دکتر لعبت گرانپایه در سال ها فعالیت خود خدمات خیرخواهانه بی شماری را به ثمر رسانده و با سازمان ها، گروه ها و زنجیره های خیرین پزشکی و درمانی همکاری نزدیکی داشته، او اینک یکی از اعضای تیم مدد ( مجمع داوطلبان درمانگر) و رئیس انجمن سبا ( انجمن سلامت بانوان) است و با 54 هزار ویزیت و یک هزار و 500 جراحی رایگان در مناطق محروم کشور به عنوان جراح نیازمندان شناخته می شود.
او همچنین در سال 1395 عنوان بانو برگزیده جایزه گوهرشاد را از آن خود کرد، که در این مراسم به 4 نفر از بانوان برگزیده ایران و 4 نفر از بانوان برگزیده خارج از کشور این عنوان تعلق گرفت.
در پایان سال 1397 پویش انتخاب چهره شناخته شده مردمی سال 97 به همت شبکه 1 سیما راه اندازی شد که دکتر گرانپایه جزو 11 تن چهره فرهنگی، هنری، اجتماعی و علمی راه یافته به مرحله نهایی بود و بر اساس آرا مردمی، سومین رتبه را از میان این 11 تن به خود اختصاص داد
@ayeha313
خدایا🙏
در این صبح تابستانی 🌷
آرزویم برای همه دوستان
وعزیزانم این است که
عطر حضورت را بیشتر وبیشتر🌷🍃
درفضای خانههایشان پخش کن
ونام و یادت راهمیشه
بردل و زبانشان جاری گردان
و امروز را سراسر ☀️
خیر و برکت و تندرستی
براشون مقدر فرما 🙏
آمیـــن ای فرمانروای حق و آشكار 🙏
@ayeha313
🌸 امام حسین علیه السلام میفرمایند:
🍁 إنَّ حَوائِجَ النَّاسِ إلَیْکُم مِنْ نِعَمِ اللهِ عَلَیْکُمْ، فَلا تَمِلُّوا النِّعَمَ.
در خواستهای مردم از شما از نعمتهای خدا بر شماست، پس از این نعمتها خسته و ملول نشوید.
📚 بحار الأنوار، ج 74، ص 318
@ayeha313
✅ وقتی #جهیزیه معضل می شود...
متاسفانه تهیه جهیزیه یکی از بنیادی ترین مشکلات خانواده های ایرانی به هنگام #ازدواج دختر شده است.
😐 جوانان با چشم داشت های بی جا و درخواست وسائل غیرضروری، خانواده ها را زیر فشار می گذارند و از سوی دیگر، خانواده ها نیز با چشم وهمچشمی، بر درخواست های بی مورد جوانان دامن می زنند.
🍃 گاه بسیار پیش می آید که تهیه جهیزیه به اختلاف خانوادگی تبدیل می شود؛ که برآمده از نبود الگوی خرید جهیزیه است. به سخن دیگر، موردهای جهیزیه روشن نیست و هر خانواده برای خود الگویی جداگانه دارد.
👌حال آنکه ملاک باید تهیه وسائل غیراشرافی و بسیار ضروری باشد. مانند تهیه وسائلی که بدون آن نمی توان زندگی آسوده ای داشت.
📎امروز نداشتن تواناییِ مالی پدر عروس برای تهیه جهیزیه، مشکل بسیاری از خانواده های ایرانی است. این فرهنگ نادرست وجود دارد که تهیه همه وسائل زندگی، به دوش پدر عروس است؛ که چشم داشت های بی جا و خودخواهی ها به این مشکل دامن می زند و در صورت ناتوانی پدر، به کوچک شدن وی در میان فامیل می انجامد؛ و گاه زمینه ساز مشکلات پس از آن در زندگی خانوادگی می شود.
❓ چه باید کرد؟
قطعا اکثر جوانان علاقه دارند یک زندگی کامل و حتی مدرن را شروع کنند و در میان دوستان و هم دوره ای های خود بهترین ها را داشته باشند اما این خواسته چقدر با واقعیت تناسب دارد و آیا عادلانه هست یا خیر، موضوعی که باید در خانواده های ایرانی فرهنگ سازی جدی شود و هم خانواده دختر و هم خانواده #پسر این باور را در ذهن جوان خود تقویت کنند که شروع #زندگی_مشترک یعنی آغاز ساختن با یکدیگر.
💫 قرار نیست همه امکانات و تشریفات یک جا وارد یک خانواده نوپا شود و برای رضایت قلبی دختر و پسر یا ایجاد یک فضای رقابتی در میان جوانان همدوره، خانواده های دو طرف خصوصا خانواده دختر تا این حد متحمل مشکلات مالی گردد.
⚠️جوانان باید یاد بگیرند که حتی اگر توانایی مالی والدین خوب هم بود برای تامین مایحتاج زندگی حریص نباشند و به جای تمرکز بر تشریفات و تجملات، صرفا به ملزومات جهیزیه بسنده کنند.
✔️ جوانان می توانند دربارهِ لوازم ضروری زندگی مشترك زیاد سخت گیری نکنند و با مدلهای ساده تر زندگی را آغاز کنند. اما مشکل این است که جوانان می خواهند از همان آغاز، بهترین ها را داشته باشند؛ و از آن جایی که الگویی درست در خرید جهیزیه ندارند، خواستار وسائل گرانبها می شوند و خانواده شان را به دردسر می اندازند.
◽️▫️خردمندانه آن است که خانواده ها بر پایهِ توان مالی خود برای تهیه وسائل ضروری یک زندگی مشترک اقدام كنند و زیر فشار دیگران و خرید وسائل غیرضروری نروند و خود را بدهکار نکنند.
📢 به خانواده ها سفارش می شود که برای جوانان روشن کنند که آغاز یک زندگی نو با کمترین امکانات نیز شدنی است و نباید از همان آغاز، چشم داشت یک زندگی مرفه را داشته باشند.
@ayeha313
چرا اینهمه میدویم، باز هم هشتمان گرو نه مان تشریف دارد کماکان؟!
حقیقت را بشنویم از زینت عابدین؛⬇️
الإمام زين العابدين عليه السلام :الذُّنوبُ الَّتي تَدفَعُ القِسمَ :
إظهارُ الاِفتِقارِ ، وَالنَّومُ عَنِ العَتَمَةِ وعَن صَلاةِ الغَداةِ ، وَاستِحقارُ النِّعَمِ ، وشَكوَى المَعبودِ عز و جل🕊
🌴امام زین العابدین عليه السلام : گناهانى كه روزى را دور مى كنند :
1⃣ اظهار فقر كردن ؛
2⃣ خواب ديرهنگام در شب و پس از نماز صبح ؛
3⃣ كوچك شمردن نعمت ها ؛
4⃣ و از خدا شکایت و گلايه كردن؛
📚معاني الأخبار 2 / 27
⬆️ دقیقا همان عادت هایی است که این روزها تاریک نموده زندگی هایمان را؛ بیخود نیست همیشه گرفتاریم!
@ayeha313
ارتباط بین آلزایمر و گوش نکردن آهنگ🎧
▫️نظریههای پزشکی ثابت کرده 60% افرادی که دچار آلزایمر میشوند، در گذشته آهنگ زیادی گوش نمیکردند.
▫️گوش دادن به آهنگ اگر تا پیری دوام یابد شانس آلزایمر را به کمتر از 10% کاهش میدهد.
+ ۲۱ سپتامبر، روز جهانی آلزایمر
@ayeha313
💠مسأله
🔹 آیتالله خامنهای :
چیزی که بر اثر ادرار نجس شده است، پس از برطرف شدن عین نجاست، دو مرتبه با آب قلیل بریزد، پاک میشود.
🔹 آیتالله سیستانی :
چیز غیر ظرفی که با ادرار نجس شده باشد، با آب قلیل یکبار بر آن بریزند و از آن جدا شود، در صورتی که ادرار در آن چیز نمانده باشد، پاک میشود اما در لباس و بدن باید دو مرتبه بر روی آن آب بریزند تا پاک شوند. در هر حال در شستن لباس و فرش و مانند اینها با آب قلیل باید فشار دهند تا غساله آن، بیرون آید.
🔹 آیتالله مکارم :
برای تطهیر چیزی که با ادرار نجس شده است چه با آب کر و یا قلیل، با یکبار شستن پاک میشود اما با آب قلیل بهتر است، دو بار شسته شود.
📚 پی نوشت :
آموزش مصور احکام عبادات رهبر معظم انقلاب، صفحه ۷۲، توضیح المسائل جامع آیتالله سیستانی، جلد۱، مسئله ۱۷۷، توضیح المسائل آیتالله مکارم، مسئله ۱۸۱
#احکام
📚 #احکام_دین
@ayeha313