✨وابستگی و دلبستگی در ازدواج
🔺تفاوت بین وابستگی و دلبستگی در ازدواج چیست؟ میگویند دو نفر باید دلبسته هم باشند، نه وابسته به هم!
✍ #وابستگی یعنی اینكه اگر كسی در یك رابطه احساس ترس و عدم امنیت كند و دائماً فكر از دست دادن یار خود باشد، ناخودآگاه وابسته میشود. در حقیقت وابستگی به احساسی گویند كه كسی با اسارت و بستن دست و پای خود، نفر مقابل را نیز اسیر خود می كند و به اعماق چاه میكشاند. در مقابل آدم دلبسته احساس ترس و عدم امنیت نمیکند و نیازی به اسیر کردن طرف مقابل ندارد. وابستگی به حالاتی چون، كنترل طرف مقابل و محدود كردن آزادی منجر می شود، در این وضعیت تمام ابعاد زندگی او را همچون زنجیری احاطه میكند.
🔅 همچنین باید متذکر شویم که در امر ازدواج نباید قبل از انتخاب، عاشق و دلباختهى كسى شد، اگر این علاقه تبدیل به وابستگی شد مشكلات زیادى را دارد از جمله اینكه عشقهاى اینچنین جنبهى احساسى دارد علیرغم اینكه پایدار نیست اما موجب مىشود كه شخص نتواند فرد مورد نظر را بخوبى ارزیابی کند و جنبههاى مثبت و منفى او را شناسایى نماید، چنین عشقهایى مىتواند بطور كلى قدرت انتخاب را از انسان سلب كند بنابراین علاقههاى اولیه را باید مهار كرد و اگر بعد از تحقیقات لازم انسان به این نتیجه رسید كه مورد مناسبی است آنگاه علاقهها را تقویت كند. #دلبستگی و علاقه و محبت باید بعد از ازدواج در بین زوجین صورت گیرد.
✅ خداوند خود را قرار دهنده مودت و محبت بین زن و شوهر می داند و میفرمایند: «وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَیْهَا [روم/ 21] از نشانه او این است همسرانی از جنس خودتان آفریدیم تا با آنها آرام شوید.» هر چقدر فضای خانه از محبت آکنده باشد، پیوندها و دلبستگی عاطفی بین همسران بیشتر میشود.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#زنانمطرحدرحادثهعاشورا 💢همسر و مادر شهید: این زن فداکار، پس از آن که شوهرش عمرو بن جُناده در ر
💢هند، همسر یزید:
وى از جمله افرادى بود که یزید را به خاطر کشتن امام حسین علیه السلام، توبیخ نمود.
قسمت آخر
@ayeha313
#احکام_شرعی
#سوال
آیا جایز است کسی که نماز قضا دارد،نماز مستحبی بخواند؟
#پاسخ
اشکالی ندارد
✅تذکر
البته خواندن نمازهای قضا مهم تر از نمازهای مستحبی است؛ به خصوص اگر احتمال دهد که در آینده به راحتی موفق به قضای نمازهایش نمی شود.
#شبهات_ماه_محرم
💢آیا امام حسین(ع) #خواهری به نام #رقیه داشت؟ آیا او مانند دیگر خواهران حضرت، در کربلا حضور داشتند??
بر اساس نقل برخی منابع حدیثی و تاریخی؛ امام علی(ع) دختری به نام رقیه داشت که با پسر عمویش مسلم بن عقیل ازدواج کرد و از وى این فرزندان متولد شدند: عبد الله، علی و محمّد که عبدالله در کربلا شهید شد.
برخی نیز گفتهاند: رقیه دختر علی(ع) در کودکی از دنیا رفت.
به هر حال؛ امام حسین(ع) خواهری به نام رقیه داشت.
درباره اینکه خواهرش رقیه، همراه امام حسین(ع) در کربلا بوده یا نه، در منابع روایی به نام ایشان تصریح نشده و تنها به طور عام اشاره شده است که خواهران امام(ع) نیز همراه آنحضرت در سفر به مکّه بودند و از آنجا به سوی کربلا رهسپار شدند:
امام زین العابدین(ع) فرمود: «حسین(ع)؛ #خواهرانش و دخترش و برادرزادهاش قاسم بن حسن بن على را بر مَحمل، #سوار کرد. سپس با 21 مرد از یاران و خانوادهاش از جمله: ابو بکر بن على، محمّد بن على، عثمان بن على، عبّاس بن على، عبد الله بن مسلم بن عقیل، على اکبر و على اصغر، رهسپار شد».
ابن اعثم کوفی(م 314ق) در الفتوح میگوید: «حسین(ع) یارانش را -که به همراه او، قصد رفتن به عراق داشتند- گرد آورد و به هر یک، ده دینار و یک شتر براى حمل توشه و اثاثشان داد. آنگاه خانه خدا و صفا و مروه را طواف نمود و آماده رفتن شد و دختران و #خواهرانش را بر کجاوهها سوار کرد».
اما ام کلثوم همراه امام(ع) در کربلا بودهاند؛ چنانکه در الأخبار الطوال چنین آمده است: «حسین(ع) نیز به سمت مکّه #رهسپار شد و دو خواهرش: زینب و امّ کلثوم، و برادرزادههایش و برادرانش: ابو بکر، جعفر و عبّاس، و تمام #بستگانش که در مدینه بودند، جز برادرش محمّد بن حنفیّه، همراه ایشان بودند».
📚خصائص الأئمة، ص 289،
📚الامالی، ص 152،
📚الاخبار الطوال، ص288
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #گلستان_یازدهم
نویسنده: #بهناز #ضرابی زاده
ناشر چاپی: انتشارات سوره مهر
سال انتشار ۱۳۹۵
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #گلستان_یازدهم نویسنده: #بهناز #ضرابی زاده ناشر چاپی: انتشارات سوره مهر
گلستان یازدهم" یک عاشقانه آرام در دل جنگ است. خاطرات زهرا پناهی روا، همسر علی چیتسازیان از سرداران شهید استان همدان است.
این کتاب در 17 فصل تدوین شده و از زمان تولد فرزند شهید آغاز میشود تا این روزهای راوی ادامه مییابد.
"گلستان یازدهم" در مقایسه با "دختر شینا" جذابیت بیشتری برای خواندن دارد. اگر در کتاب قبلی ضرابیزاده این روایت ساده و شیرینی خاطرات بود که مخاطب را به سمت خود جلب میکرد، در این کتاب نثر نویسنده به پختگی بیشتری رسیده؛ به طوری که ضرابیزاده تلاش دارد تا با استفاده از تکنیکهای جدید، فضای متفاوتی را ایجاد کند. ایجاد جریان سیال ذهن در روایت خاطرات، فضاسازی، حفظ لهجه شخصیتها در کتاب و شخصیتپردازی با استفاده از گفتوگو از جمله تکنیکهایی است که در این کتاب بیشتر از "دختر شینا" قابل درک است
@ayeha313
🔴ذکر مجرب برای پیدا شدن چیز گمشده یا دزدیده شده!
🌼از آیت الله بهجت ره سوال شد:
🍃اگر چیزی یا کسی را گم کردیم یا از ما ربودند برای پیدا کردنش چه ذکری راهگشای ما خواهد بود؟
🌸فرمودند:
برای یافتن و پیدا کردنش(هرچند انسان باشد) صدقه زیاد بدهند به افراد متعدد،و این ذکر را بسیار بخوانید تا زمانی که پیدا شود:
✨أَصبَحتُ في أَمانِ الله، أَمسَيتُ في جِوارِ الله:✨
(در پناه خدا صبح كردم؛ در پناه خدا وارد شب شدم)
🌺سپس فرمود:
شخصی با دیگری کار داشت،اما نه دقیقا و به درستی او را میشناخت و نه میدانست او کجاست!
🍀در خانه ی خود نشست و انقدر این ذکر را گفت تا آن فرد مورد نظر،با پای خودش نزد او آمد!
📘کتاب سوالات شما،پاسخ های آیت الله بهجت ره،حامد اسلام جو
@ayeha313