☘چگونه زودتر ازدواج کنیم؟
در این پست میخواهیم به شما بگوییم که چرا مردها با بعضی از زنها #ازدواج میکنند و به عبارتی دیگر برای داشتن رابطه ای موفق باید چه کارهایی انجام دهید تا به مرد رویایی تان برسید.
✔️این نکات چکیده تحقیقاتی ست که بر روی ۴۰۰۰۰ نفر انجام شده.
✔️شش یافته ای که برای ازدواج با یک مرد به دست آمده:
▫️۱. باید به این کار اصرار داشته باشید.
اولین تفاوت میان زنانی که ازدواج میکنند و آنهایی که ازدواج نمیکنند این است که آنها به ازدواج اصرار دارند و به هیچ چیز دیگری رضایت نمیدهند.
▫️۲. اگر احساس میکنید رابطه ای بی سرانجام است،از آن دست بکشید.
زنانی که ازدواج میکنند خیلی کم وقتشان را در روابطی که به بن بست میرسد تلف میکنند.
▫️۳. ابتدا خودتان را دوست بدارید.
زنانی که ازدواج میکنند بیش از هر مردی عاشق خودشان هستند،هرگز خود را قربانی هوس های زودگذر و روابط بی سرانجام نمیکنند،وقتی مردی آنها را ترک میکند خود را سرزنش نمیکنند بلکه فرد مقابل را بی عرضه میبینند.
▫️۴. به ازدواج فکر کنید.
#زنانی که به ازدواج فکر میکنند بیشتر از کسانی که به این موضوع فکر نمیکنند،ازدواج میکنند. ازدواج در بیشتر موارد نتیجه فشارهای آشکار و پنهان زن بر مرد است تا او را به این کار وا دارد.
▫️۵. به خودتان برسید و تناسب را حفظ کنید.
شکی نیست بسیاری از زنان بخاطر زیبایی،جذابیت و تناسب اندام و ظاهری برازنده مردی را که دوست دارند دیوانه خود میکنند،زنان با ظاهری بهتر احتمال موفقیت بیشتری دارند،پس بهتر است همیشه به سر و وضع خودتان رسیدگی کنید. (البته با رعایت اداب و اخلاق عرفی و دینی)
▫️6. زمان بدترین دشمن شماست،از زمان برای جستجوی مرد مناسب ازدواج، هوشمندانه استفاده کنید.
اگر بخواهیم با رعایت جوانب احتیاط سخن بگوییم،زنان بهتر است از اواخر دهه بیست عمرشان به طور جدی به دنبال همسری مناسب بگردندفرض کنید چند سال طول بکشد تا دریابید مردی واقعا مرد زندگی است و اگر نبود،هنوز میتوانید از فرصت های دیگر استفاده کنید.
به طور طبیعی #مردان در هر سنی هستند،اما با گذشت زمان تعداد مردانی با سن مناسب کم میشود و پیدا کردن مردی با سن مناسب دشوارتر میشود.
@ayeha313
🛑دلتنگی پیامبر برای حضرت علی...
✅ پیغمبر هیچ وقت نمی گفت خدایا من را نمیران، اما عالم بزرگ سنی ابن اثیر جزری در کتاب جامع الاصول می نویسد:
ام سلمه رضوان الله علیها یک وقت دید که پیغمبر نشسته می گوید: خدایا من را نمیران!
🌿 آخه این ها که همیشه از شوق دیدار خدا بی آرام بودند، کِی پیغمبر می گوید خدایا من را نمیران!؟ هیچ وقت در حالات پیغمبر نداریم.
🔰 در تهران صاحبدلی بود، خیلی زیبا گفت؛ گفت: یک عده دارند بحث می کنند که پیغمبر چه طور به معراج رفت، می گفت اول باید ثابت کنند اصلا چه طور پیغمبر در زمین قرار گرفت! چرا بحث معراج می کنید!
⭐️پیغمبر اینجا زندانی بود. نور بود.
✅خب نشسته می گوید: خدایا من را نمیران، ام سلمه دنباله را که شنید تعجبش برطرف شد.
🍀میگوید یک وقت یادم افتاد که علی در مسافرت است، می دونید این حرف در کجاست؟ در معتبرترین کتاب اهل سنت، جامع الاصول، یعنی مجموع صحاص سته. جامع الاصول فی احادیث الرسول.
🌾 ام سلمه می گوید یادم افتاد علی علیه السلام در مسافرت است، بعد بقیه را شنید، می گوید:«اللهم لا تمتنی حتی ترینی علیً» خدایا من را نمیران یک بار دیگر علی را ببینم...
پیغمبر دلتنگ شده است، بی قرار شده است.
📚پایگاه سخنرانی آیت الله فاطمی نیا
@ayeha313
🔵انواع صدقه دادن!
🌷پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله):بر هر مسلمانى است كه هر روز صدقه بدهد .
عرض شد: چه كسى توان اين كار را دارد که هرروز صدقه بدهد!؟
🌹حضرت فرمود :
🔹برداشتن چيزهاى آسيب رسان از سر راه ، صدقه است؛
🔹نشان دادن راه به ديگرى، صدقه است،
🔹عيادت از بيمار،صدقه است ،
🔹امر به معروف ، صدقه است ،
🔹نهى از منكر ، صدقه است و جواب سلام را دادن،صدقه است .
🔰بحار الأنوار : 75 / 50 / 4 🔰منتخب ميزان الحكمة : 318
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 3⃣1⃣ اختلالات مغزی ⭕️ بخش چهارم: ✨ مغز يكی از مراكز انتشار اعصاب است و سلسله اعصاب در حس
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣1⃣ اختلالات مغزی
⭕️ بخش پنجم:
🍃 مركز درک تحريكات خارجی كجا است؟
✨ قشر مخ كه منطقه بزرگ و وسيع و شامل حدود نه دهم از مغز میباشد، مركز شعور و هوش و اراده و حافظه و ادراک است، اين مركز يعنی قشر مخ از نظر فيزيولوزيكی دارای سه عمل مهم است:
● ۱- درک احساسات، توسط حس گرهای مربوطه.
● ۲- ايجاد عكس العمل مناسب، در برابر احساسات مختلف، توسط مراكز حركتی.
● ۳- تجمع احساسات توسط مراكز ارتباطی.
بديهی است هر نوع فشار و تنش روی مخ؛ با نقصان هوش همراه است و توقف رشد قشر مخ و يا اعمال هر گونه فشاری در آن، باعث ضعف اعصاب و بيماری روانی میگردد؛ در نيم كرههای مخ مراكزی يافت شده است كه عبارتست از:
☆ ۱- مراكز حسی.
☆ ۲- مراكز حركتی.
☆ ۳- مراكز خاطره ها.
☆ ۴- مراكز تكلم و نوشتن.
☆ ۵- مركز ارتباطی و مراكز انعكاسهای مخصوص.
(#تاثیرات_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 3⃣1⃣ اختلالات مغزی ⭕️ بخش پنجم: 🍃 مركز درک تحريكات خارجی كجا است؟ ✨ قشر مخ كه منطقه بزر
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣1⃣ اختلالات مغزی
⭕️ بخش ششم: [توضيح]
● ۱- مراكز حسی: در مناطق مختلف سلولهای خاكستری مخ قرار گرفته اند كه رشتههای حسی از اندام به آنها منتهی میگردند و در اينجا است كه تحريكات خارجی درک میشوند؛ اين مراكز عبارتند از:
☆ مركز بينايی: كه در منطقه پسِ سر قرار گرفته و اختلال آن موجب نابينايی میشود.
☆ مركز شنوايی: كه در ثلث فوقانی منطقه گيجگاهی قرار دارد و تخريب آن باعث كر شدن میگردد.
☆ مركز چشايی
☆ مركز بويايی
☆ مرکز لامسه
كه هر كدام جايگاه خود را دارند.
● ۲- مراكز حركتی: كه شامل سه قسمت سر و گردن؛ تنه و دستها میباشد و در جلو شيار (رلاندو) قرار گرفته است.
● ۳- مراكز خاطره ها: اين مراكز در مجاورت مراكز حسی و حركتی قرار دارد و احساسات مختلف در آن پردازش شده و در مركز مذكور به صورت خاطرهها ضبط میگردد.
● ۴- مركز گفتار و نوشتار: اين مركز خود شامل چهار مركز مختلف میباشد كه خرابی هر كدام يک نوع بيماری خاص به نام «آفازی»ايجاد مینمايد كه قدرت فهم و بيان را از شخص میگيرد و چهار مركز مختلف آن عبارتند از:
♢ منطقه فهم معانی كلمات شنيده شده: كه نابودی اين مركز، فهم كلمات شنيده شده را مختل میكند.
♢ منطقه فهم معانی نوشته شده: از بين رفتن اين مركز، فهم كلمات نوشته شده را ناممكن میكند.
♢ منطقه تكلم: كه ناكارآمدی آن قدرت بيان مطلب را از راه گفتگو متوقف میسازد.
♢ منطقه حركات: مخصوص نوشتن كه خرابی آن قدرت نوشتن را محو مینمايد.
● ۵- مراكز ارتباطی: كه در انسان قسمت عمده قشر خاكستری مغز را تشكيل میدهد، عمل اين مراكز ارتباط دادن و تجمع احساساتی است كه آدمی از هر چيز معينی در مناطق مختلف ضبط كرده است، بخشهای مهم مراكز ارتباطی عبارتند از:
¤ مراكز ارتباطی بخش قُدامی: كه در ناحيه پيشانی مخ قرار دارد و كار اين مركز، كنترل حركات انسان و تخفيف دادن واكنشهای نخاعی است.
¤ مراكز ارتباطی خُلفی: كه در قسمت عقب سر قرار دارد، اين مراكز در نوابغ و دانشمندان رشد و نمو فراوانی دارد.
" به طور كلی مجموع مراكز خاطرهها تكلم، كتابت و مراكز ارتباطی را (مركز روحی) گويند."
(#تاثیرات_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به صبح زیبای تابستانی🌷
سلام به دوستان خوبم
امروزتان پرازعشق🌷
چهـارشنبه تون پراز شادی و ثروت
چهـارشنبه تون پراز خنده و
چهـارشنبه تون پراز بهترینها🌷
@ayeha313
✅ چطور #عروس / #داماد خوبی برای #خانواده_همسر باشیم؟ 👇👇
◽️▫️عقایدتان را برای خودتان نگه دارید:
بنا به تیپ شخصیتیتان ممکن است خاموش ماندن و اظهار نظر نکردن برای شما سخت یا آسان باشد، اما در هر حال نهایت تلاشتان را بکنید و در مواقعی که با نظریات خانواده همسرتان مخالف هستید، اظهار مخالفت نکنید. بهتر است حتی اگر نظر شما را هم جویا شدند، شما با سیاست و ادب از جواب دادن طفره بروید. اینکار اصطکاک بین شما و خانواده همسرتان را کم میکند.
◽️▫️ بیشتر گوش کنید و پر حرفی نکنید:
معمولا وقتی آدمها پر حرفی میکنند حواسشان کاملا به آنچه میگویند جمع نیست. برای اینکه همیشه سنجیده سخن بگویید باید بیشتر شنونده باشید.گاهی فضای صمیمیت ، شما را به پرگویی تشویق میکند؛ همیشه در مقابل این وسوسه مقاومت کنید.
◽️▫️ مودب باشید:
"لطفا"، "خواهش میکنم" و "متشکرم" کلمات جادویی هستند. همیشه از آنها استفاده کنید.
◽️▫️ملاقاتهایتان را کوتاه اما شیرین کنید:
هر چه بیشتر کنار خانواده همسرتان باشید احتمال ایجاد برخورد هم بیشتر میشود. اگر حس کردید فضای اتاق پر تنش شده است، بدون آن که به روی خود بیاورید به آرامی اتاق را ترک کنید به آشپزخانه بروید و یک لیوان آب بخورید. این کار شما تنش را کمتر میکند.
👌 ضمنا کمک در کارهای خانه هم به روابط شما و خانواده همسرتان کمک زیادی میکند. چیدن میز غذا،خشک کردن ظرفها یا هر کار دیگری که باعث ایجاد تحرک در محیط شود از اوج گرفتن تنش جلوگیری میکند. اما مراقب باشید که این فعالیت ها به عنوان وظیفه شما شناخته نشوند و همیشه در حد کمک بمانند. تعادل را در کمک کردن رعایت کنید.
◽️▫️ کارت تبریک و هدیه فراموشتان نشود:
مناسبات را همیشه یادداشت کنید. میتوانید با تهیه یک کارت قشنگ یا یک هدیه کوچک دل اعضای خانواده همسرتان را به دست بیاورید.
◽️▫️ بخشی از تعطیلات را در کنار آنها بگذرانید:
اگر در مناسبت ها و تعطیلات به خانواده همسرتان سر نزنید و آنها را تنها بگذارید، این حس به آنها القا میشود که شما فرزندشان را دزدیدهاید یا آنها را تحویل نمی گیرید! حتی اگر به خودتان هم خوش نمیگذرد به خاطر همسرتان بخشی از تعطیلات را در کنار خانواده او باشید و با خوشرویی تلاش کنید به همه خوش بگذرد.
◽️▫️به نصایح آنها با حوصله گوش کنید:
اگر شما را نصیحت کردند یا از شیوه زندگیتان انتقاد کردند یا خواستند راه و رسم شروع زندگی را به شما بیاموزند، به جای حاضر جوابی و اخم کردن با آرامش به حرفهایشان گوش کنید. قرار نیست اگر درست نبود شما حتما به آن نصیحت عمل کنید. فقط به آن گوش دهید، لبخند بزنید.
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢اولین بار چه کسی از واژه #شیعه استفاده کرد؟ ارکان اربعه شیعه چه کسانی بودند و چرا چنین لقب گرفتند؟
✅ارکان اربعه شیعه به چهار شخصیت بزرگ شیعه گفته میشود که افتخار آن را داشتند به عنوان نخستین معتقدان به ولایت امیرالمومنین(ع)شناخته شوند و شیعه با آنها شناخته شود.
✅این شخصیتهای بزرگوار عبارتند از سلمان فارسی، ابوذر غِفاری، مقداد بن أسود و عمار یاسر که سلام خدا بر همه آنها باد. از رسول خدا(ص) حدیث است که به امیرمومنان فرموده بود که "یا علی! انتَ و شیعُتک هم الفائزون" واژه #شیعه برای پیروان حضرت علی(ع) در لسان رسول خدا به کار برده شده است و این چهار نفر که در تعابیری و احادیثی از پیغمبر(ص) آمده است که #بهشت مشتاق زیارت آنها هست به سبب پایداری بر امر ولایت امیرمومنان و دفاع جانانه از حقانیت آن وجود مقدس پس از رحلت نبی اکرم و خیانت و توطئه پلید سقیفه به عنوان ارکان اربعه #شیعه شناخته شدند که از نظر مقام بالاترین مقام را دارند.
✅اگرچه امیرالمومنین(ع) بعد از رحلت پیغمبر(ص) هم یارانی داشتند که دارای مقامات بلندی هستند، همچون حذیفة بن یمان معروف به صاحب سر رسول خدا ابوالهیثم ابن التیهان، خذیمة بن ثابت معروف به ذوالشهادتین، سهل بن حنیف انصاری و عثمان بن حنیف انصاری؛ با همه مقامی که این #شخصیتها و شمار اندکی دیگر مانند آنها دارند ولی به جایگاه رفیع این چهار شخصیت بزرگ نمیرسند.
#اصطلاحا میگویند از نظر مقام این چهار نفر در درجه اول قرار دارند و این شخصیتهایی که بعد از آنها #نام بردم در ردیف دوم قرار میگیرند.
@ayeha313
*صیانه ماشطه که بود؟*
مژده به زنان آخرالزمان : حضور 50زن در بین ۳۱۳تن از یاران امام زمان(عج)
👌امام باقر(ع) میفرماید: به خدا سوگند، 313 نفر میآیند که 50 نفر از این عده زن هستند که بدون هیچ قرار قبلی در مکه کنار یکدیگر جمع خواهند شد...
*صیانه یکی از زنانی است که امام صادق علیه السلام در روایت مفضل بن عمر، از آن به عنوان همراه حضرت قائم علیه السلام نام میبرد.*
👈در دولت مهدی علیه السلام *سیزده زن* برای معالجه زخمیان، زنده گشته، به دنیا باز می گردند که یکی از آنان *صیانه* است که همسر حزقیل و آرایشگر دختر فرعون بوده است و شوهرش حزقیل، پسر عموی فرعون و گنجینه دار وی بوده است.
به گفته او، حزقیل، مومنِ خاندان فرعون است و به پیامبر زمانش - حضرت موسی علیه السلام - ایمان آورد.
🌹🍃 *پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:*
"در شب معراج، در سیر میان مکه و مسجد الاقصی، ناگهان بوی خوشی به مشامم رسید که هرگز مانند آن را نبوییده ام. از جبرئیل پرسیدم که این بوی خوش چیست؟
گفت: ای رسول خدا! همسر حزقیل به حضرت موسی بن عمران ایمان آورده بود و ایمان خود را پنهان می کرد. عمل او آرایشگری در حرمسرای فرعون بود. روزی مشغول آرایش دختر فرعون بود که ناگهان شانه از دست او افتاد و بی اختیار گفت: "بسم الله"
دختر فرعون گفت: آیا پدر مرا ستایش می کنی؟
گفت: نه؛ بلکه آن کسی را ستایش می کنم که پدر تورا آفریده است و او را از بین خواهد برد.
دختر فرعون شتابان نزد پدر رفت و گفت: صیانه به موسی ایمان دارد.
فرعون او را احضار کرد و به او گفت: مگر به خدایی من اعتراف نداری؟
صیانه گفت: هرگز، من از خدای حقیقی دست نمی کشم و تو را پرستش نمی کنم.
فرعون دستور داد، تنور مسی را برافروختند و چون آن تنور سرخ شد، همه بچه های آن زن را در حضور او در آتش انداختند. زمانی که خواستند بچه شیرخوارش را که در بغل داشت، بگیرند و در آتش بیندازند، صیانه منقلب شد و خواست که با زبان، از دین اظهار برائت کند که ناگاه به امر خدا، آن کودک به سخن آمد و گفت: "مادر! صبر کن تو راه حق را می پیمایی".
فرعونیان آن زن و بچه ی شیرخوارش را نیز در آتش افکندند و سوزاندند و خاکسترشان را در این زمین ریختند و تا روز قیامت این بوی خوش، از این سرزمین استشمام می شود.
👈 *صیانه از زنانی است که زنده می شود و به دنیا باز می گردد و در رکاب حضرت مهدی علیه السلام انجام وظیفه میکند.*
📚✨ موعودنامه، ص ۴۶۳.
*براستی ایمان من و تو به خدایمان، چند عیار می ارزد؟!!!* 😔
اونوقت ... تا بیمار میشیم ...
تا عزیزی از دست میدیم ...
زمانی که گره به کارمون میوفته ...
زمانی که بچه مون مریض میشه ...
تا گرفتاری برامون پیش میاد ...
و زمانی که مصیبت زده میشیم ...
زبان به گلایه از خدا وا میکنیم ... !!!
*آیا حکایت صیانه برای من و تو محل اندیشه و تأمل نیست ...؟!*
@ayeha313