🌱آیه های زندگی🌱
بدانید که اوست استفادهکننده از دریایی عمیق. اوست که هر صاحب فضیلتی را به قدر فضلش و هر صاحب جهالتی
بدانید که اوست خبردهنده از پروردگارش، و بالابرنده آیات الهی. اوست هدایتیافته محکم بنیان. اوست که کارها به او سپرده شده است.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
بدانید که اوست خبردهنده از پروردگارش، و بالابرنده آیات الهی. اوست هدایتیافته محکم بنیان. اوست که کا
اوست که پیشینیان به او بشارت دادهاند، اوست که به عنوان حجت باقی میماند و بعد از او حجتی نیست. هیچ حقی نیست مگر همراه او، و هیچ نوری نیست مگر نزد او.
بدانید او کسی است که غالبی بر او نیست و کسی بر ضد او کمک نمیشود. اوست ولی خدا در زمین و حکمکننده او بین خلقش و امین او بر نهان و آشکارش.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#قسمت_دوم 2⃣ عدم کفایت نماز خواندن و روزه گرفتن ❌از #نگاه دینی، تقیّد به نماز و روزه کافی نیست.
#انچه_مجردان_باید_بدانند
#قسمت_سوم
3⃣ عدم تقیّد
✅ گاهی عدم تقیّد، به جهت اعتقاد نداشتن است و گاهی هم به دلیل ندانستن. اگر به دلیل ندانستن باشد، میتوان در بارۀ ازدواج با این افراد، تأمّل کرد؛ امّا اگر به جهت اعتقاد نداشتن باشد، مسئله بسیارمشکل میشود.
4⃣ سختی تغییر در سنین بالا
✳️ با توجّه به سنّ این خواهر محترم، همان طور که خودشان اشاره کردند، سنّ خواستگاران ایشان به صورت طبیعی بالای 32 سال است.
❌ به طور معمول، تغییر عقاید در این سن، سختتر از تغییر در سنین نوجوانی و اوایل جوانی است؛ امّا این امر به معنای عدم امکان تغییر نیست.
⚠️ برای اینکه بتوانید به امکان تغییر یا عدم تغییر این افراد واقف شوید، بهتر است به همراه خواستگاری که ادّعا میکند این مسائل را نمیدانسته و یا اینکه میدانسته؛ ولی غفلت کرده و از حالا میخواهد پایبند باشد، به مشاوره بروید.
⬅️ ادامه دارد...
📚نیمه دیگرم، کتاب اول، ص ۲۰۴
#نیمه_دیگرم
@ayeha313
🛑راههای دل شکستن:
✍عیب جویی از دیگران (حجرات، 11)
✍با تکبر و غرور راه رفتن(لقمان، 18)
✍مسخره کردن دیگران: (حجرات، 11)
✍روی از دیگران برگرداندن (لقمان، 18)
✍سر از کار دیگران در آوردن و غیبت کردن: (حجرات، 12)
✍یکدیگر را با نام زشت خواندن:
(حجرات، 11)
@ayeha313
🔵 صحبت خداوند با پیامبر در مورد امیرالمومنین علیه السلام...
🌹درمحضر حاج آقا مجتبی تهرانی:
✳️چنین نبوده است که خدای متعال امروز یا در این موسم حج به پیغمبر اکرم این معنا را القا کرده باشد. بلکه این، مطلبی بود که خداوند مکرّر در مکرّر به پیغمبر اکرم فرموده بودند.
🌸یکی از مهمترین مواردش زمانی بود که پیغمبر اکرم به معراج رفت.
🌸مسئله ولایت علی(علیه السلام) از آنجا سرچشمه می گیرد.
🔰روایت این است:
🌷پیغمبر اکرم فرمود:
در شبی که مرا به سوی آسمانها بردند، پروردگارم با من سخن گفت.
🍀نکته این است که ظاهراً این صحبت کردن خدای متعال با پیغمبر، بدون حجاب بوده است؛ چون که «مِن وَراء حجاب» ندارد.
❓حال آن سخن چه بود؟
❤️« فَقَالَ یَا مُحَمَّدُ!»
خدا مرا صدا زد.
🌹«فَقُلْتُ لَبَّیْکَ رَبِّی»
من هم عرض کردم: بله، پروردگار من!
❤️«فَقَالَ إِنَّ عَلِیّاً حُجَّتِی بَعْدَکَ عَلَی خَلْقِی»
فرمود: علی بعد از تو حجّت من بر بندگان است.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 5⃣1⃣ فشار خون: ● ۲- ماليبران نوازنده و آوازه خوانی كه هنگام خواندن آواز، طوری تماشاچيان ر
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
5⃣1⃣ فشار خون:
✨ ... ● ۵- استراوينسكی نيويورک- ايگور استراوينسكی آهنگساز روسی الاصل كه يكی از بزرگترين موسيقیدانان همه قرون و اعصار بود بر اثر حمله قلبي درگذشت.
● ۶- لئوناردوارن - آوازخوان مشهور آمريكايی در پرده دوم اپرا همين كه در روی صحنه ظاهر شد حالت بسيار طبيعی و آرام داشت … در ضمن اجرای اين قسمت پس از آنكه فرياد زد «oh gioia» «آه ای شادی! » ناگهان در مقابل چشمان حيرت زده ۳۹۰۰ نفر تماشاچی بدن درشت و تنومند وی مانند يک مجسمه سنگی با صورت نقش بر زمين شد و بيست دقيقه بعد اعلام گرديد كه وی بر اثر سكته مغزی بدرود زندگی گفته است.
● ۷- پروكوفيف (موسيقيدان روسی) در آن هنگام به دنبال يک سكته مغزی سبک پزشكان او را از دست زدن بهر كاری منع كردند.
اين چند نفر فقط اسامی موسيقیدانانی است كه هر يک در هنگام اجرای عمل و نواختن موسيقی فشار خون آنها بالا زده و در نتيجه دچار سكتههای ناگهانی گرديده اند و برای به دست آوردن سرگذشت عده ديگری كه به اين مرض مبتلا گرديده اند، تحقيقات و مطالعات بيشتری لازم است. آيا همين سكتههای نوازندگان، در هنگام اجرای برنامههای موسيقی؛ خود دليل بارز ديگری نيست، مبنی بر اينكه موسيقی تا چه اندازه در ايجاد فشار خون، مدخليت دارد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 5⃣1⃣ فشار خون: ✨ ... ● ۵- استراوينسكی نيويورک- ايگور استراوينسكی آهنگساز روسی الاصل كه يك
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
6⃣1⃣ واسطه انتحار:
✨ در مطالب گذشته اشاره شد كه موسيقی به علت تحريكات خارجی كه روی سلسله اعصاب دارد وقتی كه راه افراط و تكرار پيمود، موجب اختلالات دماغی (بيماریهای روحی) اغتشاشات فكری، امراض قلبی و از همه مهمتر باعث ضعف اعصاب شديد میگردد، به طوری كه شخص در برابر اندک نگرانی و ناملايمات زندگی و حوادث ناگوار، سخت دچار اضطراب و ناراحتیهای روحی و عصبی ميشود، بديهی است اين ناملايمات و نگرانیها هر چه شديدتر باشد، تأثيرش بر مراكز عصبی بيشتر خواهد بود و بر شدّت بيماریهای عصبی و ناراحتی های روانی خواهد افزود. از اين رو كسانی كه اغلب اوقات خود را صرف نوازندگی يا استماع موسيقی میكنند، در اثر ضعف اعصابی كه در آنها پديد میآيد، هر گاه در زندگی با حوادث ناگواری روبرو شوند سخت دچار ناراحتی روحی شده و عنان تحمل و شكيبايی را از دست میدهند و چون در چنين مواقع تنها راه فراز از مصائب و پيدايش آرامش روحی خود را، سرگرم شدن به موسيقی میدانند، ناچار برای تسكين آلام درونی خويش متوسل به نواهای سرگرم كننده موسيقی میشوند ولی اين سرگرمی اگر چه مختصری موجب تسكين آلام روحی شده و ساعتی آنها را در دنيای فراموشی میبرد، اما اين تسكين و فراموشی، موقتی است و زيان عمل را از نظر فيزيولوژيكی دو چندان میكند.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 6⃣1⃣ واسطه انتحار: ✨ در مطالب گذشته اشاره شد كه موسيقی به علت تحريكات خارجی كه روی سلسله
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
6⃣1⃣ واسطه انتحار:
✨ ... زيرا موسيقی در اثر كششهای حسّاس خود و جلب توجه غير عادی كه در نوازندگان و شنوندگان ايجاد میكند، يک نوع فشار غير طبيعی برای جلوگيری از ناراحتیهای قبل بر اعصاب وارد مینمايد كه در اثر همين فشار غير طبيعی و جلب توجه شديد، آلام روحی را متوقف میسازد، اما همين كه اين مانع برطرف شد يعنی ساعت نوازندگی سپری گرديد، چون علت العلل و ريشه ناراحتیها و آلام درونی هنوز به جای خود باقی است، همين كه موانع خارجی و فشار غير طبيعی مرتفع گرديد؛ ناگهان تأثيرات روحی به شدت بيشتری حمله خود را آغاز خواهد كرد كه در اثر همين شدت، توهمات و تشنجات حمله خود را آغاز خواهد كرد، در اثر همين شدت، توهمات و تشنجات غير قابل تحمّل و هيجانات روحی بر مغز و مراكز عصبی وارد آمده، به طوری كه دنيا را در نظر صاحب خود چنان سخت و تنگ و تاريک جلوه میدهد كه تنها راه نجات خويش را در انتحار و نابودی خود تصوّر مینمايد. روی همين علت بعضی از موسيقيدانان عاقبت دست به خودكشی زده و آنهايی كه ضعف شديد و بی حالی اجازه اين اقدام فوری را به آنها نداده است؛ اشتياق شديد خود را نسبت به انتحار و نابودی و رسيدن مرگ خود اظهار داشته اند، چنانچه "شومان" كه از مشاهير موسيقی است به منظور خودكشی خود را به رودخانه(راين) انداخت و "توماس دوكوينسی" در اثر ناراحتیهای عصبی و روحی عمر خود را با خوردن ترياک به پايان رسانيد و مشاهير ديگر مانند:
(بتهون) و «واگنر» و «مندلسن» و «لويی جی بوكرينی» و «فردريک هندل» و «موزارت »، آسايش روحی و آرامش خاطر خود را در رسيدن اجل و مرگ عاجل میدانسته اند.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌷یکشنبه 3 مرداد ماهتون بخیر
🌱امروز برایتان
🌷اینگونه آرزو میکنم
🌱ان شاءالله 🙏
🌷خدا در خونه تک تک تون بزنه
🌱سبدی از خیر و برکت
🌷شوق زندگی
🌱حس خوشبختی
🌷عمر با عزت و
🌱عاقبت بخیری هدیه بیاره
@ayeha313