نیایش صبحگاهی 🌸🍃
🌸خدایا
✨در اولین روز تابستان
🌸به زندگیمان سرسبزی وخرمی
✨ببخش و از نعمتهای بیڪرانت
🌸سیرابمان ڪن
✨به قلبمان مهربانی
🌸به روحمان آرامش
✨به زندگیمان محبت
🌸و آغاز فصل تابستان را برای
✨همه پُر برکت و رحمت بگردان
🌸آمیــن
@ayeha313
🍃خصال سه گانه 🍃
🔰قالَ الصادقُعلیه السلام:
إِنَّ الْمَرْءَ یَحْتَاجُ فِی مَنْزِلِهِ وَ عِیَالِهِ إِلَی ثَلَاثِ خصالٍ یَتَکَلَّفُهَا وَ إِنْ لَمْ یَکُنْ فِی طَبْعِهِ ذَلِکَ مُعَاشَرَةٌ جَمِیلَةٌ وَ سَعَةٌ بِتَقْدِیرٍ وَ غَیْرَةٌ بِتَحَصُّنٍ.
💬هر مردی برای اداره کردن خانواده خود به سه خصلت نیازمند است و باید آنها را به کار ببرد، اگر چه این ویژگیها در طبیعت او نباشد:
1⃣رفتار پسندیده و زیبا با افراد خانواده.
2⃣گشاده دستی حساب شده و از روی برنامه.
3⃣غیرت ورزی در جهت حفظ خانواده.
📗(بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۲۳۵)
@ayeha313
♻️شاخصه ازدواج موفق
🔸ازدواج زمانی موفق محسوب میشه که شما با فردی ازدواج کنید که به اندازه شما برای موفقیت در ازدواجش تلاش کنه!
🔸از همه مهمتر شما رو دوست داشته باشه و به رشد و تعالی و افزایش حرمت نفس شما کمک کنه.
🔸وقتی کسی با این مشخصات پیدا میکنید، رویای تجربه کردن عشق عمیق و موفقیت کامل، در دسترستون قرار میگیره.
🔸اما تمام اینا بستگی به شما داره و این که چگونه همسری برای خود انتخاب میکنید!
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
فرقه های نوظهور برای دستیابی به اهداف خود از شیوه هایی مختلف و متعدد استفاده میکنند 🕉 قسمت (سوم)
اجرای مراسم تکفیر یا نفرین مرگ « جادوی سیاه » توسط یهودیان
قسمت (پایانی) 4️⃣
♦️ شاید بتوان تهدید قیس ناصر را از معدود نمونههای پولسا دنُرا علیه یک عرب دانست.
🔷 بنا به گزارش خبرگزاری الشمس در ماه می سال 2014، قیس ناصر –استاد دانشکده حقوق دانشگاه عبری اورشلیم- و فعال حقوقی مناطق مسکونی فلسطینی در داخل منطقه سبز اسرائیل به علت دعاوی علیه شهرکنشینان به اجرای نفرین مرگ (פולסא דנורא) تهدید شد.
🔶 نفتالی بنت وزیر- وقت آموزشوپرورش و مهاجرت رژیم صهیونیستی پس از مصوبه اجباری شدن سربازی برای یهودیان مشغول به تحصیل تورات –که پیش از آن و علیرغم اعتراضات فراوان از انجام خدمت سربازی معاف بودند- نوشته تهدیدآمیز بینامونشانی را مبنی بر اجرای نفرین مرگ (פולסא דנורא) علیه وی، دریافت داشت.
🔻 درنهایت باید چند نکته را یادآوری کرد:
🔷 نخست آنکه نفرین مرگ (פולסא דנורא) پدیدهای مدرن است که گروههای ارتودوکس از آن برای تسویهحساب با مخالفان و کسب قدرت از آن استفاده میکنند. در این باب روزنامه عبری زبان هاآرتص چنین گزارش میدهد:
🔶 "מחקר: עסקנים חרדים המציאו את הפולסא דנורא
מחקר שפורסם באחרונה מראה שהפולסא דנורא אינו טקס קבלי עתיק, אלא חידוש ישראלי בן זמננו, שנוצר על ידי עסקנים בקהילה החרדית והדתית "
🔷 ([ترجمه]"تحقیقات نشان میدهد که گروههای حریدی پولسا دنُرا را ایجاد کردهاند. تحقیقاتی که اخیراً منتشرشده، حاکی از آن است که نفرین مرگ (פולסא דנורא) متنی کابالیستی و مقدس نیست بلکه ساخته دست حزب و گروه مذهبی حریدی است.")
🔶 دیگر آنکه تأثیرگذار بودن این فعالیتهای اسرارآمیز و جادوگری، محل تردید جدی است.
🔷 چنانکه به گفته پروفسور برایان بریت(Prof. Brian M. Britt) – استاد بخش ادیان- در مواردی در عهد عتیق بهروشنی آمده است که امکان عمل نکردن طلسمها وجود دارد که میتوان از سِفر اعداد و ساموئل نام برد.
🔶 بهعبارتدیگر صحیح یا دروغین بودن نفرین مرگ (פולסא דנורא) محل بحث این نوشتار نبوده است بلکه استفاده از جادو توسط یهودیان ارتودوکس علیه سایر یهودیان توجه نگارنده را به خود جلب کرده است .
🔷 چنانکه این روش سحرآمیز بههیچوجه تنها مورد از فعالیتهای یهود علیه یهود نیست، بلکه موارد دیگری ازجمله دین رودف (דין רודף) و یا موسر(מוסר) و یا خِرِم (חרם) اشاره کرد که بررسی آنها مجالی مجزا میطلبد.
🔻 و آخرین نکته آنکه این طلسمها و جادوها تاکنون بر ایران اسلامی بیتأثیر بوده است چنانکه خبرگزاری اسپوتنیک در 22 ژوئن 2016 به همین نکته اشارهکرده و ادامه میدهد:
🔷 بنا بر جلسات متعدد خاخام اوادیا یوسف (Ovadia Yosef) با مقامات اسرائیل، تا زمانی که مراکز دینی و کابالیستی به طلسمی برای مقابله با ایران و نفرین آیتاللهها دست نیافتهاند، حمله به ایران امکانناپذیر است و گزارش میدهد که موجودیت اسرائیل بسته به نفرین آیتاللهها است.
♦️ اینها همه باعث شد که اودیا یوسف درنهایت استیصال در سال 2010/1388 اسرائیلیها را به نفرین دستهجمعی علیه ایران دعوت کند؛ اما عمرش کفاف نداد و در سال 2013/1391 درگذشت.
#پایان
👇👇👇
♨️سوال:
🔰 چرا خداوند يکي رو ثروتمند و يکي رو فقير کرده ؟،چرا بايد يک ثروتمند ( باايمان، نه بي دين و حرامخور)هم تو اين دنيا بخاطر ثروتش لذت ببردو هرچي بخواد بتونه به راحتي فراهم کند و حتي با ثروتش کار هاي خوبي انجام دهد(يعني آخرتش را با پولش بسازد) و هم اون دنيا بخاطر کارهاي خوبي که انجام داده ؟
ولي يک فقير (مومن)فقط در دنياي آخرت بخاطر اعمال نيکش شاد باشد و در اين دنيا چون خداوند او را در خانواده ي فقيري قرار داده زجر بکشد؟
✍️پاسخ:
✅ اولا: عدل الهي هرگز به معناي اين نيست كه خداوند مي بايست همه انسانها را در شرايط مساوي قرار دهد و به همه توانايي هاي يكسان دهد ، بلكه يه اين معناست كه از هر كسي به اندازه توانايي هاي او بازخواست كند و شرايط و زمان و مكان و نوع توانايي آنها را در هنگام سنجش اعمال و داوري در اعمال آنها لحاظ كند و از هر كسي به اندازه توانايي هاي او تكليف بخواهد؛ قرآن نيز به اين اصل اشاره كرده و مي فرمايد :" لَا تُكلَّفُ نَفْسٌ إِلَّا وُسْعَهَا؛
هيچ كس موظّف به بيش از مقدار توانايى خود نيست!"(1) پس اگر خداوند حكيم شخصي را غني و شخص ديگر را فقير قرار دهد هيچ مانعي ندارد. البته در صورتي كه تكليف اين دو در هنگام باز خواست يكي نباشد.
ثانيا: مي توان گفت اين فقر مي تواند امتحاني از جانب خداوند متعال باشد و اينكه او در آن شرايط چگونه عمل مي كند، آيا گناهي مرتكب مي شود يا خير؛ كما اينكه همين فقر مي تواند جلوه اي از رحمت الهي باشد چرا كه خداوند ظرفقيت انسان ها را خوب مي داند و چه بسا غني شدن آدمي سبب طغيان او گرديده و او را نسبت به پروردگار عاصي وطغيان گر كند و به گناه و معصبت بكشاند؛ در اين صورت هم اين فقر با عدالت الهي منافاتي ندارد.
ثالثا: ريشه بسياري از فقرها اعمال انسانها و گناهان آنها است چراكه در رواياتي كه از معصومين (عليهم السلام ) وارد شده است به اين موضوع اشاره شده است و بيان كرده اند بعضي از گناهان روزي آدمي را كم مي كند و باعث فقر مي شود؛
از طرفي در بعضي از موارد ديده شده آدمي بر اثر ندانم كاري و اشتباه خود فقير مي شود، لذا در اين دو مورد هم اين فقر اصلا با عدالت الهي منافات ندارد، چرا كه مسبب آنها خود انسان است.
حضرت علي(ع) مي فرمايد: هر کس بر رنج(ناشي از کار) بردباري نورزد، بايد فقر را تحمل کند. همچنين مي فرمايند: آن گاه که اشياء جفت شوند تنبلي و کم کاري با هم جفت گردند و فقر تولد يابد(2). همچنين بي برنامگي يا برنامه ريزي نادرست به پيدايش فقر در سطح افراد و جوامع مي انجامد. به همين جهت امام علي(ع) نداشتن برنامه در زندگي و سوء تدبير را عامل فقر دانسته است.
برخي از روايات نيز اسراف را سبب زوال نعمت دانسته اند که در واقع نوعي بي برنامگي و عدم رعايت اعتدال در مصرف است. البته در سطح کلان اسراف گستره يي فراتر مي يابد و هر نوع تضييع اموال کشور(اموال عمومي يا خصوصي) يا عدم بهره برداري بهينه از آن ها اسراف تلقي مي شود.
پي نوشت:
1. بقره (2) آيه233.
2- ميزان الحکمه 251
@ayeha313
#سید_علیرضا_درخشان(پدرعلم آی تی ایران)
زادهٔ : سال ۱۳۳۱
یزد
محل زندگی :ایران، تهران
ملیت: ایران
تحصیلات: دکترای کامپیوتر (I.I.T هندوستان)
کارشناسی ارشد (آکسفورد انگلستان)محل تحصیل دانشگاه آکسفورد، انگلستان وI.I.T، هندوستان
پیشه: استاد دانشگاه و مدیر مسئول ماهنامه تجارت الکترونیکی و رایانه
عنوان: پدر IT ایران
عضو هیئت مدیره عضو هیئت علمی دانشگاه گسترش انفورماتیک ایرانیان
سید علیرضا درخشان (زاده سال ۱۳۳۱ - یزد)،
پژوهشگر،نویسنده و استاد دانشگاه است. وی از سال ۱۳۸۸ صاحب امتیاز، مدیر مسئول و عضو شورای سردبیری ماهنامه تجارت الکترونیکی و رایانه تنها نشریه تخصصی حال حاضر در زمینه تجارت الکترونیکی و رایانه در ایران میباشد.
درخشان کارشناسی کامپیوتر را از دانشگاه تهران دریافت کرد و سپس در رشته IT دانشگاه آکسفورد انگلستان کارشناسی ارشد و از I.I.T هندوستان دکترای را خود اخذ نمود.
دانشجویان و دانشآموختگان بسیاری در طی ۳۲ سال آموزش و تدریسعلیرضا درخشان در زمینههای مختلف علوم مرتبط با کامپیوتر، فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیک، اینترنت و برنامهنویسی از دانشگاههای مختلف ایران در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا فارغالتحصیل شدند.
از دانشگاههایی که او در آن به تدریس پرداخت میتوان: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی (۱۸ سال)، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران، دانشگاه یزد، دانشکدههای علمی، کاربردی و مراکز آموزش عالی مانند: مؤسسه آموزشی اتاق بازرگانی ایران، مرکز آموزش مدیریت دولتی، مجتمع آموزش عالی صنایع، مؤسسه آموزش عالی بانکداری، سازمان مدیریت صنعتی تهران، مشهد، مراکز آموزش وزارت بازرگانی تهران، مشهد، اصفهان و بسیاری موسسات آموزش عالی دیگر در استانهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان، گیلان، قزوین و یزد را نام برد.
سمت و مسئولیت اجرایی
رئیس شورای داده پردازی سازمان انرژی اتمی ایران
مدیر عامل کانون تجارت الکترونیکی ایرانیان.
رئیس هیئت مدیره کانون گسترش راهکارهای تجارت الکترونیکی تهران
عضو هیئت علمی مرکز آموزش و پژوهش صنایع ایران
عضو کمیته تجارت الکترونیکی
عضو هیئت علمی دانشگاه علمی کاربردی گسترش انفورماتیک ایرانیان
فعالیت تحقیقاتی و اجرایی
پروژه مکانیزاسیون ثبت سفارش بانک مرکزی ایران
پروژه ملی تجارت الکترونیک کشور
عضو تیم ناظر پروژه بزرگ امکانسنجی تجارت الکترونیکی ایران
عضو تیم ناظر پروژه سیستمهای حسابرسی سازمان حسابرسی
عضو تیم اجرایی پروژه بزرگ مکانیزاسیون و طراحی اولیه MIS سازمان تأمین اجتماعی
طراحی و پیادهسازی سیستم بازرگانی خارجی سازمان صنایع ملی (حدود ۴۰۰ شرکت)
نظارت بر اجرای پروژه ملی ماده ۱۱۶ برنامه توسعه اقتصادی اجتماعی و سیاسی کشور
نظارت بر اجرای پروژه اینترنت و سیستمهای P.M شرکت مجتمع پتروشیمی اراک
و بسیاری از دیگر پروژهای ملی انفورماتیک
ارائه سمینارهایی در زمینه: تجارت الکترونیکی، سیستمهای خبره، جنگ اطلاعات، هوش مصنوعی، آی. تی، تجارت فراگیر،امضای الکترونیکی و …
تألیفات:
تألیف کتاب تجارت همراه (m-Business) (1387)[۷][۸]
ترجمه:
ترجمه کتاب The principle of compiler نوشته Aho/ullman
مقالات:
مقاله Object oriented
مقالات گوناگون علمی امنیت در تجارت الکترونیکی، تجارت همراه و تجارت فراگیر و MIS هوشمند و تحت IT
ارائه جزوات درسی در زمینههای سیستم عمال شبکههای کامپیوتری، پایگاه دادهها، ساختمان دادهها، نظریه زبانها و
🌸ســـلام
☕️صبح آخرهفته تون بخیر و شادی
🌸پنجشنبه تون پُر از
☕️اتفاقهای خوب
🌸و شگفت انگیز
☕️امیــدوارم
🌸سـلامتی
☕️بهروزی، زندگی آروم
🌸و خوشبختی
مهمان خانه هاتون باشه 🌸
@ayeha313
💢امام جواد(ع):
سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند، پشیمان نگردد:
1️⃣ عجله نکردن
2️⃣ مشورت کردن
3️⃣ و توکل بر خدا
@ayeha313
💖ملاك های ازدواج های موفق ":
💟 برخورداری از علاقه های مشترك
💟 داشتن هدف های مشترک
💟 اعتماد داشتن به یكدیگر
💟 داشتن زمینه های خانوادگی همسان
✅یک نکته مهم:
هرکس طبیعتا مایل است همسری برگزیند كه بیشتر همسان او باشد تا ناهمسان با او. همسانی دو فرد نه تنها آنها را به سوی یكدیگر جلب و جذب می كند، بلكه پیوند و وصلت ایشان را استوارتر می سازد.
✅ هر اندازه فرد با همسر خود وجود اشتراك فرهنگی بیشتری داشته باشد، برای سازگاری با او آماده تر است و با اختلافات كمتری مواجه می شود.
🍃پژوهش ها نشان می دهد كه تا حدود زیادی خوشبختی را از ابتدای زندگی می توان پیشگویی كرد و به بیان دیگر بسیاری از مشكلات آن ها قابل پیشگیری خواهد بود.
✅ امروز، آموزش پیش از ازدواج زوجهای جوان یك ضرورت مسلم تلقی می شود.
هر اندازه دختر و پسر اطلاعات بیشتری در جهت شناخت خود و همسر آینده شان داشته باشند و ملاك های معقول تری را برای انتخاب همسر در نظر بگیرند، در زندگی زناشویی خود با مشكلات و ناسازگاری های كمتری مواجه خواهند بود.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
اجرای مراسم تکفیر یا نفرین مرگ « جادوی سیاه » توسط یهودیان قسمت (پایانی) 4️⃣ ♦️ شاید بتوان تهدید ق
آیا چله نشینی صوفیان سنت پیامبر (ص) است ❓🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ چلهنشینی در تصوف از جمله اعمالی است که اکثر بزرگان صوفیه به آن تأکید کرده و در کتب خود به آن پرداختهاند.
🔷 چلهنشینی در صوفیه دارای آداب و سنن زیادی است که هر یک از بزرگان صوفیه در کتب خود طبق سلیقه و اعتقاد خود به تعریف و تفصیل آن پرداخته است.
🔶 اما آنچه از مجموع آداب و روش صوفیه در چلهنشینی آشکار است مغایرت و تضاد چلهنشینی صوفیه با سنت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) است .
🔷 چراکه حضرت، اینچنین آداب و روشی را در چلهنشینی و سیره خود نداشته اند، بلکه بارها و بارها با این آداب و روش غلط و انحرافی برخورد کرده است.
🔶 ازجمله آداب و روشی که صوفیه در عزلت و خلوتنشینی خود به خاطر آن به انحراف رفتهاند، مدت زمان عمل است که برخی از صوفیه و بزرگان آنها مدت عزلت و گوشهنشینی آنان از چله نیز گذشته و به ماهها، بلکه سالها عزلت و خلوتنشینی رسیده است.
🔷 در احوال ابوبکر بن معلم گفتهشده که به یک صوفی در انطاکیه میگفت: «حدود ده سال در این جا ماندم تا در خلوت، وردها معنا یافت و دلم صفا یافت.»[1]
🔶 اما برخی از صوفیانی هم که به چلهنشینی در چهل روز اکتفا کردهاند، در تعداد دفعات چلهنشینی به خطا و انحراف رفتهاند.
🔷 چنانچه برای شیخ اویس بن عبداللّه خُنجی بیش از پنجاه چلهنشینی[2] ذکر شده است که هر دو انحراف دقیقاً با سنت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در تضاد است.
🔶 چراکه حضرت رسول (ص) نه چندین سال خلوتنشینی داشتند و نه قائل به چلهنشینی با تعداد دفعات بالا بودند و بهشدت با کسانی که از خانه و خانواده خود دور میشدند برخورد میکردند.
🔷 از امام صادق(علیهالسلام) نیز نقل شده است که میفرماید: «همسر عثمان بن مظعون نزد پیامبر(صلی الله علیه و آله) آمد و عرض کرد:
🔶 ای پیامبر خدا، عثمان روزها روزه میگیرد و شبها را به شبزندهداری میگذراند، پیامبر (صلی الله علیه و آله) خشمگین، با پای برهنه نزد عثمان آمد، او را در حال نماز یافت، عثمان با دیدن پیامبر نماز را رها کرد، پیامبر فرمود:
♦️ ای عثمان! خداوند مرا به رهبانیت مبعوث نکرده است، بلکه مرا به دین سهل و آسان برانگیخته است، من روزه میگیرم، نماز میخوانم ... کسی که روش مرا دوست دارد، باید به سنت من عمل نماید و از جمله سنت من نکاح است.»[3]
🔻 پینوشت:
[1]. سراج طوسی، ابونصر، اللمع فی التصوف، به کوشش حسین رابطی، نشر اساطیر، تهران، 1382، ص 87
[2]. جنید شیرازی، جنید بن محمود، شدّ الأزار فی حطّ الاوزار، به کوشش محمد قزوینی و عباس اقبال آشتیانی، چاپخانه مجلس، تهران، ۱۳۶۶ ش، ج ۱، ص ۲۷۲
[3]. کلینی، محمد بن یعقوب، اصول کافی، مترجم مصطفوی، نشر نور، تهران، 1365 ش، ج 5، ص 496
ادامه دارد...
@ayeha313
💑 توجه به شغل پدر
❣درست است کسی که شغل کارگری دارد محترم است؛ اما فرزند یک کارگر نمیتواند مانند فرزند یک استاد دانشگاه باشد. این دو با توجه به شرایط زندگیشان، قطعاً در نگاهشان به مذهب و زندگی و دنیا آخرت متفاوت هستند.
❣یک استاد دانشگاه ، نگاه عمیقتری نسبت به دین و مسئله زندگی دارد. هرچند هدف هم یکی باشد اما با توجه به تفاوت نوع دید و نگاهشان، دچار مشکل خواهند شد. اگر فرزندان این دو با هم ازدواج کنند قطعاً خودشان هم اذیت میشوند و در زندگی دچار مشکل خواهند شد.
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
و چقدر زیباست حرف زرتشت که میگوید:
ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم
و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم
که مردم خدا را برای خودش بپرستند
نه برای بهشت و جهنم!!
✅ پاسخ
♦️ و چقدر زیباست کسانی دم از باستان گرایی و ترویج دین منسوخ زرتشت میزنند که هیچ گونه اطلاعی از آموزه های این دین ندارند و سخنانی را به حضرت زرتشت نسبت می دهند که با عقاید پیروان این دین منافات دارد.
👈 جهنم زرتشتی ها اصلا آتش ندارد که جناب زرتشت بخواهد آن را با آب خاموش کند!😂😂
🔹 در دین زرتشت نیز که بنا به قول مشهور حدود 600سال قبل از مسیح تأسیس شده است عقیده به معاد به وضوح بیان شده است. در این دین اعتقاد بر این است که روح بعد از جدا شدن از بدن تا روز رستاخیز وارد عالم برزخ می شود؛ تا در روز رستاخیز به جسم خود بپیوندد؛ زرتشتیان به اموری مثل صراط و میزان اعمال و بهشت و جهنم نیز اعتقاد دارند؛ ولی معتقدند که در جهنم آتش وجود ندارد. چرا که آتش از نظر آنان مقدّس است؛ به عقیده آنها جهنم محلی بسیار سرد و تاریک و کثیف و پر از حیوانات موذی است که گناهکاران را اذیت می کنند. (آشنایی با ادیان بزرگ: ص ۵۷ تا ۶۲)
در برخی منابع زرتشتی درباره سرنوشت افراد بد چنین آمده است:
سرانجام شخص بدکار به سرای تیرگی بی پایان میرود. (مینوی خرد ص ۲۷)
🔻 جالب است بدانید که جملهی مذکور در متن شبهه، در اصل از سخنان حضرت علی علیه السلام گرفته شده که فرمودند:
📚 ما عَبَدْتُكَ خَوْفاً مِنْ نَارِكَ وَ لَا شَوْقاً إِلَى جَنَّتِكَ بَلْ وَجَدْتُكَ أَهْلًا لِلْعِبَادَةِ فَعَبَدْتُك (عوالی الئالی، ج۲، ص۱۱) خدایا من تو را نه از ترس آتش و نه به خاطر اشتیاق به بهشت عبادت می کنم، بلکه تو را شایسته پرستش یافتهام که میپرستم.
اما اسلام ستیزان، سخنان پیشوایان اسلام و همچنین اندیشمندانی همچون ویکتورهوگو، تولستوی و... را سرقت کرده و به افرادی مانند داریوش و کوروش و زرتشت و ... نسبت می دهند
@ayeha313
۵ عادت برای اینکه شبها زود خوابتون ببره !😴
▫️قبل از خواب کتاب بخونید
▫️کمی شیرگرم بنوشید
▫️وسایل الکترونیکی کنار بزارید
▫️کافئین قبل خواب نخورید
▫️هوای اتاق خیلی گرم نباشه
@ayeha313
🌸آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
مردم سه دسته هستند:
1⃣کسی که ظاهرش با باطنش فرق داره،این آدم دشمن خداست، مثلا مثل کسی که وانمود میکنه نماز شب میخونه در حالیکه نماز صبحشم قضاست!
2⃣کسی که ظاهرش و باطنش یکی است،مثل مومنین که در ظاهر و باطن یکی هستن.
3⃣کسی که باطنش از ظاهرش بهتر است که این شخص ولیّ خداست.
@ayeha313