این مطلب می خوانید به شما کمک می کنند تا ناسازگاری ها را مدیریت کنید.
1️⃣ تکنیک بازگشت
🔹️وقتی آرام شدید، دوباره بازگردید و آرام درباره مشکل بحث کنید. اگر احساس آرامش نمی کنید، بحث درباره مشکل را به بعد موکول کنید.
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🍃🌺🍃🥀🍃🌺
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشکر ویژه از شبکه ی سه بابت این تبلیغ مهم ..... حکم کاشت ناخن... برای آدمی که ناخن میذاره و آرایشگری که این کار رو انجام میده.... 👌👌👌👌👌👌👌📣📣📣📣📣📣📣📣📣🇮🇷💠
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🌺
#سیاستهای_همسرداری
برای مدیریت دعواهای خانوادگی چکار کنیم⁉️
2️⃣ تکنیک توقف
🔹️پذیرش این تکنیک ساده به زمان و مقداری شوخ طبعی نیاز دارد. وقتی مشاجره و درگیری اوج می گیرد، دست خود را بالا می گیرید و فریاد می زنید «توقف» یا «ایست». این علائمی است که می گوید دو طرف باید فریاد زدن را متوقف کنند و به اتاق های مجزایی بروند.
3️⃣ تکنیک تایم اوت
🔹️توقف کردن درگیری به معنای حل و فصل مشکل نیست بلکه مهلتی است تا طرفین آرام شوند و به حالت عادی بازگردند. زوج ها، هنگام مشاجره هیجان زده می شوند. وقتی این اتفاق می افتد میزان ضربان قلب، تنفس، نبض و هورمون آدرنالین خون افزایش می یابد. یکی از اهداف این مرحله، آرام کردن افراد است. هر فرد به اتاقی می رود و 15-10 دقیقه بی سر و صدا می نشیند.
#ادامه_دارد
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🍃🌺🍃🥀🍃🌺
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ توصیه های بسیار شنیدنی و مهم پیاده روی اربعین ، لطفا در انتشار این کلیپ ما رو یاری کنید . اجرتون با سیدالشهدا . ممنون
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🌺
#سیاستهای_همسرداری
برای مدیریت دعواهای خانوادگی چکار کنیم⁉️
4️⃣ تکنیک تنفس آهسته
🔹️گاهی وقت ها برای آرام شدن باید نفس عمیق کشید. در این مهلت ١٥-١٠ دقیقه ای استراحت، دستتان را روی شکم خود بگذارید و نفس بکشید. کم کم سرعت نفس کشیدنتان را کم کنید و عمیق تر نفس بکشید. پس از چند لحظه آرام خواهید شد.
5️⃣ تکنیک گفت و گوی محترمانه
🔹️پس از گوش دادن به همه حرف های همسر، از نیازها، نگرانی ها و مسائلی که باعث ناراحتی شما شده است، با آرامش و احترام سخن بگویید:
🔹 نیازها و نگرانی های خود را شرح دهید.
🔹 همسر خود را سرزنش نکنید.
🔹 در جستجوی راه حلی باشید.
🔹 از او بخواهید خلاصه حرف های شما را بازگو کند.
🔹 او نیز باید به نیازها و نگرانی های شما توجه کرده باشد و آنها را به یاد بسپرد. گاهی اوقات، در شرایطی که رسیدن به توافق دشوار است، درخواست کمک از فرد سوم سودمند است.
🌺🍃🥀🌴🌾🍃🌺🍃🍃🌺🌴🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکری برای رفع فشارهای زندگی
استاد عالی
#درس_اخلاق
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🌺
#سیاستهای_همسرداری
برای مدیریت دعواهای خانوادگی چکار کنیم⁉️
6️⃣ تکنیک ارتباط چشمی
🔹️گوش دادن و یادگیری آن کار آسانی نیست. با استفاده از روش گوش دادن فعال، می توانید به همسر خود نشان دهید که به حرف های او گوش می دهید. وقتی همسر شما حرف می زند، به چشم هایش نگاه کنید. با این کار نشان می دهید که به حرف های او توجه دارید. هر دو سه دقیقه یک بار، حرف های همسر خود را جمع بندی کرده و بازگو کنید. این روش به همسر شما که ممکن است آشفته و عصبی باشد کمک می کند تا به آسانی و با اطمینان، احساس های خود را به زبان آورد. استفاده از زبان بدن- با حرکت هایی مانند تکان سر- او را به حرف زدن تشویق می کند.
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🍃🌺🍃🥀🍃🌺
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🌺
#نکته
"رابطه با نامحرم"
🔶 یکی از کارایی که آرامش خانواده رو بهم میریزه و "هیجان های کاذب" رو به انسان میده
⭕️ رعایت نکردن حدود و "ارتباط با نامحرم" هست.
✅ چرا اسلام عزیز انقدر تاکید میکنه که آقا مراقب چشمات باش!
خانم مراقب حرف زدنت باش!
💢 طوری حرف نزن که نامحرم ازت لذت ببره.
🔶 خصوصا توی مهمانی های خانوادگی خیلی باید مراقب باشید.
خیلی وقتا خانمه با برادر شوهرش سبک بازی در آوردن و شوخی های معمولی کردن
همین بعدا باعث شده که دچار فحشا و نابودی خانوادشون بشه.
یا آقایی با زن داداش یا دخترخالش بگو بخند کردن و...
💢 خدا که بیکار نبوده این مسائل رو فرموده!
🔹برای این گفته که هوای نفس رو به خوبی میشناسه و میدونه که هوای نفس خاصیتش اینه که :
🔴 اگه بهش لذت دادی
بدبختت میکنه!
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🍃🌺🍃🥀🍃🌺
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اشتباهی که باعث میشود بچهها زیاد دعوا کنند!
بچهها با هم دعوا میکنند، چون ما هم با همسر خود دعوا میکنیم! با پدرمان وقتی صحبت میکنیم دعوا میکنیم! وقتی با برادرمان سر موضوعی بحثمان میشود،
#تربیت_کودک
کودکان به مرور یاد می گیرند که والدین شان در بعضی از مکانها و زمانها معذوریت دارند و مجبور هستند که به حرف کودک گوش کنند. مثلا در یک فروشگاه بزرگ یا یک محیط آرام یا موقع صحبت کردن با تلفن و ...
کودکان این موقعیت های والدین را به مرور ارزیابی میکنند. کودک در همان مواقع خواسته های نامعقول یا خواستههایی را که والدین در مواقع معمول رد میکنند را طرح می کند و اگر از والدین جواب نه بشنود دست به قشقرق می زند.
یک بار برای همیشه جلوی این نوع قشقرق های کودک را بگیرید.
برای مثال اگر شما با تلفن با شخص خاصی صحبت میکنید و کودک در همان لحظه تقاضای چیزی را کرد، هرگز تسلیم کودک نشوید. اگر کودک یک بار به خواسته اش برسد همیشه این کار را تکرار می کند.
🍃🌺🍃🥀🌴🌾🍃🌺🍃🥀🍃🌺