🔴 چه کنیم که عذاب قبر نداشته باشیم؟
🔰 باید به این نکته توجه داشت که عذاب قبر برای همه انسان ها نیست بلکه خیلی ها مستقیم وارد بهشت می شوند.
و همچنین منظور از عذاب قبر یا فشار قبر این نیست که جسم انسان مرده در این قبر خاکی عذاب ببیند بلکه منظور عذابی است که بعد از مرگ در برزخ می بیند.
🌹 نکاتی که باید به آن توجه داشت:
1⃣ اولا باید چیزهایی که باعث عذاب قبر میشود را انجام ندهیم.مثل:
🔹نمامی و سخن چینی
🔸غیبت کردن
🔹ضایع کردن نماز
🔸پرهیز نکردن از نجاسات
🔹حبس بول
🔸بداخلاقی و تند خویی
و...
2⃣ ثانیا باید اعمالی را که وارد شده است و عذاب قبر را دور می کند انجام دهیم مثل:
🔸رکوع نماز را خوب و کامل انجام دادن
🔹نماز شب خواندن
🔸صدقه دادن
🔹خواندن نماز وحشت برای مرده
🔸حج انجام دادن
🔹بین ظهر پنج شنبه تا ظهر جمعه از دنیا رفتن
🔸خواندن بعض از سوره های قرآن مثل سوره نساء در روز جمعه و یاسین قبل از غروب
و...
📚 بیانات استاد محمدی
@ayeha313
#ایرانشناسی
نام اثر: #دروازه_ارگ_ (سمنان)
تاریخ افتتاح: ۱۸۸۵
سبک معماری: معماری قاجاری
تاریخ ثبت ملی: ۳۰ خرداد ۱۳۵۸
دورهٔ ساخت اثر: دوره قاجار
شمارهٔ ثبت: ۳۹۵
دروازه ارگ یا میدان ارگ مربوط به دوره قاجار است و این بنا در تقاطع خیابان طالقانی و خیابان شیخ فضلالله نوری در مرکز سمنان واقع شده و این اثر در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۵۸ با شمارهٔ ثبت ۳۹۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
علت ساخت دروازه ارگ سمنان
ساخت این دروازه به زمان قاجار بازمیگردد، هنگامی که ناصرالدین شاه برای سفر به مشهد در میان راه در سمنان توقف میکند و مدت ۳ روز در این ارگ اقامت میکند و به دلیل اینکه در قسمت شمالی این ارگ دروازهای وجود نداشته است دستور ساخت آن را در مدتی که در سمنان حظور داشته است میدهد.
علت تخریب ارگ
ارگ سمنان بنایی بزرگ و چشمگیر بوده است به نحوی که در خود ساختمانهای اداری چون تلگرافخانه و ساختمانهای دیگری مانند آب انبار، حمام را در خود جای داده بود همچنین در داخل دیوارهای ضخیم ارگ اتاق هایی برای نگهبانی تعبیه شده بود. این ارگ بزرگ که دارای ۱۲ برج متفاوت بود به عنوان مرکز حکومتی شهر سمنان به شمار میرفته است.
اما علت اینکه امروزه از آن همه عظمت و زیبایی تنها دو دروازه از آن باقی مانده این است که در دوران رضا شاه پهلوی به علت عمران وساخت وساز شهری این بنا تخریب شد و با همت و ممانعت دوستاداران فرهنگ باعث شد دروازه شمالی و جنوبی این بنا از تخریب در امان باشند. امروزه این بنا مرمت شده است همچنین نوپردازیهای زیبا باعث شده عظمت و زیبایی این دروازه ارگ در شب دو چندان شود.
بخشهای دروازه ارگ سمنان
این دروازه زیبا که به یادگار از زمان قاجار به جای مانده است دارای دو ورودی جنوبی و شمالی میباشد.
ورودی شمالی
این ورودی زیبای آجری ارتفاعی بیش از ۷ متر دارد و دارای درب ورودی از جنس الوار قطور که به گل میخهای آهنی مزین شده است. همچنین در قسمت شمالی دروازه ارگ میتوانیم شاهد ۶ مناره زیبا با کاشیکاریهای رنگین باشیم. در بالای سردر ورودی شمالی نبرد رستم و دیو سپید به زیبایی هرچه تمام با کاشیهای هفت رنگ به تصویر کشیده شده است. همچنین بر روی دیوارهای دو طرف دروازه شمالی نقشی از سربازان زمان قاجار به همراه تصویر شیر و خورشید با هنرمندی کاشیکاری شده است. جالب است بدانید امروزه نیز به تبعیت از گذشته شب هنگام درهای این دروازه بسته میشود.
ورودی جنوبی
این نما کاملا به صورت قرینه با ورودی شمالی قرار گرفته اما از نظر ظاهری کاملا باهم متفاوت هستند. در جلوی ورودی جنوبی دو ایوان میبینیم همچنین دو ورودی باریک که زمانی راه ورود و خروج ارگ بوده است. چیزی که درنگاه کردن به این دوازه شما را مجذوب میکند خط نستعلیقی است که بر سردر نیمدایره شکلی بر بالای ورودی دوازه نوشته شده است. اگرچه زیبایی ورودی جنوبی به پای قسمت شمالی نمیرسد اما قسمت جنوبی نیز از کاشیکاری های زیبا بی نسیب نمانده است.
@ayeha313
#خانه داری
#مهدویت
#ازدواج
#روانشناسی
#مذهبی
https://harfeto.timefriend.net/16713793680118
لینک ناشناس کانال آیه های زندگی👆👆👆نظرات،پیشنهادات وانتقادات خودتان را با ما میان بگذارید