💠فیلم های جنسی
💬سؤال:
آیا دیدن فیلم های شهوت انگیز برای افرد متأهل جایز است؟
✅پاسخ:
دیدن این فیلم ها که همیشه بانگاه شهوت برانگیز همراه است، حرام است و همچنین دیدن فیلمهایی که کارهای جنسی را به نمایش میگذارد، چون همراه با تحریک شهوت است، حرام است.
🔘نکته:👇
برانگیختن شهوت توسط فیلم های ویدئویی جنسی حرام است
📚 #احکام_دین
@ayeha313
شبهه👇
آیا در پرچم جمهوری اسلامی ایران نمادهای فراماسونری وجود دارد؟
نقدی بر ویدئوی منتشر شده در اینستاگرام با عنوان«نماد فراماسونری در پرچم ایران»
پاسخ👇
🔹 در دنیای امروز از هر طرح و نقش و لوگویی استفاده کنیم، بالاخره شباهتی با لوگو و نماد یک فرقه ای در یک گوشه از جهان خواهد داشت.
🔹 مواردی که در این ویدئو نشان داده می شود، هیچ یک مطابقت صد درصد ندارد و با تلاش بسیار سعی می شود که این نمادها را شبیه یکدیگر قرار بدهند.
🔹 برآیند کل ویدئو این است که در پرچم جمهوری اسلامی از نماد سیک های هند، ایلومیناتی ها، ماسون ها و شیطان پرستها استفاده شده.
🔹 در صورتی که این چهار گروه هیچ ارتباطی با هم ندارند. آیا جمهوری اسلامی تحت نفوذ این چهار گروه غیر مرتبط است؟ و هر چهار گروه به توافق رسیده اند که در پرچم ایرانی ردّی از خود به جای بگذارند؟!
🔹 دینی به نام ایلومیناتی نداریم که پرچم سه رنگی شبیه ایران داشته باشد. ایلومیناتی مثل فراماسونری یک تشکیلات مخفی در کشورهای اروپایی است که احتمالا دیگر وجود خارجی نداشته باشد.
🔹 مجموع «الله اکبر»های حاشیه پرچم ایران 22 عدد است که اشاره به 22 بهمن، روز پیروزی جمهوری اسلامی ایران دارد.
🔹 الف «الله» و «اکبر»ها، همان مکعب های سبز و قرمزی است که بر سطح حاشیه داخلی پرچم نقش بسته است.
🔹 الله اکبر بدون الف معنای بدی ندارد. «کِبر و بزرگی برای خداست».
🔹 هلال جزء نمادهای قدیمی اسلامی است که از قدیم الایام در بالای گنبدها و گلدسته ها وجود داشته. هلالهای آرم جمهوری اسلامی نیز برگرفته از همین نماد اسلامی است.
🔹 علامت سه دندانه بالای آرم نیز ارتباطی با تاج بز بافومه ندارد. زیرا تاج آن بز یک گل برافروخته است نه یک تاج سه شاخه.
🔹 انهنای شاخ بز بافومه رو به بیرون و انهنای هلالهای آرم جمهوری اسلامی رو به داخل است.
🔹 دایره وسط آرم شبکه یک، نماد کره زمین است نه تک چشم ایلومیناتی ها.
نماد تک چشم برای مسلمانان نماد دجال است اما برای خود ایلومیناتی ها، نماد خدای یکتایی است که با یک چشم جهان را مشاهده و عدالت را اجرا می کند.
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
نام: #حسن_سجادی_نژاد
(پدر علم حسابداری نوین ایران)
تاریخ تولد: ۱۶ اسفند ۱۲۹۶ اصفهان
فوت: ۱۰شهریور ۱۳۶۷ تهران
تحصیلات: دانش آموخته ی دوره ی حسابداری خبره از انگلستان
محل زندگی: ایران
فرزندان: مجید.حمید.وحید.حمیده
حسن سجادینژاد (۱۶ اسفند ۱۲۹۶) اصفهان – ۱۰ شهریور ۱۳۶۷، تهران) یکی از پیشگامان حرفهای و دانشگاهی حسابداری در ایران بود؛ تا جایی که وی را پدر حسابداری نوین ایران نیز نامیدهاند.
وی از بنیانگذاران انجمن حسابداران خبره ایران (در ۲ اسفند ۱۳۵۱) و از مؤسسان دانشکده حسابداری و علوم مالی شرکت ملی نفت ایران (در ۱۳۳۶) بود، و پیش از انقلاب ۱۳۵۷، هفت سال ریاست آن دانشکده را برعهده داشت.
در سال ۱۳۱۴ دیپلم متوسطه را از دبیرستان سعدی (اصفهان) گرفت. سپس به تهران رفت و برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشسرای عالی شد. در آن دانشسرا حدود یک سال و اندی در رشته ریاضیات عمومی، فیزیک و شیمی تحصیل کرد. پس از آن، آذر ۱۳۱۵ از سوی بانک ملی ایران برای تحصیل در رشته حسابداری عازم انگلستان شد. سرانجام، در سال ۱۳۲۴ (۱۹۴۵)، پس از گذراندن دوره حسابدار خبره (CA) و عضویت وابسته در انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز (ICAEW) به عنوان یکی از نخستین حسابداران ایرانی به میهن بازگشت
پس از بازگشت به ایران (۱۳۲۴) کار حرفهای خود را در بانک ملی ایران آغاز کرد. شش سال بعد، در سال ۱۳۳۰، در حالی که معاونت ارزی شعبه بازار بانک ملی ایران را بر عهده داشت - در پی ملی شدن صنعت نفت ایران - به دستور دولت محمد مصدق همراه با تنی چند از همدورهایهای خود (در دوره حسابداری خبره، در انگلستان) مأمور خدمت در شرکت ملی نفت ایران در مناطق نفتخیز آبادان شد؛ و تا زمان بازنشستگی در این شرکت خدمت کرد. مشاغل وی در شرکت ملی نفت ایران از ریاست حسابداری مناطق نفتخیز آبادان آغاز شد، و سپس، در مقامهای حسابدار کل، رئیس اداره حقوقی، قائم مقام سرپرست امورمالی، عضو کمیسیون امور غیرصنعتی، بازرس مخصوص صندوقهای بازنشستگی و پسانداز کارکنان شرکت ملی نفت ایران، مشاور عالی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، رئیس کمیسیون بودجه، ذیحساب سازمان برنامه در طرحهای شاهلوله گاز و کارخانه لولهسازی اهواز ادامه یافت. او همچنین، به نمایندگی از صندوقهای بازنشستگی و پسانداز کارکنان شرکت ملی نفت ایران ریاست هیئت مدیره شرکت قند نیشابور (سهامی عام) را نیز بر عهده داشت. وی در سال ۱۳۳۸ (۱۹۶۰) نیز به عضویت پیوسته انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز درآمد
حسن سجادینژاد جدای از کارهای حرفهای یکی از پایهگذاران آموزش حسابداری نوین در ایران بود. وی در سال ۱۳۳۶ به همراه اسمعیل عرفانی نخستین مؤسسه آموزش عالی حسابداری در ایران را با نام آموزشگاه عالی حسابداری تأسیس کرد و سنگ بنای آموزش دانشگاهی حسابداری در ایران را گذاشت. این آموزشگاه در آغاز با پذیرش ۶۱ دانشجو از کارکنان شرکت ملی نفت ایران راهاندازی شد. سپس، ابتدا در سال ۱۳۵۰ به مدرسه عالی حسابداری و علوم مالی و سرانجام در سال ۱۳۵۳ به دانشکده حسابداری و علوم مالی شرکت ملی نفت ایران تغییر نام داد. هم اکنون، این دانشکده به نام دانشکده نفت تهران به عنوان یکی از سه دانشکده دانشگاه صنعت نفت فعال است. حسن سجادینژاد، پیش از انقلاب ۱۳۵۷، هفتسال ریاست این دانشکده را بر عهدهداشت و سالها به تدریس حسابداری در آن پرداخت. وی پس از انقلاب ۱۳۵۷ نیز به تدریس در واحد تهران دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد. شمار دانشجویان وی طی بیش از سی سال تدریس دروس گوناگون حسابداری در سطح دانشگاهی را بالغ بر پنج هزار تن برآورد کردهاند
عضویت در انجمنهای حرفهای
عضو مؤسس انجمن حسابداران خبره ایران (جزو گروه ۳۴ نفری بنیانگذاران این انجمن؛ در ۲ اسفند ۱۳۵۱)
عضو وابسته انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز (ICAEW) - از ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۰